Απελπισία.... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 60 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Μπορείς να με λες φαντασίωση αν έτσι νιώθεις.. στο επιτρέπω.

Άστο.. πέρα απο τη πλάκα.. το "αδυνασία" είναι σωστό.. πάτα το αναζήτηση..
    Ξεφτιλιστήκαμε και οι δύο, και ο φίλος το έγραψε σωστά! Δεν ήταν λάθος τελοσπαντων.
    σου το ειπα ηδη. υπαρχει με αλλη ερμηνεια, οχι αυτη του λιποσαρκου.
    εξαντληση και ανικανοτητα σημαινει. αλλα στην αρχαια, οχι στην νεα ελληνικη.

Senior Member
    Τους ρώτησες και ξέρεις οτι δεν σε θέλουν?
    Εστίασε στο να ξεπεράσεις τον φόβο σου.. και μετά θα πας και με την κουτσή Μαρία όπως είπες.. (δυστυχώς για όλους!)
    γιατί δυστυχώς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    γιατί δυστυχώς?
    Δεν ξέρω αν έχει νόημα να απαντήσω.. αλλά δεν καταλαβαίνω και τι μήνυμα θες να περάσεις.
    Αποστολία, ο λαος σε θέλει (πολύ) ενεργή σεξουαλικά.
    Δεν ξέρω πόσο θα τους κρατήσω ακόμα.. κοίτα να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να απαντήσω.. αλλά δεν καταλαβαίνω και τι μήνυμα θες να περάσεις.
    Όταν ευτελιζουμε έτσι το προβλημα ενός ανθρώπου τα λόγια είναι περιττά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Senior Member
    απλως μου φανηκες παραξενο που το εγραψες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Όταν ευτελιζουμε έτσι το προβλημα ενός ανθρώπου τα λόγια είναι περιττά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
    Λυπάμαι που το πήρες έτσι.. δε νομίζω πως κατάλαβες τι ήθελα να πω.
    Σου ζητάω συγνώμη, και σταματάω εδώ.

Λυπάμαι που το πήρες έτσι.. δε νομίζω πως κατάλαβες τι ήθελα να πω.
    Σου ζητάω συγνώμη, και σταματάω εδώ.
    Αν ήταν χιουμοριστικο το δέχομαι. Γιατί και εγώ έχω χιουμορ.απλώς το εξελαβα ειρωνικά. Λάθος μου.
    Μη ζητάς συγνώμη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αν ήταν χιουμοριστικο το δέχομαι. Γιατί και εγώ έχω χιουμορ.απλώς το εξελαβα ειρωνικά. Λάθος μου.
    Μη ζητάς συγνώμη!
    Το να συζητάνε δύο άγνωστοι για το αν θα πας με πολλούς ή με λίγους, όταν ξεπεράσεις το πρόβλημα σου, "κωμικοτραγικό" θα το χαρακτήριζα. Σίγουρα δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά, και είναι άσχετο με το πρόβλημα σου.

Το να συζητάνε δύο άγνωστοι για το αν θα πας με πολλούς ή με λίγους, όταν ξεπεράσεις το πρόβλημα σου, "κωμικοτραγικό" θα το χαρακτήριζα. Σίγουρα δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά, και είναι άσχετο με το πρόβλημα σου.
    Οκ δεν έγινε και τίποτα.Για συζητήσεις είναι το φορουμ αλλωστε ας είναι και άσχετες δεν πειραζει.εμένα αν είναι καλοπροαιρετες οι συζητησεις με βοηθανε.

kopela93
    Guest
    Υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω. Αυτό είναι το θέμα. Πολλές από εμάς δεν το καταλαβαίνουμε γιατί είμαστε αυτές που δεν παίζουν μπάλα. Άντε ώρα να ξυπνήσουμε και να ψάξουμε καλύτερα. Ένα σωρό κόσμο έχει και μεις κολλάμε με λίγους μλκες. Αποστολία πάρε τα πάνω σου και κάνε το βήμα !!

Senior Member
    Συνοψίζοντας αυτή και άλλες συζητήσεις που έχουμε κάνει για αυτό το θέμα:
    -Ερωτικά βοηθήματα δεν παίζουν γιατί δεν θες/φοβάσαι
    -Με τη σχέση σου δεν τα καταφέρνετε στο σεξ, υπάρχει απάθεια κι ένα σωρό προβλήματα αλλά δεν θες να χωρίσεις
    -Με τον παντρεμένο μια λες ότι κάτι θα έκανες, μία ότι δεν θα έκανες, μία ότι δεν σε πειράζει που είναι παντρεμένος αρκεί να σου το πει, μία ότι σε πειράζει έτσι κι αλλιώς και θα το κόψεις. Κι εκεί μένουμε σε αγκαλίτσες και φιλάκια μια στο τόσο και σεξ τίποτα.
    - Άλλους, ελεύθερους, λες ότι σου είναι τρομερά δύσκολο να γνωρίσεις και ότι ακολουθείς μία ρουτίνα πολύ περιορισμένης κοινωνικότητας και δεν μπορείς/θες να την αλλάξεις όπως έχεις ξαναγράψει.
    - Η ψυχοθεραπεία λες ότι σε βοήθησε όσο ήταν να σε βοηθήσει και δεν θες να συνεχίσεις για οικονομικούς λόγους και γιατί βασικά δεν θες.

Κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγεις θέματα όπου λες δεν είσαι ευτυχισμένη, έχεις αρνητικά συναισθήματα κτλ. Ότι όμως κι αν σου έχει προταθεί, στο τέλος το απορρίπτεις. Πρωτοβουλίες δεν παίρνεις και κινήσεις δεν κάνεις τελικά για να αλλάξει το οτιδήποτε. Άρα πως θα αλλάξει κάτι;
    Όπως σου έχω ξαναπεί, εγώ βλέπω έναν νέο άνθρωπο που με κάποιες αλλαγές, θα μπορούσε να ζει πολύ καλύτερα και να του λυθεί και το σεξουαλικό, όμως πρέπει με κάποιο τρόπο να βγει από το τέλμα για να πάρει μπρος. Οι λύσεις στα προβλήματα δεν έρχονται ουρανοκατέβατες. Εσύ σε κάτι τέτοιο ελπίζεις, να γίνει ένα θαύμα και ως δια μαγείας κάπως κάπου κάποτε κάτι να γίνει και να είσαι καλά.

kopela93
    Guest
    Με λίγα λόγια η Αποστολία θέλει να μένει σε μια κατάσταση που δεν έχει διέξοδο.

Member

Thumbs up

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Συνοψίζοντας αυτή και άλλες συζητήσεις που έχουμε κάνει για αυτό το θέμα:
    -Ερωτικά βοηθήματα δεν παίζουν γιατί δεν θες/φοβάσαι
    -Με τη σχέση σου δεν τα καταφέρνετε στο σεξ, υπάρχει απάθεια κι ένα σωρό προβλήματα αλλά δεν θες να χωρίσεις
    -Με τον παντρεμένο μια λες ότι κάτι θα έκανες, μία ότι δεν θα έκανες, μία ότι δεν σε πειράζει που είναι παντρεμένος αρκεί να σου το πει, μία ότι σε πειράζει έτσι κι αλλιώς και θα το κόψεις. Κι εκεί μένουμε σε αγκαλίτσες και φιλάκια μια στο τόσο και σεξ τίποτα.
    - Άλλους, ελεύθερους, λες ότι σου είναι τρομερά δύσκολο να γνωρίσεις και ότι ακολουθείς μία ρουτίνα πολύ περιορισμένης κοινωνικότητας και δεν μπορείς/θες να την αλλάξεις όπως έχεις ξαναγράψει.
    - Η ψυχοθεραπεία λες ότι σε βοήθησε όσο ήταν να σε βοηθήσει και δεν θες να συνεχίσεις για οικονομικούς λόγους και γιατί βασικά δεν θες.

Κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγεις θέματα όπου λες δεν είσαι ευτυχισμένη, έχεις αρνητικά συναισθήματα κτλ. Ότι όμως κι αν σου έχει προταθεί, στο τέλος το απορρίπτεις. Πρωτοβουλίες δεν παίρνεις και κινήσεις δεν κάνεις τελικά για να αλλάξει το οτιδήποτε. Άρα πως θα αλλάξει κάτι;
    Όπως σου έχω ξαναπεί, εγώ βλέπω έναν νέο άνθρωπο που με κάποιες αλλαγές, θα μπορούσε να ζει πολύ καλύτερα και να του λυθεί και το σεξουαλικό, όμως πρέπει με κάποιο τρόπο να βγει από το τέλμα για να πάρει μπρος. Οι λύσεις στα προβλήματα δεν έρχονται ουρανοκατέβατες. Εσύ σε κάτι τέτοιο ελπίζεις, να γίνει ένα θαύμα και ως δια μαγείας κάπως κάπου κάποτε κάτι να γίνει και να είσαι καλά.
    Good post!

Όσο απορρίπτεις προτάσεις-συμβουλές, θα μένεις στάσιμη. Βέβαια, είναι κάτι που πρέπει να το πάρεις απόφαση η ίδια.

Λάθος τίτλο έβαλες στο θέμα σου, παραπλανητικό για ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Αλλού πήγε ο νους μου όταν είδα τον τίτλο.
    Με το φίλο σου, αν βρήκατε το έτερον ήμισυ μια χαρά θα γίνουν όλα, η πολλή προσπάθεια είτε για διείσδυση είτε για οτιδήποτε άλλο φέρνει γρήγορα ή αργά αποτέλεσμα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έμεινες παρθένα (χωρίς ρίξη παρθενικού υμένα εννοώ) μέχρι τα 34 σου. Ηθική, δεν βρήκες τον κατάλληλο για μόνιμη συμβίωση ή ψυχολογικό που σου προκλήθηκε από ένα συμβάν?
    Ως προς τον παντρεμένο παράτα τον. Μάλλον για το σεξ σε θέλει εκτός κι αν σου είπε πως θα χωρίσει τη γυναίκα του για σένα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω. Αυτό είναι το θέμα. Πολλές από εμάς δεν το καταλαβαίνουμε γιατί είμαστε αυτές που δεν παίζουν μπάλα. Άντε ώρα να ξυπνήσουμε και να ψάξουμε καλύτερα. Ένα σωρό κόσμο έχει και μεις κολλάμε με λίγους μλκες. Αποστολία πάρε τα πάνω σου και κάνε το βήμα !!
    τα λεει πολλοι σωστα η κοπελα93,βγες εξω κανενα βραδυ ντυσου-στολισου ποιες το ποτακι σου να χαλαρωσεις και ξεχνα τα προβληματα σου
    που ξερεις μπορει να σε φλερταρει και κανενας

Page 13 of 60 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast