Results 46 to 60 of 112
Thread: Θα είμαι μόνος για πάντα
-
02-12-2024, 12:35 #46
Προφανώς και δε θέλεις να παραδεχτείς ή μπορεί να μην το έχεις προσέξει καν ότι ο τρόπος που συζητάς με τους άλλους είναι κάπως απωθητικός και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα για όσους δυσκολεύονται με τις σχέσεις. Την προσωπικότητά σου προσπάθησε να μην την κάνεις τόσο απωθητική, γιατί όντως θα μείνεις μόνος. Και ίσως θα έχεις παρατηρήσει ότι δυσκολία θα έχεις και με τις φιλίες, όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Προσπάθησε να μάθεις να συζητάς, να ακούς, να γίνεις πιο επικοινωνιακός και διαλλακτικός. Ο Νίκος Ρίζος ήταν πιο κοντός από σένα κι όμως είχε δίπλα του μια πανέμορφη γυναίκα και φαντάσου τι bullying είχε υποστεί την εποχή που έζησε που το θεωρούσαν αυτονόητο να κοροϊδεύεις κάποιον αν απέκλινε από τον μέσο όρο. Κι όμως ήταν χαμογελαστός, πρόσχαρος και με αυτοπεποίθηση και το ύψος του το έκανε προσόν.
- 02-12-2024, 12:40 #47
02-12-2024, 12:45 #48
Άντε πάλι με την ειρωνεία. Όλοι αυτοί που ανέφερες δεν γεννήθηκαν πλούσιοι και πετυχημένοι. Έγιναν έτσι χάρη στις προσπάθειές και τους κόπους τους. Ήθελε μεγάλη μαγκιά να γίνεις πρωταγωνιστής και να μην είσαι ο Κούρκουλος ή ο Μπάρκουλης. Αλλά αυτοί και χιλιάδες άλλοι που θα έχουν το ίδιο ύψος με εσένα ή και χαμηλότερο δεν κάθισαν να κλαίνε τον μακαρίτη.
02-12-2024, 12:55 #49
Εγώ για να ασχοληθώ με μια κοπέλα ζητάω πανοραμική δοντιών. Δεν ξέρεις πόσα μαθαίνεις με μια πανοραμική.
Και όταν θέλω να μάθω για την υγεία μου, πάω και με ζυγίζει η τζοάννα. Τους γιατρούς δεν τους πλησιάζω καν.
Φίλε, σου έχει πει κάποια ξεκάθαρα.. Δεν θέλω να γίνει κάτι επειδή είσαι κοντός? Το λέει αμέσως ή λίγο καιρό αφού γνωριστείτε καλύτερα?
Πάντως θα συμφωνήσω με το μέλος πιο πάνω που είπε πως πολλοι άνθρωποι όταν δεν γουστάρουν χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία πχ το ύψος. Ενώ κάτι άλλο δεν τους αρέσει. Ίσως απλά να μην ταιριάζετε (όχι ότι έχεις κάτι εσύ).
Ακόμη κάτι, ενώ ζητάς τη γνώμη μας. Όταν στην λέμε απαντάς κάπως επιθετικά (μπορεί και αμυντικά, δεν ξέρω ποια ταμπέλα να δώσω). Γιατί? Τι σε χαλάει?
02-12-2024, 13:05 #50
Ο τρόπος προσέγγισης του φταίει, όχι το ύψος του. Και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Τομ Κρουζ που είναι κοντός είχε παρά πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες. Άρα δεν μας καθορίζει το ύψος μας για το αν θα βρούμε σχέση αλλά η γενική «αύρα» μας. Επίσης τα έχει πάρει όλα με στραβό μάτι και βγάζει θυμό και κακία, επομένως αυτό αντανακλά και προς τα έξω.
02-12-2024, 13:13 #51
O Τομ Κρουζ ειναι 1,72. Δεν το λες κοντο - κοντο.
02-12-2024, 13:14 #52
Ο λόγος που έγραψες το ποστ ποιος είναι, τι ήθελες να ρωτήσεις; Να σου πούμε αν υπάρχει ελπίδα να κάνεις μια σχέση και αν πιστεύουμε ότι φταίει το ύψος σου; Ή να σου δώσουμε tips για το πώς θα ζήσεις μόνος, γιατί το έχεις πάρει απόφαση και είναι αργά πλέον 30 χρονών άνθρωπος;
Αν είναι το δεύτερο, τι να σου πω... Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Ένας μπάρμπας μου από το χωριό δεν έκανε οικογένεια. Ασχολήθηκε με τα αγροτικά, πολλές ώρες καφενείο, συζητήσεις για πολιτικά-αθλητικά, κανένα τάβλι, ταξίδια, φαγητό και καθαριότητα φρόντιζαν οι κουνιάδες του, καθότι είχε πολλά αδέρφια, πληρωμένο σεξ κάπου-κάπου. Και όταν γέρασε και δεν μπορούσε, βοήθησε ένα από τ' ανίψια του με τον όρο ότι θα αναλάμβανε να τον γηροκομήσει. Για τους πιο θρήσκους που έχουν αποφασίσει ότι θα είναι μόνοι, υπάρχει και το θρησκευτικό στοιχείο, ο μοναχισμός κλπ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι πλέον να διαχειριστεί κάποιος τη μοναξιά του και να τη χαρεί κιόλας.
02-12-2024, 13:16 #53
02-12-2024, 13:30 #54
02-12-2024, 13:33 #55
02-12-2024, 13:38 #56
Προσπαθησε να βρεις "εναλλακτικες" πηγες χαρας. Καποιο χομπι ισως? Βιντεοπαιχνιδια? Και φυσικα υπαρχει και ο πληρωμενος ερωτας.
02-12-2024, 15:32 #57
Εντάξει, τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να αντικαταστήσουν μια σχέση? Μην τρελαθούμε! Τα χόμπι ίσως, σε κάποιες περιπτώσεις.
Λοιπόν φίλε, θα σου πω κάποια πράγματα γιατί είναι καλό να έχεις ρεαλισμό. Καταρχάς, το τόσο μικρό ύψος, ναι, παίζει αρνητικό ρόλο για τις γυναίκες, ό,τι και να σου λένε κάποιες εδώ (που πολύ χλωμό να τα έφτιαχναν ποτέ με κάποιον τέτοιου ύψους). Ωστόσο, το βασικό είναι να είσαι ευχάριστος, κοινωνικός και με αυτοπεποίθηση και αυτό μπορεί να σου φέρει περισσότερα από ό,τι θα σου φέρει το παραπάνω ύψος. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι είναι λίγο φαύλος κύκλος, και ότι το ύψος σου μειώνει την αυτοπεποίθηση. Πάντως, αν φτιάξει τα άλλα χαρακτηριστικά σου, το ύψος θα συνεχίσει να είναι εμπόδιο για κάποιες, αλλά θα μπορείς να κερδίσεις αρκετές άλλες!
02-12-2024, 15:51 #58
Τα βιντεο παιχνιδια ναι μεν δεν υποκαθιστουν μια σχεση ανθρωπινη, αλλά εν μέρει μπορουν να προσφερουν ψυχαγωγία, και σε καποιες περιπτωσεις μπορει να ειναι και εκπαιδευτικά.
02-12-2024, 16:12 #59
Βρε παιδιά, δεν μπορώ να ακούω δικαιολογίες τύπου φταίει αποκλειστικά και μόνο η εμφάνισή μου που είμαι μόνος. Βλέπω τόσες μέρες σε όλα τα κανάλια την Ειρήνη και τα 5 βρέφη και βλέπω αυτή, τη μάνα της, τους συντρόφους τους και είναι όλοι με το συμπάθιο σαν ανάποδο γαμώτο. Κι όμως έχουν αλλάξει 500 συντρόφους και τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά.
Αν θέλετε γυναίκα, κοιτάξτε πιο στοχευμένα πχ στα γραφεία συνοικεσίων που πηγαίνουν γυναίκες όχι και τόσο υψηλής αυτοπεποίθησης ή εμφάνισης ή σε γραφεία βουλευτών σε προεκλογική περίοδο εν ανάγκη (πολλά παιδιά στα 50s-80s γεννήθηκαν χάρη στη μεσολάβηση βουλευτή).
Αν τώρα το πήρατε απόφαση ότι θέλετε να βγείτε "εκτός παιχνιδιού", μου κάνει εντύπωση που ζητάτε τρόπους να μάθετε στη μοναξιά. Από ένα σημείο και μετά είναι συνειδητή επιλογή η παραίτηση, άρα θα έπρεπε να είστε ικανοποιημένοι με την απόφασή σας.
02-12-2024, 16:27 #60
Καλά τα λες. Διαφωνω μονο με την Ειρηνη, γνωστη στον κυκλο της και ως "Ρήνος" για προφανεις λογους.... Εχει ωραια ματια αυτο το κοριτσι. Αν δεν εκανε το ασχημο αγοριστικο κουρεμα, εμφανισιακα δεν υστερει. Αλλού υστερει εξαιτιας πολυ εντονων ψυχικων διαταραχων που δεν κρυβονται με τίποτα... Προσωπικα, δεν θα πεσω απο τα συννεφα αν ειναι serial killer, και οχι μόνο με πέντε αλλά με πενήντα πέντε νεκρά βρέφη. Τα ομορφα ματια της ειναι ψυχρα και αδιστακτα. Πισω στο θέμα μας, νομιζω οτι ο νηματοθετης, κατα βαθος εχει παρει τις αποφασεις του και οπως εγραψε δεν τον ενδιαφερουν καν οι γνωμες... Ψαχνει περισσοτερο για επιβεβαιωση των αντιληψεων του.