Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 271
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 271 of 375 FirstFirst ... 171221261269270271272273281321371 ... LastLast
Results 4,051 to 4,065 of 5611
    Senior Member
    Ρε άντε παράτα μας πρωινιάτικα κι εσύ και το πουλί σου, αηδία έχεις καταντήσει!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Δεν είναι σεξομανής, είναι μισογύνης και πιόνι της πατριαρχίας.
    Το σεξομανής είναι ένας όρος που ψυχιατρικοποιεί (μανία), το συγκρίνω με το υστερία που έχουν πει για τις γυναίκες. Υπάρχει και το νυμφομανής. Είναι μέρος του echo chamber συνετισμού των σωμάτων που δεν είναι καθωσπρέπει, καθαρά, λαμπερά, ξυρισμένα, με μπικίνια, λεπτά, χωρίς κυτταρίτιδα, με μίνι, με τάνγκα, που κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αλλά όταν η ματιά σου είναι κάπως "έτσι ΠΡΕΠΕΙ", τότε όχι, δεν πρέπει καθόλου, κάνουμε ό,τι θέλει η καθεμιά, όχι γιατί πρέπει του κάθε τυχαίου τζοβάνι. Δε με προβληματίζουν καθόλου όσα σώματα θέλουν να είναι βαμμένα, με τατού, δίχως τατού, χοντρά, λεπτά, με προβληματίζει το Μονάχα Έτσι. Γιατί δε γίνεται να είμαστε μονάχα έτσι, η καθεμιά είναι μοναδική. Κι αν μας θέλουν να κριτικάρουμε η μια την άλλη πάνω σε τέτοια πρότυπα αστυνόμευσης των σωμάτων, τότε έχω πρόβλημα με αυτό και το εκφράζω.
    Ούτε εμένα με προβληματίζει το πως είναι το κάθε σώμα, δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς το πως θα είναι...

Τώρα για το αν είναι σεξομανής δεν παίρνω κι όρκο αλλά έχω σιχαθεί να διαβάζω για το πουλί του σε κάθε θέμα που γράφει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να γίνω πιο mindful στο τι κουβαλάει ο λόγος μου, αλλά και ο λόγος των άλλων. "Τίποτε δεν είναι αθώο. "

Senior Member
    Η αδιαφορία είναι η μεγαλύτερη τιμωρία γιατί ο βλάκας επιμένει... 3ος τόμος των D/s relationships σελίδα 237

Senior Member
    “Μερικοί άνθρωποι είναι σαν ένα φάρμακο. Περνάς μια ώρα μαζί τους και όλα είναι καλύτερα.”

Senior Member
    "Έπιασα" ήδη δύο τραγούδια που ήταν αγαπημένα μου και έφεραν μισογύνικο λόγο και που άκουγα. Επίσης, κωμικούς που μου άρεσαν. Και άλλα που δε θέλω να τους δώσω λόγο.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία με τίποτα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Πολύ αρνητικό αυτό.
    Να μην σκέφτεσαι έτσι.
    Εισαι σε πολύ καλή ηλικία και θα δεις ότι μια χαρά σωτηρία υπάρχει.
    Εκτός άμα το πες γενικά κ δεν έπιασα το νοημα
    Όπως και να χει, τα καλύτερα είναι μπροστά σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Πολύ αρνητικό αυτό.
    Να μην σκέφτεσαι έτσι.
    Εισαι σε πολύ καλή ηλικία και θα δεις ότι μια χαρά σωτηρία υπάρχει.
    Εκτός άμα το πες γενικά κ δεν έπιασα το νοημα
    Όπως και να χει, τα καλύτερα είναι μπροστά σου.
    Χαχαχα ευχαριστώ για την ελπίδα και το κουράγιο που μου δίνεις!

Senior Member
    Χαχαχα ευχαριστώ για την ελπίδα και το κουράγιο που μου δίνεις!
    Από τα γραπτά σου βλέπω ότι σκέφτεσαι θετικά και λειτουργικά, οπότε δεν χρειάζεσαι ελπίδα και κουράγιο από εμένα χαχαχαχα.

Στους ανθρώπους να μην έχετε καμία εμπιστοσύνη. Να αντικρίζετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις από τη δική τους πλευρά. Γι' αυτό την πατάμε εμείς που είμαστε καλοπροαίρετοι, που δεν κρατάμε κακία, που εύκολα ξεχνάμε, που πραγματικά δεν βλάψαμε κανέναν.
    Λες το προβλημα σου σε κάποιους από τους οποίους θα ανέμενες κατανόηση και βοήθεια κι ούτε που σε παίρνουν πίσω τηλέφωνο για να δουν την εξέλιξη του θέματος σου.
    Ακόμα και άτομα που θεωρούσα αρκετά οικεία μου, σχεδόν έχουν πάψει να με παίρνουν τηλέφωνο.
    Αν δεν είσαι εύστροφος και δυνατός στις διαπροσωπικές σχέσεις ή του συναφιού - της κλίκας - της παρέας, θα υποφέρεις, είτε προσπαθόντας να είσαι αρεστός είτε προσέχοντας προληπτικά μην βρεθείς σε παγίδες.
    Τέτοιοι άνθρωποι δυσκολευόμαστε ακόμα και να κατορθώσουμε να φτιάξουμε μια σχέση που να μας γεμίζει, ακόμα δε φοβόμαστε πως αν φτιάξουμε μια τέτοια σχέση έπειτα θα φορτωθούμε και με άλλα προβλήματα όπως με απογόνους τους οποίους αθέλητα θα τους φορτώσουμε με τα θέματα μας τα οποία θα χουμε να τους τα επιλύσουμε χωρίς αποτέλεσμα.
    Αλλού είχα γράψει πως η ψυχολογία σου δίνει μεθοδολογία για να λύσεις τα προβλήματα σου, μα όχι τρόπους να μεταβληθεί με τη χρήση της μεθοδολογίας αυτής η σκέψη και η συμπεριφορά σου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Στους ανθρώπους να μην έχετε καμία εμπιστοσύνη. Να αντικρίζετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις από τη δική τους πλευρά. Γι' αυτό την πατάμε εμείς που είμαστε καλοπροαίρετοι, που δεν κρατάμε κακία, που εύκολα ξεχνάμε, που πραγματικά δεν βλάψαμε κανέναν.
    Λες το προβλημα σου σε κάποιους από τους οποίους θα ανέμενες κατανόηση και βοήθεια κι ούτε που σε παίρνουν πίσω τηλέφωνο για να δουν την εξέλιξη του θέματος σου.
    Ακόμα και άτομα που θεωρούσα αρκετά οικεία μου, σχεδόν έχουν πάψει να με παίρνουν τηλέφωνο.
    Αν δεν είσαι εύστροφος και δυνατός στις διαπροσωπικές σχέσεις ή του συναφιού - της κλίκας - της παρέας, θα υποφέρεις, είτε προσπαθόντας να είσαι αρεστός είτε προσέχοντας προληπτικά μην βρεθείς σε παγίδες.
    Τέτοιοι άνθρωποι δυσκολευόμαστε ακόμα και να κατορθώσουμε να φτιάξουμε μια σχέση που να μας γεμίζει, ακόμα δε φοβόμαστε πως αν φτιάξουμε μια τέτοια σχέση έπειτα θα φορτωθούμε και με άλλα προβλήματα όπως με απογόνους τους οποίους αθέλητα θα τους φορτώσουμε με τα θέματα μας τα οποία θα χουμε να τους τα επιλύσουμε χωρίς αποτέλεσμα.
    Αλλού είχα γράψει πως η ψυχολογία σου δίνει μεθοδολογία για να λύσεις τα προβλήματα σου, μα όχι τρόπους να μεταβληθεί με τη χρήση της μεθοδολογίας αυτής η σκέψη και η συμπεριφορά σου.
    Δυστυχώς ισχύει..

Senior Member
    Να προσθεσω κάτι σε αυτό. Χιουμοριστικό μεν, αληθές δε. «Εδώ υπάρχει κίνημα που πιστεύει ότι τα μισά πουλιά είναι drone και ότι σταματάνε στα σύρματα για φόρτιση.. και εσείς περιμένετε σωτηρία.»

Να προσθεσω κάτι σε αυτό. Χιουμοριστικό μεν, αληθές δε. «Εδώ υπάρχει κίνημα που πιστεύει ότι τα μισά πουλιά είναι drone και ότι σταματάνε στα σύρματα για φόρτιση.. και εσείς περιμένετε σωτηρία.»
    Όταν χάθηκε η αγάπη χάθηκε και η σωτηρία. Αυτο το κίνημα έχει άλμα στη ρήση άμα χαθεί η λογική. Φαντάσου να χαθούν πλήρως αγάπη και λογική!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όταν χάθηκε η αγάπη χάθηκε και η σωτηρία. Αυτο το κίνημα έχει άλμα στη ρήση άμα χαθεί η λογική. Φαντάσου να χαθούν πλήρως αγάπη και λογική!
    Φιλοσοφημένο.