Νιώθω εγκλωβισμένη. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Καλησπέρα. Δυστυχώς το ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη, αλλά πόσο μόνη σε αυτό νιώθω μόνο να ήξερες... Ευχαριστώ πολύ.
    Όλοι αισθανόμαστε μόνοι, καθώς οι κοντινοί μας άνθρωποι αρκετές φορές δεν μπορούν να κατανοήσουν το προσωπικό μας βίωμα.
    Στο μπλοκ που έγγραψα στο προηγούμενο μήνυμα υπάρχουν κάποια στοιχεία μου μπορείς να επικοινωνήσεις άμα επιθυμείς.
    Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνα.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε όλοι όλους.

Senior Member
    Τανια κατάλαβα τι έχεις θα πρέπει να το δεχτείς σαν γυναίκα δηλαδή είσαι ένα κορίτσι θα πεις θα γίνω γυναίκα να αυξήσω την αντοχή μου μετά θα λες θα γίνω μαμά μετά θα λες θα γίνω ίση με τουσ αντρεσ άλλες δυνάμεις θα βγάλεις τον εγωισμό σου και θα πεισ είμαι η τανια που λένε όλοι ότι είμαι μισή μερίδα θα πεισ ότι εγώ είμαι φοβερή δεν έχω ανάγκη κανένα και θα σηκωθείς

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by kantli kon View Post
    Όλοι αισθανόμαστε μόνοι, καθώς οι κοντινοί μας άνθρωποι αρκετές φορές δεν μπορούν να κατανοήσουν το προσωπικό μας βίωμα.
    Στο μπλοκ που έγγραψα στο προηγούμενο μήνυμα υπάρχουν κάποια στοιχεία μου μπορείς να επικοινωνήσεις άμα επιθυμείς.
    Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνα.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε όλοι όλους.
    Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνα.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τανια κατάλαβα τι έχεις θα πρέπει να το δεχτείς σαν γυναίκα δηλαδή είσαι ένα κορίτσι θα πεις θα γίνω γυναίκα να αυξήσω την αντοχή μου μετά θα λες θα γίνω μαμά μετά θα λες θα γίνω ίση με τουσ αντρεσ άλλες δυνάμεις θα βγάλεις τον εγωισμό σου και θα πεισ είμαι η τανια που λένε όλοι ότι είμαι μισή μερίδα θα πεισ ότι εγώ είμαι φοβερή δεν έχω ανάγκη κανένα και θα σηκωθείς
    Ήμουν αυτό που περιγράφεις. Δεν είχα (ή έτσι νόμιζα) ανάγκη κανέναν. Τώρα είμαι στη φάση που πραγματικά έχω ανάγκη κάπου να στηριχτώ. Και θα το κάνω. Όπου μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το ζητάω και ορισμένες φορές θα το απαιτώ κιόλας. Πρέπει να σηκωθώ. Χρειάζομαι όμως "χέρια" για αυτό. Όχι μόνη μου αυτή τη φορά. Δεν μπορώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Ήμουν αυτό που περιγράφεις. Δεν είχα (ή έτσι νόμιζα) ανάγκη κανέναν. Τώρα είμαι στη φάση που πραγματικά έχω ανάγκη κάπου να στηριχτώ. Και θα το κάνω. Όπου μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το ζητάω και ορισμένες φορές θα το απαιτώ κιόλας. Πρέπει να σηκωθώ. Χρειάζομαι όμως "χέρια" για αυτό. Όχι μόνη μου αυτή τη φορά. Δεν μπορώ.
    Καπιος π σε νοιαζετε πολυ θ υπαρχει ....αν δεν υπαρχει σφιξε τα δοντια κ σηκω μονη σου ...θες με χαπια θες με οτι ναναι ...σηκω ...αλλα μην ξεχασεις οτι σηκωθηκες μονη σου ...ομως πρςπει κ επιβσλετε ν σηκωθεις ....εχεις δυμαμη ...παντα ειχες απλα τωρα νιωθεις αδυναμη ....ομως θα σηκωθεις ...εχεις την συμπαρασταση μου !

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234