Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 171 FirstFirst ... 2878118126127128129130138 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 2553
    Senior Member
    Αισθάνομαι άγχος όπως πάντα .
    Άντε να δούμε φέτος αν θα κάνω βήματα μπροστά η θα μείνω στάσιμος στο κομμάτι άγχος.

Senior Member
    Νιώθω ότι κουραστικά ψυχικά. Πως δεν τραβάω άλλο. Ουφφφφφφ

Senior Member
    είμαι στα όρια του burnout. απλά καθημερινά θέματα τώρα πια είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Νιώθω ότι κουραστικά ψυχικά. Πως δεν τραβάω άλλο. Ουφφφφφφ

Quote Originally Posted by user View Post
    είμαι στα όρια του burnout. απλά καθημερινά θέματα τώρα πια είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσω.
    Γιατί ρε παιδία έτσι; Δεν έχετε κάτι να αντλήσετε δύναμη;
    Δεν ξέρω, βλέπω πολλούς ανθρώπους αυτή την εποχή στα κάτω τους. Ίσως φταίει αυτό.
    Σας εύχομαι να πάρετε τα πάνω σας!

Senior Member
    Ίσως η ιδέα μου να είναι χαζή αλλά ίσως και να βοηθήσει κάποιον οπότε θα την πω... Εγώ περιμένω με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα κι αυτό μου δίνει λίγη δύναμη... Είναι η αγαπημένη μου γιορτή!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    το αυτό επιθυμώ και δια εσάς
    καλά τα χριστούγεννα, αρκεί να μην δουλεύεις Κυριακή, και να χιονίζει και να έχεις αποκλειστεί και να έχεις τζάκι και να μην έχεις χρέη και καλά είναι τα χριστούγεννα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ίσως η ιδέα μου να είναι χαζή αλλά ίσως και να βοηθήσει κάποιον οπότε θα την πω... Εγώ περιμένω με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα κι αυτό μου δίνει λίγη δύναμη... Είναι η αγαπημένη μου γιορτή!
    κάποτε ναι, αλλά τώρα σε καμία περίπτωση, όλα έχουν αλλάξει. Μεγάλωσα... αλλά και πάλι δεν είναι όπως ήταν πριν 20-30 χρόνια . Σε εμένα βγαίνει και άγχος ένας ακόμα χρόνος περνάει και δεν ελπίζω σε τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    το αυτό επιθυμώ και δια εσάς
    καλά τα χριστούγεννα, αρκεί να μην δουλεύεις Κυριακή, και να χιονίζει και να έχεις αποκλειστεί και να έχεις τζάκι και να μην έχεις χρέη και καλά είναι τα χριστούγεννα
    Xaxaχα,
    Μόνο έτσι είναι δλδ ωραία τα Χριστούγεννα;

Senior Member
    Σκατά... Ξύπνησα απότομα από θόρυβο γυαλιού που σπάει, η γάτα μου ανέβηκε στο γραφείο μου κι έριξε ένα ποτήρι με νερό και τα έκανε όλα χάλια, καθόμουν και σφουγγάριζα τέτοια ώρα χώρια την τρομάρα μου από το θόρυβο... Κανονικά πρέπει να βάλω κι ηλεκτρική αλλά τέτοια ώρα δεν γίνεται... Ουφ! Δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ωχ, τώρα δέσαμε... Άκουσα και σειρήνα ασθενοφόρου και θυμήθηκα τα δικά μου και δεν με βλέπω να ξανακοιμάμαι... Ξημερώματα ήταν όταν ήρθαν από την αστυνομία και για 'μενα να με πάνε στο νοσοκομείο... Δεν μπορώ... Πήρα ηρεμιστικό, ας ελπίσω να κάνει κάτι... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Senior Member
    Καλημέρα κύκνε.. Άρχισε λίγο στραβά σήμερα, ας ελπίσουμε να συνεχίσει καλύτερα μετά…

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλημέρα κύκνε.. Άρχισε λίγο στραβά σήμερα, ας ελπίσουμε να συνεχίσει καλύτερα μετά…
    Καλημέρα Βασίλη...

Το ελπίζω... Έφτιαξα καφεδάκι σε μία από τις εναπομείνουσες κούπες (γιατί ξέχασα να γράψω ότι έσπασε και μία κούπα) κι ελπίζω να μου φτιάξει το κέφι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκατά... Ξύπνησα απότομα από θόρυβο γυαλιού που σπάει, η γάτα μου ανέβηκε στο γραφείο μου κι έριξε ένα ποτήρι με νερό και τα έκανε όλα χάλια, καθόμουν και σφουγγάριζα τέτοια ώρα χώρια την τρομάρα μου από το θόρυβο... Κανονικά πρέπει να βάλω κι ηλεκτρική αλλά τέτοια ώρα δεν γίνεται... Ουφ! Δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ τώρα...
    Αυτό που κάνουν ζημιές μεσα στη νύχτα και πρέπει να σηκωθείς να καθαρισεις είναι μια κατηγορία απο μόνο του.

Εβαλες ηλεκτρική τελικά ? Μην πατήσετε κανένα γυαλί και έχετε άλλα

Senior Member
    Καλημέρα, εγώ αισθάνομαι μοναξιά. Περιμένω και εγώ τα Χριστούγεννα μαρεσουν πολύ. Μαρεσει να βλέπω ταινίες χριστουγεννιάτικες από Νοέμβρη συνήθως ξεκινάω να μπαίνω στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αυτό που κάνουν ζημιές μεσα στη νύχτα και πρέπει να σηκωθείς να καθαρισεις είναι μια κατηγορία απο μόνο του.

Εβαλες ηλεκτρική τελικά ? Μην πατήσετε κανένα γυαλί και έχετε άλλα
    Άστα να πάνε Σπουργίτι!

Ναι, έβαλα σκούπα μόλις πήγε μια λογική ώρα που δεν θα ξυπνούσα τους γείτονες, όλα καλά τώρα... Εν τω μεταξύ, αυτό συνέβη ξανά πριν από ένα διάστημα και τότε πάτησα ένα γυαλί κατά λάθος κι έκοψα ένα δάχτυλο αλλά ευτυχώς ήταν μικρό το κόψιμο... Δεν θ' αφήνω πια ανοιχτή την πόρτα του δωματίου μ' αυτό το γατί γιατί έχω και γυάλινα διακοσμητικά στο γραφείο μου...