Facebook
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: Facebook

Senior Member

Facebook

Ακούστε τι μου συνέβη: μπήκα τυχαία να δω τις πληροφορίες μου στο προφίλ μου κ ανακάλυψα ότι η ημερομηνία γενεθλίων μου είναι λάθος. Εγώ δεν την άλλαξα κ ρώτησα τον αδελφό μου αν το έκανε αυτός κ μου είπε όχι. Ποιος μπήκε στο προφίλ μου κ άλλαξε την ημερομηνία;;;; Κάποιος χάκερ; Η ομάδα του φβ; Τι μου προτείνετε να κάνω; Στα προηγούμενα γενέθλια μου μου είχανε ευχηθεί την κανονική μου ημερομηνία άρα τους τελευταίους μήνες έγινε αυτή η αλλαγή !

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ακούστε τι μου συνέβη: μπήκα τυχαία να δω τις πληροφορίες μου στο προφίλ μου κ ανακάλυψα ότι η ημερομηνία γενεθλίων μου είναι λάθος. Εγώ δεν την άλλαξα κ ρώτησα τον αδελφό μου αν το έκανε αυτός κ μου είπε όχι. Ποιος μπήκε στο προφίλ μου κ άλλαξε την ημερομηνία;;;; Κάποιος χάκερ; Η ομάδα του φβ; Τι μου προτείνετε να κάνω; Στα προηγούμενα γενέθλια μου μου είχανε ευχηθεί την κανονική μου ημερομηνία άρα τους τελευταίους μήνες έγινε αυτή η αλλαγή !
    Μήπως την άλλαξες εσύ και δεν το θυμάσαι; Και χάκερ να μπήκε, θα έμπαινε για να δει τα μηνύματα σου, ποιος ο λόγος να ασχοληθεί με την ημερομηνία των γενεθλίων σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Μήπως την άλλαξες εσύ και δεν το θυμάσαι; Και χάκερ να μπήκε, θα έμπαινε για να δει τα μηνύματα σου, ποιος ο λόγος να ασχοληθεί με την ημερομηνία των γενεθλίων σου;
    Όχι είμαι σίγουρη για αυτό

Senior Member
    Μήπως πρέπει να διαγράψω το προφίλ μου ;

Senior Member
    Μπορείς να δεις τις κινήσεις του fb. Ποιοι μπήκαν. Στις ρυθμίσεις απόρρητου.. Γράφει περιοχή και συσκευή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπορείς να δεις τις κινήσεις του fb. Ποιοι μπήκαν. Στις ρυθμίσεις απόρρητου.. Γράφει περιοχή και συσκευή.
    Κοίταξα δεν βλέπω κάτι το περίεργο!!!

Senior Member
    Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μάλλον έκανες login εκ νέου ή από άλλη συσκευή και απορρυθμίστηκαν κάποια στοιχεία σου. Τέλος πάντων, αν έχεις ανησυχία, άλλαξε κωδικούς και είσαι εντάξει. Έτσι κι αλλιώς τους κωδικούς μας πρέπει να τους ανανεώνουμε για ασφάλεια. Βρες έναν δύσκολο κωδικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μάλλον έκανες login εκ νέου ή από άλλη συσκευή και απορρυθμίστηκαν κάποια στοιχεία σου. Τέλος πάντων, αν έχεις ανησυχία, άλλαξε κωδικούς και είσαι εντάξει. Έτσι κι αλλιώς τους κωδικούς μας πρέπει να τους ανανεώνουμε για ασφάλεια. Βρες έναν δύσκολο κωδικό.
    Πώς είσαι τόσο σίγουρη; Σου έχει συμβεί κ σένα;

Senior Member
    Πώς είσαι τόσο σίγουρη; Σου έχει συμβεί κ σένα;
    Να αλλάξει η ημερομηνία γέννησης συγκεκριμένα όχι, αλλά έχει συμβεί κάποιες φορές να απορρυθμίζονται αποθηκευμένες ρυθμίσεις όταν μπαίνω από άλλες συσκευές (πχ και από κινητό και από υπολογιστή/τάμπλετ) ή διαγράφω ιστορικό για να εξοικονομήσω χώρο ή από άλλο τείχος πχ και firefox και chrome. Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει. Το fb σου συνδέεται λογικά με το mail σου κι εκεί δεν έγραψες ότι παρατήρησες κάτι περίεργο. Άλλαξε κωδικό καλού-κακού.
    Last edited by Joanna8; 17-11-2024 at 10:09.

Senior Member
    Θα μου την αλλάξουν την ημερομηνία γενεθλίων μου αν στείλω μνμ στο φβ ;

Senior Member
    Θα μου την αλλάξουν την ημερομηνία γενεθλίων μου αν στείλω μνμ στο φβ ;
    Δελφινάκι, δε χρειάζεται μνμ στο fb γι αυτό. Μόνη σου το αλλάζεις. Πας στο προφίλ σου-πληροφορίες-στοιχεία επικοινωνίας και βασικές πληροφορίες-ημερομηνία και έτος γέννησης, πατάς το μολυβάκι της επεξεργασίας και επεξεργάζεσαι μόνη τα στοιχεία σου-αποθήκευση και τέλος.

Αν θες να στείλεις μνμ στο fb να ενημερώσεις ότι άλλαξε αυθαίρετα η ημερομηνία γέννησής σου και να ρωτήσεις πού οφείλεται, κάντο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Δελφινάκι, δε χρειάζεται μνμ στο fb γι αυτό. Μόνη σου το αλλάζεις. Πας στο προφίλ σου-πληροφορίες-στοιχεία επικοινωνίας και βασικές πληροφορίες-ημερομηνία και έτος γέννησης, πατάς το μολυβάκι της επεξεργασίας και επεξεργάζεσαι μόνη τα στοιχεία σου-αποθήκευση και τέλος.

Αν θες να στείλεις μνμ στο fb να ενημερώσεις ότι άλλαξε αυθαίρετα η ημερομηνία γέννησής σου και να ρωτήσεις πού οφείλεται, κάντο.
    Όχι δεν μπορώ να την αλλάξω μόνη μου κάτι έπαθε κ κλειδώθηκε πρέπει να στείλω μνμ στο φβ ….

Senior Member
    Για την ακρίβεια γράφει: Μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία γέννησης σας μόνο μερικές φορές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε αλλαγή στην ημερομηνία γέννησης.

Senior Member
    Για την ακρίβεια γράφει: Μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία γέννησης σας μόνο μερικές φορές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε αλλαγή στην ημερομηνία γέννησης.
    Έχεις την δυνατότητα να την φύγεις τελείως? Ή θες να φαίνεται?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχεις την δυνατότητα να την φύγεις τελείως? Ή θες να φαίνεται?
    Ας μην φαίνεται δεν με πειράζει.

Page 1 of 3 123 LastLast