περίεργα συμπτώματα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 124
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    Τι να πω ρε Γιώργο . Μακάρι να είναι έτσι. Αλλά αν είναι να πάρει τόσο χρόνο , άξιζει? Εγώ θέλω άμεσα αποτελέσματα. Αν υπάρχει αναμέτρηση της κατάθλιψης και της φοβίας με τον ψυχολόγο και ο ψυχολόγος θέλει πολύ χρόνο να νικήσει δεν κάνουμε δουλειΑ?
    Αργούμε. Πάω 2 μέτρα μπροστά και 3 πίσω.
    Τώρα τι κάνουμε. Αν μου κάνει καλό σε 2-3 χρόνια τι να το κάνω? Μέχρι τότε θα μεγαλώνω, θα σκάνε νέα υπαρκτά προβλήματα και θα διογκώνονται όλα.
    Και εγώ θα παλεύω και με τ υπαρκτά και τα ανύπαρκτα.
    Καλημέρα Γεώργιε.. Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί και να άλλαζαν όλα. Δυστυχως η διαδικασία της αλλαγής θέλει χρόνο και σταθερότητα.. Βάλε ένα ψυχολόγο στη ζωή σου, όρισε μια σταθερή μέρα που θα πηγαίνεις σε αυτόν και συζήτησε μαζί του ότι σε φοβίζει..
    Δεν θα σου κάνει καλό σε 2-3 χρόνια, απλά εσύ περιμένεις θεαματική αλλαγή αμέσως και δεν πάει έτσι. Αλλαγές θα βλέπεις συνέχεια, μικρές, αλλά θα βλέπεις. Το να καθίσεις να κλαις τη μοίρα σου νομίζεις θα αλλάξει κάτι? Κάθεσαι και σκέφτεσαι τα χρόνια που θα χαθούν (που δεν το ξέρεις καν αν θα γίνει αυτό) και δεν βλέπεις το τι συμβαίνει τώρα. Έχεις ένα πρόβλημα, που σου δυσκολεύει τη ζωή και είναι ώρα να σταθείς απέναντι του..

Γεια σου George. Ήδη έχω χάσει 8 χρόνια που το παλεύω. Και άκρη δεν έχω βγάλει. Και πήγαινα τακτικά σε ψυχολόγο . Παράλληλα όμως μεγαλώνω και θα σκάνε πραγματικά προβλήματα και εγώ θα προσπαθώ να σώσω τα παλιά και της φαντασίας μου

Senior Member
    Γεια σου George. Ήδη έχω χάσει 8 χρόνια που το παλεύω. Και άκρη δεν έχω βγάλει. Και πήγαινα τακτικά σε ψυχολόγο . Παράλληλα όμως μεγαλώνω και θα σκάνε πραγματικά προβλήματα και εγώ θα προσπαθώ να σώσω τα παλιά και της φαντασίας μου
    Στη φάση που είσαι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο. Εχεις ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση. Θα κλείσεις τα μάτια σου και θα πεις "μεγαλώνω άρα δεν θα ασχοληθώ με αυτό επειδή κάποτε ίσως εμφανιστεί ένα σωματικό πρόβλημα";

Ο ψυχολόγος έδωσε κάποια εξήγηση; Ο ψυχίατρος;

Ela George
    Τι να πούνε? Υπάρχει υπόβαθρο από τα πολλά που έχω περάσει. Ξέσπασε το υποσυνείδητο
    Δεν ξέρω. Μπορείς να έχεις δικιο

Senior Member
    Ela George
    Τι να πούνε? Υπάρχει υπόβαθρο από τα πολλά που έχω περάσει. Ξέσπασε το υποσυνείδητο
    Δεν ξέρω. Μπορείς να έχεις δικιο
    Πάντα έχω δίκιο :p.

Πώς είσαι σήμερα;

Καλημέρα και καλή βδομάδα Γιώργο.
    Είμαι πάλι down. .μια πολύ καλή φίλη έχει κάτι θεματακια και πάει για εξετάσεις και με έριξε. Τα οικιοποιουμαι. Στεναχωρήθηκα και για εκείνην και για μένα μήπως έχω κάτι .
    Αισιοδοξία μηδέν. Ρε γαμωτο. Το μυαλό μου στο κακό.
    Σάββατο βράδυ πήγα σε ένα γάμο. Πέρασα καλά και ψιλό ξεχάστηκα. Αλλά χθες έπεσα για το παραπάνω λόγο.

Έχω ακόμα αυτές τις φλασιες στα μάτια που και που και με ρίχνουν.

Εσύ καλά.?

Senior Member
    Καλημέρα και καλή βδομάδα Γιώργο.
    Είμαι πάλι down. .μια πολύ καλή φίλη έχει κάτι θεματακια και πάει για εξετάσεις και με έριξε. Τα οικιοποιουμαι. Στεναχωρήθηκα και για εκείνην και για μένα μήπως έχω κάτι .
    Αισιοδοξία μηδέν. Ρε γαμωτο. Το μυαλό μου στο κακό.
    Σάββατο βράδυ πήγα σε ένα γάμο. Πέρασα καλά και ψιλό ξεχάστηκα. Αλλά χθες έπεσα για το παραπάνω λόγο.

Έχω ακόμα αυτές τις φλασιες στα μάτια που και που και με ρίχνουν.

Εσύ καλά.?
    Καλημέρα. Καλα είμαι.
    Μπορεί να έπεσες ψυχολογικά χθες επειδή είχες χρόνο να σκεφτείς. Προσπάθησε να γεμίσεις όσο μπορείς το πρόγραμμα σου και να αποφεύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε επηρεάσουν. Με το θέμα του ψυχολόγου, σκέφτηκες τι θα κάνεις;

Δεν το έχω σκεφτεί το θέμα του ψυχολόγου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ψυχίατρο η ψυχολόγο. ? Η κάποιον και τις δύο ειδικότητες.? Τι προτείνεις?

Senior Member
    Δεν το έχω σκεφτεί το θέμα του ψυχολόγου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ψυχίατρο η ψυχολόγο. ? Η κάποιον και τις δύο ειδικότητες.? Τι προτείνεις?
    Τον ψυχολόγο τον χρειάζεσαι σίγουρα για να μάθεις να διαχειρίζεσαι όλα αυτά που περνάς. Άρχισε με ψυχολόγο και αυτός θα σε στείλει ψυχιατρο (αν χρειάζεσαι και φαρμακευτική αγωγή).

Ε τώρα παίρνω φάρμακα 7 χρόνια . Δεν νομίζω να μην χρειάζεται. Τι να πω. Σήμερα ξύπνησα χαλια. Είναι αυτή η ώρα που ξυπνάς.και μέχρι να σηκωθείς από το κρεβάτι που σε πνίγουν οι άσχημες σκέψεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πολλά πράματα στο μυαλό. Αχταρμας ..και όλα κακές σκεψεις.

Senior Member
    Ε τώρα παίρνω φάρμακα 7 χρόνια . Δεν νομίζω να μην χρειάζεται. Τι να πω. Σήμερα ξύπνησα χαλια. Είναι αυτή η ώρα που ξυπνάς.και μέχρι να σηκωθείς από το κρεβάτι που σε πνίγουν οι άσχημες σκέψεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πολλά πράματα στο μυαλό. Αχταρμας ..και όλα κακές σκεψεις.
    Να σηκώνεσαι αμέσως, να μην αφήνεις περιθώριο να σκεφτείς.
    Τι σκέψεις σου έρχονται αυτή την περίοδο;

Αρρωστοφοβικες
    Για μένα
    Για τον πατέρα μου που έκανε μια αξονική
    Για τον αγαπημένο μου θείο που έχει ένα θέμα.
    Για τον αδερφό μου που έχει από μικρός διαβήτη τύπου 1 με την ένεση ινσουλίνης.

Πολλά. Τι να πρώτο σκεφτώ

Πρέπει να σηκώνομαι αμέσως αλλά απλά προσπαθώ να ξανακοιμηθω μπας και φύγουν ετσι οι σκεψεις

Senior Member
    Αρρωστοφοβικες
    Για μένα
    Για τον πατέρα μου που έκανε μια αξονική
    Για τον αγαπημένο μου θείο που έχει ένα θέμα.
    Για τον αδερφό μου που έχει από μικρός διαβήτη τύπου 1 με την ένεση ινσουλίνης.

Πολλά. Τι να πρώτο σκεφτώ

Πρέπει να σηκώνομαι αμέσως αλλά απλά προσπαθώ να ξανακοιμηθω μπας και φύγουν ετσι οι σκεψεις
    Καλημέρα. Σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι γι αυτά που περνάνε οι δικοί σου άνθρωποι ή νιώθεις ότι περνάς τα ίδια και εσύ (φοβάσαι ότι μπορεί στο μέλλον ε αν δεν προσέξεις θα "πάθεις" τα ίδια);
    Με το θέμα του ψυχολόγου τι έκανες τελικά; Βάλε το στο πρόγραμμα σου, είναι κρίμα να χαλιέσαι ενώ μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Γεια σου Γιώργο
    Και τα δύο φοβάμαι. Ευτυχώς του πατέρα μου η αξονική όλα καλά. Όχι όμως για τον θείο μου.
    Δεν έκανα κάτι με ψυχολόγο. Δεν ξέρω αν θα βρω κάποιον που θα βοηθήσει η θα χάσω το χρόνο μου και τα λεφτά μου

Senior Member
    Γεια σου Γιώργο
    Και τα δύο φοβάμαι. Ευτυχώς του πατέρα μου η αξονική όλα καλά. Όχι όμως για τον θείο μου.
    Δεν έκανα κάτι με ψυχολόγο. Δεν ξέρω αν θα βρω κάποιον που θα βοηθήσει η θα χάσω το χρόνο μου και τα λεφτά μου
    Αν θες να συζητήσεις αυτό με το θείο σου, εδώ είμαι.
    Εμένα τη ψυχολόγο, μου την σύστησαν και βγήκε πάρα πολύ καλή. Ψάξε το έτσι, αν σε αγχώνει τόσο. Πάντως αν δεν ρισκάρεις δε θα μάθεις. Και στη φάση που είσαι ο ψυχολόγος είναι ο μόνος δρόμος για να καταφέρεις να ξεφύγεις.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast