Results 166 to 180 of 267
Thread: Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση
-
28-01-2025, 13:53 #166
Επειδή έχεις φάει κόλλημα.. Ότι πρέπει να κάνεις άμεσα σχέση, επειδή μεγαλώνεις.. Ε και ξεσπας με αυτό τον τρόπο..
Δούλεψε λίγο με τον εαυτό σου.. Με το πουλ... εχεις ήδη δουλέψει πολύ. Να χαλαρώσεις, να μην κυνηγάς με τόση μανια να κάνεις σχέση. Να μην θεωρείς τον εαυτό σου αποτυχημένο και η σχέση θα έρθει.. Δεν χρειάζεται βιασύνη σε αυτό το κομμάτι. Παίζει, μόλις σου δώσει μια κοπέλα σημασία, να το γυρίζεις αμέσως στο ερωτικό.. Ε δεν πάει έτσι.. Δεν θα κανεις σχέση με αυτό τον τρόπο.
- 28-01-2025, 15:39 #167
Οχι δεν ειμαι κανενας μλκας να το κανω αυτο. Εξαλλου με την Ισπανιδα που ειχα παει το καλοκαιρι και την ειχα γνωρισει μεσω εφαρμογης απο την αρχη μου ειχε ξεκαθαρισει οτι με θελει μονο για σεξ. Προφανως και δεν ψαχνω μονο σεξ. Στις τελευταιες σελιδες το εγραψα μαλιστα ξεκαθαρα οτι μου λειπουν τα χαδια, οι αγκαλιες και τα φιλια. Θα τα εγραφα αυτα αν απλα εψαχνα να πηδηχτω? Αν μου δειξει μια κοπελα οτι ειναι σοβαρη και οχι της μιας νυχτας φυσικα και θα βαλω το σεξ σε δευτερη μοιρα
28-01-2025, 15:42 #168
Η little ειναι ακομα στο φορουμ? Αν τα διαβασει αυτα θα φρικαρει χαχα
Last edited by alex942023; 28-01-2025 at 16:17.
28-01-2025, 17:48 #169
28-01-2025, 18:03 #170
Εσυ είσαι σοβαρός και όχι της μια νύχτας?...Ή ακόμα και να βρεις κοπέλα θα κάνεις σεξ 2-3 φορές και θα βαρεθείς και θα ψάχνεις για άλλη?
Δεν είπα ότι είσαι άσχημος...Μόνος σου είπες ότι δεν μετράς εμφανισιακά.
Οι άντρες πολλές φορές μπερδεύουν το φαντασιακό με το πραγματικό και ζουν με αυθαίρετες εξιδανικεύσεις γυναικών.
Αν καταλαβαίνεις Αγγλικά δες αυτο το βίντεο μιας ψυχιάτρου για την θηλυκή ψυχη μέσα στον άντρα.
https://www.youtube.com/watch?v=n7kUpMOzEoA''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
29-01-2025, 07:08 #171
πως θα στο δειξει, εκτος απο το να ΜΗΝ σου πει ξεκαθαρα οτι ενδιαφερεται μονο για σεξ, οπως εκανε η ισπανιδα; πως φαινεται αυτο; με δηλωσεις οτι ψαχνει κατι "σοβαρο"; οποια γυναικα πει με το καλημερα οτι "ψαχνει κατι σοβαρο", το 90% των ανδρων θα φυγουν τρεχοντας, ακομα κι αν ειναι ανοιχτοι σε μια σχεση, αν ταιριαζουν.
στην ενηλικη ζωη, οι σχεσεις συνηθως με σεξ ξεκινανε. δεν ξεκινανε με δηλωσεις..
εκτος αυτου, οποτε και να γινει το σεξ, αν δεν ταιριαζει αυτο, δεν προχωραει ΤΙΠΟΤΕ..
06-02-2025, 13:59 #172
Στην φύση δεν υπάρχει η έννοια του δικαίου ή του ορθού/ηθικού. Καποιοι αντρες/γυναικες πετυχαν το γενετικο τζακ ποτ και ειναι εξαιρετικα ελκυστικοι προς το αντιθετο φύλο (και όχι μόνο) χωρις να χρειαστει να προσπαθησουν καθολου. Αλλοι ανθρωποι εχουν γενετικά κληρονομικά χαρακτηριστικά που τους κανουν ανεπιθυμητους και απωθητικους. Η εμφάνιση και η συμπεριφορά ειναι σε μεγαλο βαθμο προκαθορισμενα χαρακτηριστικά. Φυσικα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης και στους δυο τομεις, αλλά ως ένα σημειο. Οι διάφορες διαταραχες οπως ο αυτισμος, η καταθλιψη κτλ. δεν αφηνουν πολλα περιθωρια βελτιωσης της πραγματικοτητας, ενω και η εμφανιση έχει περιορισμενα περιθωρια βελτιωσης, ενω οι ακριβες μεθοδοι αλλαγης της εμφάνισης, οπως πλαστική χειρουργική, διαιτες αδυνατισματος, γυμναστική κτλ. δεν εχουν εγγυημενο αποτελεσμα και δεν ειναι διαθεσιμες σε ολους. Ειδικα σε διαταραχες διαθεσης, πολυ δυσκολα καποιο ατομο θα μπορεσει να βρει το κουραγιο αλλά και τους πορους, ωστε να προβει σε αυτοβελτιωση εμφανισιακού τύπου... Η δε συμπεριφορά, σε μεγάλο βαθμο διαμορφώνεται απο τον χαρακτηρα που οπως το λεει και η λεξη.... ειναι χαραγμενος επανω στο DNA μας.
Επομένως ειναι πιο ρεαλιστικο το να αποδεχτουμε ποιοι ειμαστε και να ψαξουμε για ενα συμβατό ταίρι, με το οποιο υπαρχει προοπτική στην σχέση. Πιο συγκεκριμένα, ατομα με διαταραχές οπως ο λειτουργικός αυτισμος, η δυσθυμια κτλ. πολυ ευκολα θα απορριφθουν απο πιθανο συντροφο που δεν υποφερει απο τις αντιστοιχες διαταραχές. Αυτος ειναι ο κανονας και οι εξαιρεσεις απλως τον επιβεβαιωνουν. Αν μάλιστα, αντι για δυσθυμία, υφισταται μειζονα καταθλιπτική διαταραχη, εκει τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα για τον παθόντα.
Εξαιρεσεις αποτελουν ανθρωποι οπως ο Τζιμ Μορισον, ο Κερτ Κομπειν και άλλοι με σοβαρη καταθλιψη που ομως ηταν κατα τα άλλα πολυ ελκυστικοι λογω εμφανισης και φημης/δοξας. Εκει ακριβως εχουμε το φαινομενο καποιος ή καποια να ειναι πολυ ερωτευσιμο ατομο, παρα την δυσκολη προσωπικοτητα που εχουν λογω ψυχικών διαταραχων. Αν ομως λειπει και η ελκυστική εμφανιση, τοτε το μονο που μπορει να βοηθησει ειναι η φήμη λογω καποιου ταλέντου, συνηθως καλλιτεχνικού. Οταν λειπει και το τελευταιο επιθυμητο στοιχείο, τοτε η μονη ρεαλιστικη λυση για δημιουργια σχεσης σοβαρης και με διαρκεια, ειναι η "εγκεφαλική" πλατωνικη συνδεση που οταν καρποφορησει, οδηγει ενιοτε σε ερωτικη σχεση. Αυτο ομως απαιτει χρονο και βαθυτερη επικοινωνία μεταξύ των μερών. Το φύλο δεν παιζει ρολο σε αυτην την περιπτωση.
Ευτυχως η ελξη μεταξυ δυο ατομων μπορει να συμβει ακομα και οταν υπαρχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αρκει να βρεθει ενας ισχυρος συνδετικός κρίκος, συνηθως ενα σπάνιο συνδετικό ενδιαφέρον που δημιουργει εντονη ελξη για κοινωνικη και ενδεχόμενη ερωτικη σχεση. Παραδείγματα υπαρχουν πολλά, αν και αυτος ο τυπος συνδεσης δεν συνηθιζεται πολυ. Ειναι σαν το Τζοκερ ενα πραγμα.... Απο συγκεκριμενο ειδος μουσικης ή ταινιών, μέχρι χόμπι περιορισμένων ομάδων πληθυσμου, οπως η ορειβασια, η αστρονομια, η φωτογραφία, ζωγραφική, τα βίντεο παιχνίδια, το σκάκι κτλ.
06-02-2025, 19:40 #173
Και εγώ φίλε ήθελα να βρω κοπέλα παλαιότερα, τώρα είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει πια το έχω αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να βρω ποτέ, άσε που μεγαλώνουμε είμαι ένα βήμα πριν τα 40 δεν περιμένω τίποτα πια φτάνει να έχω την υγεία μου αυτό με νοιάζει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και βέβαια και οι δικοί μου άνθρωποι να είναι καλά.
07-02-2025, 16:41 #174
Συμπεραινουμε λοιπον οτι το να εχεις γεννηθει αντρας περισσοτερο καταρα παρα ευλογια ειναι. Συνεχως ακους απο μικρος οι ανδρες δεν πρεπει να κλαινε, δεν πρεπει το ενα δεν πρεπει το αλλο. Πρεπει να βγαζουν πολλα λεφτα, πρεπει να παρεχουν τα παντα. Και ολα αυτα γιατι? Για να ειμαστε δουλοι καποιας γυναικας? Γιατι οταν παντρευτεις συνηθως δουλος καταληγεις. Ενω μια γυναικα δεν θα κριθει απο την κοινωνια αν ειναι ευαισθητη, ουτε θα την χαρακτηρισουν creepy. Σαν αντρας μια απλη προσεγγιση μπορει να θεωρηθει πλεον ως παρενοχληση
07-02-2025, 16:47 #175
Ενω μια εμφανισιμη κοπελα μπορει ανετα να βρει καποιον καθως εχει απειρες επιλογες, απο τις οποιες φυσικα δεν ειναι ολες ποιοτικες, αλλα πολυ πιο δυσκολα θα μεινει μια εμφανισιμη κοπελα αθελα της μονη της απο εναν μεσο αντρα. Γιατι οταν εχεις επιλογες η ζωη ειναι πολυ πιο ευκολη, απο το να μην εχεις καμια επιλογη. Και ενας αντρας ο οποιος δεν εχει προχωρησει σεξουαλικα μεχρι τα 30 για παραδειγμα γινεται ευκολα θυμα κοινωνικης κατακραυγης και απαξιωσης ακομα και απο την παρεα του. Γιατι οποιαδηποτε γυναικα θεωρει αν ενας αντρας στα 30 ειναι παρθενος οτι ειναι ανικανος και δεν τον παιρνει στα σοβαρα. Δυστυχως αυτη ειναι η κοινωνια που ζουμε. Αν δεν καταφερεις απο μικρος να εχεις επιτυχιες με γυναικες καταληγεις στο περιθωριο
07-02-2025, 16:51 #176
Και για τις γυναίκες λένε αλλά πολλά.. Αν θες να μπεις σε μειονεκτική θέση για να βρεις δικαιολογία που δεν μπορείς να βρεις γυναίκα.. Τότε κάνε το. Αλλά δεν βοηθάει κάπου. Όταν έχουμε ένα πρόβλημα, βρίσκουμε τρόπους και το λύνουμε, δεν μπαίνουμε στη θέση του θύματος και μενουμε άπραγοι. Εγώ προσωπικά δεν νιωθω οτι είναι κατάρα που γεννήθηκα άντρας και ας έχω ακούσει όλα αυτά που λες...
**Μια γυναίκα ε αν πάει με πολλούς άντρες θα κριθεί από την κοινωνία και θα την πουν πουτ...(ενα παράδειγμα). Για τον άντρα τι θα πουν?
07-02-2025, 17:51 #177
Μου είναι αδύνατον να εμπλακώ σε διαδικτυακή συζήτηση , όταν προσπαθεί ο άλλος να με πείσει ότι το Φεβρουάριο στην Ελλάδα, είναι καυτό καλοκαίρι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .
Βρίσκεις κάθε μέρα γυναίκες για εφήμερο σεξ ... κάνεις συνέχεια one night stand ....
Και κλαίγεσαι ... που δεν βρίσκεις ... σχέση ;;;
Όχι βέβαια. Τίποτε δεν παίζει . Σχέσεις και σεξ μόνο με προξενιά από κύκλους.Στενούς.
Με ελάχιστες επιλογές.
Για το περί ghosting . Οι γυναίκες αν βλέπουν ένα προφίλ σε σόσιαλ , που δεν είχες ποτέ γυναίκες και ψειλιάζονται ότι είσαι παρθένος σε επίπεδο σχέσεων θα σε αποφεύγουν . Πρέπει να το κρύψεις καλά αυτό. Και να φτιάξεις μία πολύ καλή ιστορία παλιάς σχέσης, που σε παράτησε εκείνη , για οικονομικούς λόγους , γιατί έτσι θα φανείς συμπαθής.
Να έχεις έτοιμη κάθε λεπτομέρεια, για το πως ξεκίνησε, πόσο κράτησε, πως ήταν η άλλη τα πάντα. Αυτό είναι αποδεκτό προφίλ . Το προφίλ του άνδρα χωρίς σχέσεις και εμπειρία από γυναίκες, δεν είναι αποδεκτό από το 95% των γυναικών . Και σίγουρα από όλες όσες βρίσκεις ελκυστικές.
07-02-2025, 20:18 #178
07-02-2025, 23:05 #179
απο δω και κατω, το νημα συνενωνεται με αυτο των ινσελς...
08-02-2025, 06:01 #180