Απελπισία.... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πιστεψε με και εδώ που είμαι τώρα θαυμα είναι. Ξέρει ποσο δύσκολο ήταν μετά την καταθλιψη να ξανά γίνω κανονικός ανθρωπος?λειτουργικος?να κάνω μια σχεση?Επειδή έχω ζήσει πολύ χειρότερα θεωρω ότι είμαι σχετικά καλά τώρα.
    Θα προσπαθησω για το καλύτερο!
    Ξεκίνα από το ότι είσαι κανονικός άνθρωπος. Ήδη . Και υγιής. Βλέπεις , περπατάς, έχεις λειτουργικά άκρα, δεν χρειάζεσαι μεταγγίσεις αίματος, αποσιδήρωση , δεν χρειάζεσαι ενέσεις για να ζεις. Όλα αυτά βασανίζουν εκατομμύρια ασθενείς. Εσύ δεν είσαι ασθενής.
    Τώρα το θέμα σχέσεις και σεξ ... ίσως δεν έπεσες και σε σωστά άτομα. Κατά βάθος μπορεί να μη γούσταρες κανέναν από αυτούς. Μπορεί και να μην άξιζαν .
    Εφόσον έχεις χρόνο , αμολύσου έξω με διάθεση για γνωριμίες. Χωρίς συγκεκριμένο σκοπό . Απλά γνωριμίες για αρχή. Μετά θα σε πάει μόνο του. Έτσι είναι η ζωή.
    Δεν μπορείς να έχεις σχέδια από πριν .

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Ξεκίνα από το ότι είσαι κανονικός άνθρωπος. Ήδη . Και υγιής. Βλέπεις , περπατάς, έχεις λειτουργικά άκρα, δεν χρειάζεσαι μεταγγίσεις αίματος, αποσιδήρωση , δεν χρειάζεσαι ενέσεις για να ζεις. Όλα αυτά βασανίζουν εκατομμύρια ασθενείς. Εσύ δεν είσαι ασθενής.
    Τώρα το θέμα σχέσεις και σεξ ... ίσως δεν έπεσες και σε σωστά άτομα. Κατά βάθος μπορεί να μη γούσταρες κανέναν από αυτούς. Μπορεί και να μην άξιζαν .
    Εφόσον έχεις χρόνο , αμολύσου έξω με διάθεση για γνωριμίες. Χωρίς συγκεκριμένο σκοπό . Απλά γνωριμίες για αρχή. Μετά θα σε πάει μόνο του. Έτσι είναι η ζωή.
    Δεν μπορείς να έχεις σχέδια από πριν .
    Σίγουρα αισθάνομαι ευτυχισμένη που είμαι υγιης.αυτό νομίζω δεν το διαπραγματευομαστε.
    Από εκεί και πέρα τώρα. Βάλε λίγο τον εαυτό σου στη θεση μου.
    Πχ είχες ένα αλφα σεξουαλικο προβλημα και σεξ δεν.
    Και ήσουν με μια κοπελα που το δέχεται αλλά δεν την πολυγουσταρες κιόλας. Θα χωριζες και θα έβγαινες για νεες γνωριμιες?με τι προοπτική?πόσο εύκολο είναι να ξανά εβρισκες κάποια που θα ήταν οκ με το προβλημα σου?

Επίσης πες εσύ ότι ήσουν ελεύθερος.και γνωριζες κάποια που σου άρεσε.πως θα σου φαίνοταν αν σου έλεγε στα 34 σεξ δεν?και γιατί να κάτσεις εσυ να ασχοληθείς με κάποια που θα σου κάνει δύσκολο ενα τόσο εύκολα θέμα για όλους.

Για αυτο λέω. Κατσε όπως είσαι Αποστολια γιατί υπάρχουν και χειρότερα από αυτό που είσαι τώρα.

Senior Member
    Σίγουρα αισθάνομαι ευτυχισμένη που είμαι υγιης.αυτό νομίζω δεν το διαπραγματευομαστε.
    Και ήσουν με μια κοπελα που το δέχεται αλλά δεν την πολυγουσταρες κιόλας. Θα χωριζες και θα έβγαινες για νεες γνωριμιες?με τι προοπτική?πόσο εύκολο είναι να ξανά εβρισκες κάποια που θα ήταν οκ με το προβλημα σου?

Επίσης πες εσύ ότι ήσουν ελεύθερος.και γνωριζες κάποια που σου άρεσε.πως θα σου φαίνοταν αν σου έλεγε στα 34 σεξ δεν?και γιατί να κάτσεις εσυ να ασχοληθείς με κάποια που θα σου κάνει δύσκολο ενα τόσο εύκολα θέμα για όλους.

Για αυτο λέω. Κατσε όπως είσαι Αποστολια γιατί υπάρχουν και χειρότερα από αυτό που είσαι τώρα.
    Είσαι υγιής, το αναγνωρίζεις, όταν εκατομμύρια άλλοι , δεν είναι ! Απίστευτο πλεονέκτημα .
    Σεξουαλικό πρόβλημα δεν έχεις. Μην προσπαθήσεις να συγκριθείς με άνδρες που είναι ... ανίκανοι . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.
    Αυτοκαταστροφική που κάνεις χαλάστρα στη ερωτική σου ζωή ... ίσως ήσουν μέχρι σήμερα. Αν το αποδεχτείς και το συνειδητοποιήσεις , το κόβεις αμέσως και πας παραπέρα.
    Εφόσον υπάρχουν άνδρες που τους αρέσεις ... δεν έχουν κανένα πρόβλημα ... αν δεν έχεις εμπειρία και δεν έχεις πάει με άλλους.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
    Κανείς δεν χαλιέται αν είσαι παρθένα, εφόσον σε γουστάρει. Θα χαλαστεί αν σκοπεύεις να βγαίνεις μαζί του κανένα 2-3-4 χρόνια και σκοπεύεις να παραμείνεις παρθένα.
    Συνταγή που δεν σου έβγαλε καλά αποτελέσματα. Οπότε θες να την αλλάξεις. Την αλλάζεις αύριο .
    Και μην προσπαθείς να βάλεις τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση .
    Τώρα έχεις χρόνο να τα αλλάξεις όλα. Και να κάνεις ζωάρα. Αν αφήσεις να περάσουν άλλα 15-20 χρόνια, τότε δεν θα έχεις και θα τα έχεις κάνει όλα σκατά.
    Μην το κάνεις . Προλαβαίνεις.

Senior Member
    Σονια μου δεν ανοίγω κάθε τρεις και λίγο θέμα για να σας ζαλισω.για να μου δίνετε συμβουλές και εγώ να μη δίνω σημασία. Ανοίγω θεμα γιατί εχώ ανάγκη να μιλησω και να τα ξανά πω σε κάποιον όσο ενοχλητικό κι αν είναι αυτό.
    Ένα θαύμα ελπίζουμε όλοι. Μακάρι να μπορούσα να κάνω σεξ με τον παντρεμενο και μετά να ήμουν στην σχέση μου και αυτός στο γάμο του.αλλά δεν μπορώ. Για κάποιους ανθρωπους αυτά που μοιαζουν εύκολα για αυτούς για άλλους είναι βουνο.
    Δεν είπα καθόλου ότι μας ζαλίζεις ή ότι είναι εύκολο να κάνεις κάποιες αλλαγές. Λέω όμως ότι όσο δύσκολο ή ακόμα και μάταιο να σας φαίνεται κάτι, εσείς που γράφετε συχνά-πυκνά τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να τολμήσετε να κάνετε έστω και πολύ μικρές κινήσεις για αρχή και όχι να ακυρώνετε τα πάντα. Το ίδιο γράφω συχνά και στους αρρωστοφοβικούς που είναι όλο μέσα στη σκέψη και στο δεν δεν δεν και προεξοφλούν πάντα ότι όλα θα πάνε στραβά και δεν κάνουν τίποτα. Μπορεί μία κίνηση να μη βελτιώσει μία κατάσταση στο 100%, μπορεί όμως να δεις 20%, 30%, 80% βελτίωση σε ένα πρόβλημα. Είναι κέρδος. Αντίθετα εσύ είσαι σε μία ατελείωτη φάση αναμονής και μετέωρη.

Λες για παράδειγμα συνεχώς για τον φίλο σου που δεν τον αφήνεις, αλλά δεν κάνεις και κίνηση να είσαι εντελώς μαζί του, γιατί έχετε θέματα πέρα από το κομμάτι του σεξ. Μένεις με τους γονείς σου και μαζί του λίγες μέρες μόνο την εβδομάδα και αυτή η κατάσταση κρατάει 5 ολόκληρα χρόνια. Μόνη σου δεν θες να μείνεις από την άλλη. Δεν έχεις προβληματιστεί μήπως μείνεις εντελώς ξεκρέμαστη μελλοντικά αν είναι αυτός που σε χωρίσει ή αν περάσουν όπως είστε άλλα 30 χρόνια, φύγουν οι γονείς από τη ζωή κι εσύ δεν έχεις καταφέρει να συνηθίσεις να συμβιώνεις πραγματικά με αυτόν τον άνθρωπο; Δεν πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις έναν τρόπο να σταθείς στα πόδια σου;

Senior Member
    Όταν γνωρίζω από πριν ότι η κατάληξη θα είναι ασχημη γιατί να χωρίσω και να βρω αλλον?ξέρω ότι δεν θα ανεχτει και δεν θα μου φέρθει κανένας όπως ο φίλο μου στο θέμα του σεξ γιατί κι αυτός δεν το έχει ανάγκη. Ο άλλος όμως που θα το έχει αναγκη μόνο θα με πιεσει και στο τέλος θα με διώξει.και καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε.
    Δεν το γνωρίζεις ρε Απόστολία, υποθέσεις κάνεις και έχει κολλήσει το μυαλό σου. Αυτό δεν καταλαβαίνεις! Προεξοφλείς καταστάσεις.

Senior Member
    Επειδη είναι απιθανο όπως ανεφερα και πιο πάνω να βρω καποιον να με θελει και να τον θέλω και να είναι ασεξουαλ σαν εμένα για αυτο μενω στασιμη.νομίζω είναι λογική και βασιμη αυτή η φοβια μου.
    Τώρα να ανοιξω facebook να το κάνω τι?ναι όταν το είχα μου εστελναν για καφέ και γνωστοί και αγνωστοι.αλλά ποιον να κοροιδεψω?εμένα η αυτους?αφού η κατάληξη θα είναι γνωστη όπως είναι και με τον παντρεμένο.
    Βρε παιδάκι μου, να σου πω κάτι; Τα έχεις εντελώς μπερδεμένα στο κεφάλι σου. Αυτό με τον παντρεμένο είναι προφάσεις γιατί έχεις τις φοβίες σου και δεν έχεις προχωρήσει, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει εξελιχθεί και σαν νορμάλ γνωριμία. Έχει χίλια βαρίδια.
    Από την άλλη όμως σκέψου να γνωρίσεις έναν άνθρωπο ελεύθερο, να μην έχεις κι εσύ σχέση, να υπάρχει μεγάλη έλξη και ταυτόχρονα να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα. Όχι κρυφά ραντεβού για να βρεθείτε μισή ώρα, αλλά να μπορείς να κάνεις πράγματα με τον άλλον. Θα χαλαρώσεις. Θα ζεις τη στιγμή και δεν θα κάθεσαι να αναλύεις χίλια πράγματα στο κεφάλι σου. Δεν θα κάθεσαι να παίζεις την κολοκυθιά με το πες μου να σου πω και τρία πουλάκια κάθονται. Θα συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις! Ζεις πάρα πολύ μέσα στο κεφάλι σου. Εκεί έξω, στη ζωή πρέπει να ζήσεις. Άσε τα σενάρια και κάνε κινήσεις.

Honorata
    Guest

Ακούς να σου λέει ένας άντρας που έχει στοχοποιησει αρνητικά τις ανεραστες γυναίκες ότι δεν πειράζει άμα γνωρίσεις κάποιον άντρα και είσαι παρθένα. Οπότε καταλαβαίνεις την βαρύτητα που έχει αυτό.

Υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που αμα υποψιαστουν ότι είσαι ανεραστη και το ακόμα χειρότερο παρθένα, γίνονται λαγος και μετά τις κοροϊδεύουν στους φίλους τους και παντού. Για να σου λέει ένας άντρας που βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία αντρών ότι δεν πειράζει που είσαι παρθένα. Δεν πειράζει. Μπορείς να βγεις έξω και να γνωρίσεις όποιον θες.

Και στη τελική και σε κανένα κουλό να πέσεις που θα σε μειώσει, σκασιλα σου τα παπούτσια στο χέρι, και από εκεί πανε και οι άλλοι. Αστους να λένε όσοι θέλουν να λένε.εσυ να εισαι καλά και να κάνεις το καλυτερο για σενα

Honorata
    Guest
    Ακριβώς, βγαζεις συμπερασματα εξ ολοκλήρου αρνητικά εκ των προτέρων. Η ζωή δεν είναι τόσο αρνητική, βγες έξω και θα σε εκπλήξει. Μάλλον είναι και αυτό μια μορφή βεβαιότητας. Το αναπαντεχο σε τρομάζει, ενώ αν είναι όλα μαύρα ή άσπρα μια χαρά. Είμαστε προιδεασμενοι

Όλα ξεκινάνε από την πίστη στον εαυτό μας και από το μυαλό μας. Αν δεν είμαστε δυνατοί να έχουμε αυτά τα δύο για να γίνουμε καλύτεροι και στα αλλα που μας δυσκολεύουν, τότε καλό είναι να ζητήσουμε βοήθεια.
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν το γνωρίζεις ρε Απόστολία, υποθέσεις κάνεις και έχει κολλήσει το μυαλό σου. Αυτό δεν καταλαβαίνεις! Προεξοφλείς καταστάσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Ακούς να σου λέει ένας άντρας που έχει στοχοποιησει αρνητικά τις ανεραστες γυναίκες ότι δεν πειράζει άμα γνωρίσεις κάποιον άντρα και είσαι παρθένα. Οπότε καταλαβαίνεις την βαρύτητα που έχει αυτό.

Υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που αμα υποψιαστουν ότι είσαι ανεραστη και το ακόμα χειρότερο παρθένα, γίνονται λαγος και μετά τις κοροϊδεύουν στους φίλους τους και παντού. Για να σου λέει ένας άντρας που βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία αντρών ότι δεν πειράζει που είσαι παρθένα. Δεν πειράζει. Μπορείς να βγεις έξω και να γνωρίσεις όποιον θες.

Και στη τελική και σε κανένα κουλό να πέσεις που θα σε μειώσει, σκασιλα σου τα παπούτσια στο χέρι, και από εκεί πανε και οι άλλοι. Αστους να λένε όσοι θέλουν να λένε.εσυ να εισαι καλά και να κάνεις το καλυτερο για σενα
    εμενα δεν θα με ενοχλουσε αν καποια ειναι παρθενα,ολοι παρθενοι ηταν καποια στιγμη

Senior Member
    Τυπικα εισαι " παρθενα", εφοσον δεν εχεις δοκιμασει σεξ με διεισδυση, αλλα εχεις κανει σεξ σχεδον με ολους τους υπολοιπους τροπους ( το μονο που μενει, ειναι να μας πεις οτι εχεις κανει και πρωκτικο αλλα φοβασαι μην πονεσεις απο τον κολπο)... και οργασμους εχεις. επομενως, ουτε παρθενα εισαι, ουτε ασεξουαλ. Ασεξουαλ και παρθενα θα ησουν αν δεν αντεχες τπτ σεξουαλικο και δεν αντεχες ουτε να σε αγγιξουν.
    Εφοσον συμβαινουν ολα αυτα και κυριως ο οργασμός, επαναλαμβανω, οταν αρεσεις πολυ σε καποιον, δεν προκειται να σε αποριψει σε καμια περιπτωση λογω σεξ. Θα σε απεριπτε αν μετα απο καποιο διάστημα δεν ηθελες ουτε να στο δει... οταν προχωρησει η γνωριμία, δεν θα του πεις παρθενιες και σαχλαμαρες. Παρθενα δεν εισαι. Σεξουαλιζεσαι με ανδρες.
    Θα του πεις οτι εχεις μεγαλη διαθεση, αλλα σου αρεσουν αυτα κι αυτα κι εκεινα. Μπορει να εχεις βιτσια στο κατω κατω. Απαγορευεται; θα κανετε αυτα που θες και μια χαρα ευχαριστημενος θα ειναι. Οι άνδρες πετανε την σκουφια τους για στοματικο. ΚΙ ΑΝ στην πορεια σε εμπνευσει και σε πεισει για παραπανω, το δοκιμαζεις. Στο υπογραφω οτι με τοσα που σου αρεσουν στο σεξ, ενας ευαισθητος και εμπειρος ανδρας που θα τον γουσταρεις πολυ, μπορει να το κανει χωρις να εχεις το παραμικρο προβλημα, οταν εξοικειωθειτε. Αρκει να μην εχει προωρη εξπερματιση...

Senior Member

Αυτό πάει για μένα mon chéri ; "Κατηγορία ανδρών" ;;;; Και κατά τα άλλα ... εγώ έχω στοχοποιήσει και ... κατηγοριοποιήσει ;;
    Έχεις πλάκα ... mon chéri !

Εγώ ήμουν πάντα (και παραμένω και έχω και εειχειρήματα για αυτό) αντίθετος με τις γυναίκες ... που
    ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ .... αλωνίζουν κάθε νυχτερινό κέντρο και παραλία που υπάρχει ...παίζουν με εκατοντάδες άνδρες ....
    τους κάνουν και τρέχουν ... ξοδεύουν κτλ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΣΑΚΙΑΔΕΣ !!!!

Αν κάποια είναι αυθεντική ανέραστη και κάθεται σπίτι της και δεν προβληματίζει κανέναν, δικαίωμά της .

Honorata
    Guest
    Α μπα ξέρεις και γαλλικά! ;;

Α ώστε με τις αγαμητες που κάθονται σπίτι τους δεν έχεις πρόβλημα με αυτές που πέφτουν μπροστά σου κατά τύχη έχεις.

Χαχαχα μάλιστα μάλιστα.

Τεσπα το θέμα εδώ είναι να βοηθήσουμε και να ενθαρρύνουμε έναν άνθρωπο που έχει πρόβλημα.
    Αυτό πάει για μένα mon chéri ; "Κατηγορία ανδρών" ;;;; Και κατά τα άλλα ... εγώ έχω στοχοποιήσει και ... κατηγοριοποιήσει ;;
    Έχεις πλάκα ... mon chéri !

Εγώ ήμουν πάντα (και παραμένω και έχω και εειχειρήματα για αυτό) αντίθετος με τις γυναίκες ... που
    ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ .... αλωνίζουν κάθε νυχτερινό κέντρο και παραλία που υπάρχει ...παίζουν με εκατοντάδες άνδρες ....
    τους κάνουν και τρέχουν ... ξοδεύουν κτλ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΣΑΚΙΑΔΕΣ !!!!

Αν κάποια είναι αυθεντική ανέραστη και κάθεται σπίτι της και δεν προβληματίζει κανέναν, δικαίωμά της .

Senior Member

Τεσπα το θέμα εδώ είναι να βοηθήσουμε και να ενθαρρύνουμε έναν άνθρωπο που έχει πρόβλημα.
    Αντικειμενικά , δεν έχει πρόβλημα. Σε απραγία είναι . Ίσως έχει μια ατυχία που είναι τόσο κοινή, που δεν θεωρείται ατυχία, αφού μάλλον ισχύει για το ... 90% των ανθρώπων γενικά.
    Δεν γνωρίζει πολλά άτομα και δεν της αρέσουν τα άτομα που γνωρίζει . Αυτό μάλλον ισχύει για τους περισσότερους από εμάς.
    Τουλάχιστον όσοι δεν δουλεύουν σε αεροπορικές , κρουαζιερόπλοια, εξωτικά θέρετρα .......

Είσαι υγιής, το αναγνωρίζεις, όταν εκατομμύρια άλλοι , δεν είναι ! Απίστευτο πλεονέκτημα .
    Σεξουαλικό πρόβλημα δεν έχεις. Μην προσπαθήσεις να συγκριθείς με άνδρες που είναι ... ανίκανοι . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.
    Αυτοκαταστροφική που κάνεις χαλάστρα στη ερωτική σου ζωή ... ίσως ήσουν μέχρι σήμερα. Αν το αποδεχτείς και το συνειδητοποιήσεις , το κόβεις αμέσως και πας παραπέρα.
    Εφόσον υπάρχουν άνδρες που τους αρέσεις ... δεν έχουν κανένα πρόβλημα ... αν δεν έχεις εμπειρία και δεν έχεις πάει με άλλους.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
    Κανείς δεν χαλιέται αν είσαι παρθένα, εφόσον σε γουστάρει. Θα χαλαστεί αν σκοπεύεις να βγαίνεις μαζί του κανένα 2-3-4 χρόνια και σκοπεύεις να παραμείνεις παρθένα.
    Συνταγή που δεν σου έβγαλε καλά αποτελέσματα. Οπότε θες να την αλλάξεις. Την αλλάζεις αύριο .
    Και μην προσπαθείς να βάλεις τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση .
    Τώρα έχεις χρόνο να τα αλλάξεις όλα. Και να κάνεις ζωάρα. Αν αφήσεις να περάσουν άλλα 15-20 χρόνια, τότε δεν θα έχεις και θα τα έχεις κάνει όλα σκατά.
    Μην το κάνεις . Προλαβαίνεις.
    Και σε αυτη την ηλικία θεωρώ ότι ειμαι πάρα πολυ μεγάλη. Τα καλύτερα χρόνια τα εχασα.
    Ίσως στην αρχή αν γνωρίσω καποιον να μην έχει πρόβλημα να ολοκληρωνουμε με άλλους τροπους εκτός από σεξ.στην αρχη όμως. Μετά για να μείνει ο αλλος πρέπει να κάνω σεξ.Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν προχωραω.ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να κάνω σεξ.
    Θεωρω ότι είναι σχεδόν η ίδια ανικανοτητα την οποία έχει και ένας άντρας. Δεν διαφέρει σε τίποτα.
    Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου.

Παιδια σε καθε περιπτωση κατ'εμε εφοσον δεν εχει κανει σεξ ως τωρα θα πρεπει η πρωτη φορα αν και οταν γινει να ειναι με εναν ανθρωπο που θα μπορει να τον εμπιστευτει εστω στα τυπικα και τα βασικα χωρις να υπαρξει περεταιρω προβλημα. Ας μην ειναι σχεση, αλλα καλυτερα θα ηταν οχι με (τον) παντρεμενο.

Επισης, πολλα χρονια πισω μου ειχε τυχει μια περιπτωση κοπελας που ηταν παρθενα σε μεγαλυτερη ηλικια και τελικα προχωρησε το ολο θεμα επειδη εδειξα υπομονη και κατανοηση. Οντας αντρας, συμφωνω οτι το φυλο μου σκεπτεται με δυο κεφαλια και 9/10 φορες θα κανουν τα παντα για να το προχωρησουν ομως δεν θεωρω πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις. Πιστευω πως καποια στιγμη θα βρεθει καποιος που με κατανοηση και υπομονη/επιμονη θα καταφερει να σε ξεκλειδωσει.

Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast