Ποιές είναι οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    Χαρλευ γρνικα σου εχω μια συμπαθεια,αλλα νομιζω οτι τωρα τελευταια αρχιζεις και το χανεις το ποιντ,
    Το τελευταιο ποστ στο θεμα για μενα ειναι τελειως ακυρο,το σποιλερ ειναι το πιο λαιτ.
    Η λογοκρισια στην τεχνη γενικα,ειναι οτι χειροτερο.
    Ολοι τραβαμε φρικες,μη γινουμε ταλιμπαν και καιμε βιβλια.
    Σε λιγο θα σκασει ο ντογιακος να μας υπαγορευει τι μας επιτρεπει να βλεπουμε,να διαβαζουμε και να ακουμε.
    Βρες τη φαση σου κοπελια και μη μπερδευεσαι ετσι.
    Νομιζω ενα reboot,ειναι απαραιτητο.

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Χαρλευ γρνικα σου εχω μια συμπαθεια,αλλα νομιζω οτι τωρα τελευταια αρχιζεις και το χανεις το ποιντ,
    Το τελευταιο ποστ στο θεμα για μενα ειναι τελειως ακυρο,το σποιλερ ειναι το πιο λαιτ.
    Σε λιγο θα σκασει ο ντογιακος να μας υπαγορευει τι μας επιτρεπει να βλεπουμε,να διαβαζουμε και να ακουμε.
    ρε παμε καθολου καλα? την γνωμη της ειπεε
    συγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυταα....
    μη ταα πολιτικοποιεις ολα μπρο...
    λογοκρισια θα κανει οποιος θελει οπου θελει... αλλιως καηκαμε

Senior Member
    Τις έχεις δει αυτές τις ταινίες; Για πες μας την άποψη σου επί αυτές και όχι την απόψη σου επί την άποψη μου. Κι εγώ σου έχω μια συμπάθεια αλλά κάνουμε μια συζήτηση τώρα...
    Επιπλέον κάτι που το θεωρώ ακραίο θα το γράψω, δεν γίνεται να γράψω κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι λογοκρισία. Αυτά sumac.
    Όσο για το κύριο "ντογιακο" πρώτη φορά τον διαβάζω στη ζωή μου από εσένα. Δεν διαβάζω/βλέπω/ακούω τριτοτελευταίους άκυρους.

Υ.Γ: Αχ συγνώμη υψηλού επιπέδου ο κύριος Ντογιάκος. Απλά δεν είχε τύχει να τον ακούσω ποτέ στη ζωή μου. Περιττό να σου πω ότι δεν έχει καμία δουλειά στη συζήτηση μας και απορώ γιατί τον ανέφερες.
    Last edited by HarleyQuinn; 13-10-2023 at 15:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    ρε παμε καθολου καλα? την γνωμη της ειπεε
    συγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυταα....
    μη ταα πολιτικοποιεις ολα μπρο...
    λογοκρισια θα κανει οποιος θελει οπου θελει... αλλιως καηκαμε
    Ευχαριστώ μπισκοτάκι για την κατανόηση της θεώρησης μου περί των ταινιών αυτών! Αυτό είναι. Κάτι ανάλαφρο. Δεν θα καούν και γειτονιές για την άποψη μου@@
    Last edited by HarleyQuinn; 13-10-2023 at 15:20.

Senior Member
    Μπισκοτο το προβλημα που εντοπιζω, ειναι στην αποψη "Τέτοια ταινία θα έπρεπε να απαγορευτεί δια ροπάλου χωρίς πλάκα δηλαδή." που εξεφρασε η χαρλευ.
    Ο ντογιακος ειναι το σιχαμα-εισαγγελεας παρ' Αρείω Πάγω,που εχει επιχειρησει να απαγορευσει την προβολη ταινιων οπως π.χ Trainspotting.

https://www.mixanitouxronou.gr/train...ide-dyo-fores/

Χαρλευ δε κρινω τη γνωμη σου για τις ταινιες και τα προσωπικα σου γουστα,τα χουμε ξαναπει αυτα.
    Το Serbian film μου φανηκε επιτηδευμενο και αρκετα ακραιο.Γενικα δε μαρεσε.
    Αλλα οπως ειπα και πριν ειμαι φουλ κατα των απαγορευσεων και της λογοκρισιας στην τεχνη.Αυτο το αντιμετοπιζω ως μια φασιστικη αποψη και γι αυτο σου γραφω οτι μπερδευεσαι.
    Το old boy μου αρεσε πολυ,αλλα δε θιχτηκα κιολας που δε σου αρεσε!!
    Μου τη δινει λιγο με τα σποιλερ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!

Senior Member
    εγώ πάλι δεν μπορώ στις ταινιες κάτι άλλο. αν σκοτώσει μπάτσος, χωρίς να είναι σε θέση άμυνας, μπράβο του. θεούλης. συνεχίζει την ζωή του. αν σκοτώσεις μπάτσο, είσαι κάθαρμα και συνήθως σε κάνουν και διάγνωση ψυχοπαθή. άεμουκαιξέρετετώρα.

Senior Member
    Μπισκοτο το προβλημα που εντοπιζω, ειναι στην αποψη "Τέτοια ταινία θα έπρεπε να απαγορευτεί δια ροπάλου χωρίς πλάκα δηλαδή." που εξεφρασε η χαρλευ.
    Ο ντογιακος ειναι το σιχαμα-εισαγγελεας παρ' Αρείω Πάγω,που εχει επιχειρησει να απαγορευσει την προβολη ταινιων οπως π.χ Trainspotting.

https://www.mixanitouxronou.gr/train...ide-dyo-fores/

Χαρλευ δε κρινω τη γνωμη σου για τις ταινιες και τα προσωπικα σου γουστα,τα χουμε ξαναπει αυτα.
    Το Serbian film μου φανηκε επιτηδευμενο και αρκετα ακραιο.Γενικα δε μαρεσε.
    Αλλα οπως ειπα και πριν ειμαι φουλ κατα των απαγορευσεων και της λογοκρισιας στην τεχνη.Αυτο το αντιμετοπιζω ως μια φασιστικη αποψη και γι αυτο σου γραφω οτι μπερδευεσαι.
    Το old boy μου αρεσε πολυ,αλλα δε θιχτηκα κιολας που δε σου αρεσε!!
    Μου τη δινει λιγο με τα σποιλερ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!
    Αφήνω το Old Boy που ήταν πιο ανάλαφρο.
    Τα σπόιλερ μη σου την σπάνε εδώ δεν μας διαβάζει κανείς. Οπότε μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε.
    Το λοιπόν το Serbian FIlm προσπαθεί να περάσει ως τέχνη, έτσι λέει και στο έργο αλλά το να δείχνει να γ@μ@ς ένα νεογέννητο μωρό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ που προσπαθεί ο σκηνοθέτης να το περάσει ως τέχνη. Η τέχνη ενοχλεί οκ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ. Άλλο ενοχλώ-προβληματίζω ΑΛΛΟ αρρωσταίνω. Αυτό προσπαθώ να σου περάσω.
    Όπως εκείνος ο εικαστικός που είχε πάρει έναν σκελετεμένο σκύλο και το είχε δέσει και τον έκθετε. Αυτό δεν ήταν τέχνη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι τέχνη και τι δεν είναι
    κι εσύ δεν είσαι χαζός, μη μασάς ό,τι σου σερβίρουν. Το κείμενο μου μπορώ να στο πλασάρω ως τέχνη. Είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    εγώ πάλι δεν μπορώ στις ταινιες κάτι άλλο. αν σκοτώσει μπάτσος, χωρίς να είναι σε θέση άμυνας, μπράβο του. θεούλης. συνεχίζει την ζωή του. αν σκοτώσεις μπάτσο, είσαι κάθαρμα και συνήθως σε κάνουν και διάγνωση ψυχοπαθή. άεμουκαιξέρετετώρα.
    "MΠρΟΜΠΑΓΑΝΔΕΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    Ναι, ναι. Κι άλλα πολλά, το γκουντ κοπ-μπαντ κοπ, είναι πολλά τα ψυχολογικά τεχνάσματα στις ανακρίσεις,
    (τα περιγράφουν με περίσσιο ηρωισμό μουάχ), πχ εκεί που όταν θέλουν να κάνουν τον "ύποπτο" να πιεστεί για να "ομολογήσει"
    ο σβαρτζενέγκερ κοπ σπρώχνει την καρέκλα του τόσο κοντά του ώστε να μη του αφήνει χώρο να κινηθεί και να αισθάνεται
    εγκλωβισμένος. Και ότι επιτρέπεται να ψεύδονται για να αποσπάσουν ομολογία; Και μια σωρεία άλλων. Η έλλειψη ύπνου,
    οι απειλές, τον έναν ενάντια στον άλλον, κλπ
    Ιντριγκαδόρικο θεματάκι.

Senior Member

Άλλη μία εφιαλτική ταινία που δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης στο σύμπαν αυτό... Απορώ πού τις πετυχαίνω ρε πστμ.

biscochicco
    Guest
    τεχνικα ειναι καλοστυμενη ταινια, αλλαααααααααααα.... basic greece

Junior Member
    Γεια σας και καλή χρονιά. Δεν ήξερα πώς να χωθώ στην παρέα σας, και είπα να μπω απο εδώ.

Μια απο τις, όχι χειρότερες, αλλά πιο βαρετές, αδιάφορες, απογοητευτικές ταινίες που έχω δει ήταν το Mars and April (2012)

Ειναι γαλλόφωνη καναδέζικη ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κάποιες εικόνες και το τρέιλερ ήταν εντυπωσιακά, και είχε αρκετό σουρρεαλισμό και τη χαρακτηριστική παλαβομάρα των Γάλλων, αφού έχω μεγαλώσει διαβάζοντας ευρωπαϊκά κόμικς φαντασίας απο Moebius, Enki Bilal κλπ. Όντως η αισθητική της ταινίας είναι σαν να παίρνει ζωή κάποιο ευρωπαϊκό κόμικς φαντασίας τύπου Metal Hurlant.

Απο κει και πέρα δε βρήκα νόημα στην ταινία, τί ήθελε να πει, τη βρήκα μπερδεμένη, βρήκα αντιαισθητικό τους μουστακαλήδες παππούδες να έχουν μουσικό συγκρότημα, και και την κοπέλα να έχει κόλλημα με εναν απο αυτούς. Και επίσης, ενώ μέρος του σεναρίου έχει να κάνει με ενα μουσικό και ενα σχεδιαστή φουτουριστικών μουσικών οργάνων, το soundtrack της ταινίας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Senior Member
    Δεν την έχω δει την ταινία αλλά καλώς ήρθες και καλή χρονιά και σ' εσένα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Ευχαριστώ κύκνε με το ωραίο όνομα. Καλώς σας βρήκα.

Τώρα είτε σας προξενήσε το ενδιαφέρον να τη δείτε, είτε σανς απέτρεψα από το να σπαταλήσετε το χρόνο σας, και τα δύο καλά είναι

biscochicco
    Guest
    POOR THINGS............................................ .................................................. .....................

Page 3 of 3 FirstFirst 123