Δεν εχω φιλους - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 69 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast
Results 856 to 870 of 1031
    Senior Member

Red face

Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Θα τη δουμε. Ευχαριστουμε πολυ!
    Παρακαλούμε.. :)

Senior Member
    Νιωθω οτι αν πηγαινα σε αλλο σχολειο θα ειχα φιλους τωρα. Απο τα σχολεια που πηγαινα οι περισσοτεροι δεν κανουν παρεα μεταξυ τους. Επισης συγγνωμη που θα το πω αλλα οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι. Βλεπω παιδια απο αλλα σχολεια που ηταν παντα δεμενοι και εκαναν παρεα ολοι μαζι και τωρα εχουν παραμεινει φιλοι. Και εγω απο τον εναν τοξικο στον αλλο. Εκτος απο την εσωστρεφεια μου νιωθω πραγματικα οτι εφταιγε και το περιβαλλον. Και εγω φυσικα που πηρα μεταγραφη απο το ενα σχολειο και πηγα στο αλλο μονο και μονο λογω μαθηματων. Νιωθω οτι φταιει και αυτο κατα καποιο τροπο. Το λεω διοτι βλεπω τα παιδια απο το δικο μου σχολειο και παιδια απο αλλα σχολεια. Τα αλλα παιδια ειναι δεμενα και εμεις οχι.

Senior Member
    Νιωθω οτι αν πηγαινα σε αλλο σχολειο θα ειχα φιλους τωρα. Απο τα σχολεια που πηγαινα οι περισσοτεροι δεν κανουν παρεα μεταξυ τους. Επισης συγγνωμη που θα το πω αλλα οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι. Βλεπω παιδια απο αλλα σχολεια που ηταν παντα δεμενοι και εκαναν παρεα ολοι μαζι και τωρα εχουν παραμεινει φιλοι. Και εγω απο τον εναν τοξικο στον αλλο. Εκτος απο την εσωστρεφεια μου νιωθω πραγματικα οτι εφταιγε και το περιβαλλον. Και εγω φυσικα που πηρα μεταγραφη απο το ενα σχολειο και πηγα στο αλλο μονο και μονο λογω μαθηματων. Νιωθω οτι φταιει και αυτο κατα καποιο τροπο. Το λεω διοτι βλεπω τα παιδια απο το δικο μου σχολειο και παιδια απο αλλα σχολεια. Τα αλλα παιδια ειναι δεμενα και εμεις οχι.
    πολυ πιθανον.
    αλλα , αν δεν το ξερεις, δεν μπορουμε να αλλαξουμε το παρελθον.
    κοιτα τι θα κανεις, απο δω και περα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πολυ πιθανον.
    αλλα , αν δεν το ξερεις, δεν μπορουμε να αλλαξουμε το παρελθον.
    κοιτα τι θα κανεις, απο δω και περα.
    Ειδες; Ποτε δεν με ευνοουσαν οι συνθηκες. Για αυτο λεω οτι δεν ηταν γραφτο μου.
    Ναι το ξερω αυτο δεν ειμαι χαζη. Απλα με βριζω για τις λαθος επιλογες μου παλι.

Senior Member
    Έγινε κάτι σήμερα (μπορεί και άσχετο με το θέμα)? Που να σε εριξε? Δεν γίνεται να άρχισες πάλι το αυστομαστιγωμα έτσι χωρίς λόγο. Μήπως έχεις υπερβολικα πολύ χρόνο και αναλύεις συνέχεια τα ιδια? Συνήθως όταν είμαστε λίγο περισσότερο ευάλωτοι, πιεσμένοι είμαστε και πιο αυστηροί με τον εαυτό μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έγινε κάτι σήμερα (μπορεί και άσχετο με το θέμα)? Που να σε εριξε? Δεν γίνεται να άρχισες πάλι το αυστομαστιγωμα έτσι χωρίς λόγο. Μήπως έχεις υπερβολικα πολύ χρόνο και αναλύεις συνέχεια τα ιδια? Συνήθως όταν είμαστε λίγο περισσότερο ευάλωτοι, πιεσμένοι είμαστε και πιο αυστηροί με τον εαυτό μας.
    Κατι εβλεπα στο ιντερνετ. Αυτο. Απλα βλεπω οτι σε οποιο περιβαλλον και να ειμαι (σχολειο, σχολη κλπ) μου ερχονται σκατα ατομα. Για να τα προσελκυω μαλλον κατι κανω εγω λαθος. Εγω ειμαι το προβλημα

Senior Member
    Κατι εβλεπα στο ιντερνετ. Αυτο. Απλα βλεπω οτι σε οποιο περιβαλλον και να ειμαι (σχολειο, σχολη κλπ) μου ερχονται σκατα ατομα. Για να τα προσελκυω μαλλον κατι κανω εγω λαθος. Εγω ειμαι το προβλημα
    δεν "σου ρχονται" σκατα ατομα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλα σκατα ατομα γυρω μας. οποτε, σε ολους "μας ερχονται".
    το προβλημα δεν εισαι ΕΣΥ. το προβλημα ειναι οτι εσυ το παιρνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. κι εμεις τους βλεπουμε, αλλα απλα δεν ασχολουμαστε.
    εσυ νομιζεις οτι ειναι για ΣΕΝΑ. δεν ειναι για σενα. απλα υπαρχουν.
    καταλαβαινεις την διαφορα;

Senior Member
    οχι, δεν ειδα.
    ειπα ειναι κι αυτο πιθανον.
    αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, αν ισχυει.
    αυτο που ειπα, ειναι οτι ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    και το παρελθον πρεπει να το αφηνουμε πισω για να προχωρησουμε.
    ποσο μαλλον οταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι πραγματικα εγινε, αλλα αναλωνομαστε σε υποθεσεις για να δυστυχουμε και χανουμε ΤΟ ΠΑΡΟΝ, therefore και ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Senior Member
    δεν "σου ρχονται" σκατα ατομα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλα σκατα ατομα γυρω μας. οποτε, σε ολους "μας ερχονται".
    το προβλημα δεν εισαι ΕΣΥ. το προβλημα ειναι οτι εσυ το παιρνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. κι εμεις τους βλεπουμε, αλλα απλα δεν ασχολουμαστε.
    εσυ νομιζεις οτι ειναι για ΣΕΝΑ. δεν ειναι για σενα. απλα υπαρχουν.
    καταλαβαινεις την διαφορα;
    Προφανως και υπαρχουν γενικοτερα. Απλα εμενα μου ερχονται μονο αυτα. Αυτο ειναι φο περιεργο. Και στα 2 σχολεια που ειχα παει ετσι ηταν. Αν ηταν γραφτο μου να κανω φιλους δεν θα βρισκοταν καποιος πιο νορμαλ; Η στο σχολειο η εκτος; Τοσα χρονια μονο μια φορα στα 19 ενιωσα οτι εκανα φιλους και τελικα και αυτοι τοξικοι ηταν. Τωρα οσο αυξανονται οι υποχρεωσεις δεν θα υπαρχει καθολου χρονος για νεες γνωριμιες. Οποτε το αφηνουμε. Θα μεινω με το αγορι μου.

Senior Member
    οχι, δεν ειδα.
    ειπα ειναι κι αυτο πιθανον.
    αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, αν ισχυει.
    αυτο που ειπα, ειναι οτι ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    και το παρελθον πρεπει να το αφηνουμε πισω για να προχωρησουμε.
    ποσο μαλλον οταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι πραγματικα εγινε, αλλα αναλωνομαστε σε υποθεσεις για να δυστυχουμε και χανουμε ΤΟ ΠΑΡΟΝ, therefore και ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Πολυ πιθανο ηταν. Γιατι ειχε αλλα παιδια αυτο το σχολειο. Πιο νορμαλ. Αλλα εκατσα 2 μημες μονο το 18 πριν παρω τη μεταγραφη. Εκει επρεπε να κατσω. Για να πηρα την επιλογη να φυγω και να παω στο αλλο σχολειο που ηταν σκατα κατι σημαινε.

Senior Member
    Για να πηρα την επιλογη να φυγω και να παω στο αλλο σχολειο που ηταν σκατα κατι σημαινε.
    Καλημέρα..

Τι σήμαινε?

(Θα ξαναμπώ φόρουμ αρκετά αργότερα. Έχω κάτι δουλειές τώρα..)

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλημέρα..

Τι σήμαινε?

(Θα ξαναμπώ φόρουμ αρκετά αργότερα. Έχω κάτι δουλειές τώρα..)
    Εε μαλλον οτι ειμαι ηλιθια χαχα. Εκει περα θα ειχα κανει φιλους 100%. Και πηγα στο αλλο σχολειο που δεν μιλουσε κανεις με κανεναν. Και ολοι μετα το σχολειο εκοψαν. Και απο το παλιο σχολειο δεν με θυμαται κανεις. Ειχα τοσες ευκαιριες και απλα τις πεταξα. Αν ηταν γραφτο να κανω φιλους η θα ειχαν παρουσιαστει και αλλες ευκαιριες η αυτες που υπηρχαν δεν θα πηγαιναν χαμενες.

Senior Member
    Εε μαλλον οτι ειμαι ηλιθια χαχα. Εκει περα θα ειχα κανει φιλους 100%. Και πηγα στο αλλο σχολειο που δεν μιλουσε κανεις με κανεναν. Και ολοι μετα το σχολειο εκοψαν. Και απο το παλιο σχολειο δεν με θυμαται κανεις. Ειχα τοσες ευκαιριες και απλα τις πεταξα. Αν ηταν γραφτο να κανω φιλους η θα ειχαν παρουσιαστει και αλλες ευκαιριες η αυτες που υπηρχαν δεν θα πηγαιναν χαμενες.
    γιατι εισαι ηλιθια; ηξερες οτι δεν θα κανεις φιλους και το επελεξες εν γνωσει σου;;; αγνοια ειχες. τυχαια επιλογη. ΟΥΤΕ και τωρα ξερεις αν θα εκανες φιλους. υποθεσεις κανεις...

Senior Member
    γιατι εισαι ηλιθια; ηξερες οτι δεν θα κανεις φιλους και το επελεξες εν γνωσει σου;;; αγνοια ειχες. τυχαια επιλογη. ΟΥΤΕ και τωρα ξερεις αν θα εκανες φιλους. υποθεσεις κανεις...
    Ναι αλλα απο αυτο το σχολειο πλεον δεν κανει κανεις παρεα με κανεναν. Μια παρεα εχει κρατησει μονο. Ενω απο το αλλο σχολειο οι παρεες κρατησαν.

Senior Member
    Καλά, μην το λες το «ηλίθια», μια χαρά πανέξυπνη κοπέλα φαίνεσαι και είσαι.. Και δείχνεις και πολύ ώριμη κιόλας παρά το νεαρό της ηλικίας σου.. Η ερώτηση αφορούσε στο γιατί επέλεξες να κανεις την αλλαγή σχολείου.. Ειδικά κιόλας αφού λες πως το ένα φαινόταν promising για φιλίες ενώ το άλλο το αντίθετο.. Κάποιος άλλος λόγος θα υπήρχε.. Σε βόλευε πχ λόγω απόστασης? Είναι κάτι που μπορείς να μας το πεις ή μήπως είναι κάτι πιο προσωπικό?

Σε παρακαλώ πολύ, αυτό με το «γραφτό» πάρτο και πέταξε το στα σκουπίδια.. Ούτε καν στην ανακύκλωση.. Στα κανονικά σκουπίδια…
    Είσαι έξυπνη κοπέλα και καλλιεργημένη, δεν το δέχομαι για σένα αυτό (το να πιστεύεις σε προλήψεις και δεισιδαιμονίες…) Εμένα αν περάσει μαύρη γάτα από μπροστά μου είναι «γραφτό» της να της συμβεί ατύχημα.. :p

Page 58 of 69 FirstFirst ... 848565758596068 ... LastLast