Νάρκωση, βοηθεια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 112
    Senior Member
    φιλε ελα θα περασει κι αυτο καθε μερα κι θα ειναι πιο μακρια η ταλεπορια που τραβhξες υπομονή κι ολα θα φτιαξουν.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Καλά, αν έχω καρκίνο θα τραβήξω κι αλλα, αλλά οκ τουλάχιστον έφυγε η πρώτη φρίκη και ο πολυποδας αφαιρεθηκε ολόκληρος. Ο γιατρός είπε ότι δεν νομίζει ότι είναι καρκινικος αλλα μπορεί να το έλεγε και για να με ησυχάσει.

Τώρα έχω το εξής προβλημα:

1. Πονάω τα πλευρά μου όταν τα αγγίζω, σαν να ειμαι πιασμένος

2. Δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό. Ενώ νιώθω το στομάχι μου να γουργουριζει δεν μπορώ να φάω με όρεξη.

Συγκεκριμένα εφαγα:
    1 μικρό κρουασανακι βουτύρου με μισή φέτα τυρί
    1 κουλουράκι (αυτά τα πρωί για πάρω την αντιβίωση)
    Μερικές κουταλιές ρύζι με λεμόνι
    Μισή σούπα γιουβαρλακια
    Και λίγες γουλιες λεμονάδα γιατί το νερό το πίνω με το ζόρι λόγω ξηροτητας του λαιμού μου.

Λίγα δεν είναι;

Μετά ίσως φάω την άλλη μισή σούπα ή κάνω κανένα τοστ. Θα προσπαθήσω να φάω και λίγη μπανάνα.

Είναι φυσιολογικό να μην έχω ορεξη;

Senior Member
    Καλησπερα Αντωνη κ περαστικα.Ειναι απολυτα φυσιολογικα αυτα που εχεις.Στα 29 μου ειχα κανει μια ορθοσιγμοειδοσκοπηση διοτι ειχα παθει ψευδομενβρανωδη κολιτιδα απο αντιβιωση και ειχα καποια αφθωδη ελκη στο εντερο.Που πηραν 9 βιοψιες για να επιβεβαιωσουν τη διαγνωση και να αποκλεισουν νοσο Κρον,ελκωδη Κολιτιδα η και καρκινο.Για 3-4 μερες ειχα ενοχλησεις και ελαττωμενη ορεξη και λιγο διαρροια με αιμα κ βλεννα.Θα βελτιωθει η κατασταση μην ανησυχεις.Οσο για τον πολυποδα οτι και να ειναι ,το εβγαλες και το πεταξαν στα σκουπιδια.Συνηθως λενε θελει 5 χρονια ενας πολυποδας να γινει καρκινικος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Καλά, αν έχω καρκίνο θα τραβήξω κι αλλα, αλλά οκ τουλάχιστον έφυγε η πρώτη φρίκη και ο πολυποδας αφαιρεθηκε ολόκληρος. Ο γιατρός είπε ότι δεν νομίζει ότι είναι καρκινικος αλλα μπορεί να το έλεγε και για να με ησυχάσει.

Τώρα έχω το εξής προβλημα:

1. Πονάω τα πλευρά μου όταν τα αγγίζω, σαν να ειμαι πιασμένος

2. Δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό. Ενώ νιώθω το στομάχι μου να γουργουριζει δεν μπορώ να φάω με όρεξη.

Συγκεκριμένα εφαγα:
    1 μικρό κρουασανακι βουτύρου με μισή φέτα τυρί
    1 κουλουράκι (αυτά τα πρωί για πάρω την αντιβίωση)
    Μερικές κουταλιές ρύζι με λεμόνι
    Μισή σούπα γιουβαρλακια
    Και λίγες γουλιες λεμονάδα γιατί το νερό το πίνω με το ζόρι λόγω ξηροτητας του λαιμού μου.

Λίγα δεν είναι;

Μετά ίσως φάω την άλλη μισή σούπα ή κάνω κανένα τοστ. Θα προσπαθήσω να φάω και λίγη μπανάνα.

Είναι φυσιολογικό να μην έχω ορεξη;
    Μια χαρά είναι φυσιολογική διατροφή μετά από εγχείρηση. Μη σου πω και πολλά είναι!

Senior Member
    ολα σιγα σιγα θα στρώσουν ο οργανισμος θελει το χρονο του να ελθει στα ισα του περασε ενα σοκ με την επεμβαση . θα δεις τωρα ομως σε λιγο διάστημα ολα θα φτιαξουν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΝΟΣ 14 View Post
    Καλησπερα Αντωνη κ περαστικα.Ειναι απολυτα φυσιολογικα αυτα που εχεις.Στα 29 μου ειχα κανει μια ορθοσιγμοειδοσκοπηση διοτι ειχα παθει ψευδομενβρανωδη κολιτιδα απο αντιβιωση και ειχα καποια αφθωδη ελκη στο εντερο.Που πηραν 9 βιοψιες για να επιβεβαιωσουν τη διαγνωση και να αποκλεισουν νοσο Κρον,ελκωδη Κολιτιδα η και καρκινο.Για 3-4 μερες ειχα ενοχλησεις και ελαττωμενη ορεξη και λιγο διαρροια με αιμα κ βλεννα.Θα βελτιωθει η κατασταση μην ανησυχεις.Οσο για τον πολυποδα οτι και να ειναι ,το εβγαλες και το πεταξαν στα σκουπιδια.Συνηθως λενε θελει 5 χρονια ενας πολυποδας να γινει καρκινικος.
    Κι εγω έχω λίγο αίμα και ενοχλήσεις,οκ δεν είναι κάτι εξτριμ προς το παρόν. Αν δω ότι χειροτερεύει θα πάρω και παυσίπονο που μου έδωσαν. Είχες θέμα με τον υπνο; Χθες άο την υπερένταση κοιμήθηκα μόνο 3 ώρες. Και τώρα δεν πολυνυσταζω. Τα ίδια είχα πάθει πριν δύο χρόνια σε μια γαστροσκοπηση, έκανα τρεις μέρες να κλείσω μάτι αφού πήρα ζαναξ.

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά θέλω να είμαι και προετοιμασμενος. Το θετικό είναι ότι βγήκε, ναι. Σκέφτομαι βέβαια ότι καθυστέρησα 1.5 χρόνο χωρίς λόγο. Αλλά οκ, ο,τι έγινε έγινε.

Senior Member
    Εντάξει, αφού σας φαίνονται καλά, δεν θα πάρω τον γιατρό γιατί τον έχω πρήξει με το παραμικρό. Σηκώθηκα λίγο και ταισα τις γατες, επιασα και να σκουπισω λίγο, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Μετά ήρθε η αδερφή μου και την έβαλα να σφουγγαρισει και να ταΐσει τις αδέσποτες γάτες. Εγώ βγαίνω μόνο λίγο έξω στην αυλή. Έχω σκύψει μερικές φορές και ανησυχώ μήπως δεν πρέπει. Δεν μου έδωσαν βεβαια αντίθετη οδηγία. Μέχρι την Κυριακή που θα κάτσω ξάπλα ελπίζω να στρώσω.

Η μεγάλη μου αδερφή ήρθε σπίτι μου για να αφήσει το φαγητό στη μαμά μου και ούτε που ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τι κάνω. Τι γαιδουρα.

Senior Member
    αν ατομα δε σε νοιαζοντε κι εσυ αστους μην ασχολησε κοιτα να γινεις καλα να ξεπερασεις το θεμα κι ολα οκ. οι ανθρωποι που δε σου φεροντε καλα πες οκ να ειναι καλα οι ανθρωποι μα να ειν μακρια δε χριαζετε να μας φορτωνουν κι αυτοι αλο ενα ψυχολογικο βαρος . αν δε μπορουν να βοηθήσουν μην κανουν κακο με τον τροπο τους δε χριαζετε .

Senior Member
    Τελικά έφαγα την άλλη μισή σούπα, τρία τυροπιτακια, μια μπανάνα και ένα ακόμα κουλουρακι. Ελπίζω να μην είναι λίγα. Έπεσα να κοιμηθω τώρα, ελπίζω να με πάρει ο ύπνος γιατί αλλιώς θα αναγκαστώ να πάω στην κλινική να μου δώσουν τίποτα

Senior Member
    παρε καποιο φυτικο χαπακι για υπνο απ το φαρμακειο φιλαρακι. θα βοηθήσει κι ναι μια χαρα φαγητο εφαγες ολα μια χαρα.

Senior Member
    Καλημέρα, εντάξει, τελικά κοιμήθηκα από τις 11 μέχρι τώρα. Μάλλον ήταν από την υπερένταση η αϋπνία της πρώτης ημέρας, τώρα νυστάζω ακόμα αρκετά, μου βγήκε όλη η κούραση. Νιώθω λίγο καλύτερα όμως, λέω να φάω μακαρονάδα σήμερα.

Senior Member
    Καλημέρα, εντάξει, τελικά κοιμήθηκα από τις 11 μέχρι τώρα. Μάλλον ήταν από την υπερένταση η αϋπνία της πρώτης ημέρας, τώρα νυστάζω ακόμα αρκετά, μου βγήκε όλη η κούραση. Νιώθω λίγο καλύτερα όμως, λέω να φάω μακαρονάδα σήμερα.
    Να βγουν και τα αποτελέσματα να ηρεμήσεις λιγο.. Και μη νιώθεις άσχημα για τη κρίση πανικού, τόσες μέρες ήσουν μέσα στο άγχος, λογικό είναι να αντιδράσει το σώμα σου.

Senior Member
    Ναι, μου βγήκε όλη η ένταση μαλλον.

Το πρωί που σηκώθηκα αισθανόμουν καλά και σκουπισα λίγο και σφουγγαρισα και μετά αισθάνθηκα ζαλαδα. Λέτε να μην έκανα καλά και να εξαντληθηκα; Έφαγα ένα τοστ τώρα και ήπια λεμονάδα και ξάπλωσα. Ισως είχα χαμηλό ζαχαρο γιατί το μετρησα τώρα μετά το τοστ και είναι μόνο 84. Η πίεση μου είναι καλή, 113/61. Άργησα ένα τέταρτο να πάρω και την αντιβίωση.

Senior Member
    Ναι, μου βγήκε όλη η ένταση μαλλον.

Το πρωί που σηκώθηκα αισθανόμουν καλά και σκουπισα λίγο και σφουγγαρισα και μετά αισθάνθηκα ζαλαδα. Λέτε να μην έκανα καλά και να εξαντληθηκα; Έφαγα ένα τοστ τώρα και ήπια λεμονάδα και ξάπλωσα. Ισως είχα χαμηλό ζαχαρο γιατί το μετρησα τώρα μετά το τοστ και είναι μόνο 84. Η πίεση μου είναι καλή, 113/61. Άργησα ένα τέταρτο να πάρω και την αντιβίωση.
    Είσαι ακόμη σε ένταση.. Μην μετράς τόσο πολύ το πως είναι το σώμα σου τώρα.. Δεν πειράζει που άργησες ένα τέταρτο για την αντιβίωση. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν, για να ξεφύγει λίγο η σκέψη σου.

Senior Member
    Με εχει πιάσει φοβερή πείνα. Έφαγα το τοστ, τη λεμοναδα, ένα τυροπιτακι, ένα κρακερ, μιση μπανανα και ένα κομμάτι πιτσα.
    Με πήρε και ο γιατρός τηλέφωνο, είπε όλα πάνε μια χαρά και να περάσω να με δει την άλλη βδομάδα.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast