Results 466 to 480 of 900
Thread: Απελπισία....
-
10-07-2022, 14:31 #466
Ξέρω ότι δεν το κάνεις εσκεμμένα. Αλλά αν δεν πιέσεις τον εαυτό σου να κάνεις κάτι διαφορετικό κι ας μη πολυπιστεύεις ότι θα έχει αποτέλεσμα κι ας σκέφτεσαι ένα σωρό δικαιολογίες ή επιχειρήματα για να μην κάνεις τίποτα, ως τη δευτέρα παρουσία τα ίδια θα συζητάμε, τα ίδια θα ζεις σαν τη μέρα της μαρμότας. Να πεις μια φορά, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά θα τολμήσω να κάνω το και το και θα επιμείνω.
- 10-07-2022, 14:35 #467kopela93Guest
Τι σχέση έχει τι θέλει αυτός; Εσύ θες σεξ. Διεκδίκησε το. Αυτός αν είναι παντρεμένος πρόβλημα του. Από τη στιγμή που δε σου το αποκαλύπτει κιόλας έχεις και το ελαφρυντικό ότι δεν μπαίνεις ανάμεσα σε δύο
10-07-2022, 14:36 #468
Μα αυτό κάνω τώρα με τον παντρεμένο.λέω δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι με το σεξ αλλά θα βγω μαζί του μήπως και γίνει κατι και το κανω.για μένα αυτή είναι η υπερβαση μου.ήταν πολύ δύσκολο και αγχωτικο να βρισκομαι μαζί του και ομως ένοιωσα πιο δυνατή όταν το εκανα ας ηταν λάθος.
Τώρα από τα πολλά πολλά εδώ πειστηκα να κάνω το πρώτο σκελος αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήθω.θα σταματήσω την επικοινωνία με τον έναν.
10-07-2022, 14:40 #469
Βρε αγάπη μου θέλω σεξ στο μυαλό. Και πολύ. Στην πράξη όμως και στο σώμα μου δεν αντικατοπτριζεται αυτό που λέω. Αν ήθελα και πολύ δεν θα το είχα κανει?άρα μήπως τελικά δεν θέλω η δεν μπορώ? Η μόνη λύση που έχω καταλήξει εγώ είναι να πω ότι είμαι αξεσουαλ και να δεχτω την φύση μου. Κανείς άλλος άνθρωπος φυσιολογικός δεν θα απειχε από το σεξ.πρεπει να με δεχτώ όπως είμαι και να καταπίεσω λίγο την ανάγκη μου για αυτές τις μαλακιες που κάνω. Γιατί πουθενά δεν οδηγούν
Last edited by Αποστολια; 10-07-2022 at 14:56.
10-07-2022, 15:22 #470HonorataGuestΜωρέ στο μυαλό σου θες αλλα το υπεραναλυεις υπέρ του δέοντος...το ζαλίσες το θέμα.... το σεξ δεν θέλει υπεραναλυση θέλει διάθεση και τίποτα άλλο. Κρίμα το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάς για πράγματα που δεν πρέπει να σκέφτεσαι Αλλά να κάνεις. Τι σε τρομάζει δλδ να πας και να γδυθεις να το κάνετε και άμα φοβηθείς να του πεις δεν μου βγαίνει και τέλος;
10-07-2022, 15:30 #471
[QUOTE=Honorata;1199433]Μωρέ στο μυαλό σου θες αλλα το υπεραναλυεις υπέρ του δέοντος...το ζαλίσες το θέμα.... το σεξ δεν θέλει υπεραναλυση θέλει διάθεση και τίποτα άλλο. Κρίμα το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάς για πράγματα που δεν πρέπει να σκέφτεσαι Αλλά να κάνεις. Τι σε τρομάζει δλδ να πας και να γδυθεις να το κάνετε και άμα φοβηθείς να του πεις δεν μου βγαίνει
Εγώ βάζω συναίσθημα αυτό το συναίσθημα φοβάμαι. Και για αυτό πήρα την απόφαση σήμερα να το λήξω το θεμα.
10-07-2022, 17:20 #472
Όπως σου είπα θεωρώ ότι και ο παντρεμένος και ο δικός σου είναι καμμένες περιπτώσεις. Δεν θες όμως να επιμείνεις λίγο με αυτόν μιας και φτάσατε ως εδώ;
Να θέσεις ένα ψυχολογικό όριο, μόλις έφτασες στο παρατσακ εγκαταλείπεις ουσιαστικά πάλι.
Απαίτησέ σε εύλογο χρονικό διάστημα μία συνάντηση κι όπου βγει. Με λίγο πιο ανθρώπινους όρους όμως ρε 'συ, κάπου πιο ιδιωτικά. Δε θες ξενοδοχείο, δε θέλει ποτάκια κι εξόδους, κλείστε ένα AirB&B ή πάτε στο σπίτι κάποιου που μπορεί να σας το παραχωρήσει για λίγες ώρες. Μην το δέσεις κόμπο για σεξ, για να είστε πιο ιδιωτικά και με άνεση χώρου κι όπου βγει κι αν σας βγει. Αν μπορεί να παίρνει το υπηρεσιακό όχημα και να καβλαντίζει στις ερημιές εν ώρα υπηρεσίας ή να έρχεται εκεί που δουλεύεις εν ώρα υπηρεσίας, μπορεί να καβλαντίζει και κάπου αλλού ακόμα και σε ώρα υπηρεσίας στην τελική. Να μην σου λέει δικαιολογίες, μην του αφήσεις τα περιθώρια. Από την άλλη εσύ λες δεν σε νοιάζει κι αν σας δουν, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μην βρεις προσκόμματα πάλι σε αυτό που σου λέω.
Πες στον εαυτό σου θα επιδιώξω κάτι σύντομα, να είσαι συγκεκριμένη και να μην το αφήσεις στην τύχη. Κι αν δεν προκύψει συνάντηση από τη μεριά του και το αποφεύγει ή συναντηθείτε και δεν γίνει κάτι σε εύλογο χρονικό διάστημα, π.χ. μέσα στον επόμενο μήνα, μετά κόψ΄το μαχαίρι.
10-07-2022, 18:16 #473
Είχα πει ότι όταν θα τον κάνω να μου πει την αλήθεια θα πρέπει να παρω και εγώ θέση και να το σταματησω.Σκέψου τι θα σκέφτεται αυτός για μένα τώρα αν συνεχίσω μαζι του μετά από αυτό που μου ειπε?είπε και ξεειπε δηλαδή αλλά τέλος πάντων.
Συν το ότι το μοριο του με αποθαρρυνει κι άλλο. Συν του ότι για να μου το λένε τόσα άτομα εδώ πέρα κάτι θα βλέπουν που εγώ σαν ερωτευμένη έχω τυφλωθει.Είναι πολλοί λογοι που πρέπει να σταματήσει. Και οι ηθικοι που τους έχω ξεχάσει.
Απλώς πιστευα ότι με περνει ακόμη ένα δύο μήνες μέχρι να βγει το καλαικαιρι για να ζήσω μια φορά και εγώ κάτι όμορφο για εμένα. Σκέψου πόσο χάλια έχω ζήσει με τις σχέσεις μου που αυτό που έκανα με αυτόν μου φαινοταν υπεροχο.να περιμένω πάνω από το τηλ να με πάρει ποτέ θα μπορεί και να κλείνουμε ραντεβού στις 10 και να έρχεται 11 γιατί του έτυχε δουλειά και λογικό είναι εν ώρα υπηρεσία και εγώ εκεί να επιμενω και να περιμένω. Είχα καιρο να νιώσω ερωτικά με κάποιον και καιρό να ποθησω ετσι κάποιον.
Ήδη τον έχω μπλοκαρει από τις επαφες.δεν θεωρώ ότι θα ενοχληθει ιδιαίτερα ήδη θα έχει βρει τις επόμενες αν δεν τις έχεις ηδη.Πλέον έχει αλλάξει και βάση στή δουλειά οπότε αυτό το καθημερινο που τον είχα μέσα στα πόδια μου όταν δεν απαντουσα στα τηλ δεν μπορεί να το κάνει.
Ακόμη κουκλα μου δεν εχεις καταλάβει ότι δεν μπορώ να του ζήτησω κάτι. Γιατί ακόμη δεν πιστεύω ότι αξίζω σαν γυναίκα κάτι για να απαιτησω κάτι. Λυπάμαι τόσο πολύ να φέρνω τον άλλον σε δύσκολη θέση και από την άλλη ξέρω ότι και να το ζήτησω δεν θα το παρω οπότε γιατί να το ζητησω?για να πέσω ακόμη ένα βαθμό χαμηλα στα μάτια του και να παρακαλαω για μια πιο νορμάλ συνάντηση?του είπα πολλές φορές πάμε για καφέ ή βόλτα η ποτο για να μου αποδειξεις ότι είσαι ελεύθερος και πάντα λέει ναι θα πάμε.Εγώ ναι δεν έχω θέμα να με δει κανένας. Ο φίλος μου ξερει τι κάνω και δεν με νοιάζει οποιος και να με δει.
Για το μόνο που στεναχωριεμαι είναι γιατί θα περάσω πάλι μια μεγάλη περίοδο ελλειψης σεξουαλικης επιθυμίας όπως όταν είχα ξανά διακοψει μαζι του. Δεν πειραζει αλλωστε οι δικές μου επιθυμιες δεν οδηγούν στη λύση του θεματος μου όποτε καλύτερα να μην υπάρχουν για να ηρέμησω κιόλας.
10-07-2022, 18:29 #474
Αποστολία κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου;
Αυτά που λες περί του είπες, σου είπε δεν ισχύουν και το ξέρεις. Δηλαδή για να καταλάβω, θα πέσεις στα μάτια του όταν ακόμα κι αν παίζετε με τις λέξεις ξέρει ότι ξέρεις ότι είναι δεσμευμένος, θα πέσεις στα μάτια του και μάτια σου αν ζητήσεις κάτι πιο αξιοπρεπές από το να χαλβαδιάζεστε στα αυτοκίνητα σαν 15χρονα, ηθικά είναι ΟΚ να σου δαγκώνει ο άλλος τα βυζιά και να σου δείχνει το πουλί του και να γλωσσοφιλιέσαι, αλλά αν συναντηθείς μπας και γίνει κάτι ολοκληρωμένο και σου λυθεί επιτέλους και το πρόβλημά σου ξαφνικά είναι ανήθικο; Τα "ανήθικα" τα έχεις κάνει ήδη, τουλάχιστον να μην πάει τσάμπα η ανηθικότητα, αυτό λέω.
Αλλά αν το έχεις πάρει όντως απόφαση, ας μην το συζητάμε άλλο. Από την αρχή εγώ ήμουν κατά αυτής της κατάστασης, απλά πιστεύω ότι αφού μπήκες για τα καλά στο χορό, ας χόρευες τουλάχιστον που λένε.
Το τελευταίο που λες δεν παίζει, μην σκέφτεσαι έτσι. Μόνη σου σε ρίχνεις. Ίσα ίσα μπορεί αυτή η φάση να σε ξεκλείδωσε και να είσαι πιο έτοιμη να ερωτευτείς ή να γουστάρεις σεξουαλικά κάποιον άλλο, πιο καλή περίπτωση. Μην το δένεις κόμπο ότι θα ξενερώσεις. Αλλά αν υποθέσουμε ότι ξεκαθάρισες μια μπλεγμένη κατάσταση/βαρίδι στη ζωή σου (τον παντρεμένο), ευκαιρία να κάνεις κι άλλο βήματα. Ψυχολόγο, εξόδους, κάτι να σπάσεις τη ρουτίνα. Από που θα σου έρθει η αυτοεκτίμηση δηλαδή, κοιτώντας τα ντουβάρια ή ξυπνώντας τον φίλο σου που δεν ξυπνάει με τίποτα;
10-07-2022, 18:41 #475
Εγώ ξέρω πόσο ανηθικη είμαι αυτό δεν αλλαζει για μένα. Δεν χρειάζεται όμως να το μάθει και αυτός.ας τον να νομίζει ότι τωρα το έμαθα.
Το έχω πάρει απόφαση μετά τις συζητησεις εδώ βλέπω πιο καθαρά για αυτό και μου αρέσει να το συζηταω εδώ.
Επειδή ξέρω τον εαυτό μου ξέρω ότι θα έρθει και μια περίοδος στασιμοτητας.Έξοδοι δεν παιζουν δεν έχω καμία παρέα όσες ξέρω φίλες είναι παντρεμενες και δεν βγαίνουν. Νέα άτομα δεν γνωρίζω δραστηριότητες δεν πάω οπότε δεν πειράζει. Έχω ζήσει άπειρα χρόνια μέσα σε ένα σπίτι δεν θα με πειραξει κάτι. Ξανά επιστρεφω στα γνωριμα.τουλάχιστον πάω για κανένα μπάνιο και ξεχνιεμαι αυτή είναι η παρηγοριά μου και τα μικρά ανηψια μου που με κάνουν και γελάω. Α και μια στο τόσο καμία βόλτα με τον φίλο μου.Καλά είναι και αυτά άλλοι δεν έχουν ούτε αυτά.
Ψυχολόγο θα συζητησω με τον γιατρό μου και θα πραξω αναλογα και με τα χρήματα και την διάθεση που θα έχω να ανοιχτω παλι σε κάποιον.
10-07-2022, 18:54 #476
Τα έχω γράψει πάρα πολλές φορές, η τεμπελιά του ανθρώπου δεν είναι ότι βαριέται να πλύνει τα πιάτα, είναι ότι αρνείται να κάνει αλλαγές που μπορεί να τον ζορίσουν βραχυπρόθεσμα αλλά μεσοπρόθεσμα θα του βγουν σε καλό. Μένει στη γνώριμη κατάστασή του κι ας μην του αρέσει. Οπότε μπαίνει σε φαύλο κύκλο και ανακυκλώνει τα προβλήματα και τελματώνει, τελματώνει, τελματώνει.
Η απάντηση σου στο να γνωρίσεις νέο κόσμο, να βγεις, να κάνεις πράγματα, να κάνεις κάπου μια αλλαγή, είναι ότι δεν βγαίνω, δεν κάνω πράγματα, δεν γνωρίζω κόσμο, δεν κάνω αλλαγές, καλά είναι και αυτά τα γνώριμα που έχω, άλλοι δεν έχουν ούτε αυτά.
ΟΚ, σεβαστό, αλλά είναι κρίμα. Είσαι νέος άνθρωπος και ταλαιπωριέσαι τσάμπα και βερεσέ. Ελπίζω κάτι να αλλάξει και να έρθεις να γράψεις κάποια θετική εξέλιξη κάποια στιγμή, αν και με ευχολόγια δεν λύνονται τα προβλήματα...
10-07-2022, 18:58 #477
10-07-2022, 22:42 #478
Γιατί, 80 χρονών είσαι? Είσαι κάτω από 40 και νομίζεις ότι είναι αργά? Μην τρελαθούμε. Το ότι άλλοι έχουν χειρότερα προβλήματα δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε για το καλύτερο για εμάς.
Εγώ είμαι ο πρώτος που καταλαβαίνει ότι δε νιώθεις άνετα που δεν θες σεξ με αυτό το πανσεξουαλικό μέχρι τρέλας κλίμα έξω στην κοινωνία, το έζησα κι εγώ, αλλά δεν ενδιαφέρεσαι να βρεις έναν καλύτερο σύντροφο από αυτόν που τα έχετε τώρα και δεν ασχολείται καν μαζί σου? Και τόσα dating site για ασέξουαλ έχει, και μπορείς να κάνεις νέα χόμπι και νέες γνωριμίες και να προκύψει κάτι καλύτερο, που ή θα σου βγάλει το σεξουαλικό ή δεν θα έχει πολλές απαιτήσεις για σεξ, ή οτιδήποτε.
Μέχρι κι εγώ έχω κυνηγήσει κάποιες να βγω, ψάχνοντας αν θα μου βγει το ερωτικό, ή μήπως ταιριάξουμε και χωρίς αυτό. Εγώ, που είμαι και μοναχικός και μου αρέσει μόνος μου, που κάνω μάστερ σε αυτό που θέλω να κάνω για μια ζωή, που μπορεί κάποιος να πει ότι "καλά είσαι, τι ψάχνεσαι, κάτσε εκεί που είσαι".
10-07-2022, 23:07 #479
Εγώ θεωρώ ότι είμαι μεγαλη.
Φυσικά και ενδιαφερομαι να βρω κάποιον αλλά που να τον ψαξω?θα μπω σε σαιτ θα πω ψάχνω ασεξουαλ να κάνουμε όλα τα προκαταρκτικα εκτός από το σεξ?Δηλαδή ότι θες το ψαχνεις σε αυτα τα σαιτ?δεν έχω μπει ποτέ δεν ξέρω τι σαιτ είναι.
Εσύ που έχεις βγει έχεις βρει ποτέ αυτό που ψαχνεις?
10-07-2022, 23:12 #480kopela93GuestΘα ενδιαφερόσουν για παρθένο της ηλικίας σου; Μήπως αυτό θα σε έκανε να νιώθεις πιο άνετα; Θα επέλεγες έναν τέτοιο ανθρωπο;