Το πιο απρόσμενο πράγμα που σας έχει φτιάξει την διάθεση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 104
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αυτό το σχόλιο είχε μια «διφορούμενη» επίδραση πάνω σου. Και εμένα μου το έχουν κάνει αυτό ή στην πιο απλή εκδοχή κορνάρουν αλλά όταν είμαι καλά με εκνευρίζει αυτό και λέω «ε ρε κάτι αγ..ιες». Ή απλά βρίζω από μέσα μου για την κατάντια των ανθρώπων του σήμερα και πως έχει καταλήξει το σύγχρονο «φλερτ». Ωστόσο αν δεν είμαι καλά και προκύψει κάτι τέτοιο μπορεί να μου φτιάξει την διάθεση. Όχι να απογειωθώ σε κλάσματα δευτερολέπτου αλλά σίγουρα θα νιώσω ελαφρώς καλύτερα.

Eνω αν εισαι αντρας δεν προκειται ποτέ να κορναρει μια γυναικα και να πει "μαναρι μου". Οποτε η διαθεση δεν προκειται να ανέβει με αντιστοιχο τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    χμμ... φαίνεται σα να είχες "ανάγκη" ν' ακούσεις κάτι θετικό άμεσα, έστω κι αν αυτό το θετικό ήρθε σε μορφή καφρίλας από σπηλαιάνθρωπο, αλλά ωστόσο σε αποφόρτισε κάπως. Αναρωτιέμαι αν αυτό που σε έθιξε και ήσουν μπαρούτι πριν βγεις έξω, είχε να κάνει σε κάτι σχετικό με εξωτερική εμφάνιση.
    οχι, ηταν κατι επαγγελματικο.
    πιθανως , αν χωρις να το συζητησω με επιανε καποιος απο εκει (ηταν 2-3 παροντες) να μου πει "μην ακους, μαλακια εκανε, τα κανει αυτα" ή κατι τετοιο, να με επηρρεαζε κι αυτο, αλλα δεν ηθελα να ακουσω τπτ για να μην φανει οτι ασχοληθηκα..
    απλα, και μονο που λιγο χαμογελασα με το σχολιο, μου εφυγε η μεγαλη τσατιλα κι αρχισα να ηρεμω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Eνω αν εισαι αντρας δεν προκειται ποτέ να κορναρει μια γυναικα και να πει "μαναρι μου". Οποτε η διαθεση δεν προκειται να ανέβει με αντιστοιχο τρόπο.
    Το έχεις ανάγκη;

Senior Member
    Το έχεις ανάγκη;
    Όχι βέβαια. Δεν ειναι αυτο το ζητούμενο.... Το ζητουμενο ειναι η πατριαρχία και ο σεξισμός Αν υπηρχε ισοτητα, θα κορναραν και οι γυναικες τους ωραιους, ενώ τώρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, ηταν κατι επαγγελματικο.
    πιθανως , αν χωρις να το συζητησω με επιανε καποιος απο εκει (ηταν 2-3 παροντες) να μου πει "μην ακους, μαλακια εκανε, τα κανει αυτα" ή κατι τετοιο, να με επηρρεαζε κι αυτο, αλλα δεν ηθελα να ακουσω τπτ για να μην φανει οτι ασχοληθηκα..
    απλα, και μονο που λιγο χαμογελασα με το σχολιο, μου εφυγε η μεγαλη τσατιλα κι αρχισα να ηρεμω.
    Α οκ, ναι ήταν κάπως σα να συμφωνησαν σιωπηλα...
    Σε παρόμοιο περιστατικό έπιασα μετά από meeting συνάδελφο, γιατί θα ανατιναζόμουν αν δε το έκανα, και τον ρώτησα "παρατήρησες αυτό κι αυτό;" κι ανακουφίστηκα αμέσως όταν μου είπε οτι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με όλους, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο πρόσωπο δηλαδή.

Senior Member
    Όχι βέβαια. Δεν ειναι αυτο το ζητούμενο.... Το ζητουμενο ειναι η πατριαρχία και ο σεξισμός Αν υπηρχε ισοτητα, θα κορναραν και οι γυναικες τους ωραιους, ενώ τώρα....
    Απλά ίσως να έχει περαστεί ακόμα και υποσυνείδητα στις γυναίκες το μήνυμα ότι το φλερτ και η πρώτη κίνηση είναι «αντρική» υπόθεση. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα αυτό. Δεν το θεωρώ «πρέπον» αν μπορώ να το θέσω έτσι. Και γενικά δεν έχω κάνει ποτέ κίνηση από κοντά να φλερτάρω κάποιον. Μόνο μέσω σοσιαλ. Ίσως να μην νιώθω άνετα.
    Πάντως για να μην παρεξηγηθώ δεν το θεωρώ κακό αν σου αρέσει κάποιος να τον πλησιάσεις και από κοντά (διακριτικά πάντα) απλά ίσως οι γυναίκες να φοβούνται την απόρριψη ένα τσακ παραπάνω από τους άντρες σε αυτή την περίπτωση. Ή απλά να ντρέπονται.

Senior Member
    Αν θες μπορώ να σου κορναρω εγω. Θα φοραω ανοιχτό πουκάμισο, με τις τρίχες να φαινονται(δεν έχω άλλα θα βάλω), αλυσίδα στον λαιμό.. Μεγάλο νύχι στο μικρό δαχτυλο του χεριού.. Και θα σου πω ό,τι θες..

Senior Member
    Σε αυτό το σημείο ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: Είστε και εσείς υπεραναλυτικοι σε…θέματα καρδιάς; Ή παίρνω εγώ τα πρωτεία; Π.χ όταν σας αρέσει κάποιος/α και σκέφτεστε να κάνετε κίνηση αρχίζετε και υπεραναλύετε στο μυαλό σας όλα τα πιθανά σενάρια;

Senior Member
    Σε αυτό το σημείο ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: Είστε και εσείς υπεραναλυτικοι σε…θέματα καρδιάς; Ή παίρνω εγώ τα πρωτεία; Π.χ όταν σας αρέσει κάποιος/α και σκέφτεστε να κάνετε κίνηση αρχίζετε και υπεραναλύετε στο μυαλό σας όλα τα πιθανά σενάρια;
    Έχει να κάνει με την ηλικία νομίζω, όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ τα σκέφτεσαι και τα ψειρίζεις, όσο μεγαλώνεις και αποκτάς εμπειρία αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, ενώ έχεις και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην απόρριψη. Οπότε, συνήθως, με τα χρόνια σταματάει η υπερανάλυση και υπερισχύει η πράξη/δράση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν θες μπορώ να σου κορναρω εγω. Θα φοραω ανοιχτό πουκάμισο, με τις τρίχες να φαινονται(δεν έχω άλλα θα βάλω), αλυσίδα στον λαιμό.. Μεγάλο νύχι στο μικρό δαχτυλο του χεριού.. Και θα σου πω ό,τι θες..
    Θελω να κορναρεις και να πεις, ζητω η μητριαρχία και ο φεμινισμός!

Senior Member
    ναι, φουλ.. αλλα, οπως ειπες, να μας αρεσει, οχι απλα να υπαρχει/ ενδιαφερεται..

Senior Member
    Θελω να κορναρεις και να πεις, ζητω η μητριαρχία και ο φεμινισμός!
    Η ενδυμασία μου οκ? Ή να βάλω το φουστάνι μου το ροζ; Επειδή θες γυναίκα να σου κορναρει.

Θυμήθηκα ένα μυθιστόρημα "ωραίο το φουστάνι σου Γιώργο μου"

Senior Member
    Α οκ, ναι ήταν κάπως σα να συμφωνησαν σιωπηλα...
    Σε παρόμοιο περιστατικό έπιασα μετά από meeting συνάδελφο, γιατί θα ανατιναζόμουν αν δε το έκανα, και τον ρώτησα "παρατήρησες αυτό κι αυτό;" κι ανακουφίστηκα αμέσως όταν μου είπε οτι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με όλους, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο πρόσωπο δηλαδή.
    ναι, και με εμενα καπως ετσι ηταν τα πραγματα κατα βαθος, αλλα σε μενα δεν επρεπε να το κανει. χαχαχαχαχα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η ενδυμασία μου οκ? Ή να βάλω το φουστάνι μου το ροζ; Επειδή θες γυναίκα να σου κορναρει.
    Aν σου πάει, γιατί οχι; Ο,τι σου πηγαίνει καλυτερα!

Senior Member
    Έχει να κάνει με την ηλικία νομίζω, όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ τα σκέφτεσαι και τα ψειρίζεις, όσο μεγαλώνεις και αποκτάς εμπειρία αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, ενώ έχεις και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην απόρριψη. Οπότε, συνήθως, με τα χρόνια σταματάει η υπερανάλυση και υπερισχύει η πράξη/δράση.
    Άρα, αν συνεχίσω να υπεραναλύω, σημαίνει ότι έχω μείνει για πάντα νέα; Επιτέλους, βρήκα το μυστικό της αιώνιας νεότητας! Να το πω και στους επιστήμονες ή να το κρατήσω μυστικό;

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast