Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 277
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 277 of 375 FirstFirst ... 177227267275276277278279287327 ... LastLast
Results 4,141 to 4,155 of 5611
    Όταν έχω κάποιο πρόβλημα κλείνομαι στον εαυτό μου. Επιδιώκω επαφή μόνο μ αυτούς που ξέρω πως θα με καταλάβουν ή θα με βοηθήσουν. Με τους υπόλοιπους ξεκόβω κρατόντας μια πολύ τυπική επαφή αφού το να είμαι μαζί τους και να συζητάω περί ανέμων και υδάτων ενώ στο νου μου να μην σταματάει να παίζει το πρόβλημα καταντάει ακόμα πιο ψυχοφθόρο.
    Είτε σε ευάλωτη κατάσταση λόγω προβλημάτων είμαι είτε σε κατάσταση που μαι στα κανονικά μου, το πως βλέπω μια κοπέλα υποψήφια για σχέση είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα είναι το ευάλωτο που κάνει την επικοινωνία μου μαζί της προβληματική. Ακόμα και σ αυτά όσο πιο νωρίς φτιάξει κανείς σχέση και προχωρήσει με οικογένεια τόσο το καλύτερο. Έπειτα τα περιθώρια όλο και στενεύουν από την άποψη ότι αυτές που θα θελε είτε έχουν παντρευτεί είτε είναι κατά πολύ μικρότερες του. Το ίδιο πρέπει να πούμε και για τα επαγγελματικά.
    Το να διαθέτεις ένστικτο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, όπως και το να κάνεις γκάφες ενώ τη στιγμή που την κάνεις ο κίνδυνος είναι μπροστά σου αλλά προχωράς ακάθεκτος. Το ένστικτο δύσκολα πέφτει έξω.
    γιάννης

Senior Member
    Harley, ήσουν χθες; Παρατήρησες τους Πατριώτες έλληνες να χρησιμοποιούν σαν όχημα για την ατζέντα τους το έγκλημα των Τεμπών; Η πλατεία ήταν γεμάτη από τρικάκια τους και ήταν αρκετοί, όπως επίσης θα το παρατηρήσεις στα σχόλια κάτω από τα βίντεο για όλες τις διαμαρτυρίες. Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που μου θυμίζει σκηνικά Αγανακτισμένων, αλλά...αυτό. Υπήρχαν από χριστιανικές οργανώσεις έως και γω δεν ξέρω τι ανάμεσα στο πλήθος, είδα καλόγριες, τρελαμένους περήφανους ελληναράδες, κτλ. Κι αν ένιωθα ότι καλά έκανα και κατέβηκα, ομοίως δεν μπορώ παρά να παρατηρώ αυτά στο πλήθος. Το μάτι μου βλέπει εκεί που εσύ πχ βλέπεις λαό, όλα αυτά. Θέλω δλδ την άποψή σου σ' αυτό.

Senior Member
    Ναι πήγα με τον αδερφό μου και την παρέα μας και παρατήρησα όλους αυτούς όπως και κουκουέδες και κάθε είδους φάρα και ναι όντως έμοιαζε με το φιάσκο των Αγανακτισμένων αλλά τουλάχιστον κατέβηκε κόσμος που όντως ενδιαφερόταν. Αλλά δεν γίνεται ρε συ να μην μπλεχτούν και τα τρικάκια πώς θα γίνει, να μην έχουμε αναμέσα μας και της κάθε λογής εκμεταλλευτή...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ναι πήγα με τον αδερφό μου και την παρέα μας και παρατήρησα όλους αυτούς όπως και κουκουέδες και κάθε είδους φάρα και ναι όντως έμοιαζε με το φιάσκο των Αγανακτισμένων αλλά τουλάχιστον κατέβηκε κόσμος που όντως ενδιαφερόταν. Αλλά δεν γίνεται ρε συ να μην μπλεχτούν και τα τρικάκια πώς θα γίνει, να μην έχουμε αναμέσα μας και της κάθε λογής εκμεταλλευτή...
    Σκέφτομαι, απλά, κάθε φορά που είμαι ανάμεσα σε τέτοιες "λαοθάλασσες" κρατάω μικρό καλάθι που λένε. Και όχι, δεν το λέω για τα αιτήματα των συγγενών και των επιζώντων, που είναι τόσο δίκαια και θα μπορούσε η καθεμιά να ήταν στη θέση εκείνη, είναι τρομακτικό να το σκέφτεσαι, όπως και σε θυμώνει κάθε συγκάλυψη, αλλά το νου μας μελλοντικά πώς θα παίξει και τι θέλει να κερδίσει ο καθένας. Δεν πάμε όλες για τον ίδιο λόγο, αυτό...

Senior Member
    παρατηρείται συχνά το "είδα φως και μπηκα". και εφ όσον θα είχε τόσο κόσμο σιγά που δεν θα το εκμεταλευόντουσαν. εγώ δεν πήγα είδα όμως πλάνα.

τα ζώδια είναι για να περνάει η ώρα είναι ψευδοεπιστήμη. το γνωρίζουμε αυτό. όχι ότι οι αστρολόγοι δεν μπορεί να είναι και σοβαροι ανθρωποι. επιστήμονες δεν είναι.

κι εγώ στα ίνστα μου πετάει την ηθοποιό που όλο ταξιδεύει και αυτό που σκέφτομαι είναι πως, σκέψου πως μπορείς να αποθηκεύσεις φωτο και να τις ανεβάσεις μετά. τον άλλο μήνα μέχρι. ή να πουλάς φούμαρα. μπορει να είναι ινφλουένσερς και να κάνουν αυτά τα ποστ ανα διαστήματα για λόγους εμπορικούς. από την άλλη δεν γίνεται να ταξιδεύεις όλο τον χρόνο για πολύ καιρό.

και εννοείται χαιρέτησε ναζιστικά. υπάρχει βίντεο που δείχνει τον Χίτλερ να κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση -το έδειξε ο Ζαραλίκος. όλα τα άλλα είναι μπούρδες.

Senior Member
    Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους

τελειωνουν τα γλεντια των λοατκι φεμιναζι κ.α
    αφου θα γινει στις ηπα ακολουθουν και οι υπολοιποι...

https://www.newsbreak.gr/kosmos/8366...-se-anilikoys/

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post

αιντε βλακα. αουγκανε ελληναρα, ψεκασμενε. θα πνιγεις απ την βλακεια, ηλιθιε

Senior Member

Καλημέρα.. Τι σε κόφτει εσένα είπαμε για το τι κάνει κάποιος με το σώμα του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    επειδη το δικο του ειναι για τα σκουπιδια, ασχολειται με των αλλων..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    γραφω για ανηλικα παιδακια τι δυσκολευεσαι να καταλαβεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επειδη το δικο του ειναι για τα σκουπιδια, ασχολειται με των αλλων..
    παρεκτρεπεσε

Senior Member
    παρεκτρεπεσε
    εσυ, γεννηθηκες παρεκτραμενος..

Senior Member
    γραφω για ανηλικα παιδακια τι δυσκολευεσαι να καταλαβεις;
    16 χρονων, δεν ειναι "παιδακια". ειναι "ανηλικοι". ..
    η ορμονικη αποκατασταση τοτε γινεται. οταν αναπτυσσονται οι ορμονες. διαφορετικα η κατασταση τους ειναι πολυ προβληματικη.
    εσυ τι προβλημα εχεις;
    φοβασαι μην σε παρουν και σε κανουν γυναικα με το ζορι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φοβασαι μην σε παρουν και σε κανουν γυναικα με το ζορι;
    Χαχαχαχα. Ήταν πετυχημένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όταν έχω κάποιο πρόβλημα κλείνομαι στον εαυτό μου. Επιδιώκω επαφή μόνο μ αυτούς που ξέρω πως θα με καταλάβουν ή θα με βοηθήσουν. Με τους υπόλοιπους ξεκόβω κρατόντας μια πολύ τυπική επαφή αφού το να είμαι μαζί τους και να συζητάω περί ανέμων και υδάτων ενώ στο νου μου να μην σταματάει να παίζει το πρόβλημα καταντάει ακόμα πιο ψυχοφθόρο.
    Είτε σε ευάλωτη κατάσταση λόγω προβλημάτων είμαι είτε σε κατάσταση που μαι στα κανονικά μου, το πως βλέπω μια κοπέλα υποψήφια για σχέση είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα είναι το ευάλωτο που κάνει την επικοινωνία μου μαζί της προβληματική. Ακόμα και σ αυτά όσο πιο νωρίς φτιάξει κανείς σχέση και προχωρήσει με οικογένεια τόσο το καλύτερο. Έπειτα τα περιθώρια όλο και στενεύουν από την άποψη ότι αυτές που θα θελε είτε έχουν παντρευτεί είτε είναι κατά πολύ μικρότερες του. Το ίδιο πρέπει να πούμε και για τα επαγγελματικά.
    Το να διαθέτεις ένστικτο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, όπως και το να κάνεις γκάφες ενώ τη στιγμή που την κάνεις ο κίνδυνος είναι μπροστά σου αλλά προχωράς ακάθεκτος. Το ένστικτο δύσκολα πέφτει έξω.
    υπαρχουν και οι χωρισμενες.. με το ποσοστο διαζυγιων που υπαρχει, σε ολες τις ηλικιες υπαρχουν ελευθεροι κι ελευθερες...