Απελπισία.... - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 60 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 900
    kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση μου γενικα.η που θα είμαι για γέλια η που θα είμαι για κλαματα.
    Μια χαρά είσαι ξεκόλλα!!!

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Βρίσκεις αλλά δεν θες μάλλον ! Θες να τον κάνεις ευνούχο του χαρεμιού για παρεούλα !
    Βρε συ αλήθεια τώρα. Πιστεύεις ότι είναι ευκολο μια γυναίκα που είναι ασχημη να βάλει ένα σούπερ μίνι και να βγει στο δρόμο η για καφέ και να βρει αντρα?μόνο αν βγει με ντουντουκα και πει εδώ είμαι θέλω να γαμησετε μαζευτεί κανενας γάμιας.

Senior Member
    Βρε συ αλήθεια τώρα. Πιστεύεις ότι είναι ευκολο μια γυναίκα που είναι ασχημη να βάλει ένα σούπερ μίνι και να βγει στο δρόμο η για καφέ και να βρει αντρα?μόνο αν βγει με ντουντουκα και πει εδώ είμαι θέλω να γαμησετε μαζευτεί κανενας γάμιας.
    Κύκλους κάνεις ; Αέναους ; Είπες δεν είσαι υπέρβαρη , έχεις κανονικό βάρος. Επίσης δεν είσαι ... γριά. Κάπου γύρω στα 35 δεν είπες ;; Οπότε βρίσκεις ... εύκολα.

Senior Member
    γιατί υποτιμάς τον εαυτό σου? και ποιος σου είπε ότι είσαι άσχημη?

Κύκλους κάνεις ; Αέναους ; Είπες δεν είσαι υπέρβαρη , έχεις κανονικό βάρος. Επίσης δεν είσαι ... γριά. Κάπου γύρω στα 35 δεν είπες ;; Οπότε βρίσκεις ... εύκολα.
    Εγώ πάντως έχω μια φιλη συνομιλικη από τη σχολη την γνωρισα.ε είναι ξανθιά ψηλη όχι παχια και 35.είναι όμως πολυυυ ασχημη και λυπάμαι που το λέω έτσι.δεν έχει σταυρωσει μέχρι τώρα ούτε αρσενικη γάτα. Ότι και να κάνει. Τώρα αυτό με το μινι και με την ντουντουκα δεν το δοκιμασε.αλλά θα της το προτείνω μηπως πιασει.

Είσαι απόλυτος σε κάποια πράγματα και δεν έχουν υποσταση όσα λες.παρόλα αυτές μερικες φορες λες και κάποια ευστοχα.όχι παντα όμως.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Μια χαρά είσαι ξεκόλλα!!!
    Μωρέ για τα μπαζα είμαι αλλά τέλος πάντων.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    γιατί υποτιμάς τον εαυτό σου? και ποιος σου είπε ότι είσαι άσχημη?
    Για μένα Πανο όταν δεν σε γούσταρει κάποιος που είσαι ερωτευμενη σημαίνει αυτόματα ότι είμαι άσχημη για να μη με θέλει στη ζωή του.αυτό εισπρατω από όλους εγώ εξου και το συμπέρασμα.

kopela93
    Guest
    Αποστολία ηρέμησε και μη λες βλακείες. Βγες μια βόλτα και ξαναελα ανανεωμένη να γελάσουμε εδώ με τα ωραία που λέμε

Αποστολία ηρέμησε και μη λες βλακείες. Βγες μια βόλτα και ξαναελα ανανεωμένη να γελάσουμε εδώ με τα ωραία που λέμε
    Αγαπη μου καλά είμαι. Απλά αυτή την άποψη έχως, δεν αλλαζει κάτι για μένα. Και στο κάτω κάτω είναι κακό κάποιος να έχει αυτογνωσια?
    Κατά τα αλλα μια χαρά ξεχνιεμαι εδώ μαζί σας.

kopela93
    Guest
    Να αλλάξει η άποψή σου. Κράτα όλες τις άλλες αλλά αυτήν άλλαξε την. Δεν είναι ωραίο να πιστεύεις άσχημα πράγματα για τον εαυτό σου. Δε σου κάνει καλό

Να αλλάξει η άποψή σου. Κράτα όλες τις άλλες αλλά αυτήν άλλαξε την. Δεν είναι ωραίο να πιστεύεις άσχημα πράγματα για τον εαυτό σου. Δε σου κάνει καλό

Μα αν είναι η αλήθεια γιατί να μη το πιστεύω.

kopela93
    Guest
    Μα αν είναι η αλήθεια γιατί να μη το πιστεύω.
    Δεν είναι αλήθεια

Δεν είναι αλήθεια
    Νομίζεις.υπάρχουν και άσχημες.

Senior Member
    Νομίζεις.υπάρχουν και άσχημες.
    Αν δεν είναι υπέρβαρη κάποια και έχει αρμονικό σώμα, πως την εννοείς την ασχήμια ; Σημάδια στο πρόσωπο ; Τραύματα ; Δυσμορφίες ;; Το να μην αρέσει σε κάποιον , δεν είναι σαφής ένδειξη.

Αν δεν είναι υπέρβαρη κάποια και έχει αρμονικό σώμα, πως την εννοείς την ασχήμια ; Σημάδια στο πρόσωπο ; Τραύματα ; Δυσμορφίες ;; Το να μην αρέσει σε κάποιον , δεν είναι σαφής ένδειξη.
    Υπέρβαρη δεν είναι. Αρμονικο σώμα ,ωραίο δεν έχει όμως. Αλλά δεν έχει κιλά παραπανω.
    Δεν έχει ούτε σημάδια ούτε τίποτα απλώς δεν έχει όμορφο πρόσωπο στομα δόντια χειλη ματιά.
    Γενικά δεν έχει τίποτα ωραίο.
    Ε εμείς οι ασχημες λοιπον ότι μινι και να βάλουμε δεν θα κάνουμε τίποτα. Έτσι ειναι δυστυχως.

Page 39 of 60 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast