Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 25 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 367
    Senior Member
    Ξύπνησα τον σύζυγό να του πω ότι δεν είμαι καλά αλλά γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε... οπότε παραμένω μόνη μου να περνάω τα παντα

Senior Member
    Να παίζεις περισσότερο με το παιδάκι σου τότε. Μπορεί αυτό να σου δώσει τη δύναμη να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.
    Αυτό που νιώθεις τώρα στη κοιλιά, δεν είναι κάτι.. Έχεις ενοχλήσεις επειδή εχεις μαζέψει πολλά. Όλα όσα νιώθεις είναι από αυτό. Κλείσε τα μάτια και σκέψου κάτι όμορφο. Που σε ηρεμεί. Μακριά από όλους κι από όλα. Βάλε και το παιδάκι σου μέσα.

Χρειάζεσαι ύπνο. Όλα θα πάνε καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Όχι όχι δεν έχω τις ίδιες απόψεις με εκείνους...παλιά όταν είχα συνεχόμενα επί πολύ καιρό παλινδρόμηση κοιμόμουν και εγώ καθιστή.... εντελώς καθιστή όμως..ο άνθρωπος περνάει πολλά στη ζωή του....τώρα με έπιασε λίγο ναυτία πάλι....κυκλοφορεί και γαστρεντερίτιδα αυτό τον καιρό μάλλον θα έχω....δεν ξέρω αγχωθηκα δυστυχώς πάλι...και κυρίως αγχωθηκα μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ απόψε....ξέρω ότι ακούγονται μονίμως αγχωμενη....μόνο όταν παίζω λίγο με το παιδάκι μου ξεχνάω τα πάντα
    .
    Καλημέρα η ψυχική μας υγεία είναι προσωπική υπόθεση κ δε χρειάζεται να το γνωρίζει κανείς αν θέλουμε να αναζητήσουμε βοήθεια.εγω βέβαια πλέον δεν έχω τέτοια κολλήματα γιατί πίστεψε με όταν διαγνώστηκα με αγχωδης κατάθλιψη διαπίστωσα ότι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν διάφορα στη ζωή τους κ φυσικά είμαστε όπως όλοι οι άλλοι απλά με περισσότερο άγχος κ ευαισθησίες.οταν το αποδεχόμαστε τότε κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε καλύτερα κ γίνεται.

Senior Member
    Ξύπνησα τον σύζυγό να του πω ότι δεν είμαι καλά αλλά γύρισε πλευρό και κοιμήθηκε... οπότε παραμένω μόνη μου να περνάω τα παντα
    Δυστυχώς σε όλα αυτά που νιώθουμε κανένας που δεν έχει βιώσει το ίδιο δεν μπορεί να μας καταλάβει.ο σύζυγος σου δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό που περνάς για αυτό κ δεν είναι υποστηρικτικός κ πολλές φορές σε επιβαρύνει.εχω περάσει το ίδιο με τον πρώην σύντροφό μου.μονη σου πρέπει να βρεις τη δύναμη κ όσο μπορείς πάρτην από το παιδάκι σου για να αρχίσεις να απολαμβάνεις όλες τις στιγμές μαζί του.

Senior Member
    Εμένα έπεσαν πολλά αυτές τις μέρες ...είναι και ο καιρός που έχω κλειστεί μέσα και η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα....νιώθω σήμερα πολύ πάρα πολύ έντονο βάρος στο στομάχι δεν ξέρω γιατί....είμαι χάλια

Senior Member
    Απόψε έχω ενοχλήσεις πάλι στο στομάχι και δεν μπορώ να κοιμηθώ είμαι πολύ αγχωμενη που δεν μπορώ να αποκοιμηθω ...τι να κάνω έχω κουραστεί πια

Senior Member
    και εγώ έχω κουραστεί
    είμαστε πολύ κουρασμένοι
    είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι
    μας έχει κουράσει ο πολιτισμός

Senior Member
    είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι
    στην προηγούμενη ζωή πρέπει να βγάλαμε πολύ δουλειά
    μπορεί και να λύσαμε πολύ δύσκολα προβλήματα
    και ποιό είναι το ευχαριστώ σε αυτή τη ζωή?????οεο???
    πάλι λούκι περνάμε να πούμε πάλι κουπί τραβάμε
    γ*** τον καπιταλισμό τους και τόκων κομμουνισμό
    τίποτα τίποτα τίποτα
    ήρθε η ώρα να τα γράψουμε όλα

Senior Member
    Έχω αϋπνία απόψε δεν μπορω να κοιμηθώ.... Κ φοβάμαι ότι θα πεθάνω από την αϋπνία εκεί μου κόλλησε το μυαλό τώρα... είμαι πολύ αγχωμενη δεν ξέρω τι να κάνω για να αποκοιμηθω....

Senior Member
    Επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβάσω.
    Παρα μόνο το τελευταίο ποστ, σε ειδικό πας;
    Ψυχίατρο ; Ψυχολόγο;
    Αμα σε ταλαιπωρεί η αϋπνία δοκίμασε κάποιο χάπι άμα στο εγκρίνει γιατρος.
    Αλλά πρέπει να επισκεφθείς.

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ? Είμαι πολύ αγχωμενη με το θέμα ύπνου φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ και πάθω κάτι από την αϋπνία...αγχωθηκα σε έντονο βαθμό...τι να κανω

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ? Είμαι πολύ αγχωμενη με το θέμα ύπνου φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ και πάθω κάτι από την αϋπνία...αγχωθηκα σε έντονο βαθμό...τι να κανω
    Γεια σου... Διάβασα τα ποστς σου και βλέπω έχουμε πολλά κοινά... Τι νιώθεις αυτή τη στιγμή που φοβάσαι; Γιατί να μην κοιμηθείς;

Senior Member
    Γεια σου Σοφία ....νιώθω ότι δεν θα με πάρει ο ύπνος κλείνω τα μάτια αλλά δεν μπορώ να αποκοιμηθω και φοβάμαι μην δεν μπορέσω ν κοιμηθώ καθόλου....είμαι πολύ αγχωμενη

Senior Member
    Πώς ήταν η μέρα σου σήμερα;
    Δεν θα πάθεις κάτι, κάποια στιγμή όσο άγχος και να έχεις θα κοιμηθείς χωρίς να το καταλάβεις.

Senior Member
    Γεια σου Γιώργο σχετικά καλή ήταν η ημέρα μου πήγα και μια μικρή βόλτα,απλώς είχα όλη την μέρα πολύ έντονο άγχος σχετικά με τον ύπνο για το αν θα κοιμηθώ και ότι αν δεν κοιμηθώ θα πεθάνω από αϋπνία..το σκεφτόμουν όλη τη μέρα...και τώρα δεν μπορώ όντως να κοιμηθώ...μακάρι να έχεις δίκιο ότι θα κοιμηθώ και ας είναι και έστω λίγο.... πραγματικά είναι δύσκολο όλο αυτό....σε ευχαριστώ που μου απάντησες δεν έχω κανέναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή....να σε έχει ο Θεός καλά μου δίνεις κουράγιο και μόνο ένα μυνημα

Page 5 of 25 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast