Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 171 FirstFirst ... 54104144152153154155156164 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 2554
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Όχιιι πλάκα κάνειιιιις.. θέλω και εγώ ένα γατάκι.
    Oι αγγελίες για γατακια προς υιοθεσια ειναι παρα πολλες!

Senior Member
    Βαρεμάρα… κάποια πρόταση για απασχόληση;

Senior Member
    Βαρεμάρα… κάποια πρόταση για απασχόληση;
    Video games.... Κατα προτιμηση κατι που να ειναι και εκπαιδευτικο, οχι απλα να περπαταει και να πυροβολει ο παικτης... Επισης πρεπει να ειναι πολυ φωτορεαλιστικο για να μοιαζει με ταινία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Video games.... Κατα προτιμηση κατι που να ειναι και εκπαιδευτικο, οχι απλα να περπαταει και να πυροβολει ο παικτης... Επισης πρεπει να ειναι πολυ φωτορεαλιστικο για να μοιαζει με ταινία...
    Ωραία ιδέα, αλλά μήπως έχεις να προτείνεις και κάτι που δεν απαιτεί να γίνω pro gamer μέσα σε μια νύχτα;

Senior Member
    Ωραία ιδέα, αλλά μήπως έχεις να προτείνεις και κάτι που δεν απαιτεί να γίνω pro gamer μέσα σε μια νύχτα;
    Με τα mod engines/cheat engines οπως το WeMod, ακομα και ιδεα να μην έχεις, θα κερδιζεις συνεχως και ευκολα χωρις να χάνεις. (infinite health, infinite stamina, God mode κτλ.). Ταυτοχρονα θα εξερευνεις μια προσομοιωση της αρχαιας Αθηνας, Μυκονου, Αιγυπτου κτλ.

Senior Member
    Με τα mod engines/cheat engines οπως το WeMod, ακομα και ιδεα να μην έχεις, θα κερδιζεις συνεχως και ευκολα χωρις να χάνεις. (infinite health, infinite stamina, God mode κτλ.). Ταυτοχρονα θα εξερευνεις μια προσομοιωση της αρχαιας Αθηνας, Μυκονου, Αιγυπτου κτλ.
    Αχ, θεέ μου, αυτό το “infinite health” το χρειάζομαι στη ζωή μου! ???? Κι αν το παιχνίδι περιλαμβάνει και την Αρχαία Αθήνα, τι καλύτερο; Θα είναι σαν να γυρνάμε πίσω στο χρόνο! ????»

Senior Member
    Αχ, θεέ μου, αυτό το “infinite health” το χρειάζομαι στη ζωή μου! ???? Κι αν το παιχνίδι περιλαμβάνει και την Αρχαία Αθήνα, τι καλύτερο; Θα είναι σαν να γυρνάμε πίσω στο χρόνο! ????»
    Eχει παιχνιδια με ιστορική αναπαρασταση της αρχαιας Ελλάδας, Αιγύπτου κτλ. Επισης μεσαιωνική Ευρώπη, Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση κτλ. Όρεξη να έχεις...

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΡΕ ΓΜΤ!

Βρήκα παρτ τάιμ εργασία. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αν είμαι εθισμένη με την εργασία ή με τα λεφτά.

Senior Member
    Αισθάνομαι καλά διότι έρχεται σιγά σιγά το καλοκαίρι και αυτό μου ανεβάζει την διάθεση.
    Ελπίζω μέχρι Μάιο να έχω φτάσει και στον στόχο των κιλών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Αισθάνομαι καλά διότι έρχεται σιγά σιγά το καλοκαίρι και αυτό μου ανεβάζει την διάθεση.
    Εαρινή ισημερία μεθαύριο. Καιρός να ξεσκονίσω τις πλερέζες μου. Ετοιμασίες για την καλοκαιρινή φλεγμονή. Αλλά πού θα πάει, θα έρθει και η φθινοπωρινή ισημερία. Τότε που η φλόγα του ήλιου αρχίζει να διπλώνει τα φτερά της.

Εντωμεταξύ μπορεί το καλοκαίρι να έχει μερικές καλές καταιγίδες από θερμικά ή δυναμικά αίτια, σαν κι αυτές που δεν έχει καμία άλλη εποχή. Να είναι νύχτα, πίσσα το σκοτάδι, και να αρχίζει με χοντρό χαλάζι, ακολούθως καταρρακτώδης βροχή με θυελλώδεις ανέμους από τα βουνά που σπάζουν μερικά κλαδιά από τα δέντρα, γιγάντια μολυβένια σύννεφα που διαγράφονται στιγμιαία στον ουρανό από τις αστραπές και τους κεραυνούς που κάνουν τη Γη να σείεται. Βοή και ταραχή. Πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 °C σε μισή ώρα. Και το άλλο πρωί βαριά δροσιά με καταγάλανο ουρανό, και ζέστη μέσα στην ημέρα, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αυτά είναι τα ωραία του καλοκαιριού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Να είναι νύχτα, πίσσα το σκοτάδι, και να αρχίζει με χοντρό χαλάζι, ακολούθως καταρρακτώδης βροχή με θυελλώδεις ανέμους από τα βουνά που σπάζουν μερικά κλαδιά από τα δέντρα, γιγάντια μολυβένια σύννεφα που διαγράφονται στιγμιαία στον ουρανό από τις αστραπές και τους κεραυνούς που κάνουν τη Γη να σείεται. Βοή και ταραχή. Πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 °C σε μισή ώρα. Και το άλλο πρωί βαριά δροσιά με καταγάλανο ουρανό, και ζέστη μέσα στην ημέρα, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αυτά είναι τα ωραία του καλοκαιριού.
    Το έχω ζήσει αυτό, είναι ωραία εικόνα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Το έχω ζήσει αυτό, είναι ωραία εικόνα!
    Έχω την εντύπωση ότι το 2017, είχε ρίξει χαλάζι, καλοκαίρι όσο ήμουν στο Αίγιο. (Χάλια προορισμός, μην πάει κανείς).

Senior Member
    Έχω την εντύπωση ότι το 2017, είχε ρίξει χαλάζι, καλοκαίρι όσο ήμουν στο Αίγιο. (Χάλια προορισμός, μην πάει κανείς).
    Αιγιο δεν εχω παει αλλά η Αχαΐα έχει ετσι κι αλλιως πολυ καλυτερους προορισμούς. Πάτρα, Καλαβρυτα, Χελμός (μέχρι την κορυφη του βουνού) κτλ.

Senior Member
    Αιγιο δεν εχω παει αλλά η Αχαΐα έχει ετσι κι αλλιως πολυ καλυτερους προορισμούς. Πάτρα, Καλαβρυτα, Χελμός (μέχρι την κορυφη του βουνού) κτλ.
    Γενικά φθιωτιδα, αιτωλοακαρνανια είναι εντελώς μάπα. Μην επιχειρήσει ποτέ κανείς να πάει. Τύπου Λαμία, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία, Ναύπακτο, καμμένα βούρλα κτλ. Ειδικά αν κάποιος πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση.

Senior Member
    Γενικά φθιωτιδα, αιτωλοακαρνανια είναι εντελώς μάπα. Μην επιχειρήσει ποτέ κανείς να πάει. Τύπου Λαμία, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία, Ναύπακτο, καμμένα βούρλα κτλ. Ειδικά αν κάποιος πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση.
    Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Αμφιλοχία δεν εχω πάει αλλά η Αμφιλοχία και το Αγρίνιο δεν νομιζω οτι εχουν αξιοθέατα.... Το Μεσολόγγι έχει μια λιμνοθάλασσα και καποια ιστορικά σημεία. Αυτό είναι ολο...