Είναι κανείς εδώ; - Page 289
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 289 of 323 FirstFirst ... 189239279287288289290291299 ... LastLast
Results 4,321 to 4,335 of 4842
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis125 View Post
    Και εγώ αυτό πιστεύω,όμως δε μπορείς να κάνεις πολλά μες στο μεσημέρι καλοκαιριάτικα,ή για μπάνιο ή στο σπίτι με κλιματιστικό. Έτσι κι αλλιώς τα απογεύματα ή στην πιλοτί είμαι ή περπάτημα κάνω,δε κάθομαι εντελώς σπίτι,όμως το ξέρεις,αν θες να περάσεις καλοκαίρι καλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε παρέα,αλλιώς δε γίνεται.
    Οπότε δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
    Οταν μεγαλωσεις θα περνας καλα και μονος. Σαν αυτιστικος δεν σε κουραζουν οι ανθρωποι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οταν μεγαλωσεις θα περνας καλα και μονος. Σαν αυτιστικος δεν σε κουραζουν οι ανθρωποι;
    Ναι,με κουράζουν και πολύ βέβαια και τους μισώ,γιατί δεν δείχνουν κατανόηση,συμπόνια και ενδιαφέρον (με λίγες εξαιρέσεις φυσικά,το τονίζω) σε αυτόν που είναι λίγο διαφορετικός και εξάλλου είναι πολύ ήπια μορφή αυτό που χω οκ.Αρχίζω και καταλαβαίνω,δεν είναι ο αυτισμός που με κατέστρεψε,αλλά η αντίληψη των ανθρώπων πάνω σε αυτό,διότι μία ζωή την ζω μέσα στην αδιαφορία και στην κακία των άλλων,δεν γίνεται να είμαι για πάντα έτσι.Έχω κουραστεί να με μειώνει αυτή η κωλοκοινωνία,ακόμα και όταν είμαι στις καλές μου,αλλά τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει φίλε μου; Τίποτα!
    Ειλικρινά δεν ξέρω άμα υπάρχει διαφυγή πάνω σε αυτό. Με το που κάθομαι κάπου στο σχολείο,δραστηριότητα ή όπου αλλού,δε θέλει κανείς να με πλησιάζει ακόμα και αν κάνω το 1ο βήμα.Δεν αντέχω άλλο να μου συμπεριφέρονται σαν να μην αξίζω,σαν να είμαι κάτι κατώτερο,ενώ δεν ισχύει. Δε μου αξίζει αυτή η καταδίκη ρε γαμώτο!
    Last edited by Vasilis125; 29-06-2024 at 03:05.

Senior Member
    Ναι,με κουράζουν και πολύ βέβαια και τους μισώ,γιατί δεν δείχνουν κατανόηση,συμπόνια και ενδιαφέρον (με λίγες εξαιρέσεις φυσικά,το τονίζω) σε αυτόν που είναι λίγο διαφορετικός και εξάλλου είναι πολύ ήπια μορφή αυτό που χω οκ.Αρχίζω και καταλαβαίνω,δεν είναι ο αυτισμός που με κατέστρεψε,αλλά η αντίληψη των ανθρώπων πάνω σε αυτό,διότι μία ζωή την ζω μέσα στην αδιαφορία και στην κακία των άλλων,δεν γίνεται να είμαι για πάντα έτσι.Έχω κουραστεί να με μειώνει αυτή η κωλοκοινωνία,ακόμα και όταν είμαι στις καλές μου,αλλά τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει φίλε μου; Τίποτα!
    Ειλικρινά δεν ξέρω άμα υπάρχει διαφυγή πάνω σε αυτό. Με το που κάθομαι κάπου στο σχολείο,δραστηριότητα ή όπου αλλού,δε θέλει κανείς να με πλησιάζει ακόμα και αν κάνω το 1ο βήμα.Δεν αντέχω άλλο να μου συμπεριφέρονται σαν να μην αξίζω,σαν να είμαι κάτι κατώτερο,ενώ δεν ισχύει. Δε μου αξίζει αυτή η καταδίκη ρε γαμώτο!
    Гιατι πιστευεις πως η κοινωνια σου χρωσταει κατανοηση, συμπονια και ενδιαφερον;

Senior Member
    Quote Originally Posted by belphegor22 View Post
    καλημερα κυκνακι. εστο και αυτο μετραει βρε καλη μου... ισως ηδη εισαι λιγο περισωτερο καλα γενικα αποσο νιμιζεις οτι ςισαι βαση της μαλακιες που σου προβαλει το μυαλο σου
    Καλημέρα Belphegor...

Σίγουρα μετράει κι η προσπάθεια να το παλέψεις... Ίσως κάποια στιγμή να δω αποτέλεσμα... Πάντως αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι καλά... Δεν κοιμήθηκα και καλά χθες, δυσκολεύτηκα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω και εγώ κάποιον να μιλήσω στο φόρουμ και με αγνοούν όλοι μέχρι τώρα,ούτε σε π.μ. δε θέλει κανείς να μου μιλήσει,γενικά δεν έχω παρέες στη ζωή μου και δε θέλω να νιώθω μόνος,αποκομμένος από παντού(ακόμα και από εδώ). Εδώ πέρα απ' ότι έχω δει και σεις έχετε την ίδια ανάγκη για αυτό και συζητάτε,άμα θέλετε να μοιράζουμε τις εμπειρίες,τις σκέψεις μας και τις δυσκολίες μας,εγώ βεβαίως θα το επιθυμούσα.Τώρα επειδή είναι καλοκαίρι και δεν έχω κάποιον να μιλάω είναι η κατάλληλη ευκαιρία και θα μπαίνω πιο πολύ στο φόρουμ μιας που έχω τεράστιο ελεύθερο χρόνο για αυτούς τους 3 μήνες.
    Καλημέρα Βασίλη...

Αν θέλεις, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις σ' αυτό το θέμα και θα μιλάμε εδώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Гιατι πιστευεις πως η κοινωνια σου χρωσταει κατανοηση, συμπονια και ενδιαφερον;
    Θα σου απαντήσω την ερώτηση με ερώτηση,στους άλλους ανθρώπους γιατί υπάρχει κατανόηση,συμπόνια και ενδιαφέρον μεταξύ τους;
    Βλέπω τόσες παρέες έξω που να περνάνε καλά και να μοιράζουν τις χαρές και τις δυσκολίες μεταξύ τους,ένω εμένα όχι.Ειλικρινά δε ξέρω πια τι μπορεί να φταίει,ο χρόνος θα δείξει και ας ελπίσουμε να βοηθήσει.
    Τέλοσπάντων δεν έχει νόημα αυτή η συζητήση σε thread που δεν είμαι εγώ θεματοθέτης,καλύτερα να τα πούμε κάπου αλλού

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Βασίλη...

Αν θέλεις, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις σ' αυτό το θέμα και θα μιλάμε εδώ...
    Βεβαίως ρε Κύκνε θα το επιθυμούσα πολύ,όπως βλέπω το thread το άνοιξες πριν καιρό,όμως εγώ λόγω ενδοσχολικών εξετάσεων δε μπορούσα,τώρα που είναι καλοκαίρι θα μπαίνω ουυυυ.

Senior Member
    Θα σου απαντήσω την ερώτηση με ερώτηση,στους άλλους ανθρώπους γιατί υπάρχει κατανόηση,συμπόνια και ενδιαφέρον μεταξύ τους;
    Βλέπω τόσες παρέες έξω που να περνάνε καλά και να μοιράζουν τις χαρές και τις δυσκολίες μεταξύ τους,ένω εμένα όχι.Ειλικρινά δε ξέρω πια τι μπορεί να φταίει,ο χρόνος θα δείξει και ας ελπίσουμε να βοηθήσει.
    Τέλοσπάντων δεν έχει νόημα αυτή η συζητήση σε thread που δεν είμαι εγώ θεματοθέτης,καλύτερα να τα πούμε κάπου αλλού
    Γιατι καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον, εσυ δεν καταλαβαινεις τους αλλους και απαιτεις να σε καταλαβουν. Φατασου εγω να απαιτουσα να μου μιλας Βουλγαρικα.

Senior Member
    Γιατι καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον, εσυ δεν καταλαβαινεις τους αλλους και απαιτεις να σε καταλαβουν. Φατασου εγω να απαιτουσα να μου μιλας Βουλγαρικα.
    Η αλήθεια είναι δε το σκέφτηκα έτσι,παρ όλα αυτά η αδελφή μου λέει πως βγάζω μία συμπεριφορά αυτισμού στην κοινωνιά ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνω,από τότε που μου το πε δε μου φεύγει από το μυαλό.Μήπως έτσι εξηγείται γιατί νιώθω πως όλοι απομακρύνονται από εμένα με το που προσπαθώ να κοινωνικοποιηθώ?
    Άμα όντως ισχύει αυτό είμαι τελειωμένος. Αλήθεια δε ξέρω πως μπορεί να λυθεί όλο αυτό. Οι ειδικοί λένε πως δεν υπάρχει θεραπεία,δηλαδή να σου φύγει ο αυτισμός τελείως,άρα χωρίς θεραπεία there is no escape φίλε μου.
    Last edited by Vasilis125; 29-06-2024 at 15:38.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι δε το σκέφτηκα έτσι,παρ όλα αυτά η αδελφή μου λέει πως βγάζω μία συμπεριφορά αυτισμού στην κοινωνιά ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνω,από τότε που μου το πε δε μου φεύγει από το μυαλό.Μήπως έτσι εξηγείται γιατί νιώθω χάλια με τους περισσότερους ανθρώπους και όλοι απομακρύνονται από εμένα με το που προσπαθώ να κοινωνικοποιηθώ?
    Άμα όντως ισχύει αυτό είμαι τελειωμένος. Αλήθεια δε ξέρω πως μπορεί να λυθεί όλο αυτό. Οι ειδικοί λένε πως δεν υπάρχει θεραπεία,δηλαδή να σου φύγει ο αυτισμός τελείως,άρα χωρίς θεραπεία there is no escape!
    Το οτι δεν εχεις τα απαραιτητα κυκλοματα στον εγκεφαλο που να σε βοηθησουν δεν σημαινει πως δεν μπορεις να κανεις αλλα. Αλλα πρεπει να εισαι περιεργος, πως σκεφτονται οι αλλοι, πως επικοινωνουν, πως νοιωθουν. Και εγω μαλλον ειμαι αυτιστικος, αλλα αφου δεν μου το ειπαν ποτέ δεν μου ηταν προβλημα που ειμαι διαφορετικος, το αντιθετο, μου αρεσε που ειμαι το μαυρο προβατο.

Senior Member
    Το οτι δεν εχεις τα απαραιτητα κυκλοματα στον εγκεφαλο που να σε βοηθησουν δεν σημαινει πως δεν μπορεις να κανεις αλλα. Αλλα πρεπει να εισαι περιεργος, πως σκεφτονται οι αλλοι, πως επικοινωνουν, πως νοιωθουν. Και εγω μαλλον ειμαι αυτιστικος, αλλα αφου δεν μου το ειπαν ποτέ δεν μου ηταν προβλημα που ειμαι διαφορετικος, το αντιθετο, μου αρεσε που ειμαι το μαυρο προβατο.
    Η αλήθεια είναι πως η διαφορετικότητα έχει και τα καλά της,άμα ξέρεις πως να χειριστείς τα προβλήματα της ζωής, για να βγάλουμε μία άκρη,εσύ στη θέση μου τι θα έκανες; Άμα είχες όντως αυτισμό και είχες δυσκολίες με την κοινωνία και τον κόσμο γενικότερα.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως η διαφορετικότητα έχει και τα καλά της,άμα ξέρεις πως να χειριστείς τα προβλήματα της ζωής, για να βγάλουμε μία άκρη,εσύ στη θέση μου τι θα έκανες; Άμα είχες όντως αυτισμό και είχες δυσκολίες με την κοινωνία και τον κόσμο γενικότερα.
    Мπορεις να διαβαζεις βιβλια, δεν υπαρχει καλυτερη παρεα απο το βιβλιο. Σημερα με το ιντερνετ μπορεις να βεις τα παντα να διαβασεις.

Senior Member
    Мπορεις να διαβαζεις βιβλια, δεν υπαρχει καλυτερη παρεα απο το βιβλιο. Σημερα με το ιντερνετ μπορεις να βεις τα παντα να διαβασεις.
    Από ότι μου φαίνεται αυτή είναι η καλύτερη επιλογή,γιατί απ ότι πιστεύω ούτε στο φόρουμ οι περισσότεροι με θέλουν,έχω πει εκατό φορές να μου στείλουν,δε το κάνουν,τους στέλνω με αγνοούν. Όπου κι αν πάω,ότι κι αν κάνω τα ίδια,για αυτό καλύτερα βόλτα στη φύση ή να διαβάσω βιβλίο.Κρίμα,μακάρι να μπορούσα να μπω στη παρέα.

Senior Member
    Από ότι μου φαίνεται αυτή είναι η καλύτερη επιλογή,γιατί απ ότι πιστεύω ούτε στο φόρουμ οι περισσότεροι με θέλουν,έχω πει εκατό φορές να μου στείλουν,δε το κάνουν,τους στέλνω με αγνοούν. Όπου κι αν πάω,ότι κι αν κάνω τα ίδια,για αυτό καλύτερα βόλτα στη φύση ή να διαβάσω βιβλίο.Κρίμα,μακάρι να μπορούσα να μπω στη παρέα.
    Εισαι παιδακι, ανθρωποι χωρις παιδια δεν θελουν να ασχολουνται με παιδια, αν ηθελαν θα ειχαν κανει δικα τους.

Senior Member
    Εισαι παιδακι, ανθρωποι χωρις παιδια δεν θελουν να ασχολουνται με παιδια, αν ηθελαν θα ειχαν κανει δικα τους.
    Ντάξει όχι και παιδάκι,αλλά είμαι 17,όντως εδώ είναι μεγαλύτεροι,πιστεύω την αληθινή στήριξη την βρίσκεις μόνο από κάποιον ψυχοθεραπευτή.