Βοήθεια ξαφνικές πολλες έκτακτες - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 271
    Και επισης μαγνησιο. Το μαγνησιο βοηθαει πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by maril76 View Post
    Elenas έχεις δίκιο. Κ εγώ έχω θυροειδή, όχι χασιμοτο.. Δεν γνωρίζω πολλά για το χασιμοτο, αλλά όπως κ να έχει κ πάλι θα σου πω ότι καρδιακή ανεπάρκεια μπορεί να πάθουμε από άλλα πολλά. Εγώ ας πούμε έχω κάποια κιλά παραπάνω κ ένας καρδιολόγος μου είχε πει παλιά ότι λόγω των παραπανισιων κιλών μπορεί να εμφανίσω καρδιακή ανεπάρκεια. Για αυτό σου λέω δεν βγάζεις άκρη.
    Όλο αυτό όμως με τις έκτακτες συστολές το ξέρουμε όλοι μας ότι είναι καθαρά στο μυαλό μας. Χθες παρόλο που πήγα στον καρδιολόγο το βράδυ πάλι με έπιασαν αλλά δεν άφησα να με πάρει από κάτω. Αυτό που προσπαθώ να σκέφτομαι και που μου το είχε πει και η ψυχολόγος μου είναι ότι τις έκτακτες συστολές τις έχω εδώ και 15 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω πάθει τίποτα από αυτές. Άρα γιατί τις αφήνουμε να μας επηρεάζουν τόσο πολύ?
    Αν επιτρέπεται κορίτσια τι ηλικία έχετε?
    Εγώ τις έχω από τα 31 και πάω για τα 42.. πάντως από Ιανουάριο δεν έχουν σταματημό … όταν με πιάνουν περπατάω ΚΑΤ ευθείαν και βήχω για να περάσουν , με φοβίζουν παρά πολύ !

Member
    Angy27 σε καταλαβαίνω
    Κ εγώ έτσι νιώθω. Όταν για 2 βδομάδες είχα συνεχόμενες, αυτό προσπαθούσα να κάνω. Να περπατάω. Είχα γράψει σε ένα άλλο ποστ μου ότι εγώ είχα τρομερή επιδείνωση μετά από νόσηση από κορονοιο. Για 2 βδομάδες κάθε μέρα, σχεδόν όλη μέρα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Αλλά έτσι όπως ήρθαν, έτσι κόπηκαν κιόλας. Μετά από αυτό που έγινε εκείνες τις ημέρες κ με τρόμαξε μέχρι εκεί που δεν πάει, παθαίνω 1....2 κ αν τις πάθω μέσα στην ημέρα. Αλλά πλέον αυτές δεν τις δίνω σημασία, γιατί λέω στον εαυτό μου.....αφού δεν έπαθες τίποτα εκείνες τις μέρες, αυτό δεν είναι τίποτα....
    Τις έχεις κ εσύ 11 χρόνια. Κ εγώ 15 χρόνια. Αν ήταν δεν θα είχαμε πάθει κάτι όλα αυτά τα χρόνια?....είναι πολλά αν το σκεφτείς κ η καρδιά μας αντέχει ακόμη. Κάποτε μου είχε πει ο καρδιολόγος μου ότι όσο τις σκέφτεσαι, τόσο θα σε επισκέπτονται.
    Γι αυτό σου λέω. Πρέπει να το σκεφτούμε λογικά. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Από την στιγμή που ξεκίνησαν κ από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χαπάκι, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Μακάρι να μην υπήρχαν στη ζωή μας.

Senior Member
    Angy27 σε καταλαβαίνω
    Κ εγώ έτσι νιώθω. Όταν για 2 βδομάδες είχα συνεχόμενες, αυτό προσπαθούσα να κάνω. Να περπατάω. Είχα γράψει σε ένα άλλο ποστ μου ότι εγώ είχα τρομερή επιδείνωση μετά από νόσηση από κορονοιο. Για 2 βδομάδες κάθε μέρα, σχεδόν όλη μέρα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Αλλά έτσι όπως ήρθαν, έτσι κόπηκαν κιόλας. Μετά από αυτό που έγινε εκείνες τις ημέρες κ με τρόμαξε μέχρι εκεί που δεν πάει, παθαίνω 1....2 κ αν τις πάθω μέσα στην ημέρα. Αλλά πλέον αυτές δεν τις δίνω σημασία, γιατί λέω στον εαυτό μου.....αφού δεν έπαθες τίποτα εκείνες τις μέρες, αυτό δεν είναι τίποτα....
    Τις έχεις κ εσύ 11 χρόνια. Κ εγώ 15 χρόνια. Αν ήταν δεν θα είχαμε πάθει κάτι όλα αυτά τα χρόνια?....είναι πολλά αν το σκεφτείς κ η καρδιά μας αντέχει ακόμη. Κάποτε μου είχε πει ο καρδιολόγος μου ότι όσο τις σκέφτεσαι, τόσο θα σε επισκέπτονται.
    Γι αυτό σου λέω. Πρέπει να το σκεφτούμε λογικά. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Από την στιγμή που ξεκίνησαν κ από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χαπάκι, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Μακάρι να μην υπήρχαν στη ζωή μας.
    Πόσο δίκιο έχεις .. το έχω σκεφτεί ότι τόσα χρόνια δεν έχω πάθει κακό , αλλά όταν έρχονται ο φόβος με επισκιάζει .. συν τα νεύρα και αυτό το γιατί .. βέβαια υπάρχουν και περίοδοι που δεν υπάρχουν καν … τώρα είμαι και από την φύση μου νευρική και αγχώδης… πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό τα τελευταία χρόνια .. και σίγουρα αυτό δεν βοηθάει ..σ ‘ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου την δίκη σου εμπειρία [emoji18]

Member
    Όλοι εμείς που τις παθαίνουμε είμαστε κ νευρικοί, κ αγχώδεις,κ ευαίσθητοι κ χίλια δυο. Έχω φίλες κ γνωστές με διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα. Εμείς έχουμε αυτό. Ας το δεχτούμε λοιπόν. Βέβαια αυτά στα γράφω για να τα βλέπω κ εγώ, αλλά όπως σου είπα κ πιο πάνω μετά από το συμβάν που είχα μετά τον κορονοιο, λέω όχι. Πρέπει να γίνω πιο σκληρή όσον αφορά τις έκτακτες. Angy27 ξέρεις τι θα πει να έχει κάποιος έκτακτες σχεδόν όλη την ημέρα. Όλη όμως. Κ αυτό για 2 βδομάδες. Μετά από αυτό λοιπόν οι 2....3....4 την ημέρα.....τίποτα δεν είναι.

Senior Member
    Όλοι εμείς που τις παθαίνουμε είμαστε κ νευρικοί, κ αγχώδεις,κ ευαίσθητοι κ χίλια δυο. Έχω φίλες κ γνωστές με διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα. Εμείς έχουμε αυτό. Ας το δεχτούμε λοιπόν. Βέβαια αυτά στα γράφω για να τα βλέπω κ εγώ, αλλά όπως σου είπα κ πιο πάνω μετά από το συμβάν που είχα μετά τον κορονοιο, λέω όχι. Πρέπει να γίνω πιο σκληρή όσον αφορά τις έκτακτες. Angy27 ξέρεις τι θα πει να έχει κάποιος έκτακτες σχεδόν όλη την ημέρα. Όλη όμως. Κ αυτό για 2 βδομάδες. Μετά από αυτό λοιπόν οι 2....3....4 την ημέρα.....τίποτα δεν είναι.
    Εννοείται μετά από 2 εβδομάδες φρίκης οι 3 ή 4 παλεύονται … είμαστε όμως όλοι διαφορετικοί , εμένα οι 10 την ημέρα με εξαντλούν … όπως και να έχει καταλαβαίνω ότι είμαστε πολλοί και την παλεύουμε όλοι μας όπως μπορούμε …και ποιος ξέρει ; Μπορεί και μερικοί από εμάς να είναι τυχεροί και κάποια στιγμή να ξεπεραστούν …

Member
    Ξεπερνιουνται για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύω σε καθε συμβάν που θα αγχωθουμε, στενοχωρηθουμε θα εμφανιστούν πάλι. Έχει τύχει να περάσουν κ μήνες χωρίς να έχω καμία. Κ μετά κάτι τυχαίνει κ να.....εμφανίζονται. κ όχι πάντα σε κάτι δυσάρεστο. Έχει τύχει να χαρώ για κάτι κ ναε πιάσει. Ότι να ναι γενικά. Πάντως Angy27 μην το βάζεις κάτω. Δεν είσαι μόνη....είμαστε πολλοί. Κ δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα με βοηθάει να μιλάω για αυτό. Κ ειδικά με άτομα που έχουν τα ίδια συμπτώματα

Senior Member
    Ξεπερνιουνται για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύω σε καθε συμβάν που θα αγχωθουμε, στενοχωρηθουμε θα εμφανιστούν πάλι. Έχει τύχει να περάσουν κ μήνες χωρίς να έχω καμία. Κ μετά κάτι τυχαίνει κ να.....εμφανίζονται. κ όχι πάντα σε κάτι δυσάρεστο. Έχει τύχει να χαρώ για κάτι κ ναε πιάσει. Ότι να ναι γενικά. Πάντως Angy27 μην το βάζεις κάτω. Δεν είσαι μόνη....είμαστε πολλοί. Κ δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα με βοηθάει να μιλάω για αυτό. Κ ειδικά με άτομα που έχουν τα ίδια συμπτώματα
    Ακριβώς όπως και εσυ … κάτω δεν το βάζω εννοείται αλλά στην στιγμή λίγος πανικός επικρατεί …θα πάω σε ψυχίατρο να δω τι θα μου πει … σ ευχαριστώ πάντως με έκανες να νιώσω λίγη ασφάλεια

Senior Member
    Ο ψυχίατρος θα θελήσει βα σου δώσει αγωγή. Το όλο θέμα είναι στην φοβια που μας έχουν προκαλέσει. Τρέχω συνεχώς σε κάποιον καρδιολόγο είμαι συνεχώς με το χέρι στο παλμό και τελικά καταλήγω βα έχω κρίσεις πανικού. Δεβ ξέρω πότε και αν θα μπορέσω ποτε να μην τους δίνω σημασία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Ο ψυχίατρος θα θελήσει βα σου δώσει αγωγή. Το όλο θέμα είναι στην φοβια που μας έχουν προκαλέσει. Τρέχω συνεχώς σε κάποιον καρδιολόγο είμαι συνεχώς με το χέρι στο παλμό και τελικά καταλήγω βα έχω κρίσεις πανικού. Δεβ ξέρω πότε και αν θα μπορέσω ποτε να μην τους δίνω σημασία...
    Για αυτό θέλω να πάω στον ψυχίατρο , για τις φοβίες που έχουν πλέον μετά από τόσα χρόνια σωματοποιηθει. Και εγώ με ένα οξυμετρο είμαι … και σίγουρα τα γεγονότα που βιώσαμε τα 2 τελευταία χρόνια δεν μας βοήθησαν και έρχονται και αλλά …. Αγόρασα κάλτσες συμπίεσης προχθές και τις φοράω όλη την ημέρα ,και είμαι πολύ καλύτερα! Τώρα ψυχολογικό είναι ή όντως κάνουν δουλειά δεν ξέρω … εάν θες δοκίμασε

Senior Member
    Σε βοηθναε στις έκτακτες; κοιτα κατά 50 τοις εκατό είναι ψυχολογικό και θα σου πω γιατι. Έβαλα χολτερ για μέρες και δεν ένιωσα τιποτα. Και να πιέζομαι από εδώ να πιέζομαι από εκεί να λέω Α τώρα το βράδυ θα καταγράψει τις παύσεις που νιώθω. Και δεν ένιωσα τιποτα απολύτως ουτε καν απλές έκτακτες. Τώρα ποιος ξέρει τι έχει καταγράψει και δεν το ένιωσα βέβαια...θα ξέρω τις επόμενες μερες. Αλλα ενιωθα μια ασφάλεια με το χολτερ και κάπως είχα ξεαγχωθει. Το έβγαλα και πέρασα παλι εφιαλτικό βράδυ κάθε φορά που πήγαινα να κοιμηθώ τσούκου αρρυθμια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Σε βοηθναε στις έκτακτες; κοιτα κατά 50 τοις εκατό είναι ψυχολογικό και θα σου πω γιατι. Έβαλα χολτερ για μέρες και δεν ένιωσα τιποτα. Και να πιέζομαι από εδώ να πιέζομαι από εκεί να λέω Α τώρα το βράδυ θα καταγράψει τις παύσεις που νιώθω. Και δεν ένιωσα τιποτα απολύτως ουτε καν απλές έκτακτες. Τώρα ποιος ξέρει τι έχει καταγράψει και δεν το ένιωσα βέβαια...θα ξέρω τις επόμενες μερες. Αλλα ενιωθα μια ασφάλεια με το χολτερ και κάπως είχα ξεαγχωθει. Το έβγαλα και πέρασα παλι εφιαλτικό βράδυ κάθε φορά που πήγαινα να κοιμηθώ τσούκου αρρυθμια
    Πριν 9 χρόνια είχε βάλει και εγώ για 48 ώρες και μάντεψε … απολύτως τίποτα !! Τώρα εάν κάνουν δουλειά οι κάλτσες καλώς … από την στιγμή που δεν νιώθω τίποτα και πιέστηκα πάλι σήμερα λόγω δουλειάς … ελπίζω μα κρατήσει …[emoji120]

Senior Member
    Antaveri...έχω ακούσει για το πνευμονογαστρικό νεύρο αλλά τι κάνουμε με αυτό;εγώ δεν έχω έκτακτες αλλά πονάω στο στέρνο μιλάω και σαν να κόβεται ο αέρας λαχανιάζω κ ναυτία συχνά δεν ξέρω τι να κάνω...

Junior Member
    Καλησπέρα σας, είμαι νέα στην παρέα, το τελευταίο καιρό παιδεύομαι και εγώ από ταχυκαρδιες, ταχυκαρδιες που με πιάνουν σε άσχετες στιγμές εκεί που είμαι ξαπλωμένη και βλέπω ταινία, σε ένα φαγητό έξω, και οι χειρότερες όταν κάνω δουλειές στο σπίτι ή ετοιμάζομαι για να βγω έξω. Μόλις πριν μισή ώρα έπαθα πάλι πήγα να βάλω ρούχα στο πλυντήριο και ξαφνικά αρχίζει να φεύγει η καρδιά μου να μου κόβεται η ανάσα και να ζαλίζομαι, ξάπλωσα κατευθείαν και μετά από κάποια λεπτά άρχισαν να πέφτουν, βέβαια τώρα είμαι λες και έχει περάσει τρένο από πάνω μου. Έχω κάνει πολλές εξετάσεις αλλά τπτ, θα τρελαθώ δεν το αντέχω άλλο αυτό μου χαλάει τη ζωη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nati_8 View Post
    Καλησπέρα σας, είμαι νέα στην παρέα, το τελευταίο καιρό παιδεύομαι και εγώ από ταχυκαρδιες, ταχυκαρδιες που με πιάνουν σε άσχετες στιγμές εκεί που είμαι ξαπλωμένη και βλέπω ταινία, σε ένα φαγητό έξω, και οι χειρότερες όταν κάνω δουλειές στο σπίτι ή ετοιμάζομαι για να βγω έξω. Μόλις πριν μισή ώρα έπαθα πάλι πήγα να βάλω ρούχα στο πλυντήριο και ξαφνικά αρχίζει να φεύγει η καρδιά μου να μου κόβεται η ανάσα και να ζαλίζομαι, ξάπλωσα κατευθείαν και μετά από κάποια λεπτά άρχισαν να πέφτουν, βέβαια τώρα είμαι λες και έχει περάσει τρένο από πάνω μου. Έχω κάνει πολλές εξετάσεις αλλά τπτ, θα τρελαθώ δεν το αντέχω άλλο αυτό μου χαλάει τη ζωη
    Μονο παροξυσμικες ταχυκαρδίες η και έκτακτες; Έχεις καταγράψει κάποια από αυτές τις ταχυκαρδίες που ζαλίζεσαι σε καρδιογραφημα;

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast