Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 267
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    @Vassilis, αυτές οι λέξεις "άνανδρη συμπεριφορά" και "αντρίκια μεταμέλεια" είναι επίσης προβληματικές.
    Καλή μου WildHoney καλημέρα/καλό μεσημέρι. Μην κηδεμονεύεις σε παρακαλώ το λόγο μου αλλά αν κάτι από αυτά που είπα σε προσβάλλει εσένα προσωπικά βεβαίως και να μου το επισημανεις συγκεκριμένα για να το ξαναδω και να σου δώσω εξηγήσεις όπου χρειάζεται. Προς το παρον εγω επιμένω σε αυτα που μου επισημαίνεις ότι είπα και λες ότι είναι προβληματικά, και το επιχείρημα είναι ότι δε θα χρησιμοποιούσα αυτές τις λέξεις για να μιλησω σε μια κοπέλα, ήταν μια συζήτηση μεταξυ ανδρών. Παρόλα αυτα επειδή το βήμα είναι δημόσιο και μπορεί εσύ διαβάζοντας κάτι να σε ενοχλησε, να με συγχωρείς, φυσικά και δεν ειχα ποτέ τετοια προθεση, αθελα μου εγινε, ούτε προς εσενα, ουτε προς κανεναν αλλον. Γνωμη μου ειναι παντως να μη γινομαστε τοσο πολυ τυπολατρες και στεκομαστε στο γραμμα των λεξεων αλλα στην ουσια των πραγματων και πως ο αλλος τις εννοει και σε ποιον τις απευθυνει. Προβληματικοτατος μπορεις να εισαι ακομα και με αριστο λεξιλογιο δεν ειναι εκει το θεμα και πιστευω πως το γνωριζεις καλα αυτο. Και το αντιστροφο μπορει να ισχυει.

Senior Member
    Ένας άνθρωπος όταν κακοποιειται σεξουαλικα, αφήνει ένα κομμάτι του εκεί. Είναι σαν και πεθαίνει.

Το είπε και ενώ του το σχολίασα, ακόμη και ώρες μετα δεν μετάνιωσε. Ένας άνθρωπος που πάνω στο θυμό του εύχεται να βιαστεί κάποιος άλλος, θα μπορούσε να θεωρηθεί επικίνδυνος.. Αφού έδωσε ως δικαιολογία την φράση "αυτή με προκάλεσε".. Και αυτά περί αυτοκτονίας, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι άκρως χειριστικα για να τον δούμε με ἐπιείκεια..

Δεν θα το δω έτσι και θα σκεφτώ ότι το μετάνιωσες και σου λεω χρειάζεσαι ψυχίατρο. Αλλα δεν ανήκεις εδώ. Ευχήθηκες να βιασουν ομαδικα μια γυναικα!!!

Senior Member
    Ναι, αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμα να ξεχωρίζω ποιες λέξεις μου κάνουνε κλικ. Ξέρω τις προθέσεις σου, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Βασίλη, καταλαβαίνεις πιστεύω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ένας άνθρωπος όταν κακοποιειται σεξουαλικα, αφήνει ένα κομμάτι του εκεί. Είναι σαν και πεθαίνει.

Το είπε και ενώ του το σχολίασα, ακόμη και ώρες μετα δεν μετάνιωσε. Ένας άνθρωπος που πάνω στο θυμό του εύχεται να βιαστεί κάποιος άλλος, θα μπορούσε να θεωρηθεί επικίνδυνος.. Αφού έδωσε ως δικαιολογία την φράση "αυτή με προκάλεσε".. Και αυτά περί αυτοκτονίας, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι άκρως χειριστικα για να τον δούμε με ἐπιείκεια..

Δεν θα το δω έτσι και θα σκεφτώ ότι το μετάνιωσες και σου λεω χρειάζεσαι ψυχίατρο. Αλλα δεν ανήκεις εδώ. Ευχήθηκες να βιασουν ομαδικα μια γυναικα!!!
    Κι εγώ πιστεύω πως είναι άκρως χειριστικά. Όπως και το γεγονός ότι με το καλημέρα σας άρχισε τις κλάψες για το πόσο πραγματικά καλός, ευαίσθητος και συνεσταλμένος άνδρας είναι, ήταν ένας τρόπος για να κερδίσει οίκτο και ενδιαφέρον από γυναίκες. Δεν ανήκει εδώ, ούτε στην κοινωνία, παντού είναι επικίνδυνος και σκουπίδι.

Έχει φάει ήδη αναφορά και περιμένω τη διαχείριση να πράξει τα δέοντα.

Senior Member
    Κι εγώ πιστεύω πως είναι άκρως χειριστικά. Όπως και το γεγονός ότι με το καλημέρα σας άρχισε τις κλάψες για το πόσο πραγματικά καλός, ευαίσθητος και συνεσταλμένος άνδρας είναι, ήταν ένας τρόπος για να κερδίσει οίκτο και ενδιαφέρον από γυναίκες.
    Μπορεί να έχεις δίκιο.. Μπορεί και όχι.. Ποιος ξέρει..

Να ξεχωρίζεις ότι σου κάνει κλικ, φυσικά και είναι δικαίωμα σου και να ξέρεις ότι αυτο που είπες το σημειώνω, δεν το αγνοώ. Επιμένω ομως οτι αλλου ειναι η ουσια των πραγματων, οχι στο γραμμα των λεξεων που μπορει αυθορμητα ο αλλος να επιλεξει εν τη ρυμη του λογου. Εγω μπορει να σου πω καλημερα και να το πω με τροπο υποτιμητικο που να σε βριζει, να σε μειωνει ή μπορει να πω στο φιλο μου «αντε και γ@ ρε μλκ@» και να εννοω «καλημερα». Παμε στην ουσια των πραγματων παιδια, αυτο πρεπει να διορθωσουμε, οι λεξεις δεν ειναι κακες.. (Ξερω οτι μαλλον θα διαφωνησεις και σε αυτο με τις λεξεις και θα επιμεινεις στο οτι καποιες ειναι προβληματικες.. :) Οκ, no problem, ολα καλα, εχεις τη γνωμη σου, δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα.. :) )

Senior Member
    Κι εγώ πιστεύω πως είναι άκρως χειριστικά. Όπως και το γεγονός ότι με το καλημέρα σας άρχισε τις κλάψες για το πόσο πραγματικά καλός, ευαίσθητος και συνεσταλμένος άνδρας είναι, ήταν ένας τρόπος για να κερδίσει οίκτο και ενδιαφέρον από γυναίκες. Δεν ανήκει εδώ, ούτε στην κοινωνία, παντού είναι επικίνδυνος και σκουπίδι.

Και από εμένα από χθες. Και από άλλα μέλη.. Όταν το δει η διαχείριση θα πάρει θέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post

Δεκτόν Γιώργαρε.. Μια μονο επισήμανση. Κράτα ενα μικρό αστερίσκο σε αυτό το περι αυτοκτονίας γιατι ποτε δεν ξερεις.. Μονο και μονο για τη σοβαροτητα του ζητηματος γιατι ειναι κατι με το οποιο δεν παιζουμε. Τωρα αν αυτο ειναι κατι με το οποιο ο αλλος παιζει και το λεει ετσι για να πετυχει καποιο στοχο τοτε δεν εχω να του πω τιποτα.. Και το λεει καποιος που εχει παρει μια καλη γευση απο ολη αυτη τη φαση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Δεκτόν Γιώργαρε.. Μια μονο επισήμανση. Κράτα ενα μικρό αστερίσκο σε αυτό το περι αυτοκτονίας γιατι ποτε δεν ξερεις.. Μονο και μονο για τη σοβαροτητα του ζητηματος γιατι ειναι κατι με το οποιο δεν παιζουμε. Τωρα αν αυτο ειναι κατι με το οποιο ο αλλος παιζει και το λεει ετσι για να πετυχει καποιο στοχο τοτε δεν εχω να του πω τιποτα.. Και το λεει καποιος που εχει παρει μια καλη γευση απο ολη αυτη τη φαση..
    Είπα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό περί αυτοκτονίας ειναι χειρισιτικο αλλά δεν θα το σκεφτώ έτσι και θα του πω να πάει σε ψυχίατρο για να τον βοηθήσει.

Δεν ξέρεις τα βιώματα μου Βασίλη.. Και δεν δέχομαι από κανέναν να εύχεται σε κάποιον βιασμό και μετά να λέει "με προκάλεσε". Μπράβο του που είπε συγγνώμη (ε αν την εννοεί) και να ζητήσει βοήθεια ειδικού.. Αυτό.

Η διαχείριση να πάρει θέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Και γιατί είναι πιο σημαντική η δική του δήλωση από το τι θα μπορούσε να κάνει σε μία γυναίκα Βασίλη; Πρέπει να τρέξουμε να συντρέξουμε τον κάθε επίδοξο βιαστή μην τυχόν και χάσουμε κανέναν; Καθόλου δε με νοιάζει και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει κάποιοι, αλλά οι γυναίκες ζούμε σε ένα πεδίο μάχης καθημερινό, οπότε δεν κοιτάμε να συντρέξουμε αυτόν που κυνηγάει να μας βιάσει. Να πάει σε ψυχίατρο να τα λύσει, αλλά τη δική μου λύπηση δεν την δίνω τόσο εύκολα σε επίδοξους βιαστές σαν και του λόγου του επειδή τάχα ένιωσαν άσχημα. Ο άνθρωπος αυτός πάνω στο θυμό του θα βίαζε μία γυναίκα εκεί έξω και θα είχαμε άλλο ένα θύμα βιασμού ή και χειρότερα, γιατί δεν μπορείς να το ξέρεις πώς θα κατέληγε, μπορεί να την έπνιγε ή οτιδήποτε άλλο αν αντιστεκόταν.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:45.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:45.

Senior Member
    Και γιατί είναι πιο σημαντική η δική του δήλωση από το τι θα μπορούσε να κάνει σε μία γυναίκα Βασίλη; Πρέπει να τρέξουμε να συντρέξουμε τον κάθε επίδοξο βιαστή μην τυχόν και χάσουμε κανέναν; Καθόλου δε με νοιάζει και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει κάποιοι, αλλά οι γυναίκες ζούμε σε ένα πεδίο μάχης καθημερινό, οπότε δεν κοιτάμε να συντρέξουμε αυτόν που κυνηγάει να μας βιάσει. Να πάει σε ψυχίατρο να τα λύσει, αλλά τη δική μου λύπηση δεν την δίνω τόσο εύκολα σε επίδοξους βιαστές σαν και του λόγου του επειδή τάχα ένιωσαν άσχημα. Ο άνθρωπος αυτός πάνω στο θυμό του θα βίαζε μία γυναίκα εκεί έξω και θα είχαμε άλλο ένα θύμα βιασμού ή και χειρότερα, γιατί δεν μπορείς να το ξέρεις πώς θα κατέληγε, μπορεί να την έπνιγε ή οτιδήποτε άλλο αν αντιστεκόταν.
    Πουθενά δεν είπα Wild μου ότι είναι πιο σημαντική η δική του σημερινη δήλωση από αυτά που είπε χτες. Ισα ισα που αν πρόσεξες του είπα κιόλας οτι είναι δικαίωμα σου να ΜΗΝ δεχθεις την απολογια του, την οποια δεν ειμαστε καθολου σε θεση να γνωριζουμε αν ειναι κιολας ειλικρινης. Φυσικα και εχω κι εγω τους προβληματισμους μου, δεν τρωμε κουτοχορτο.. Μπορει ομως και να ειναι ειλικρινης, ποιος ξερει. Εμεις απανταμε αναλογως στην καθε περιπτωση. Αναφορα εφαγε και απο εμενα και οχι απλα αναφορα, αλλα αναφορες, γιατι ειπε πολλα χτες, οχι μονο αυτο για το βιασμο. Ας αποφασισει η διαχειριση τι θα τον κανει, εγω τη γνωμη μου την ειπα, ενα διαλλειμα (τουλαχιστον) νομιζω πως θα εκανε καλο και σε εκεινον αλλα και σε αλλους που ενδεχομενως νομιζουν οτι μπορουν να αφοδευουν απ το στομα τους και μετα με μια συγνωμη ολα καλα.. Υπαρχει και αυτο που λεει ο λαος «απο τοτε που βγηκε η συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο» Απλα επειδη ειπωθηκε κατι για γκρεμους κλπ και δεν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε αν εστω μια στο εκατομμυριο ειναι αληθεια, ειπα οτι ειπα.. Αν αυτο ειναι απλα αλλος ενας χειριστικος τακτικισμος και δεν ισχυει τοτε αυτοματως του λεω οτι δεν εχω τιποτα αλλο πλεον να πω μαζι του. Ας αποφασισει η διαχειριση οταν βρει το χρονο τι θα κανει με ολο αυτο. Το λιγοτερο ας σβησει τουλαχιστον καποια σχολια να μην υπαρχουν εκει εξω «ατιμωρητα» και τα διαβαζει κοσμος. Και δεν εξαιρω ουτε τον εαυτο μου και το δικο μου σχολιο απο αυτο, που ομως δεν το εκανα χωρις να υπαρχει λογος. Ας δεχθω και εγω τις οποιες συνεπειες αν χρειαζεται. Τον χαρακτηρισμο τον πηρα πισω μονο αν κι εφοσον μιλαμε με ειλικρινεια και λεμε την αληθεια, αν δεν ισχυει αυτο και απλα τρολαρουμε και ελισσομαστε χειριστικα για να πετυχουμε το στοχο μας τοτε υπηρξα μαλλον επιεικης..

Senior Member
    Wild Honey, να ξέρεις ότι έφαγε κι από 'μενα αναφορά... Κι ότι έχεις δίκιο, κυρίως σε ότι μπορεί να κάνει να νιώσει μια γυναίκα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο διαβάζοντας μια τέτοια κατάρα, το να βιαστεί δηλαδή... Κι επειδή έχω περάσει όπως ξέρεις κάτι παρόμοιο μ' εσένα αλλά μη ολοκληρωμένο, να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω κι είμαι μαζί σου σ' αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:46.

Banned

Δεν με γνωριζεις προσωπικα οποτε καθε αποψη που εχεις για μενα ειναι καθαρα εικονικη. Μπορεις να με κρινεις οσο θελεις, δεν παυεις να εισαι ενας αλγοριθμος στην οθονη μου. Δεν σε ξερω, δεν εισαι ουτε γνωστη μου οποτε η γνωμη σου για μενα δεν επηρεαζει την ζωη μου. Και το τι αξιζω ασε αλλους που με ξερουν να το κρινουν οχι μια τυχαια τυπισσα του διαδικτυου

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast