Γυναικεια ρουχα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Senior Member
    Εγω έχω πρόβλημα δε μπορώ να οδηγήσω με ΤΙΣ γόβες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Λαθος κανεις ...cross dresser ινε αυτος π φοραει ολα τα γυναικεια ...εισαι ασχετη ...δευτερον δεν εχω μιλησει ποτε για queer ..τριτον απαντας για ν μ την πεις λογο ntintis .κ καποιον μεταξυ μας αντιθεσεων πριν μερες ...κ ν σου πω κατι ...δεν με νοιαζει η αποψη σου γιατι δεν με ξερεις....θα μεγαλωσεις κ θα μαθεις ν εχεις ταπεινες αποψεις εκτος απο εξυπναδες ....οπως κ ν εχει ειπες την αποψη σ....
    εσυ κανεις λαθος..
    πολλοι παρενδυσιες (crossdressers) ασχολουνται μονο με γυναικεια εσωρουχα, και μονο στο σπιτι και ειδικα στο κρεβατι....
    ουτε ταγερακια φορανε, ουτε τους ενδιαφερει να κυκλοφορησουν ετσι εξω.
    Last edited by Remedy; 18-06-2024 at 13:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ κανεις λαθος..
    πολλοι παρενδυσιες (crossdressers) ασχολουνται μονο με γυναικεια εσωρουχα, και μονο στο σπιτι και ειδικα στο κρεβατι....
    ουτε ταγερακια φορανε, ουτε τους ενδιαφερει να κυκλοφορησουν ετσι εξω.
    Δεν εχω καταλαβει....
    Που ειναι το κακο να εχω ενα φετιχ?ολοι οι ανθρωποι εχουν...απλα στις γυναικες ολα επιτρεπονται....στους αντρες ...ντροπη!!

Senior Member
    Δεν εχω καταλαβει....
    Που ειναι το κακο να εχω ενα φετιχ?ολοι οι ανθρωποι εχουν...απλα στις γυναικες ολα επιτρεπονται....στους αντρες ...ντροπη!!
    εγω δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο. αν ειδες κατι τετοιο, δειξε μου που το ειπα...
    ΕΙΠΑ, οτι αυτο που περιγραφεις ειναι η παρενδυσια (crossdressing) και οχι απαραιτητα το να φοραει καποιος ολα τα γυναικεια ρουχα, η να τα φοραει και να βγαινει εξω...
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

και ΟΧΙ, δεν "επιτρεπονται" ολα στις γυναικες.
    απλα, αλλα απαγορευονται στις γυναικες και αλλα στους ανδρες.

Senior Member
    εγω δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο. αν ειδες κατι τετοιο, δειξε μου που το ειπα...
    ΕΙΠΑ, οτι αυτο που περιγραφεις ειναι η παρενδυσια (crossdressing) και οχι απαραιτητα το να φοραει καποιος ολα τα γυναικεια ρουχα, η να τα φοραει και να βγαινει εξω...
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

και ΟΧΙ, δεν "επιτρεπονται" ολα στις γυναικες.
    απλα, αλλα απαγορευονται στις γυναικες και αλλα στους ανδρες.
    Στις γυναικες τι δεν επιτρεπετε?εγω εχω δει ολα να επιτρεπονται....ακομα κ το λεσβιακο σεξ....ενω το gay σεξ .....α τον πουσταρα....γενικα η απελευθερωση στην γυναικα πια στο σεξουαλικο κομματι ειναι πολυ μεγαλη ....ενω στον αντρα...αν δεν ειναι βαρβατος αμεσως....α τον πουστη . ...εχεις ν μ πεις τι απαγορευετε στην γυναικα?

Senior Member
    Στις γυναικες τι δεν επιτρεπετε?εγω εχω δει ολα να επιτρεπονται....ακομα κ το λεσβιακο σεξ....ενω το gay σεξ .....α τον πουσταρα....γενικα η απελευθερωση στην γυναικα πια στο σεξουαλικο κομματι ειναι πολυ μεγαλη ....ενω στον αντρα...αν δεν ειναι βαρβατος αμεσως....α τον πουστη . ...εχεις ν μ πεις τι απαγορευετε στην γυναικα?
    Τα μουσια και μουστακια...

Senior Member
    κανεις λαθος.
    στις γυναικες δεν επιτρεπεται να ευχαριστιουνται το σεξ, αν δεν ειναι σε δεσμο/ γαμο γιατι τοτε ειναι πουτανες, ενω οταν το ευχαριστιουνται οι ανδρες, ειναι μαγκες. ναι, το κανουν πολλες, αλλα οσες το γνωστοποιουν χαρακτηριζονται ως π...τανες.

στους ανδρες δεν επιτρεπεται καμια επιλογη που τους κανει να μοιαζουν με γυναικες. απο παρενδυσια, μεχρι θηλυπρεπεια κλπ κλπ. κι αυτο λογω μισογυνισμου. γιατι ΑΚΟΜΑ και η ομοφυλοφιλια, στους αρρενωπους ανδρες και ειδικα αν δηλωνουν ενεργητικοι (ας γελασω δυνατα), ειναι ανεκτη. .. δες και τον κασελακη. ο κασελακης δεν εγινε αγαπητος γιατι προοδευσε η ελληνικη κοινωνια, αλλα γιατι ειναι ενας αρρενωπος ομοφυλοφιλος. αν ηταν θηλυπρεπης, θα επεφτε το γιουχα της αρκουδας απο την "προοδευτικη" ελληνικη κοινωνια, ενω θα εκανε το ιδιο σεξ ΑΚΡΙΒΩΣ και στις δυο περιπτωσεις, με ανδρα συντροφο.. ολα τα παραπανω, συμβαινουν, επειδη πατριαρχια και μισογυνισμος...

το λεσβιακο σεξ φυσικα και ειναι αποδεκτο.
    και στα χαρεμια γινεται λεσβιακο σεξ, μεσα στις πιο αυστηρες και μισογυνικες μουσουλμανικες κοινωνιες.
    οι ανδρες εχουν την ηλιθια αντιληψη οτι το λεσβιακο σεξ γινεται επειδη απουσιαζει ενας σωστος ανδρας, ή για να παιρνει ματι ο ανδρας κι οχι οτι ειναι κατι που τον αποκλειει... το θεμα ειναι να μην πηγαινει με ανδρες μια γυναικα (να μην ΤΟΥ πηδιεται η γυναικα δλδ). το να πηγαινει με τις φιλες της, του φαινεται διασκεδαστικο και σχετικα ανωδυνο...

Senior Member
    κανεις λαθος.
    στις γυναικες δεν επιτρεπεται να ευχαριστιουνται το σεξ, αν δεν ειναι σε δεσμο/ γαμο γιατι τοτε ειναι πουτανες, ενω οταν το ευχαριστιουνται οι ανδρες, ειναι μαγκες. ναι, το κανουν πολλες, αλλα οσες το γνωστοποιουν χαρακτηριζονται ως π...τανες.

στους ανδρες δεν επιτρεπεται καμια επιλογη που τους κανει να μοιαζουν με γυναικες. απο παρενδυσια, μεχρι θηλυπρεπεια κλπ κλπ. κι αυτο λογω μισογυνισμου. γιατι ΑΚΟΜΑ και η ομοφυλοφιλια, στους αρρενωπους ανδρες και ειδικα αν δηλωνουν ενεργητικοι (ας γελασω δυνατα), ειναι ανεκτη. .. δες και τον κασελακη. ο κασελακης δεν εγινε αγαπητος γιατι προοδευσε η ελληνικη κοινωνια, αλλα γιατι ειναι ενας αρρενωπος ομοφυλοφιλος. αν ηταν θηλυπρεπης, θα επεφτε το γιουχα της αρκουδας απο την "προοδευτικη
    " ελληνικη κοινωνια, ενω θα εκανε το ιδιο σεξ ΑΚΡΙΒΩΣ και στις δυο περιπτωσεις, με ανδρα συντροφο.. ολα τα παραπανω, συμβαινουν, επειδη πατριαρχια και μισογυνισμος...

το λεσβιακο σεξ φυσικα και ειναι αποδεκτο.
    και στα χαρεμια γινεται λεσβιακο σεξ, μεσα στις πιο αυστηρες και μισογυνικες μουσουλμανικες κοινωνιες.
    οι ανδρες εχουν την ηλιθια αντιληψη οτι το λεσβιακο σεξ γινεται επειδη απουσιαζει ενας σωστος ανδρας, ή για να παιρνει ματι ο ανδρας κι οχι οτι ειναι κατι που τον αποκλειει... το θεμα ειναι να μην πηγαινει με ανδρες μια γυναικα (να μην ΤΟΥ πηδιεται η γυναικα δλδ). το να πηγαινει με τις φιλες της, του φαινεται διασκεδαστικο και σχετικα ανωδυνο...
    Ποια πατραρχια κοπελα μου, σε εμποδισε ο πατερας σου να εισαι π****α, λουκετο σου εβαλε δλδ;

Senior Member
    Λαθος κανεις ...******* λενε την γυναικα π γαμιεται μετατο γαμο ...πριν δςν παιζει αυτο ...εκτος αν αλλαζει αντρες καθε μηνα . .ενω ******* ινε πολυ βαρυ...το λεσβια πολυ ελαφρυ .. οι γυναικες ντυνονται οπως θελουν ...οι αντρες απαγορευευε οπως θελουν ...μονο αντρικα ...οχι περιοοιση η βαψιμο κλπ κλπ

Senior Member
    Λαθος κανεις ...******* λενε την γυναικα π γαμιεται μετατο γαμο ...πριν δςν παιζει αυτο ...εκτος αν αλλαζει αντρες καθε μηνα . .ενω ******* ινε πολυ βαρυ...το λεσβια πολυ ελαφρυ .. οι γυναικες ντυνονται οπως θελουν ...οι αντρες απαγορευευε οπως θελουν ...μονο αντρικα ...οχι περιοοιση η βαψιμο κλπ κλπ
    γιατι; οι ανδρες δεν αλλαζουν γυναικες καθε μηνα και καθε βδομαδα αν θελουν, οταν ειναι ελευθεροι; ειναι αυτο μεμπτο; γιατι στις γυναικες ειναι; αυτο λεμε...
    αν θελει ας αλλαζει καθε χρονο, αλλα αν θελει να αλλαζει καθε μερα κι ειναι ελευθερη, δικαιωμα της...

μα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω...
    ΦΥΣΙΚΑ και μπορει η γυναικα να βαζει και ανδρικα ρουχα, γιατι το να εισαι ανδρας ειναι "αξιοθαυμαστο". το να εισαι γυναικα, ειναι ντροπη κι αν εισαι, να ξερεις την θεση σου κι οχι να παριστανεις την ελευθερη κι ωραια...
    ποσο μαλλον να εισαι ανδρας και να "απαρνεισαι" το φοβερο αυτο φυλο για να ντυνεσαι η να φερεσαι σαν γυναικα. θεωρεισαι η ντροπη του ανδρικου φυλου... (απο μισογυνηδες, οχι απο τπτ προοδευτικους, να εξηγουμαστε)

Senior Member
    γιατι; οι ανδρες δεν αλλαζουν γυναικες καθε μηνα και καθε βδομαδα αν θελουν, οταν ειναι ελευθεροι; ειναι αυτο μεμπτο; γιατι στις γυναικες ειναι; αυτο λεμε...
    αν θελει ας αλλαζει καθε χρονο, αλλα αν θελει να αλλαζει καθε μερα κι ειναι ελευθερη, δικαιωμα της...

μα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω...
    ΦΥΣΙΚΑ και μπορει η γυναικα να βαζει και ανδρικα ρουχα, γιατι το να εισαι ανδρας ειναι "αξιοθαυμαστο". το να εισαι γυναικα, ειναι ντροπη κι αν εισαι, να ξερεις την θεση σου κι οχι να παριστανεις την ελευθερη κι ωραια...
    ποσο μαλλον να εισαι ανδρας και να "απαρνεισαι" το φοβερο αυτο φυλο για να ντυνεσαι η να φερεσαι σαν γυναικα. θεωρεισαι η ντροπη του ανδρικου φυλου... (απο μισογυνηδες, οχι απο τπτ προοδευτικους, να εξηγουμαστε)
    Συμφωνουμε σε ολα
    ..εγω δεν βπςπω την γυναικα κατωτερο ον..
    .δεν ανηκω σε αυτους τους αντρες ...ομως ομολογω οτι θα πω μια γυναικα ******* οταν ειναο στην ψυχη .. .κ πουλαει εναν αντρα για το συμφερον της....αντιθετα μου αρεσπυν τοοσο πολυ οι γυναικες που εχω κ αυτη τηβ παρςνδυσια οπως λες....κ μου αρρσει κ δεν ντρεποναο γθα αυτο ...ισα ισα το βλεπω κ πολυ σεξυ αν θες.....σλλα με τιποτα δεβ βλεπω τις γυναιξες κατωτερες...ισα ισα ανωτερες...δεν βλεπεις τρυγυρω αυτες κανουβ κουμαντο σε ολα τα σπιτια.....πως ινε κατωτερες μου λες?

Page 3 of 3 FirstFirst 123