Είναι κανείς εδώ;;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 76

Είναι κανείς εδώ;;;;

Βοήθεια !!! Έχω ξεκινήσει αντιβίωση κλαριπεν κ ένα κορτιζονουχομσπρει για το λαιμό γιατί έχω ιγμορίτιδα

Έχω φοβερή αϋπνία ,σαν αναστάτωση ,σα να έχω πιει δύο καφέδες
    Να είναι παρενέργεια ;;;
    Λέτε να πεθάνω;;;;
    Σαν δυσφορία νιώθω ,λες κ θ κάνω εμετό
    Χώρια απ' αυτό έχω ακόμη 37,3 τρίτο 24ωρο θα ξημερώσει με δέκατα

Δεν έχω κοιμηθεί ακόμη ,Ε ειντυχει σε κανέναν ταχυκαρδία κ αϋπνία από κορτιζόνη;;;

Senior Member
    Φοβισμένη πως είσαι κοιμηθηκες έστω και λίγο? Πιθανόν να είναι και από το άγχος σου επειδή έχεις αρρωστήσει η ταχυκαρδία και η δυσφορία...είσαι καλύτερα σήμερα? Περνάω και εγώ μια δύσκολη μέρα σήμερα έχω πόνους στην κοιλιά χαμηλά και φοβάμαι για τα χειρότερα...είμαστε δυνατές

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Βοήθεια !!! Έχω ξεκινήσει αντιβίωση κλαριπεν κ ένα κορτιζονουχομσπρει για το λαιμό γιατί έχω ιγμορίτιδα

Έχω φοβερή αϋπνία ,σαν αναστάτωση ,σα να έχω πιει δύο καφέδες
    Να είναι παρενέργεια ;;;
    Λέτε να πεθάνω;;;;
    Σαν δυσφορία νιώθω ,λες κ θ κάνω εμετό
    Χώρια απ' αυτό έχω ακόμη 37,3 τρίτο 24ωρο θα ξημερώσει με δέκατα
    Έχεις ιγμοριτιδα και σου έδωσε σπρέι για τον λαιμό και όχι για τη μύτη?

Πάντως η ιγμοριτιδα θέλει αρκετό χρόνο για να γίνεις καλα.

Για τη μύτη είναι το σπρέι... Λάθος τα έγραψα
    Μίλησα μαζί του κ μ είπε να μην ξαναπάρω
    Εν τέλει στις 6 πήρα μισό ζαναξ κ κοιμήθηκα
    Ρε σεις παίρνω αντιβίωση έχω πάρει ήδη 3 χάπια κ ακόμη ανεβάζω θερμοκρασία ως 38 κ διανύω το 3ο 24ωρο μ αυτή τη θερμοκρασία
    Κάπου ανησυχώ

Senior Member
    Έβαζα σπρέι με κορτιζόνη στη μύτη χωρίς πρόβλημα, άδικα τόσο άγχος.

Τόσα χρόνια, δεν σου έτυχε να είσαι ξανά άρρωστη και να έχεις πυρετό? Γιατί τώρα το φοβήθηκες τόσο?

Μου δημιούργησε παρενέργειες η κορτιζόνη η όμως απ ότι φαινεται
    Ξέρεις που προβληματιζομαι; ότι είμαι με ήδη 3 χάπια αντιβίωσης κ η θερμοκρασία μου ακόμη ανεβαίνει μέχρι 38...δν θα έπρεπε να έχω βελτιωθεί;;;

Senior Member
    Μου δημιούργησε παρενέργειες η κορτιζόνη η όμως απ ότι φαινεται
    Ξέρεις που προβληματιζομαι; ότι είμαι με ήδη 3 χάπια αντιβίωσης κ η θερμοκρασία μου ακόμη ανεβαίνει μέχρι 38...δν θα έπρεπε να έχω βελτιωθεί;;;
    3 χάπια ή 3 μέρες?
    Τι παρενέργειες είχες από το σπρέι της μυτης?
    Μίλησες με το γιατρό, δεν του είπες τους φόβους - ανησυχίες σου?

3 χάπια πήρα... Τώρα το βράδυ θα πάρω το 4ο δλδ
    Μου έφερε φοβερή ταραχή, ταχυκαρδία κ ανησυχία /αναστάτωση, δεν κοιμήθηκα ουτε μισό λεπτό κ στις 6 πήρα μισό ζαναξ ηρέμησα κ κοιμήθηκα

Ναι μόλις μίλησα μαζί του ξ μου είπε πως μάλλον είναι γρίπη μαζί μ ιγμοριτιδα κ συνεχίζω ως έχει
    Αλλά ενώ μιλήσαμε εγώ ακόμη ανησυχώ κ φοβάμαι γιατί παράλληλα έχω έναν πολύ δυνατό νεύρο πόνο σε κάθε κίνηση μου στο αριστερό μου ημισφαίριο

Senior Member
    3 χάπια πήρα... Τώρα το βράδυ θα πάρω το 4ο δλδ
    Μου έφερε φοβερή ταραχή, ταχυκαρδία κ ανησυχία /αναστάτωση, δεν κοιμήθηκα ουτε μισό λεπτό κ στις 6 πήρα μισό ζαναξ ηρέμησα κ κοιμήθηκα

Ναι μόλις μίλησα μαζί του ξ μου είπε πως μάλλον είναι γρίπη μαζί μ ιγμοριτιδα κ συνεχίζω ως έχει
    Αλλά ενώ μιλήσαμε εγώ ακόμη ανησυχώ κ φοβάμαι γιατί παράλληλα έχω έναν πολύ δυνατό νεύρο πόνο σε κάθε κίνηση μου στο αριστερό μου ημισφαίριο
    3 χάπια πόσες μέρες είναι? Το παίρνεις κάθε 12 ώρες? Για πόσες μέρες?
    Ποιο σπρέι έβαλες? Είναι σίγουρο ότι το σπρέι τα προκάλεσε όλα αυτά και όχι ο φόβος σου?

Η ιγμοριτιδα θέλει χρόνο και είναι λογικό να έχεις πόνο - βάρος στο κεφάλι.

Κάθε 12 ώρες.... Στην ουσία πήρα ένα 24ωρο συν σήμερα το πρωί
    Το κεφάλι μου έχει βάρος πίσω αριστερά κ μόνο εκεί
    Σε κάθε κίνηση λες κ μ χτυπάει ρεύμα
    Ξέρεις τι μ προβληματίζει; που είναι με ντεπον κ δεν κατεβαίνει κάτω από 37...Αυτό με τρομάζει

Επίσης ναι είναι βέβαιο ότι ήταν απ την κορτιζόνη, το διάβασα μετά ξ στις παρενέργειες
    Όπου οκ ενισχύθηκε απ το στρες αλλά απ αυτό ήταν
    Σήμερα που όλη μέρα δν έβαλα.... Ειμαι κουλ
    Βέβαια πήρα κ ζαναξ αλλά οκ

Senior Member
    Όλα τα φάρμακα γράφουν παρενέργειες, δεν σημαίνει ότι θα τα πάθουμε κιόλας. Οπότε, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το σπρέι έκανε όντως κάτι. Αν ήσουν ήρεμη, τότε ναι θα είχες μια καλύτερη εικόνα. Αλλά εσύ είσαι τρομοκρατημένη, χωρις να υπάρχει λόγος.
    Αντιβίωση μόνο μια μέρα πήρες, ενώ χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αρχίσει να κάνει δουλειά.
    Πυρετό πόσες μέρες έχεις?
    Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος, έχεις κάπου να μιλήσεις για τους φόβους σου?

Δεν θα έπρεπε όμως να είχε πέσει η θερμοκρασία μου μ το ντεπον; απ τις 2 το μερσημι το έχω πάρει κ ακόμη κάτω από 37 δν έχει πέσει
    Ναι κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία, κατά διαστήματα είμαι πολύ καλά, κατα διατάγματα όπως τώρα είμαι πολύ σκατα
    Όχι ήμουν πολύ ήρεμη χτες το βράδυ κ νύσταζα τόσο πολύ.... Τεσπα δν μ ενδιαφέρει η κορτιζόνη... Μ ενδιαφέρει που δν πέφτει η θερμοκρασία μου παρότι παίρνω παυσίπονα.... Αυτο μ. Τρομάζει
    Έχω εξαιρετικό ψυχίατρο, μου είχε συστήσει ζαναξ σε τέτοιες φάσεις κ σήμερα που τα ξεκίνησα είμαι σωματικά τουλάχιστον ήρεμη.... Ψυχικά όχι τόσο λόγω θερμοκρασία......

Πυρετό κάνω από την τέταρτη το μεσημέρι. Πήγα χτες σε παθολόγο κ σήμερα μίλησα μαζί του κ στο τηλ

Σ ευχαριστω πάρα πάρα πολύ που ασχολείσαι τόσες ώρες... Δν ξέρεις πόσο βάλσαμο είναι

Senior Member
    Του είπες ότι σε αγχώνει που έχεις ακόμη πυρετό? Εντωμεταξύ το 37 δεν το λες και πυρετό. Λογικά αύριο δεν θα έχεις καθόλου.
    Αααα και μην μετρας συνέχεια τη θερμοκρασία σου, δεν θα βοηθήσει. Περισσότερο άγχος θα έχεις. Δες καμια σειρά να ξεχαστείς.

Page 1 of 6 123 ... LastLast