Είμαι ολομόναχος και δεν αντέχω να υποφέρω άλλο - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 20 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 293
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτή την πρόταση... ¨;;
    τι δεν καταλαβαινεις;
    τα πραματα ειναι πολυ απλα.
    ο πριγκιπας εψαχνε σε ολο το βασιλειο την χιονατη γιατι ηταν ωραια και ας ηταν ο κατιμας της κοινωνιας ως υπηρετρια.

αυτη τον παντρευτηκε γιατι ηταν πριγκιπας που θα γινοταν βασιλιας
    ειχε λεφτα εξοχικο κοτερο αυτοκινητο χρυσες λιρες κτηματα αεροπλανο πηγαινε ταξιδια σε αλλες χωρες αμαξι με αλογα
    ετσι η σταχτομπουτα απο τον πατο εφτασε πολυ ψηλα
    αυτο ειναι διαχρονικα το ονειρο καθε θηλεου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    τι δεν καταλαβαινεις;
    τα πραματα ειναι πολυ απλα.
    ο πριγκιπας εψαχνε σε ολο το βασιλειο την χιονατη γιατι ηταν ωραια και ας ηταν ο κατιμας της κοινωνιας ως υπηρετρια.

αυτη τον παντρευτηκε γιατι ηταν πριγκιπας που θα γινοταν βασιλιας
    ειχε λεφτα εξοχικο κοτερο αυτοκινητο χρυσες λιρες κτηματα αεροπλανο πηγαινε ταξιδια σε αλλες χωρες αμαξι με αλογα
    ετσι η σταχτομπουτα απο τον πατο εφτασε πολυ ψηλα
    αυτο ειναι διαχρονικα το ονειρο καθε θηλεου.
    Τι λες ρε παιδί μου. Δηλαδή ο άλεξ και ο σάίκους ήταν πρίγκιπες και δεν βρήκαν χιονάτες και σταχτοπούτες; Εσύ κάπως αλλιώς τα κατάλαβες. Η αφήγηση του σάίκους άλλα λέει.

Senior Member
    Ρεεε νικουςδύου εσένα αν σε παντρευόταν μια όμορφη σεϊχισα θα της έλεγες όχι;

Senior Member
    Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Οι πλούσιοι παντρεύονται πλούσιες και οι φτωχοί φτωχές. Τελείωσαν τα παραμύθια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    οτι θελει ας ειναι ο καθενας στη ζωη του η διακριτικότητα ειναι ενδειξη πολιτισμου κι ευγενειας ψυχης στον ανθρωπο. και μενα με λενε λεσβια κι με προσβάλλουν δε εχω τιποτα με τους λοατκι μα αφου δε ειμαι δε θελω να με λενε ετσι οπως κι εγω δε κρινω κανεναν ειμαι διακριτική ακομα κι οταν κατι δε μου αρεσει δε θα το κρινω δε ειν δουλεια μου .το οτι κρεμανε ταπελες οι ανθρωποι απ παρεξηγήσεις ειναι τραγικο. απαραδεκτος ο κοσμος .
    Και εγώ έχω ασπεργκερ και με λένε λεσβια επειδή δεν κανω σχέσεις με αγόρια, η αλήθεια είναι ότι θέλω πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ. Αυτοί που το λένε είναι κακοί και αδιάκριτος το λιγότερο...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Marilou , όλα από ένα ψέμα ξεκινούν. Στη συνέχεια υποκύπτουν σε πιέσεις. Ακούνε λάθος συμβουλές
    Η αρχή γίνεται από το να μην είμαι μόνος και προβληματικός στα μάτια των υπολοίπων.
    Ανεχόμαστε λάθος άνθρωπο δίπλα μας για να μην ψάχνουμε.
    Πιστεύουμε πως θα τον αλλάξουμε.
    Προκύπτουν παιδιά ίσως παρά την θέληση μας για να ικανοποιηθούν οι παππούδες και επειδή το θέλει ο ένας του κάνουμε το χατίρι.
    Όταν αντιλαμβάνονται το λάθος είναι αργά και ψάχνουν δικαιολογίες για να ρίξουν το βάρος στο/η σύζυγό. Εδώ αρχίζει το πανηγύρι, με την περιουσία, αρπάζεις την ευκαιρία να αρμεξεις όσα μπορείς. Ο πλούσιος δεν θέλει να δώσει γιατί αντιλαμβάνεται πως τον ήθελε για τα λεφτά και τώρα μπορεί να τον πετάξει έξω από το σπίτι του και να διαχειριστεί τα χρήματα για τα παιδιά ή να φύγει μακριά για να κάνει την ζωή που ήθελε . Το δικαστήριο συγκρίνει και την προηγούμενη ζωή των παιδιών. Αν ο άλλος είναι φτωχός τι να δώσει με τον βασικό μισθό! Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα τα έχουν οι παππούδες!!!
    Η νύφη δεν αντέχει την πεθερά και απαιτεί πολλά περισσότερα από τον "μαμακια"
    Καλημερα !

Πολλα ξεκινουν απο ενα ψεμα καθως οι ιδιοι οι ανθρωποι ειναι ενα ψεμα ..μεγαλώνουν πολλες φορες απο ακαταλληλους γονεις και βγαίνοντας στην ενήλικη ζωη τους στηρίζονται σε ενα φαίνεστε,σε ενα ψεμα καθως ουτε οι ιδιοι αντεχουν τον εαυτο τους ...
    Ενας ψευτικος ιδανικος εαυτος για τον αλλον στην αρχη μεχρι να τον κατακτησουν καθως μεγαλωσαν με την δυσλειτουργικη πυρινηκη πεποιθηση Αξιζω ΜΟΝΟ οταν ικανοποιω και εισπρατω αποδοχη απο τους αλλους ...οχι μεσα απο τον ιδιο μου τον εαυτο

Για εμενα ανθρωπος που δεν εχει καθισει να κανει ψυχοθεραπεια ειναι μισος ανθρωπος ...ολοι κουβαλαμε καποια θεματα ειτε καποιοι μεγαλωσαν σε κακοποιητικες οικογενειες ειτε και το αντιθετο ,υπερ προστατευτικές ..
    Ο αρχικός συναισθηματικο δεσμος ειναι υπευθυνος για πολλας ..

Ειναι αυτος που μας καθοριζει τι ενηλικες ειμαστε και απο εκει και περα η αντίληψη αυτου μας κανει να δουμε ποσο σημαντικο ειναι ο καθενας μας να μιλησει με ενα ειδικο .....

Αφηνω αυτο το βιντεο και πιστευω ολοι θα ταυτιστουν με ενα απο τους 4 ενήλικες και να αντιληφθει πραγματικα πως ο ιδιος ευθύνεται για την επιλογη του συντροφου του και οχι οι αλλοι ...

https://www.youtube.com/watch?v=WjOowWxOXCg&t=11s

Senior Member
    Wrongplanet φιλαρακι αν δε μας καθοντε σχεσεις φιλικες η ερωτικες δε μπορουμε να το ζορήσουμε οι νευροτυπικοι μα κι γενικα οι αλοι ανθρωποι ειν αλοι χαρακτηρες δε μπορουμε να τους αναγκασουμε να μας νιώσουν ο καθενας κοιτα τον εαυτο κι την πάρτη του . εμεις αν δε μπορουμε να βρουμε ανθρωπο να μας αγαπαει οπως ειμαστε καλυτερα μονοι μας .εγω το φιλοσοφω οσο μπορω κι το παλευω να μην με νοιαζει πλεον αν με θελουν η οχι οι αλοι να φευγω οταν δω οτι ενοχλω . καλυτερα στο κοσμο το δικο μας να ζουμε παρα να πληγωνομαστε κι αθελα να πληγωνουμε κι εμεις αλλους .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Wrongplanet φιλαρακι αν δε μας καθοντε σχεσεις φιλικες η ερωτικες δε μπορουμε να το ζορήσουμε οι νευροτυπικοι μα κι γενικα οι αλοι ανθρωποι ειν αλοι χαρακτηρες δε μπορουμε να τους αναγκασουμε να μας νιώσουν ο καθενας κοιτα τον εαυτο κι την πάρτη του . εμεις αν δε μπορουμε να βρουμε ανθρωπο να μας αγαπαει οπως ειμαστε καλυτερα μονοι μας .εγω το φιλοσοφω οσο μπορω κι το παλευω να μην με νοιαζει πλεον αν με θελουν η οχι οι αλοι να φευγω οταν δω οτι ενοχλω . καλυτερα στο κοσμο το δικο μας να ζουμε παρα να πληγωνομαστε κι αθελα να πληγωνουμε κι εμεις αλλους .
    Συμφωνώ απόλυτα

Junior Member
    Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσένα...εκεί που έβγαινα συνέχεια έξω και δεν με έβλεπε το σπίτι τώρα πια δεν με βλέπουνε οι φίλοι μου ...περιμένω να έρθει πώς και πώς το σκ να βγω μόνος να ξεσκασω και να πάω σε καμία ιερόδουλη πλέον έχω αποδεχτεί και εγώ την κατάσταση και έχω υσηχασει

Senior Member
    alex942023 αυτη ειν η αληθεια φιλαρακι μου μα ειν κι ο καθενας πως βλεπει τα πραματα απ τη δικη του μερια . εμεις λεμε τα πιστευω μας κι αυτο εχει αξια σε μια κουβεντα να ανταλλάσσουμε αποψεις με τους αλους για θεματα .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Banned
    Η κοινωνική φοβία αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να ξυπνάς κάθε μέρα και να μην νιώθεις σαν φυσιολογικός άντρας. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Οι επισκέψεις στον ψυχολόγο δεν βοηθάνε καθόλου και η μοναξιά που νιώθω με πονάει απίστευτα. Τουλάχιστον έχω την δουλειά και έχω μια απασχόληση από το να είμαι συνεχώς κλεισμένος σε 4 τοίχους.

Member
    Κι εγώ αποδέχτηκα την πραγματικότητα στην Αλβανία και ησύχασα, ότι εδώ οι γυναίκες και κοπέλες κοιτάνε τα λεφτά παρά τον χαρακτήρα και το παίζουν δύσκολες από πάνω

Marilou
    Guest
    Οταν περιμενεις απο την κοινωνια να αλλάξει για να νιωσεις εσυ καλα τοτε κανενας ψυχολογος δεν προκειτε να σε βοηθησει εφόσον εχεις πεσει στην παγιδα της θυματοποιησης ..

Εσυ πρέπει να δεις γιατί σκέφτεσαι και τα βλέπεις έτσι ώστε να εδραιωθείς και να βρεις τρόπους να είσαι καλά .
    Δικό σου ειναι το θεμα οχι της κοινωνιας ..

Της κοινωνιας θα ηταν οταν ΟΛΟΣ ο πληθυσμός αυτής αντιμετώπιζε το ιδιο ακριβός πρόβλημα...δεν το αντιμετωπιζουν ομως ολοι ,απλα μια μεριδα αυτης ...

Επειτα δεν σε απασχολει το συνολο της κοινωνιας ,εφοσον την κοινωνια την φτιαχνεις πρωτα εσυ μονος σου ...ολοι εχουμε το στενο μας περιβαλλον που συμφωνουμε με αυτο ,την δουλεια μας και βαση αυτου προσπαθουμε ολο και περισσοτερο να γινομαστε καλύτεροι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Της κοινωνιας θα ηταν οταν ΟΛΟΣ ο πληθυσμός αυτής αντιμετώπιζε το ιδιο ακριβός πρόβλημα...δεν το αντιμετωπιζουν ομως ολοι ,απλα μια μεριδα αυτης ...
    Εδω εχεις προβλημα στην λογικη σου, κοπελια. Χιλια κακα δεν κανουν ενα καλο. Οταν ολοι γινουν ναρκισσοι ερχονται οι "-σμοι" μπροστα και πεθαινουν εκατομμυρια.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εδω εχεις προβλημα στην λογικη σου, κοπελια. Χιλια κακα δεν κανουν ενα καλο. Οταν ολοι γινουν ναρκισσοι ερχονται οι "-σμοι" μπροστα και πεθαινουν εκατομμυρια.
    Μαλλον θα ελεγα εχεις εσυ καποια δυσκολια στην αντιληψη αυτου που ειπα καθως δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες ..

Επειτα πριν βγαλουμε αυθαιρετα συμπερασματα και μιλησουμε με αγένεια στον αλλον ,καλο ειναι να τον ρωταμε ΑΝ εννοει αυτο που εχουμε εμεις στο μυαλο μας ...Αυτα γινετε οταν θελουμε να εχουμε ενα επικοδομητικο διαλογο μεσα απο τον οποιο να λαβουμε ενα feedback..

Tην επομενη φορα λοιπον αν θελεις ρωτησε με κατι το οποιο αδυνατεις να αντιληφθεις και οπως καταλαβες αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της κοινωνιας μας ...
    Ο καθενας ερμηνευειε τα γεγονοτα οπως ακριβως θελει μονο και μονο για να υποστηριξει τις δικες του πεποιθησεις χωρις να μπει στον κοπο να αντιληφθει τι θελει να πει ο αλλος ...

Δεν ειναι στραβος ο γυαλος για ορισμενους ,απλα στραβα αρμενιζουν οι ιδιοι θα πω εγω !

Καλη συνεχεια !

Page 10 of 20 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast