Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 172 FirstFirst ... 2230313233344282132 ... LastLast
Results 466 to 480 of 2567
    Senior Member
    καλα ειμαι, εχω πεισει τον εαυτο μου οτι ειμαι καλα ......εισαι τοσο καλα οσο πιστευεις οτι εισαι......πινω εναν καφε , ισως και δυο , δεν εργαζομαι πλεον , καθομαι λιγο στον υπολογιστη , .......και λιγο τηλειοραση , εχω OTETV........και αν μουρθη νυστα , κοιμαμαι.....ξεχνω την κτθλιψη .......δεν ειναι τεραστιο προβλημα .........ειχε πει καποιος οτι ' μην πιστευετε την δυστυχια κανενος , απαξ και μπορει και κοιμαται΄θα συμφωνησω ......

Senior Member
    δεν στολισουμε φετος δεντρο, λογω του θανατου του πατερα μου, κι ειχα μια σκασιλα ........για το δεντρο, οχι τον πατερα μου, μα κι αυτος το τερματισε το κοντερ , 95 πεθανε .....αλλα ταχε 400, ασχολειτο μανιωδως με τον η/υ , αριστη μνημη, κρατουσε το μυαλο του συνεχως απασχολημενο, δεν φαινοταν για 95 , 77-78 τον εκανες , ουτε ασπρες τριχες , ουτε γκριζες ουτε καραφλα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    δεν στολισουμε φετος δεντρο, λογω του θανατου του πατερα μου, κι ειχα μια σκασιλα ........για το δεντρο, οχι τον πατερα μου, μα κι αυτος το τερματισε το κοντερ , 95 πεθανε .....αλλα ταχε 400, ασχολειτο μανιωδως με τον η/υ , αριστη μνημη, κρατουσε το μυαλο του συνεχως απασχολημενο, δεν φαινοταν για 95 , 77-78 τον εκανες , ουτε ασπρες τριχες , ουτε γκριζες ουτε καραφλα ......
    Έτσι θέλω να φυγω και γω! Τυχερός άνθρωπος ήταν.

Σημ. Οχι 95 αλλά να τα χω 400!

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimNirou View Post
    Έτσι θέλω να φυγω και γω! Τυχερός άνθρωπος ήταν.

Σημ. Οχι 95 αλλά να τα χω 400!
    ο φιλος του ο Πιτσος ( Pitsos , κουζινες ηλεκτρικα ειδη ) , ειναι 104 , ομως κι αυτος σαν τον πατερα μου, ειναι αυτοδημιουργητοι ......τον εχω γνωρισει, κοντος ειναι, αλλα φαινεται ευφυης ......και ειναι κουλ, ισως αυτο ειναι τομυστικο.....
    Last edited by Macgyver; 21-12-2022 at 08:54.

Senior Member
    Η (κατά)θλίψη των Χριστουγέννων με χτύπησε νωρίτερα!!

Senior Member
    Καπου διαβασα ενα ωραιο που με εκφραζει απόλυτα "Αντε να μας πιασει η καταθλιψη των Χριστουγέννων γιατι την αλλη την βαρέθηκα!"

Senior Member
    ελα βρε Κατιαχ, μια ιδεα ειναι τα Χριτουγεννα , μην γινεσαι ψυχαναγκαστικη , δεν πρεπει ντε και καλα να περασεις καλυτερα , αν το παμε ετσι, εχουμε την κτθλψη του Πασχα και την κτθλψη του καλοκαιριου, πολλες καταθλιψεις βρε κοριτσι, παρτο αλλιως .......

kopela93
    Guest
    ελα βρε Κατιαχ, μια ιδεα ειναι τα Χριτουγεννα , μην γινεσαι ψυχαναγκαστικη , δεν πρεπει ντε και καλα να περασεις καλυτερα , αν το παμε ετσι, εχουμε την κτθλψη του Πασχα και την κτθλψη του καλοκαιριου, πολλες καταθλιψεις βρε κοριτσι, παρτο αλλιως .......
    Το ποστ σου με έκανε να σκεφτώ πόση μελαγχολία με έπιανε κατά διαστήματα και καλοκαίρια και χειμώνες κι όλο το συνέδεα με καταστάσεις/ανθρώπους που με πλήγωναν. Πάντα είχα κάτι να με στεναχωρεί.
    Μετά το είδα αλλιώς. Όποτε και να'ναι, αν είσαι καλά, ούτε ευθύνες θα ρίξεις ούτε θα σε αφήσεις να πέσεις ούτε θα στεναχωριέσαι τόσο. Μια ιδέα είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Το ποστ σου με έκανε να σκεφτώ πόση μελαγχολία με έπιανε κατά διαστήματα και καλοκαίρια και χειμώνες κι όλο το συνέδεα με καταστάσεις/ανθρώπους που με πλήγωναν. Πάντα είχα κάτι να με στεναχωρεί.
    Μετά το είδα αλλιώς. Όποτε και να'ναι, αν είσαι καλά, ούτε ευθύνες θα ρίξεις ούτε θα σε αφήσεις να πέσεις ούτε θα στεναχωριέσαι τόσο. Μια ιδέα είναι.
    οντως , μια ιδεα ειναι........................εμενα δεν με ριχνουν οι δηθεν καταθλιψεις , εχω μια υγιη απαισιοδοξια , δεν ειναι καλο νασαι παντα αισιοδοξος , εισαι προετοιμασμενος για το κακο, και οτι καλο ερθει, ειναι μια ευχαριστη εκπληξη.....

Senior Member
    Προσπαθω macgver προσπαθώ ..αλλά όπως ξερεις καλά και εσυ δεν ειναι παντα ευκολο....

Senior Member
    οντως , δεν ειναι παντα ευκολο, εγω τοχω συνηθισει........

Senior Member
    Αισθανομαι καλά

Senior Member
    Αισθάνομαι άγχος και έχω πονοκέφαλο.
    Και κούραση που δεν εξηγείται γιατί δεν έκανα τίποτα όλη μέρα.

Έχω πάρα πολλά νεύρα. Πηγαίνω ταχυδρομείο να παραλάβω κάτι, το ταχυδρομείο είναι το δεύτερο ποιο αγχωτικό μετά την λαϊκή, αν και την τελευταία φορά στην λαϊκή τα κατάφερα άψογα, παρά την αστάθεια που έχω ακόμη. Γυρίζω πίσω από το ταχυδρομείο γιατί τα νούμερα προχωράνε σαν χελώνες ελλάς το μεγαλείο σου. Δεν έχουν υπαλλήλους. Κόψανε και το απογευματινό ωράριο. Ξεφτίλα. Ξαναπάω στο ταχυδρομείο έρχεται η σειρά μου. Και μου ζητάει ταυτότητα. Δεν είχα ταυτότητα. Λέω γνωρίζω απ έξω τον αριθμό της ταυτότητας. Τίποτα. Να ξανάρθετε. Πώς κρατήθηκα και δεν τα έσπασα όλα εκεί μέσα. Βέβαια ο κάδος με τα γράμματα έξω έφαγε μια γερή...Το μόνο καλό ότι ξέχασα για ένα διάστημα την αστάθεια.

Ε ρε hulk που χρειάζονται μερικοί. Αν δεν υπήρχαν συνέπειες θα έβαζα το χέρι μου από μέσα θα της έπιανα τα μαλλιά και θα της έτριβα την μούρη στην τζαμαριά και μετά θα της κοπανούσα την μούρη στον πάγκο, χαχαχα

Φυσικά δεν θα πάω ξανά στο ταχυδρομείο θα πάει κάποιος άλλος.
    Last edited by ThelwNaEimaiKala; 23-12-2022 at 17:45.

Senior Member
    ώπα αλλά είχε δίκιο. και πού ήξερε ποιός είσαι; κι εγώ δηλαδή αν ξέρω τον αριθμό μιας άλλης θα μπορώ να της πάρω την αλληλογραφία; κάποιο άλλο χαρτί εκτός από το ειδοποιητήριο ίσως να έκανε δουλίτσα. εγώ δεν μπορώ ούτε τα σούπερ μάρκετ ούτε τις στάσεις των λεωφορείων ούτε τις ουρές στα ταμεία. περνάμε πολύ ωραία, τους διασκεδάζουμε.