Έντονες ταχυκαρδίες.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Έντονες ταχυκαρδίες.

Καλησπέρα,αύριο θα εμβολιαστω για πρώτη φορά και έχω άγχος.Σιγουρα όταν θα πάω θα έχω πάνω από 100 παλμούς,μπορεί να φτάσω και τους 130....υπάρχει τρόπος να τους μειώσω εκείνη την ώρα;;και γενικά ξέρετε κανένα βότανο τσάι που να ηρεμω γενικώς από ταχυκαρδίες λόγω άγχους;;;

Senior Member
    Σε νιώθω απειρα. Και εγώ έχω ραντεβού τη Δευτέρα και τρέμω. Έχω έκτακτες όλη μέρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Orion16 View Post
    Καλησπέρα,αύριο θα εμβολιαστω για πρώτη φορά και έχω άγχος.Σιγουρα όταν θα πάω θα έχω πάνω από 100 παλμούς,μπορεί να φτάσω και τους 130....υπάρχει τρόπος να τους μειώσω εκείνη την ώρα;;και γενικά ξέρετε κανένα βότανο τσάι που να ηρεμω γενικώς από ταχυκαρδίες λόγω άγχους;;;
    Καλησπέρα. Πήγες; Το κανες;
    Όλα καλά;

Senior Member
    Τελικά το κανατε παιδια το εμβολιο??πρωτη δόση???

Πήγα το έκανα..... εντάξει ήμουν στον κόσμο μου μετά....ταχυκαρδία δεν είχα πολύ,παρά μόνο αρκετό άγχος. Μετά την ένεση ένιωθα πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά,δεν ήθελα να το κάνω,με το ζόρι πήγα.νιωθω ακόμα σαν βιασμενος,είμαι χάλια και το μετάνιωσα.χτες δεν έφαγα τίποτα και σήμερα δεν έχω όρεξη για το οτιδήποτε.....τι να πω,μακάρι να αποδειχτεί ότι καλά το κάναμε,δεν ξέρω τι άλλο να πω....μου στέρησαν την ελευθερία μου με αυτό το πράγμα,είναι άσχημο συναίσθημα αυτού...

Senior Member
    Να μην κάνετε κανένα εμβόλιο. Είναι πειραματικό και έχει πολλές παρενέργειες και θανάτους παγκοσμίως. Ψάξτε λίγο στο διαδίκτυο τη σύσταση του ''εμβολίου''. Πολλοί γιατροί φιμώνονται ενώ λένε την αλήθεια και δεν τους προβάλλουν τα ΜΜΕ. Δεν θα κερδίσετε την ελευθερία σας. Μια ζωή θα σας βελονιάζουν και το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα εξασθενεί. Ξυπνήστε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by broken heart 1985 View Post
    Να μην κάνετε κανένα εμβόλιο. Είναι πειραματικό και έχει πολλές παρενέργειες και θανάτους παγκοσμίως. Ψάξτε λίγο στο διαδίκτυο τη σύσταση του ''εμβολίου''. Πολλοί γιατροί φιμώνονται ενώ λένε την αλήθεια και δεν τους προβάλλουν τα ΜΜΕ. Δεν θα κερδίσετε την ελευθερία σας. Μια ζωή θα σας βελονιάζουν και το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα εξασθενεί. Ξυπνήστε!!
    Όχι
    Άλλο
    Κάρβουνο
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Όχι
    Άλλο
    Κάρβουνο
    Αν το θεωρείς κάρβουνο, να μου θέσεις επιχειρήματα και όχι αερολογίες.

Κανένα πειραματικό εμβόλιο δεν είναι όταν παγκόσμιος το εχουν κάνει 4 δις άνθρωποι!! Πρώτη φορά στην ιστορία ένα εμβόλιο γίνεται σε τόσο μεγάλη μάζα του πληθυσμού και ήδη έχει περάσει 1.5 χρόνος από την κυκλοφορία του οπότε τις οποίες παρενέργειες πλέον τις ξέρουν αναλυτικά. Σπουδάζω ιατρική και μπορείς εύκολα με.ενα καλό μικροσκόπιο να δεις τι περιέχει το εμβόλιο εφόσον ξες βασικά πράγματα χημείας. Σίγουρα υπάρχουν θάνατοι από το εμβόλιο αλλά είναι σε διάστημα 6 εβδομάδων όχι σε διάστημα χρόνων!! Καλησπέρα και καλές γιορτές σε.ολους ο καθένας κανει ότι θέλει στον εαυτό του μην μαλωνουμε.για ανούσια πράγματα. Να είστε όλοι καλά με υγεία και τύχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alex cha View Post
    Κανένα πειραματικό εμβόλιο δεν είναι όταν παγκόσμιος το εχουν κάνει 4 δις άνθρωποι!! Πρώτη φορά στην ιστορία ένα εμβόλιο γίνεται σε τόσο μεγάλη μάζα του πληθυσμού και ήδη έχει περάσει 1.5 χρόνος από την κυκλοφορία του οπότε τις οποίες παρενέργειες πλέον τις ξέρουν αναλυτικά. Σπουδάζω ιατρική και μπορείς εύκολα με.ενα καλό μικροσκόπιο να δεις τι περιέχει το εμβόλιο εφόσον ξες βασικά πράγματα χημείας. Σίγουρα υπάρχουν θάνατοι από το εμβόλιο αλλά είναι σε διάστημα 6 εβδομάδων όχι σε διάστημα χρόνων!! Καλησπέρα και καλές γιορτές σε.ολους ο καθένας κανει ότι θέλει στον εαυτό του μην μαλωνουμε.για ανούσια πράγματα. Να είστε όλοι καλά με υγεία και τύχη
    Το ότι είναι πειραματικό, δεν το λέω εγώ αλλά πάρα πολλοί ιατροί που είναι και αυτοί σπουδασμένοι. Υπάρχουν και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Υπάρχει ο περίφημος επιστήμονας Μπαγκντί που μιλάει αναλυτικά για αυτό σε πολλές συνεντεύξεις και συνεδρίες. Δεν είναι οπότε η άποψη κάποιου άσχετου για το ''εμβόλιο''. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πείραμα. Ένας από αυτούς που έχουν σχέση με τα μπόλια, Ο Stanley Plotkin MD, ομολογεί κυνικά πολλά πράματα για τη σύστασή τους. Όποιος θέλει ας ψάξει να διαβάσει. Δεν είμαι κατά των εμβολίων, αλλά των δοκιμασμένων και ως άτομο που σπουδάζεις ιατρική, πρέπει να ξέρεις πως θέλει πολλά χρόνια έρευνας για να βγει σωστό και ωφέλιμο εμβόλιο. Θάνατοι υπάρχουν δυστυχώς από αυτό όπως και παρενέργειες. Αν πετύχει κανείς τα placebo που όπως κατάλαβα είναι αυτά που δεν κινδυνεύεις, ναι τότε δεν παθαίνεις κάτι. Εννοείται πως ο καθένας θα πράξει αυτό που θέλει στο σώμα του. Απλώς πρέπει να ακούγονται όλες οι πλευρές και ο καθένας να επιλέξει. Προσωπικά όχι από μένα σε όλη αυτή την ιστορία. Να είμαστε καλά!