Γνώμες σχετικά με γραφεία συνοικεσίων - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Το μέλος nikousduou είναι από άλλη διάσταση.
    Μπορεί να είναι , αλλά και εσύ μην τσιμπας.
    Σε θεωρώ έξυπνη γυναίκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post

οταν εκανε αναφορα στον δικο της , η φωνη της αλλαξε στιγμιαια , κομπιασε ! δεν χρειαζοταν μαζι μου να ηταν ουτε επικοινωνιακη ,ουτε κοινωνικη . ενας αγνωστος ημουν , που πηρε την πρωτοβουλια να την γνωρισει . μην μου πεις , οτι λες ευκολα σε ενα φλερτ , << και εμενα μου εκανες εντυπωση οπως χειριστηκες το θεμα >> , ενω ο δικος της δεν το χειριστηκε καθολου ! μερικα πραγματα φαινονται-ρεουν , δεν χρειζεται υπεραναλυση , πως ελκονται δυο ανθρωποι . εσενα δεν σου εχει τυχει ?

υγ. ποτε δεν σκεφτηκα αν θα την επιβεβαιωσω σαν γυναικα , η΄ θα επαιρνε μια ικανοποιηση ...εξαλλου η γυναικα αυτη δεν χρειαζοταν κανεναν να της τονωσει την επιβεβαιωση ...μια κατηγορια μονη της ! πολλοι λειτουργουν με το αισθημα αυτο , συνηθως οι συναισθηματικα συντηριτικοι . full all day ego. δεν ανηκω σε αυτο το κομματι , δεν με αγγιζει
    δεν εχει σημασια αν χρειαζοταν η δεν χρειαζοταν να ειναι επικοινωνιακη. αυτη ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ετσι ειναι ο χαρακτηρας της. τι θα πει "δεν χρειαζοταν";

φυσικα και το λες (αν ειναι αληθεια) οταν ο αλλος σε βομβαρδιζει με κολακειες οπως εκανες εσυ, γιατι αισθανεσαι αβολα! απο ευγενεια στο ειπε, αλλα μπορει και να το πιστευε. αυτο δεν σημαινει οτι ηθελε να κανει κατι μαζι σου...

ναι ρε φιλε, μου ε χει τυχει τα πραγματα να ρεουν αβιαστα και να προχωρανε μονα τους. μονο ετσι εκανα παντα σχεσεις. και τοτε συμβαινει ακριβως αυτο! προχωρανε τα πραγματα παρακατω. σε εσας δεν προχωρησαν. αρα, τπτ δεν "ερεε αβιαστα", ερωτικα. εμεινε στο κοινωνικο επιπεδο η γνωριμια.

δλδ , θελεις να πιστεψουμε οτι ηθελες φιλεναδες να λετε τα δικα σας και εκανες την γνωριμια; δεν ηταν ερωτικες οι βλεψεις σου; δεν ηξερες οτι εχει σχεση; το εμαθες πριν την συναντηση! αρα, γιατι την εκανες; επειδη ηθελες να προχωρησετε σε κατι ερωτικο την εκανες. αν "ερεε αβιαστα" θα προχωρουσες. απλα , δεν ερεε...

υ.γ. δενε χει σημασια τι σκεφτηκες εσυ, επιβεβαιωνοντας μια γυναικα. σημασια εχει οτι εκεινη χαιρεται για την επιβεβαιωση και φευγει (ΑΝ δεν σε γουσταρει για παραπανω).... και σε διαβεβαιω δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η αναγκη για επιβεβαιωση και κολακεια, με το αν ειναι καποια ομορφη η ασχημη. εχει σχεση με τις ανασφαλειες και τον εγωισμο. χιλιαδες πανεμορφες γυναικες ειναι τερμα ανασφαλεις. αυτο δεν σημαινει οτι καθονται στον καθενα. τους αρεσει η επιβεβαιωση ομως, ακομα κι αν δεν τους αρεσει ο απεναντι...

Senior Member
    Το μέλος νικουσδύου είναι από άλλη διάσταση.
    Μας λέει ότι οι άντρες αναθρέφουν τα παιδιά, που τα παιδιά τα αναθρέφουν οι γυναίκες προ πάντων των αιώνων δηλαδή χα χα
    Τι να βρω μαζί του;
    ναι, ειναι απο την διασταση "μπαρμπας σε ελληνικο καφενειο ενος χωριου στα 1952, μας λεει τις αποψεις του".
    αυτη ειναι η διασταση που ζει ο μπαρμπα νικος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ειναι απο την διασταση "μπαρμπας σε ελληνικο καφενειο ενος χωριου στα 1952, μας λεει τις αποψεις του".
    αυτη ειναι η διασταση που ζει ο μπαρμπα νικος...
    ΟΥΞ!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Μπορεί να είναι , αλλά και εσύ μην τσιμπας.
    Σε θεωρώ έξυπνη γυναίκα.
    γιατι να μην τσιμπησει; γυναικα ειναι,
    οσο εξυπνη και να ειναι θα τσιμπησει.

μερικες φορες τσιμπανε και οι αντρες οπως ο οδυσσεας που δεθηκε στο καταρτι. αλλα αυτος ειχε να κανει με τις σειρηνες οποτε δικαιολογητε.
    στην περιπτωση μας θα πρεπει να σπασει το πληκτρολογιο η να με βαλει στο ιγνορ

Senior Member
    Το μέλος νικουσδύου είναι από άλλη διάσταση.
    Μας λέει ότι οι άντρες αναθρέφουν τα παιδιά, που τα παιδιά τα αναθρέφουν οι γυναίκες προ πάντων των αιώνων δηλαδή χα χα
    Τι να βρω μαζί του;
    Προφανώς και οι γυναίκες μεγαλώνουν τα παιδιά, αλλά μήπως, λέω μήπως, εννοούσε ότι οι άντρες είναι απαραίτητοι επειδή βοηθούν οικονομικά? Αν δουλεύει μια γυναίκα τα βγάζει πέρα και μόνη της, αλλά στα διαζύγια οι άντρες πληρώνουν διατροφή, οπότε βοηθάνε με κάποιον τρόπο.

Banned
    δεν εχει σημασια αν χρειαζοταν η δεν χρειαζοταν να ειναι επικοινωνιακη. αυτη ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ετσι ειναι ο χαρακτηρας της. τι θα πει "δεν χρειαζοταν";

φυσικα και το λες (αν ειναι αληθεια) οταν ο αλλος σε βομβαρδιζει με κολακειες οπως εκανες εσυ, γιατι αισθανεσαι αβολα! απο ευγενεια στο ειπε, αλλα μπορει και να το πιστευε. αυτο δεν σημαινει οτι ηθελε να κανει κατι μαζι σου...

ναι ρε φιλε, μου ε χει τυχει τα πραγματα να ρεουν αβιαστα και να προχωρανε μονα τους. μονο ετσι εκανα παντα σχεσεις. και τοτε συμβαινει ακριβως αυτο! προχωρανε τα πραγματα παρακατω. σε εσας δεν προχωρησαν. αρα, τπτ δεν "ερεε αβιαστα", ερωτικα. εμεινε στο κοινωνικο επιπεδο η γνωριμια.

δλδ , θελεις να πιστεψουμε οτι ηθελες φιλεναδες να λετε τα δικα σας και εκανες την γνωριμια; δεν ηταν ερωτικες οι βλεψεις σου; δεν ηξερες οτι εχει σχεση; το εμαθες πριν την συναντηση! αρα, γιατι την εκανες; επειδη ηθελες να προχωρησετε σε κατι ερωτικο την εκανες. αν "ερεε αβιαστα" θα προχωρουσες. απλα , δεν ερεε...

υ.γ. δενε χει σημασια τι σκεφτηκες εσυ, επιβεβαιωνοντας μια γυναικα. σημασια εχει οτι εκεινη χαιρεται για την επιβεβαιωση και φευγει (ΑΝ δεν σε γουσταρει για παραπανω).... και σε διαβεβαιω δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η αναγκη για επιβεβαιωση και κολακεια, με το αν ειναι καποια ομορφη η ασχημη. εχει σχεση με τις ανασφαλειες και τον εγωισμο. χιλιαδες πανεμορφες γυναικες ειναι τερμα ανασφαλεις. αυτο δεν σημαινει οτι καθονται στον καθενα. τους αρεσει η επιβεβαιωση ομως, ακομα κι αν δεν τους αρεσει ο απεναντι...

να τα παρω παλι απο την αρχη , γιατι βλεπω μια επιθεση ....κανεις ΦΛΕΡΤ !!!! live , οχι με emoij ! δεν εστειλα καρδουλες στο σναπ-τσατ , δεν ειδα τα στορυ της , δεν ηξερα ποια ειναι (friend request ) δεν πηγα με την ασφαλεια του διαδικτυου ....ΦΛΕΡΤ . μ αρεσεις ! τι ευνουχισμος ειναι αυτος στους ανδρες ? . δεν με ενδιαφερει αν επιβεβαιωσα καμια γυναικα (οπως εικαζεις εσυ ) . δεν ξερω αν ηταν ανασφαλεις , ασφαλεις ! ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ATTITUDE , και επελεξα να την προσεγγισω ! το λαθος που ειναι ? οταν λεω για φιλη , εννοω την κοπελα που ηταν στο αμαξι . ηταν 3 ΑΤΟΜΑ . η ιδια , μια φιλη της και το αγορι ! OMG , πως κρινεις ετσι ? με ποιο δικαιωμα θα καθορισεις εσυ , πως θα φλερταρουμε , με ποια , τι μας αρεσει ! δικαστη σε βαλαμε στα φλερτ μας ? ετσι , το ειδα , ετσι εγινε . ειμαι μια χαρα παιδι , φουλ δυναμικος , με απειρες σχεσεις και γνωριμιες , χωρις ανασφαλειες και χωρις ταμπου ! τα πραγματα ειναι απλα ....Μ ΑΡΕΣΕΙΣ .... ....τι δεν καταλαβαινουμε ? θα πατροναρεις εσυ διαδικτικα με ποιες θα φλερταρουμε και πως ? αυθορμητα ειναι αυτα , κατι εγωισμους και ανασφαλειες τα εχω γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανι .

υγ. ποινικοποιηση του φλερτ εχουμε εδω ? judge me .....
    Last edited by tziovani; 26-10-2023 at 11:20.

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Γεια χαρά σε όλους εδώ στο forum

Όπως αναγράφω και στον τίτλο τι γνώμη έχετε σχετικά με τα γραφεία αυτά? Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να επισκεφτώ κάποιο καθώς έφτασα τα 29 και η ερωτική μου ζωή είναι μηδενική. Παρόλο που προσπαθώ κατά καιρούς να γνωρίσω κοπέλες δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης εργάζομαι σε μια δουλειά η οποία δεν μου δίνει πολλά περιθώρια να έχω κοινωνική ζωή. Έχω μονάχα δυο καλούς φίλους τους οποίους τους βλέπω περιστασιακά. Τις περισσότερες μέρες υποφέρω από μοναξιά. Γι'αυτό και μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν επιθυμώ να γραφτώ σε έναν αθλητικό σύλλογο προκειμένου να ανοίξω λίγο τον κύκλο μου γιατί δεν αντέχω ψυχολογικά να ζω μεσ'στην μοναξιά. Το online dating το έχω επίσης δοκιμάσει αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
    Να φανταστώ ότι θες κάποια στα 20-25? Καταλαβαίνω ότι έχεις απογοητευτεί πολύ, αλλά οι ομορφες κοπελίτσες στην ηλικία αυτή δεν θα είναι στο γραφείο για τα συνοικέσια. Η ιδέα σου να πας σε γυμναστήριο πολύ καλύτερη. Επίσης, βγες για κανένα καφέ να δεις καμια κοπέλα. Πριν το απορρίψεις λέγοντας πως δεν έχεις χρόνο, πρέπει να ξέρεις ότι μια σχέση θα σου τρώει ΠΟΛΥ απο τον χρόνο σου.

Κράτησε και καμια φιλική σχέση με κοπέλα για να συνηθίζεις να μιλας λιγο, δεν είναι ανάγκη να πάνε όλα στο ερωτικό. Μπορεί να έχει και καμια φίλη να σου γνωρίσει.

Φτιάξε τη κοινωνική σου ζωή γενικότερα. Όσο λες δεν έχω χρόνο, δεν βγαινεις και δεν γνωρίζεις κόσμο, δεν πρόκειται να σου έρθει καμία ουρανοκατέβατη να σου πει να τα φτιάξετε.

Senior Member
    να τα παρω παλι απο την αρχη , γιατι βλεπω μια επιθεση ....κανεις ΦΛΕΡΤ !!!! live , οχι με emoij ! δεν εστειλα καρδουλες στο σναπ-τσατ , δεν ειδα τα στορυ της , δεν ηξερα ποια ειναι (friend request ) δεν πηγα με την ασφαλεια του διαδικτυου ....ΦΛΕΡΤ . μ αρεσεις ! τι ευνουχισμος ειναι αυτος στους ανδρες ? . δεν με ενδιαφερει αν επιβεβαιωσα καμια γυναικα (οπως εικαζεις εσυ ) . δεν ξερω αν ηταν ανασφαλεις , ασφαλεις ! ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ATTITUDE , και επελεξα να την προσεγγισω ! το λαθος που ειναι ? οταν λεω για φιλη , εννοω την κοπελα που ηταν στο αμαξι . ηταν 3 ΑΤΟΜΑ . η ιδια , μια φιλη της και το αγορι ! OMG , πως κρινεις ετσι ? με ποιο δικαιωμα θα καθορισεις εσυ , πως θα φλερταρουμε , με ποια , τι μας αρεσει ! δικαστη σε βαλαμε στα φλερτ μας ? ετσι , το ειδα , ετσι εγινε . ειμαι μια χαρα παιδι , φουλ δυναμικος , με απειρες σχεσεις και γνωριμιες , χωρις ανασφαλειες και χωρις ταμπου ! τα πραγματα ειναι απλα ....Μ ΑΡΕΣΕΙΣ .... ....τι δεν καταλαβαινουμε ? θα πατροναρεις εσυ διαδικτικα με ποιες θα φλερταρουμε και πως ? αυθορμητα ειναι αυτα , κατι εγωισμους και ανασφαλειες τα εχω γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανι .

υγ. ποινικοποιηση του φλερτ εχουμε εδω ? judge me .....

χαχαχαχαα!!!!
    μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα.
    ολα τα παραπανω που γραφεις ειναι ακυρα.
    ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει λαθος στο να φλερταρεις καποια/ καποιον.
    αυτο που ειπα ειναι οτι παριστανεις οτι εσυ εκανες πισω και γι αυτο δεν εγινε τπτ παραπανω, ενω βγηκατε! ενω η αληθεια ειναι οτι εκεινη δεν εδωσε πρασινο φως ή και ξεκαθαρα δεν ηθελε κατι παραπανω.
    δεν θα εκανες ολη αυτη την προσσεγγιση ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΗΔΗ οτι ε χει σχεση, αν δεν ηθελες να προχωρησεις ερωτικα. απλα, δεν σε ηθελε. οπωσδηποτε...

υ.γ. ΑΚΡΙΒΩΣ. τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οχι μονο απλα. "μ αρεσεις, σαρεσω, παμε καπου (παρακατω)". το οτι σου αρεσε ειναι ολοφανερο και το ειπες με χιλιους τροπους. για να μην προχωρησατε σε κατι, προφανως και δεν αρεσες (για κατι ερωτικο) σε εκεινην. τα αλλα τα ακουω βερεσε. δεν πιστευω με τπτ με τοσο που σου αρεσε και τοσο θαρραλεα που την προσεγγισες, οτι θα εκανες πισω, αν εκεινη ηθελε. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.
    Last edited by Remedy; 26-10-2023 at 14:49.

Senior Member
    Σπουργίτι πολυ σωστα το ειπες να πω κι εγω εδω τη γνωμη μου αυτα φυσικα δε τα ζορίζουμε ειναι και πως θα τα φερει η ζωη κι ολας . θα προσπαθει οπως μπορει με το δικο του ριθμο ο καθενας χωρις να πιέζετε κι αυτα . αυτο εξαρταται κι απ τις δυο μεριες μονοπλευρα δε γινεται πρεπει να ταιριάζουν τα χνώτα των δυο ανθρωπων . εγω προτιμω φιλικες σχεσεις κι μετα αν βγει κατι αλο οκ θα μεινει μια φιλια αν κι οι δυο πιστευουν σε αυτη κατι πολυ σημαντικο.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    χαχαχαχαα!!!!
    μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα.
    ολα τα παραπανω που γραφεις ειναι ακυρα.
    ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει λαθος στο να φλερταρεις καποια/ καποιον.
    αυτο που ειπα ειναι οτι παριστανεις οτι εσυ εκανες πισω και γι αυτο δεν εγινε τπτ παραπανω, ενω βγηκατε! ενω η αληθεια ειναι οτι εκεινη δεν εδωσε πρασινο φως ή και ξεκαθαρα δεν ηθελε κατι παραπανω.
    δεν θα εκανες ολη αυτη την προσσεγγιση ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΗΔΗ οτι ε χει σχεση, αν δεν ηθελες να προχωρησεις ερωτικα. απλα, δεν σε ηθελε. οπωσδηποτε...

υ.γ. ΑΚΡΙΒΩΣ. τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οχι μονο απλα. "μ αρεσεις, σαρεσω, παμε καπου (παρακατω)". το οτι σου αρεσε ειναι ολοφανερο και το ειπες με χιλιους τροπους. για να μην προχωρησατε σε κατι, προφανως και δεν αρεσες (για κατι ερωτικο) σε εκεινην. τα αλλα τα ακουω βερεσε. δεν πιστευω με τπτ με τοσο που σου αρεσε και τοσο θαρραλεα που την προσεγγισες, οτι θα εκανες πισω, αν εκεινη ηθελε. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.
    Πάλι δικάζεις ! Δεν είμαι 20 χρόνων να λιγουριαζω σε έναν καφέ . Έχω κ μια πορεία πίσω μου . Το ότι βγαίνεις με μια ωραία γυναίκα δεν σημαίνει ντε κ καλά , πήδημα ! Είναι ξεπερασμένα αυτά για μένα . Ο καφές ήταν διερευνητικος . Χαλαρός! Δλδ εσύ βγαίνεις για καφέ με κόσμο μόνο για σεξ ? Εξαρτάται την φάση , το ταιμινγκ κλπ . Είμαι χορτατος από εμπειρίες , ήθελα να μην είχε σχέση κ να ξεκίναγε κάτι Οκ . Είναι σούπερ απλά τα πράγματα. Τωρα να μπούμε σε διλήμματα, χώρισε τον , φτιάξτα μαζί μου κλπ , είναι αλλο κεφάλαιο ....open your mind !

Υγ. Και το ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!! είναι λίγο αμήχανο ...

Banned
    Δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το thread επειδή δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση που βιώνω. Επίσης είμαι απόλυτα ανοιχτός για νέες γνωριμίες και ανυπομονώ αφάνταστα να έρθει η μέρα να κλείσει το μαγαζί και να έχω τον χειμώνα ελεύθερο να ζήσω όσα θέλω να ζήσω και όσα στερήθηκα τόσους μήνες. Αυτό που γράφεις εδώ ,, Να φανταστώ ότι θες κάποια στα 20-25? Καταλαβαίνω ότι έχεις απογοητευτεί πολύ, αλλά οι ομορφες κοπελίτσες στην ηλικία αυτή δεν θα είναι στο γραφείο για τα συνοικέσια,, Δεν ανέφερα πουθενά ότι ψάχνω κάποια κοπέλα μοντέλο. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια δεν εστιάζω τόσο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στον χαρακτήρα. Εντάξει δεν θα βγω με κάποια που δεν φαίνεται καθόλου, είπαμε δα δεν είμαι και τόσο απελπισμένος, αλλά με μια μέτρια εμφανισιακά κοπέλα θα έβγαινα άνετα ραντεβού αν μου δινόταν η ευκαιρία. Επίσης δεν πρέπει για μένα να είναι ντε και καλά 25 μπορεί να είναι κάλλιστα και 28 ή 30 δεν κολλάω σε αυτό αρκεί να μην υπάρχει πολύ μεγάλο χάσμα

Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το thread επειδή δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση που βιώνω. Επίσης είμαι απόλυτα ανοιχτός για νέες γνωριμίες και ανυπομονώ αφάνταστα να έρθει η μέρα να κλείσει το μαγαζί και να έχω τον χειμώνα ελεύθερο να ζήσω όσα θέλω να ζήσω και όσα στερήθηκα τόσους μήνες. Αυτό που γράφεις εδώ ,, Να φανταστώ ότι θες κάποια στα 20-25? Καταλαβαίνω ότι έχεις απογοητευτεί πολύ, αλλά οι ομορφες κοπελίτσες στην ηλικία αυτή δεν θα είναι στο γραφείο για τα συνοικέσια,, Δεν ανέφερα πουθενά ότι ψάχνω κάποια κοπέλα μοντέλο. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια δεν εστιάζω τόσο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στον χαρακτήρα. Εντάξει δεν θα βγω με κάποια που δεν φαίνεται καθόλου, είπαμε δα δεν είμαι και τόσο απελπισμένος, αλλά με μια μέτρια εμφανισιακά κοπέλα θα έβγαινα άνετα ραντεβού αν μου δινόταν η ευκαιρία. Επίσης δεν πρέπει για μένα να είναι ντε και καλά 25 μπορεί να είναι κάλλιστα και 28 ή 30 δεν κολλάω σε αυτό αρκεί να μην υπάρχει πολύ μεγάλο χάσμα

Οκ, ουτε εγω μίλησα για μοντέλα. Αλλά κοπέλες με νορμαλ χαρακτήρα που να είναι σε αυτό το ηλικιακό γκρούπ ( και όχι 50+) και που ταυτόχρονα βλέπονται , το θεωρώ μάλλον απίθανο να είναι σε γραφείο γνωριμιών.

Μπορείς να βρεις το ίδιο πράγμα ( δηλ να σου συστήσουν κοπέλα και να βγείτε μια φορά τουλάχιστον εξω) τζάμπα, απο φίλους σου.

Ενδιαφέροντα- χομπι έχεις?

Senior Member
    Πάλι δικάζεις ! Δεν είμαι 20 χρόνων να λιγουριαζω σε έναν καφέ . Έχω κ μια πορεία πίσω μου . Το ότι βγαίνεις με μια ωραία γυναίκα δεν σημαίνει ντε κ καλά , πήδημα ! Είναι ξεπερασμένα αυτά για μένα . Ο καφές ήταν διερευνητικος . Χαλαρός! Δλδ εσύ βγαίνεις για καφέ με κόσμο μόνο για σεξ ? Εξαρτάται την φάση , το ταιμινγκ κλπ . Είμαι χορτατος από εμπειρίες , ήθελα να μην είχε σχέση κ να ξεκίναγε κάτι Οκ . Είναι σούπερ απλά τα πράγματα. Τωρα να μπούμε σε διλήμματα, χώρισε τον , φτιάξτα μαζί μου κλπ , είναι αλλο κεφάλαιο ....open your mind !

Υγ. Και το ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!! είναι λίγο αμήχανο ...
    ΧΑΧΑΧΑ!!!
    παλι εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι!!!
    αμηχανες ειναι οι "ανετες και εμπειρες" απαντησεις σου....
    εγω δεν ειπα για "πηδημα". ειπα για ερωτικη συνεχεια. αυτο δεν ειναι απαραιτητα "πηδημα", αλλα θα μπορουσε να ειναι ΚΑΙ αυτο.

αν ΗΘΕΛΕΣ να μην ειχε σχεση και να ξεκιναγε κατι, this ship had sailed long ago... αφου ηξερες ΗΔΗ οτι ειχε σχεση! στο ειχε πει πριν βγειτε!
    οποτε, ποιος ο λογος του καφε;
    να διερευνησεις τι; μηπως ειναι στα χωρισματα και δεν στο ειπε;

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη δεν εισαι 20 χρονων, αν ηταν οπως τα ειπες, δεν θα εκανες την προσκληση για καφε, και αν την εκανες, θα αποχωρουσες μονο επειδη θα εβλεπες οτι δεν γουσταρει εκεινη...

αν ηταν οπως τα ειπες, δεν θα εκανες την προσκληση για καφε, και αν την εκανες, θα αποχωρουσες μονο επειδη θα εβλεπες οτι δεν γουσταρει εκεινη...
    Ναι αλλά τη βλέπεις και αυτή κωλοτρίβεται, εγώ δεν θα έβγαινα με ραντομ τυπο ενώ εχω σχέση.... Άσχετο αλλα , γιατί μας νοιάζει το ποιος ήθελε τελικά ποιον στην ιστορια του Τζιοβάνι , ενώ το θεμα είναι τα γραφεία γνωριμιών? Που προσπαθείτε να καταλήξετε?

Page 7 of 27 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast