Results 136 to 150 of 293
-
08-03-2024, 19:08 #136
τι δεν καταλαβαινεις;
τα πραματα ειναι πολυ απλα.
ο πριγκιπας εψαχνε σε ολο το βασιλειο την χιονατη γιατι ηταν ωραια και ας ηταν ο κατιμας της κοινωνιας ως υπηρετρια.
αυτη τον παντρευτηκε γιατι ηταν πριγκιπας που θα γινοταν βασιλιας
ειχε λεφτα εξοχικο κοτερο αυτοκινητο χρυσες λιρες κτηματα αεροπλανο πηγαινε ταξιδια σε αλλες χωρες αμαξι με αλογα
ετσι η σταχτομπουτα απο τον πατο εφτασε πολυ ψηλα
αυτο ειναι διαχρονικα το ονειρο καθε θηλεου.
- 08-03-2024, 19:28 #137
08-03-2024, 19:31 #138
Ρεεε νικουςδύου εσένα αν σε παντρευόταν μια όμορφη σεϊχισα θα της έλεγες όχι;
08-03-2024, 19:33 #139
Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Οι πλούσιοι παντρεύονται πλούσιες και οι φτωχοί φτωχές. Τελείωσαν τα παραμύθια.
09-03-2024, 04:10 #140
09-03-2024, 09:55 #141MarilouGuestΚαλημερα !
Πολλα ξεκινουν απο ενα ψεμα καθως οι ιδιοι οι ανθρωποι ειναι ενα ψεμα ..μεγαλώνουν πολλες φορες απο ακαταλληλους γονεις και βγαίνοντας στην ενήλικη ζωη τους στηρίζονται σε ενα φαίνεστε,σε ενα ψεμα καθως ουτε οι ιδιοι αντεχουν τον εαυτο τους ...
Ενας ψευτικος ιδανικος εαυτος για τον αλλον στην αρχη μεχρι να τον κατακτησουν καθως μεγαλωσαν με την δυσλειτουργικη πυρινηκη πεποιθηση Αξιζω ΜΟΝΟ οταν ικανοποιω και εισπρατω αποδοχη απο τους αλλους ...οχι μεσα απο τον ιδιο μου τον εαυτο
Για εμενα ανθρωπος που δεν εχει καθισει να κανει ψυχοθεραπεια ειναι μισος ανθρωπος ...ολοι κουβαλαμε καποια θεματα ειτε καποιοι μεγαλωσαν σε κακοποιητικες οικογενειες ειτε και το αντιθετο ,υπερ προστατευτικές ..
Ο αρχικός συναισθηματικο δεσμος ειναι υπευθυνος για πολλας ..
Ειναι αυτος που μας καθοριζει τι ενηλικες ειμαστε και απο εκει και περα η αντίληψη αυτου μας κανει να δουμε ποσο σημαντικο ειναι ο καθενας μας να μιλησει με ενα ειδικο .....
Αφηνω αυτο το βιντεο και πιστευω ολοι θα ταυτιστουν με ενα απο τους 4 ενήλικες και να αντιληφθει πραγματικα πως ο ιδιος ευθύνεται για την επιλογη του συντροφου του και οχι οι αλλοι ...
https://www.youtube.com/watch?v=WjOowWxOXCg&t=11s
09-03-2024, 14:25 #142
Wrongplanet φιλαρακι αν δε μας καθοντε σχεσεις φιλικες η ερωτικες δε μπορουμε να το ζορήσουμε οι νευροτυπικοι μα κι γενικα οι αλοι ανθρωποι ειν αλοι χαρακτηρες δε μπορουμε να τους αναγκασουμε να μας νιώσουν ο καθενας κοιτα τον εαυτο κι την πάρτη του . εμεις αν δε μπορουμε να βρουμε ανθρωπο να μας αγαπαει οπως ειμαστε καλυτερα μονοι μας .εγω το φιλοσοφω οσο μπορω κι το παλευω να μην με νοιαζει πλεον αν με θελουν η οχι οι αλοι να φευγω οταν δω οτι ενοχλω . καλυτερα στο κοσμο το δικο μας να ζουμε παρα να πληγωνομαστε κι αθελα να πληγωνουμε κι εμεις αλλους .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
11-03-2024, 14:32 #143
18-03-2024, 18:36 #144
Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσένα...εκεί που έβγαινα συνέχεια έξω και δεν με έβλεπε το σπίτι τώρα πια δεν με βλέπουνε οι φίλοι μου ...περιμένω να έρθει πώς και πώς το σκ να βγω μόνος να ξεσκασω και να πάω σε καμία ιερόδουλη πλέον έχω αποδεχτεί και εγώ την κατάσταση και έχω υσηχασει
18-03-2024, 20:04 #145
alex942023 αυτη ειν η αληθεια φιλαρακι μου μα ειν κι ο καθενας πως βλεπει τα πραματα απ τη δικη του μερια . εμεις λεμε τα πιστευω μας κι αυτο εχει αξια σε μια κουβεντα να ανταλλάσσουμε αποψεις με τους αλους για θεματα .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
19-03-2024, 23:51 #146
Η κοινωνική φοβία αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να ξυπνάς κάθε μέρα και να μην νιώθεις σαν φυσιολογικός άντρας. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Οι επισκέψεις στον ψυχολόγο δεν βοηθάνε καθόλου και η μοναξιά που νιώθω με πονάει απίστευτα. Τουλάχιστον έχω την δουλειά και έχω μια απασχόληση από το να είμαι συνεχώς κλεισμένος σε 4 τοίχους.
20-03-2024, 23:15 #147
Κι εγώ αποδέχτηκα την πραγματικότητα στην Αλβανία και ησύχασα, ότι εδώ οι γυναίκες και κοπέλες κοιτάνε τα λεφτά παρά τον χαρακτήρα και το παίζουν δύσκολες από πάνω
21-03-2024, 09:06 #148MarilouGuestΟταν περιμενεις απο την κοινωνια να αλλάξει για να νιωσεις εσυ καλα τοτε κανενας ψυχολογος δεν προκειτε να σε βοηθησει εφόσον εχεις πεσει στην παγιδα της θυματοποιησης ..
Εσυ πρέπει να δεις γιατί σκέφτεσαι και τα βλέπεις έτσι ώστε να εδραιωθείς και να βρεις τρόπους να είσαι καλά .
Δικό σου ειναι το θεμα οχι της κοινωνιας ..
Της κοινωνιας θα ηταν οταν ΟΛΟΣ ο πληθυσμός αυτής αντιμετώπιζε το ιδιο ακριβός πρόβλημα...δεν το αντιμετωπιζουν ομως ολοι ,απλα μια μεριδα αυτης ...
Επειτα δεν σε απασχολει το συνολο της κοινωνιας ,εφοσον την κοινωνια την φτιαχνεις πρωτα εσυ μονος σου ...ολοι εχουμε το στενο μας περιβαλλον που συμφωνουμε με αυτο ,την δουλεια μας και βαση αυτου προσπαθουμε ολο και περισσοτερο να γινομαστε καλύτεροι
21-03-2024, 10:44 #149
21-03-2024, 10:52 #150MarilouGuestΜαλλον θα ελεγα εχεις εσυ καποια δυσκολια στην αντιληψη αυτου που ειπα καθως δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες ..
Επειτα πριν βγαλουμε αυθαιρετα συμπερασματα και μιλησουμε με αγένεια στον αλλον ,καλο ειναι να τον ρωταμε ΑΝ εννοει αυτο που εχουμε εμεις στο μυαλο μας ...Αυτα γινετε οταν θελουμε να εχουμε ενα επικοδομητικο διαλογο μεσα απο τον οποιο να λαβουμε ενα feedback..
Tην επομενη φορα λοιπον αν θελεις ρωτησε με κατι το οποιο αδυνατεις να αντιληφθεις και οπως καταλαβες αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της κοινωνιας μας ...
Ο καθενας ερμηνευειε τα γεγονοτα οπως ακριβως θελει μονο και μονο για να υποστηριξει τις δικες του πεποιθησεις χωρις να μπει στον κοπο να αντιληφθει τι θελει να πει ο αλλος ...
Δεν ειναι στραβος ο γυαλος για ορισμενους ,απλα στραβα αρμενιζουν οι ιδιοι θα πω εγω !
Καλη συνεχεια !