Results 16 to 23 of 23
Thread: Θέλω να παραιτηθω
-
02-09-2022, 13:18 #16
Πρέπει να βρεις τρόπους να απασχολείς το μυαλό σου εκτός δουλειάς. Αν κάθεσαι τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχεις και σκέφτεσαι "Δεν την παλεύω και πως θα πάω στη δουλειά αύριο;" τότε πως περιμένεις να πάρεις λίγο τα πάνω σου;
Να πω κάτι τώρα κι εγώ; Σίγουρα έχεις μεγάλα ωράρια και οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Ποτέ δεν είναι, πόσο μάλλον στα τουριστικά. Αλλά έχεις μία ιδιοκτήτρια και μία προϋσταμένη που ως ένα βαθμό είναι υποστηρικτικές. Ποιος σου εγγυάται ότι θα συμβεί το ίδιο αύριο-μεθαύριο; Θα παραιτείσαι συνεχώς από δουλειές; Μην παίρνεις κάθε παρατήρηση προσωπικά ή σαν επίκριση, πάρτο σαν αφορμή για βελτίωση.
Και όταν ακόμα και με τα λάθη σου ήταν ανεκτικοί, είναι λίγο γαϊδουριά να τους κρεμάσεις τώρα. Το να πει "άλλοι κάνουν τα λάθη, εγώ τα ακούω από το λογιστή" είναι μία αλήθεια, όπως και το ότι αυτές παίρνουν τις ευθύνες. Το να περιμένεις σε μία δουλειά να σου κάνουν την νταντά συνεχώς είναι ανεδαφικό. Ένας μήνας έμεινε. Όπως σου είπαν και πιο πάνω, υπομονή. Μην χάσεις το επίδομα το χειμώνα, είναι μία βοήθεια, ειδικά αν δεν σκοπεύεις ή δεν μπορείς να βρεις άμεσα νέα δουλειά. Να έχεις κάποια υγιεινά σνακ μαζί σου και να βάζεις υπενθύμιση στο κινητό κάθε 3 ώρες και να τρως κάτι ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι πείνα. Να ψάχνεις για λύσεις στα προβλήματα, όχι για αφορμές να τα παρατήσεις. Σε ένα μήνα να λες ότι "ζορίστηκα, ναι, αλλά τελικά τα κατάφερα". Και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.
- 02-09-2022, 14:13 #17
Μην φοβασαι κανενας δεν εθιστηκε με περιστασιακή χρήση ζαναξ. Παρε το ισα ισα να σε βοηθήσει τώρα να καταλαγιασεις τα σωματικα συμπτώματα, να σου δωσει πνευματική διαύγεια και να βαλεις σε σειρα τις σκεψεις σου. Θα δεις το μπουσταρισμα που θα σου δωσει θα σε βοηθησει και πολυ πιθανόν να μην το ξαναπαρεις, απλως να σε βγαλει απο τον φαυλο κυκλο που εχεις μπει τωρα. Στην χειρότερη και καθε μερα να το παιρνεις για τον Σεπτέμβριο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σου συμβεί, αλλα σου βάζω το χειρότερο, παλι δεν θα εθιστείς με ενα μηνα χρησης, απο την αλλη θα εχεις βγαλει την σεζον και θα εχεις και το επιδομα σου τον χειμώνα.
02-09-2022, 14:33 #18
03-09-2022, 22:44 #19
nightwalker77777 γεια σου.
Είμαι και γω σαν εσένα. Πνίγομαι στο άγχος μου. Ας επικεντρωθούμε σε σένα όμως. 30 του Σεπτέμβρη φεύγεις. Είναι ήδη 4 Σεπτεμβρίου. Σκέψου ότι έμειναν 25 μέρες και με τα ρεπό σου 20. (Αν έχεις δύο μέρες 15) τι είναι 20 μέρες? Μέχρι να αρχίσεις μια σειρά και να βλέπεις ένα επεισόδιο τη μέρα θα τελειώσεις τη σεζόν.
20 μέρες . 20 βραδιά που θα επιστρέφεις σπιτάκι σου και θα ξεκουράζεσαι. Μην κάνεις το λάθος να φύγεις σε παρακαλώ .
Σε 20 μέρες θα κάτσεις να ξεκουραστείς, θα πληρώνεσαι και θα διακοπαρεις. Αφου μέχρι τέλος Οκτωβρίου έχει καλό καιρό.
1μερα τη φορά.
04-09-2022, 03:02 #20
05-09-2022, 14:46 #21
Το έχω περάσει 3 φορές.
Ενοιωθα τύψεις όταν έλεγα ότι θα φύγω. Αλλά ξέρεις τι κέρδισα με το να ζοριστω παραπάνω? Αρρώστησα..
Μέχρι που είπα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ , θα κοιτάξω πρώτα την ψυχική μου υγεία.
Οι προϊστάμενοι πάντα θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και λογικό.
Όμως εσύ τραβάς το ζόρι..
Γνώμη μου αν δεν αντέχεις άλλο σήκω και φύγε χωρίς τύψεις..
09-09-2022, 11:45 #22
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η οικονομική μας κατάσταση έχει μεγάλη σχέση με την ψυχική μας υγεία. Και η οικονομική μας κατάσταση έχει σχέση με το αν ζούμε μέσα στην κοινωνία και συνήθως με το αν εργαζόμαστε. Πόσοι γράφουν κι εδώ μέσα "ανησυχώ τι θα γίνει αν φύγουν από τη ζωή οι γονείς μου" "Δεν έχω χρήματα να πάω σε ψυχολόγο" " Ζορίζομαι πολύ που μένω με τους δικούς μου, δεν με καταλαβαίνουν,,έχω απομονωθεί, ένα επίδομα που παίρνω δεν μου αφήνει περιθώρια να πάω ούτε για έναν καφέ να ξεφύγω λίγο;"
Τύψεις όχι, να μην έχεις. Κι αν φτάσεις εντελώς στα όριά σου σαφώς και να φύγεις. Αλλά το διάλλειμα να είναι προσωρινό μέχρι να ανασκουμπωθείς και όχι να τελματώσεις. Πολλές φορές οι άνθρωποι είναι πιο δυνατοί από όσο νομίζουν κι επίσης βάζουν συχνά λάθος προτεραιότητες και λάθος διαστάσεις σε κάποιες καταστάσεις.
Γενικά μιλάω τώρα, κάθε χρονική συγκυρία και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
11-09-2022, 12:02 #23
nightwalker77777 τι κάνεις; Κανένα νέο;