Είναι κανείς εδώ; - Page 239
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 239 of 323 FirstFirst ... 139189229237238239240241249289 ... LastLast
Results 3,571 to 3,585 of 4839
    Senior Member
    εγω τα γνωστα μανουλα μου εσυ με το θεμα υγειας σου ??βλεπω απαντας πανω πως περνας πολυ δυσκολα με ολο αυτο πες οταν βγουν οι εξετάσεις αν θες τι εχεις κι ο γιατρος τι θα πει για αγωγη να περασει . εχεις κι παρεα ο σκυλακι σου αυτο πρεπει λογικα να σε ηρεμει λιγο ψυχικά που ειν κοντα σου παρεα συντροφακι .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Ο Νίκος Καββαδίας ήταν εδώ…

Σαν σήμερα πριν από 49 χρόνια, 10 Φλεβάρη 1975 ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους, ο Ιδανικός κι Ανάξιος Εραστής έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι.
    Έκτοτε, μας στοιχειώνουν για πάντα οι στίχοι του καθώς φεύγουμε δίχως επιστροφή πάνω στα τσακισμένα φτερά του Μαραμπού
    ΠολύτιμοιΣύνδεσμοιτουΕκείμετοΕδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    εγω τα γνωστα μανουλα μου εσυ με το θεμα υγειας σου ??βλεπω απαντας πανω πως περνας πολυ δυσκολα με ολο αυτο πες οταν βγουν οι εξετάσεις αν θες τι εχεις κι ο γιατρος τι θα πει για αγωγη να περασει . εχεις κι παρεα ο σκυλακι σου αυτο πρεπει λογικα να σε ηρεμει λιγο ψυχικά που ειν κοντα σου παρεα συντροφακι .
    Καλημέρα...

Εγώ έχω τα εξής νέα: τα αποτελέσματα της μαγνητικής βγήκαν αλλά θα τα πάω την Δευτέρα στο γιατρό... Χθες είχε γενέθλια ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο και δεν γινόταν να λείψω χώρια που ήθελα να πάω και με χαλάρωσε κάπως...
    Και τα ζωάκια μου όντως βοηθάνε ως ένα βαθμό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή... Αλλά και σήμερα χάλια σηκώθηκα κι επιπλέον έβλεπα εφιάλτες χθες το βράδυ... Σήμερα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό το απόγευμα να δω πότε θα κλείσουμε ραντεβού να μου εξηγήσει τα αποτελέσματα και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε...

Ναι, γκέκας είναι αλλά δεν ήξερα αν την ξέρεις αυτή τη ράτσα για να στο πω γιατί εγώ πρώτη φορά την άκουσα μ' αυτό το σκυλί... Εγώ από μικρή είχα κυρίως γάτες...
    Καλημέρα...

Εγώ έχω τα εξής νέα: τα αποτελέσματα της μαγνητικής βγήκαν αλλά θα τα πάω την Δευτέρα στο γιατρό... Χθες είχε γενέθλια ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο και δεν γινόταν να λείψω χώρια που ήθελα να πάω και με χαλάρωσε κάπως...
    Και τα ζωάκια μου όντως βοηθάνε ως ένα βαθμό...
    Επιτέλους εγινε κάτι που να σε χαλαρώσει
    Τωρα μένει να πει και ο γιατρος κάτι καλό

Φυσικά και τα ξερω τα Γκεκάκια. Και τα γατιά είναι μεγάλη αγάπη αλλα νομίζω οτι πλεον έχω γίνει σκυλοάνθρωπος. Περιμένω εδω και χρόνια να παρω παλι σκυλί. Εσυ απο ότι κατάλαβα είσαι ορκισμένη γατού ε?

Κακομαθαίνεις και εσύ τα δικά σου με άπειρα ψώνια όταν δεν είσαι καλά? Εγω όταν αγχώνομαι ξεσπάω με αγορες στα πετ σοπ χαχαχαχ

απλα ρωτισα για την υγεια κι των δυο αυτο εχει σημασία κι εκει επικεντρώθηκα οχι στο δικο μου θεμα .εγω θα κοιτω διακριτικά με ενδιαφερον ανθρώπινο πως πατε κι οι δυο που θα ενημερώνετε η μια την αλη πως πατε χωρις να σχολιαζω .ο καθενας κανει παρεα με αυτους που νιωθει πιο κοντα ψυχικα κι αυτο φερνει κοντα κάποιους ανθρώπους κι αλους τους κρατα πιο μακριά . το προσεξα απλα αυτο κι το σεβομε απλα το λεω ετσι σα μια διαπίστωση που βλεπω καθημερνά γενικά κι το αναφέρω σα κουβέντα .
    Να επικεντρωθούμε και στα δικά σου θέματα εννοείται!
    Δεν έχεις κανεναν να τα λες εκει απο κοντά? Είδα σε αλλο θέμα που εγραφες ότι σε θυμουνται μονο όταν εχουν αυτοί τα δικά τους προβλήματα.

Το θεμα με τη μαμα και το δωμάτιο πως είναι? Συμφώνησε να μπαίνετε μαζι μεσα και τελος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Επιτέλους εγινε κάτι που να σε χαλαρώσει
    Τωρα μένει να πει και ο γιατρος κάτι καλό

Φυσικά και τα ξερω τα Γκεκάκια. Και τα γατιά είναι μεγάλη αγάπη αλλα νομίζω οτι πλεον έχω γίνει σκυλοάνθρωπος. Περιμένω εδω και χρόνια να παρω παλι σκυλί. Εσυ απο ότι κατάλαβα είσαι ορκισμένη γατού ε?

Κακομαθαίνεις και εσύ τα δικά σου με άπειρα ψώνια όταν δεν είσαι καλά? Εγω όταν αγχώνομαι ξεσπάω με αγορες στα πετ σοπ χαχαχαχ

Μακάρι να μου πει κάτι καλό... Δεν σου κρύβω ότι έχω λίγο άγχος σχετικά μ' αυτό...

Ναι, θα έλεγα ότι κλίνω περισσότερο προς το γατού αν κι αγαπώ και τα σκυλιά...

Με άπειρα ψώνια όχι γιατί τα οικονομικά μου είναι περιορισμένα αλλά το κατιτίς τους θα τους το πάρω... Τώρα είδα κάτι παιχνίδια που μου άρεσαν, ένα είναι αυτό:

https://www.petcity.gr/trixie-paichn...-12108580.html
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κύκνος να πεις εδω αν θες τι θα πει ο γιατρος πως θα δωσει συμβουλές κι αγωγή για να γίνει καλα το θεμα αυτο που εχεις .κανε οτι καλύτερο για σενα οτι σου δινει ηρεμια χαρα καντο σου το χρωστας . τα ζωακια σου ειν η παρεα σου τα φιλαρακια σου .

Σπουργίτι εσυ η υγεια σου πως ειναι ?? ολα οκ ?? γιατι κι εσυ εχεις καποιο θεμα θυμαμε . οσο για μενα αστα τα δικα μου ας ήμουν κι εγώ ικανη ναχω ανθρωπους κοντα μου να μιλαω κι να με ακούν κι να νιωθω οτι με νοιάζονται να μην ενοχλω κοσμο εδω κι εκει να παραπονιέμαι .
    Last edited by asperger39; 10-02-2024 at 14:09.

Senior Member
    Κύκνος να πεις εδω αν θες τι θα πει ο γιατρος πως θα δωσει συμβουλές κι αγωγή για να γίνει καλα το θεμα αυτο που εχεις .κανε οτι καλύτερο για σενα οτι σου δινει ηρεμια χαρα καντο σου το χρωστας . τα ζωακια σου ειν η παρεα σου τα φιλαρακια σου .

Σπουργίτι εσυ η υγεια σου πως ειναι ?? ολα οκ ?? γιατι κι εσυ εχεις καποιο θεμα θυμαμε . οσο για μενα αστα τα δικα μου ας ήμουν κι εγώ ικανη ναχω ανθρωπους κοντα μου να μιλαω κι να με ακούν κι να νιωθω οτι με νοιάζονται να μην ενοχλω κοσμο εδω κι εκει να παραπονιέμαι .
    Ναι, θα σας πω τι θα μου πει την Δευτέρα...
    Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Senior Member
    το σωστο ειν αυτο να νοιαζόμαστε τον διπλανο μας οταν το εχει ανάγκη .

Μακάρι να μου πει κάτι καλό... Δεν σου κρύβω ότι έχω λίγο άγχος σχετικά μ' αυτό...

Ναι, θα έλεγα ότι κλίνω περισσότερο προς το γατού αν κι αγαπώ και τα σκυλιά...

Με άπειρα ψώνια όχι γιατί τα οικονομικά μου είναι περιορισμένα αλλά το κατιτίς τους θα τους το πάρω... Τώρα είδα κάτι παιχνίδια που μου άρεσαν, ένα είναι αυτό:

https://www.petcity.gr/trixie-paichn...-12108580.html
    Φτερά και πούπουλα βλέπω. Τα δικά μου ανέκαθεν έπαιζαν μονο με παιχνιδια στυλ αγκιστρι. Ότι δεν το κουνάω εγω αγνοείται

Καλά, απόλυτα λογικό να σε αγχώνει τι θα σου πει, αλλα ειναι και μια ανακούφιση να ξερεις τι γίνεται με το χέρι. Όλα καλά θα πάνε θα δεις

Το δαχτυλο που έσπασα έγινε. Κάτι χειρουργεία που εχω κάνει στο πόδι θέλουν μήνες δουλεια ακόμη, δεν ειναι απο αυτά που λύνονται εύκολα.

Καλά, μη το βλέπεις και εσυ σαν γκρίνια... Όπως λένε όλοι τι τους απασχολεί, έχεις και εσυ δικαίωμα να μιλήσεις. Δεν ειναι παράπονο ή κλάψα. Ειδικά εδω μεσα πάντως δεν ειδα να ενόχλησεςκανεναν. Να μιλας

Senior Member
    Σπουργίτι αυτο με τα ατυχήματα πολυ γκαντεμιά ομως ρε συ σε δυο σhμια να την παθεις ελπιζω ποτε ξανα μην σου συμβει κατι κακο παρα μονον καλα ναχεις πλεον στη ζωη σου. αυτο ολοψυχα ευχομε για ολο το κοσμο κι σε αυτους που αναρρώνουν με θεματα υγειας ειναι πολυ δύσκολο αυτο .οσο για την κλαψα μου ειμαι ενοχλιτικη γενικα μα ολοι θελουμε να τα πουμε καπου τα θεματα μας .

Senior Member
    το σωστο ειν αυτο να νοιαζόμαστε τον διπλανο μας οταν το εχει ανάγκη .
    Έχεις δίκιο...

Senior Member
    Φτερά και πούπουλα βλέπω. Τα δικά μου ανέκαθεν έπαιζαν μονο με παιχνιδια στυλ αγκιστρι. Ότι δεν το κουνάω εγω αγνοείται

Καλά, απόλυτα λογικό να σε αγχώνει τι θα σου πει, αλλα ειναι και μια ανακούφιση να ξερεις τι γίνεται με το χέρι. Όλα καλά θα πάνε θα δεις
    Χα χα!!! Εγώ ανακάλυψα ότι η μια μου γάτα πετούσε κάτι μπαλάκια που τους πήρα για να παίζουν μέσα στην τρύπα που φεύγουν τα νερά στο μπαλκόνι... Ποιος ξέρει πόσα έχει ρίξει εκεί χωρίς να την δω...

Μακάρι, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Έμεινε μόνο μία μέρα και θα μάθω... Άντε γιατί δεν αντέχω άλλο τον πόνο, είναι πολύ έντονος σε κάθε μου απλή κίνηση...

Senior Member
    Το δαχτυλο που έσπασα έγινε. Κάτι χειρουργεία που εχω κάνει στο πόδι θέλουν μήνες δουλεια ακόμη, δεν ειναι απο αυτά που λύνονται εύκολα.

Καλά, μη το βλέπεις και εσυ σαν γκρίνια... Όπως λένε όλοι τι τους απασχολεί, έχεις και εσυ δικαίωμα να μιλήσεις. Δεν ειναι παράπονο ή κλάψα. Ειδικά εδω μεσα πάντως δεν ειδα να ενόχλησεςκανεναν. Να μιλας
    Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά! Γιατί χρειάστηκες χειρουργείο αν επιτρέπεται;