Απελπισία.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 60 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 900
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κάτσε λίγο βρε Αποστολία, εγώ βλέπω μονίμως μία παθητική στάση σε όλα. Κάθεσαι και κάνεις σενάρια στο μυαλό σου χωρίς να λες ξεκάθαρα κι εσύ τι θέλεις. Να μυρίσει ο άλλος τα νύχια του ακόμα και για το πως θεωρητικά θα σμίξετε στο κρεββάτι ξέρω κι εγώ; Πάρε πρωτοβουλίες και μη περιμένεις από τους άλλους.
    Βρε Σονια μου εγώ θα του μιλούσα του παντρεμενου.εχώ μιλησει στον φίλο μου λες να μη το έκανα στον αλλον?
    Απλά όταν ο άλλος σου λέει θα πάμε για καφέ θα πάμε για ποτο θα πάμε για μπάνιο, θα είμαστε ζευγάρι στο μέλλον και εσύ του λες δεν έχω πρόβλημα αν με θες για το σεξ δεν είναι κακό αυτό απλώς πες το μου να είσαι ειλικρινης μαζί μου εσύ τι θα εκανες?
    Κάπου έχω πεισμωσει και εγω.γιατί να του βγάλω τα εσωψυχα μου εγω την στιγμή που δεν έχω πάρει ούτε μια αλήθεια από εκεινον.και δεν μπορώ να καταλάβω εφοσον του είπα να μου πει δεν έχω πρόβλημα γιατί το κρύβει.

Senior Member
    Εμένα μου πήρε την παρθενιά στα 10 με 12, δεν θυμάμαι, ένας βατήρας πισίνας, που γλίστρησα, έπεσα άτσαλα και αργότερα είδα λίγο αίμα. Γνωστή μου έσπασε ο υμένας της κάπου νωρίς στην εφηβεία όταν έκανε ιππασία. Και τί έγινε δηλαδή; Η σημασία που δίνουν όλοι σε αυτόν τον υμένα είναι μία μαλακία και μισή, συγγνώμη κιόλας. Ακόμα και για την πρώτη φορά θεωρώ ότι κάπου υπάρχει τρελή υπερβολή αλλά η Αποστολία δεν είναι ένα άμαθο κοριτσάκι που δεν έχει ερωτικές εμπειρίες να της πεις να περιμένει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Βρε Σονια μου εγώ θα του μιλούσα του παντρεμενου.εχώ μιλησει στον φίλο μου λες να μη το έκανα στον αλλον?
    Απλά όταν ο άλλος σου λέει θα πάμε για καφέ θα πάμε για ποτο θα πάμε για μπάνιο, θα είμαστε ζευγάρι στο μέλλον και εσύ του λες δεν έχω πρόβλημα αν με θες για το σεξ δεν είναι κακό αυτό απλώς πες το μου να είσαι ειλικρινης μαζί μου εσύ τι θα εκανες?
    Κάπου έχω πεισμωσει και εγω.γιατί να του βγάλω τα εσωψυχα μου εγω την στιγμή που δεν έχω πάρει ούτε μια αλήθεια από εκεινον.και δεν μπορώ να καταλάβω εφοσον του είπα να μου πει δεν έχω πρόβλημα γιατί το κρύβει.
    Εσύ είσαι ειλικρινής; Όχι με μισές αλήθειες, αλλά πραγματικά ειλικρινής. Του λες το τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Όχι. Πετάς το μπαλάκι στις δικές του ανεπάρκειες. Πείσμα στο πείσμα; ΟΚ, αλλά το αποτέλεσμα ποιο είναι; Χρονοτριβείς σε μεσοβέζικες καταστάσεις που δεν σε βοηθάνε πουθενά.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις! και εσυ να εισαι καλα και καποια στιγμη να το ξεπερασεις και να ευχαριστηθεις το σεξ

γιατι ψεματα?μπορει να ειναι και αληθεια
    και αν ειναι μικρο?

ο αυνανισμος δεν συγρκρινεται με την σαρκικη απολαυση
    εσενα σου εχει κανει καποιος στοματικο?

δεν θα προτεινα για πρωτη φορα να τις παρει την παρθενια ενας δονητης αλλα ενας αντρας
    Σιγουρα δεν θα είναι ίδιο το σεξ με τον αυνανισμο.
    Ναι με στοματικο τελειώνουμε.
    Οσο για το δόνητη θα συμφωνήσω ούτε εγώ θέλω ετσι

Senior Member
    Νομίζω ότι παιρνω αρκετή ικανοποιηση.αλλά σίγουρα έχω περιέργεια να δοκιμασω και την άλλη ικανοποίηση που την έχω συνδυάσει με πόνο χωρίς να έχω κάνει κάτι. Πχ όταν τοποθετει το πεος στον κολπο μου νοιώθω μια δυσφορια.η όταν παραδειγμα βαλει το δάχτυλο του εκεί νοιώθω κάπως. Θεωρώ ότι είναι φόβος αλλά δεν δεχόμαι πολλά αγγιγματα εκεί με χερι αλλά μόνο με γλωσσα που είναι πιο απαλη.
    Επίσης αν δεν δοκιμασω δεν μπορώ να έχω κάποιον που μου αρέσει. Πχ με τον παντρεμενο δεν μπορώ να είμαι μαζί έστω και σεξουαλικα αφού δεν μπορώ να του δώσω αυτό που θέλει.

Σιγουρα δεν θα είναι ίδιο το σεξ με τον αυνανισμο.
    Ναι με στοματικο τελειώνουμε.
    Οσο για το δόνητη θα συμφωνήσω ούτε εγώ θέλω ετσι
    εσυ οταν αυνανιζεσαι δεν αισθανεσαι αυτη την δυσφορια που λες?

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εσύ είσαι ειλικρινής; Όχι με μισές αλήθειες, αλλά πραγματικά ειλικρινής. Του λες το τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Όχι. Πετάς το μπαλάκι στις δικές του ανεπάρκειες. Πείσμα στο πείσμα; ΟΚ, αλλά το αποτέλεσμα ποιο είναι; Χρονοτριβείς σε μεσοβέζικες καταστάσεις που δεν σε βοηθάνε πουθενά.
    Εγώ του είπα ότι έχω σχέση αν και στην ουσία δεν έχω τίποτα γιατί μπορω ανετα να βγω μπόρω ανετα να μιλήσω στο τηλ ότι ώρα και να με παρει και μπροστά στο φίλο μου μπορώ να πάω ταξιδι μαζι του μπορώ να κοιμηθω μαζί του.όλα τα μπορώ.
    Αυτός όμως δεν μπορεί. Όταν του είπα έχω σχέση είπε και αυτός και εγώ κάτι έχω αλλά μαλωνουμε έχουμε καιρό να κάνουμε σεξ.και του λέω αφού έχεις σχέση και δεν σου κάνει γιατί δεν χωριζεις?δεν τολμησε να πει ότι είναι παντρεμένος με παιδιά.
    Επίσης είμαι ειλικρινής γιατί την τελευταία φορά του είπα ότι ίσως είμαι ασεξουαλ και δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του.βεβαια δεν το πιστεψε γιατί γελασε αλλά με ξανά ρώτησε μετά. Και του είπα γίνε εσύ ειλικρινής απεναντι μου και θα στα πω όλα.

εσυ οταν αυνανιζεσαι δεν αισθανεσαι αυτη την δυσφορια που λες?
    Όχι όταν αυνανιζομαι μονη έχω τον έλεγχο το ποσό εντονες είναι οι κινήσεις που. Όταν μου το κάνεις άλλος υπάρχουν στιγμες που με ενοχλει μέχρι να βρει το ρυθμο και τον τρόπο. Απλά εγώ θέλω απαλες κινήσεις. Δεν ξέρω αν είναι λόγω φόβου η αν έτσι λειτουργεί με όλες τις γυναικες.

Senior Member
    Όχι όταν αυνανιζομαι μονη έχω τον έλεγχο το ποσό εντονες είναι οι κινήσεις που. Όταν μου το κάνεις άλλος υπάρχουν στιγμες που με ενοχλει μέχρι να βρει το ρυθμο και τον τρόπο. Απλά εγώ θέλω απαλες κινήσεις. Δεν ξέρω αν είναι λόγω φόβου η αν έτσι λειτουργεί με όλες τις γυναικες.
    τον ελεγχο μπορεις να τον ζητησεις και απο τον παρτενερ
    ενταξει δεν θα κανετε και ραλλυ ,αργα θα πηγαινετε

τον ελεγχο μπορεις να τον ζητησεις και απο τον παρτενερ
    ενταξει δεν θα κανετε και ραλλυ ,αργα θα πηγαινετε
    Ναι ενταξει σίγουρα τον καθοδήγω για το τι μου αρεσει και πως.

Senior Member
    Ναι ενταξει σίγουρα τον καθοδήγω γιατί τι μου αρεσει και πως.
    αρα που κολλας? καλο ειναι να γνωριζετε τα γουστα του καθενος

Senior Member
    Αποστολια εχω μια απορια εδω και καιρο και θελω να σου την ρωτησω. Αν σου έλεγε καποιος πως παιρνοντας μισο χαπι απο αυτα που η κοινωνια λεει ναρκωτικά θα εκανες σεξ χωρις φοβους και αναστολες θα το επαιρνες για μια φορά;

αρα που κολλας? καλο ειναι να γνωριζετε τα γουστα του καθενος
    Στο διείσδυση κολλάω. Πως είναι δυνατόν να τρελενομαι για στοματικο να κάνω δηλαδή στον άλλον και να μη μπορώ να κάνω σεξ.απίστευτο μου φαίνεται

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αποστολια εχω μια απορια εδω και καιρο και θελω να σου την ρωτησω. Αν σου έλεγε καποιος πως παιρνοντας μισο χαπι απο αυτα που η κοινωνια λεει ναρκωτικά θα εκανες σεξ χωρις φοβους και αναστολες θα το επαιρνες για μια φορά;
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν περνεις ναρκωτικα.εξηγησε μου και θα σου πω

Senior Member
    Στο διείσδυση κολλάω. Πως είναι δυνατόν να τρελενομαι για στοματικο να κάνω δηλαδή στον άλλον και να μη μπορώ να κάνω σεξ.απίστευτο μου φαίνεται
    ειναι αυτος ο φοβος-πονος που σκεφτεσαι θα εχεις ,αλλη εξηγησει δεν μπορω να δωσω

Honorata
    Guest
    Σε εμπιστεύεται ή απλά μπορεί να μην τον ενδιαφέρει κιόλας. Η να μιλάει και αυτός με καμία αλλη

Είστε σε μια σχέση που ο καθενας συμβιβάζεται γιατί δεν μπορεί να είναι με κάποιον άλλον. Ούτε μπορείτε να είστε μόνοι σας.
    Η λύση μου δεν θα βρεθεί αν χωρισω.Αυτή την στιγμή είναι σαν να μην έχω σχεση.αφού τον έχω ενημερώσει ότι βγαίνω με άλλον ότι είμαι ερωτευμενη με άλλον βλέπει μήνυματα ερωτικά και δεν εξοργιζετε δεν κάνει τίποτα. Βέβαια μου έχει τόση εμπιστοσύνη που θεωρεί ότι του κάνω πλάκα η εφόσον ξέρει το πρόβλημα μου με το σεξ λέει σιγά μη προχωρήσει σε κατι άλλο. Δεν ξέρω πως το σκεφτεται ακριβώς. Σιγουρα όμως εγώ άνετα θα μπορούσα να έχω μια άλλη σχέση χωρίς να καταλαβει.
    Το ζητούμενο είναι πως θα ξεπεράσω την φοβια μου.ήθελα να δοκιμάσω με τον παντρεμένο που σίγουρα είναι πιο έμπειρος από τον φίλο μου δεν μου βγηκε όπως ήθελα και εκεί στεναχωρηθηκα πάλι και πάλι από την αρχή τα ίδια.

Page 6 of 60 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast