Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 90
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 90 of 171 FirstFirst ... 40808889909192100140 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 2553
    Senior Member
    Σήμερα ξύπνησα με δυσβάσταχτο άγχος... Θα πάρω ηρεμιστικό και θα συνέλθω απλώς ήθελα να το πω κάπου... Ίσως να φταίει ως ένα βαθμό ότι αναγκάστηκα να σηκωθώ πριν την ώρα μου γιατί γκρίνιαζε η μια μου γάτα για φαγητό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και σήμερα τα ίδια... Άγχος σε μεγάλο βαθμό, τόσο που νιώθω δύσπνοια... Υπομονή μέχρι να περάσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    βρήκα αυτο ειναι κατι που μιλαει γενικά για καταστάσεις δυσάρεστες με παρεξηγήσεις κι συγκρούσεις .

Αδιαφόρησε, πήγαινε αλλού, κοίτα μπροστά, πρόσεχε τον εαυτό σου από ό,τι δεν σου ταιριάζει, από όποιον δεν σε σέβεται.

Είτε πρόκειται για ανθρώπους που σε περιβάλλουν είτε πρόκειται για γεγονότα της καθημερινότητας.

Αδιαφόρησε γι’ αυτόν που δεν σε έχει προτεραιότητα στη ζωή του. Σε έχει δεύτερη ή και τρίτη επιλογή. Που δίνει περισσότερο χρόνο στη δουλειά του ή στους φίλους του ή σε κάποιο άλλο άτομο. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς το δικό σου χρόνο για έναν άνθρωπο που δεν σου ανήκει πραγματικά. Σε ένα τέτοιο μοτίβο «σχέσης» ουσιαστικά είσαι μόνος σου. Ποιος ο λόγος να διατηρήσεις αυτή τη σχέση;

Πήγαινε αλλού, δεν χρειάζεται να είσαι εκεί για όσους κοιτούν να σε «βολέψουν» στο πρόγραμμά τους. Πήγαινε σε όσους θέλουν με πολλή χαρά και αγάπη να σε δουν και να πείτε τα νέα σας, να ακούσουν τους προβληματισμούς σου, να χαρούν με την επιτυχία σου. Δεν χρειάζεται να «παρακαλάς» για να είσαι στη ζωή κάποιου φίλου ή συγγενή ή συναδέλφου ενώ δεν υπάρχει θέση για σένα.

Κοίτα μπροστά, άφησε πίσω σου ό,τι δεν σε αντιπροσωπεύει. Όταν αρχίσεις να νιώθεις πως πιέζεσαι, να μην περνάς καλά και όταν πρέπει να συμβιβαστείς με γεγονότα ή ανθρώπους, τότε αποχώρησε.

Όταν αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες, να χάνεις την ηρεμία σου, τότε είναι σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά. Μερικοί μπορεί να σε πείσουν πως είσαι υπερβολικός (ίσως γιατί έτσι τους εξυπηρετεί) ή πως κάτι πάει στραβά με σένα, τότε να αποχωρείς με το κεφάλι ψηλά και κοίτα μπροστά.

Πρόσεχε τον εαυτό σου, όταν βλέπεις πως αδυνατεί να ανταποκριθεί σε κάποιες καταστάσεις και οδηγείται στα σκοτεινά μονοπάτια του μίσους, του θυμού, της άρνησης και εντέλει της στενοχώριας, τότε οφείλεις να δώσεις χρόνο στον ίδιο σου τον εαυτό για να πάρει αποστάσεις, να ανασυγκροτηθεί και σε κατάσταση ηρεμίας να πάρει θέση στο όποιο ζήτημα.

Μην ξεχνάς ότι προτεραιότητα είναι πάντα ο εαυτός μας, είναι σκόπιμο να τον προσέχουμε και να τον αγαπάμε. Γιατί αν δεν αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας, πώς περιμένουμε να αγαπηθούμε από τους άλλους;

Συνοψίζοντας, αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά όταν διαισθανθείς ότι κάποιος δεν σε σέβεται και δεν σε εκτιμά.

Η αποχώρηση δεν χρειάζεται να γίνει με διαπληκτισμούς και έντονες διαμάχες.

Η ήρεμη απόφασή σου να φύγεις από ό,τι δεν σου ταιριάζει είναι η απάντησή σου. Να είσαι σίγουρος, πως τα καλύτερα έρχονται.

Πηγή: Γιάννης Ξηντάρας

Πηγή
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Να ξυπνάς με ενθουσιασμό επειδή προσμένεις να σου συμβούν πράγματα που περιμένεις...Αξία ανεκτίμητη.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου είναι για μένα η ομορφότερη περίοδος του έτους. Η νύχτα μεγαλώνει ραγδαία, η φύση μεταμορφώνεται, ο ουρανός, ο καιρός και το φως αλλάζουν, η ώρα οπισθοδρομεί, όλοι και όλα προετοιμάζονται για να υποδεχθούν τις παγερές πνοές του χειμώνα, τις γαλακτόχρωμες συννεφιασμένες μέρες, τους πάγους και την πάχνη στο έδαφος, τις πρώτες νιφάδες που θα ακουμπήσουν τα γυμνά κλαδιά των δέντρων κρυφά, κάνοντάς τα να ανατριχιάζουν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας. Κρίμα που δεν μπορώ να το χαρώ όσο θα ήθελα αλλά είμαι ευχαριστημένος και μ' αυτά που έχω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου είναι για μένα η ομορφότερη περίοδος του έτους. Η νύχτα μεγαλώνει ραγδαία, η φύση μεταμορφώνεται, ο ουρανός, ο καιρός και το φως αλλάζουν, η ώρα οπισθοδρομεί, όλοι και όλα προετοιμάζονται για να υποδεχθούν τις παγερές πνοές του χειμώνα, τις γαλακτόχρωμες συννεφιασμένες μέρες, τους πάγους και την πάχνη στο έδαφος, τις πρώτες νιφάδες που θα ακουμπήσουν τα γυμνά κλαδιά των δέντρων κρυφά, κάνοντάς τα να ανατριχιάζουν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας. Κρίμα που δεν μπορώ να το χαρώ όσο θα ήθελα αλλά είμαι ευχαριστημένος και μ' αυτά που έχω.
    ΝΑΙ ρε φίλε! Κι εμένα μου αρέσουν αυτά!

Senior Member
    Καλησπέρα!

Γράφω κυρίως για να ευχηθώ καλό μήνα!

Σιγά σιγά πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα που είναι η αγαπημένη μου περίοδος του χρόνου!

Κατά τα άλλα νιώθω μέτρια, τα προβλήματα δεν σταματάνε ποτέ εντελώς αλλά προσπαθώ να τα παλεύω όσο μπορώ...

Senior Member
    Ο κόσμος δεν είναι αυτό που μας λένε ότι είναι.
    Οτι μας λένε για τον κόσμο είναι λάθος.
    Ο κόσμος είναι λαβυρινθώδης πέρα από κάθε πιθανότητα να το φανταστούμε.
    Απειρος στην έκτασή του,
    Καθηλωτικός στην ομορφιά του,
    Τρομακτικά περίεργος,
    Ατελείωτα ικανοποιητικός.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ζαλίζομαι σήμερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ζαλίζομαι σήμερα...
    Λόγω άγχους θα είναι το παθαίνω και εγώ συχνά.

Senior Member
    Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να χαρώ με τιποτα.
    Κατάθλιψη λέγεται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Λόγω άγχους θα είναι το παθαίνω και εγώ συχνά.

Καλημέρα...

Ναι, είναι πιθανό να είναι λόγω άγχους γιατί όντως αγχώνομαι για κάποια πράγματα...
    Σήμερα πάντως αν και νιώθω άγχος δεν νιώθω ζάλη, ευτυχώς...

Όσο γι' αυτό που ρωτάς θα μπορούσε να είναι κατάθλιψη αλλά αυτό μόνο ένας ειδικός μπορεί να το πει με σιγουριά... Υποθέτω πως δεν βλέπεις κάποιον, ε;

Senior Member
    Χθες την έπεσα σε ένα απωθημένο και σήμερα μου έκατσε!
    Αισθάνομαι Ουάου!!!

Senior Member
    Γι΄αυτό παιδιά, πέστε την στα σεξουαλικά σας απωθημένα και δεν θα χάσετε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Χθες την έπεσα σε ένα απωθημένο και σήμερα μου έκατσε!Αισθάνομαι Ουάου!!!
    Give me five Φιλενάδα :P