Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 91 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1354
    Senior Member
    Έχω πάει από το 2018 σε τρεις- τέσσερις ψυχιάτρους ο τελευταίος με βρήκε καλά είπε δεν έχω κάτι το σοβαρό αλλά ήταν και ο πιο ακριβώς 70 ευρώ το κεφάλι.

Quote Originally Posted by Mister No View Post
    Κατεβαζω για τριτη φορα το ιδιο παιχνιδι. (αλλη εκδοση) Δεν μπορω να το κανω εγκατασταση και μου χει σπασει τα νευρα. Ολο κατι γινεται. Ελπιζω αυτη τη φορα να παιξει χωρις προβληματα. Δεν παει αλλο.
    Trιτη και φαρμακερη. Δουλεψε αυτη τη φορα. Ελιωσα στο πισι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mister No View Post
    Κατεβαζω για τριτη φορα το ιδιο παιχνιδι. (αλλη εκδοση) Δεν μπορω να το κανω εγκατασταση και μου χει σπασει τα νευρα. Ολο κατι γινεται. Ελπιζω αυτη τη φορα να παιξει χωρις προβληματα. Δεν παει αλλο.
    Ποιο παιχνίδι;

Senior Member
    Των άλλων το διώξανε από την δουλειά γιατί έμαθα ο εργοδότης του ότι παίρνει αγωγή, αντικαταθλιπτικά. Αν είναι δυνατόν!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Των άλλων το διώξανε από την δουλειά γιατί έμαθα ο εργοδότης του ότι παίρνει αγωγή, αντικαταθλιπτικά. Αν είναι δυνατόν!!
    Παρανομη απολυση. Ο απολυμενος μπορει ανετα να παει στην Επιθεώρηση Εργασίας και να κανει καταγγελία. Οπως ελεγε και ο Τζορτζ Τζέφρι Παπανδρέου "λεφτά υπάρχουν..... αρκει να τα διεκδικήσεις".

Senior Member
    Να βιώνεις την ζωή ως προοπτική, γεμάτος ελπίδα και ενθουσιασμό για το μέλλον...Αξία ανεκτίμητη.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Αύριο έχω ενα σημαντικό ραντεβού και πρέπει να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου.
    Προβάρω όλη μέρα το τι θα πω και πως θα συμπεριφερθώ και πως θα αντιδράσω σε ερωτήσεις που θα μου κάνουν για να μην με πιάσουν απροετοίμαστο.
    Για να δύμε πως θα πάει και αυτό...
    Wish me luck,guys!

Senior Member
    Οπτική ίνα απο σήμερα... 1 Gbps down/up. 125 MB/s και στο ανεβασμα και στο κατέβασμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αύριο έχω ενα σημαντικό ραντεβού και πρέπει να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου.
    Προβάρω όλη μέρα το τι θα πω και πως θα συμπεριφερθώ και πως θα αντιδράσω σε ερωτήσεις που θα μου κάνουν για να μην με πιάσουν απροετοίμαστο.
    Για να δύμε πως θα πάει και αυτό...
    Wish me luck,guys!
    Καλημέρα Yoco Choco,

πώς πήγε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Yoco Choco,

πώς πήγε;
    Μια χαρά πήγε κύκνε...Καλύτερα από ότι περίμενα.
    Ημουν σε καλό μουντ και είχα ειρμό στον λόγο μου και νομίζω πολύ αντικειμενικά πως κατέπληξα τα πλήθη χαχα!
    Εκανα το πρώτο βήμα που χρειαζόταν και πήρα ενθάρρυνση για να κάνω κ τα υπόλοιπα.

Senior Member
    Ημουν σε καλό μουντ και είχα ειρμό στον λόγο μου και νομίζω πολύ αντικειμενικά πως κατέπληξα τα πλήθη χαχα!
    Εκανα το πρώτο βήμα που χρειαζόταν και πήρα ενθάρρυνση για να κάνω κ τα υπόλοιπα.
    Άσε ρε ψωνάρα.. αχαχαχαχα

Senior Member
    Χαίρομαι για 'σενα
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    28/02/2025 ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Senior Member
    Καλά πόσα μέλη έχει το φόρουμ;; Ανεβάζω δημοσιεύσεις μου κατά καιρούς αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση από κανένα μέλος η στην καλύτερη ελάχιστη ανταπόκριση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Καλά πόσα μέλη έχει το φόρουμ;; Ανεβάζω δημοσιεύσεις μου κατά καιρούς αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση από κανένα μέλος η στην καλύτερη ελάχιστη ανταπόκριση.

There are currently 9017 users online. 26 members and 8991 guests... Τotal members that have visited the forum in the last 24 hours: 58.

The most members online in one day was 204, 23-10-2012.

Σε καθημερινη βαση το φορουμ το επισκεπτονται 50-60 μέλη. Οπότε ειναι αναμενόμενο το να βρίσκεις ελάχιστη ανταπόκριση.... Η εποχη των φορουμ εχει περάσει....

Page 79 of 91 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast