Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 158 of 174 FirstFirst ... 58108148156157158159160168 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 2609
    Senior Member
    Λοιπόν αισθάνομαι άσχημα γιατί χάλασα κάπως την διατροφή μου για χάσιμο κιλών.
    Από αύριο όμως συνεχίζω δυναμικά.
    Οπότε αισθάνομαι λίγο μουντά, καταθλιπτικά κ.λ.π.

Senior Member
    Γύρισα από την πρακτική 4 η ώρα και κοιμήθηκα μέχρι τις 7:30.. μπορείτε να προβλέψετε την διάθεση μου νομίζω μετά από 3 ώρες μεσημεριανού ύπνου..

Senior Member
    Είμαι λίγο εκτός προγράμματος τις τελευταίες εβδομάδες και με ενοχλεί λιγάκι αυτό, θα ήθελα να ξαναγυρίσω στη δημιουργική φάση του προηγούμενου μήνα, που τέλειωσα ικανοποιητικά τα πρότζεκτς στα οποία δούλευα. Αισθάνομαι λίγο κουρασμένη.

Senior Member
    καλλιτεχνικά πρότζεκτ;
    αισθάνομαι μια προβλέψιμη απογοήτευση

Senior Member
    «Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που σε κάνουν να απορείς αν είναι γοητευτικοί, ή απλώς καλά εκπαιδευμένοι στο να χειρίζονται το μυαλό σου».

Senior Member
    Κουρασμένος και νευριασμένος με κάτι παιδικούς φίλους.
    Είπα ότι παίρνω αγωγή και ζαναξ σε μερικούς και νομίζω το συζητάνε πίσω από την πλάτη μου.
    Ίσως έπρεπε να μην έλεγα τίποτα; Αλλά για ποιο λόγο είναι οι κολλητοί; Για τα εύκολα μόνο; Και τις διακοπές και τις γκόμενες;
    Τώρα στα δύσκολα; Που είμαι χάλια; Εντάξει στα @@ τους , το καταλαβαίνω αλλά όχι και να με σχολιάζουν πίσω από την πλάτη μου.
    Σήμερα π.χ σχολίασαν το ζαναξ και το έλεγαν πρεζοχαπο και ότι η φούντα είναι υγιεία ,ενώ τα χάπια σε καταστρέφουν και κάτι τέτοια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Κουρασμένος και νευριασμένος με κάτι παιδικούς φίλους.
    Είπα ότι παίρνω αγωγή και ζαναξ σε μερικούς και νομίζω το συζητάνε πίσω από την πλάτη μου.
    Ίσως έπρεπε να μην έλεγα τίποτα; Αλλά για ποιο λόγο είναι οι κολλητοί; Για τα εύκολα μόνο; Και τις διακοπές και τις γκόμενες;
    Τώρα στα δύσκολα; Που είμαι χάλια; Εντάξει στα @@ τους , το καταλαβαίνω αλλά όχι και να με σχολιάζουν πίσω από την πλάτη μου.
    Σήμερα π.χ σχολίασαν το ζαναξ και το έλεγαν πρεζοχαπο και ότι η φούντα είναι υγιεία ,ενώ τα χάπια σε καταστρέφουν και κάτι τέτοια.
    το να λένε ότι η φούντα είναι υγεία αλλά η φαρμακευτική αγωγή δεν είναι, σίγουρα αυτό δεν είναι λογικό..μπορεί να το λένε για πλάκα να σε πειράζουν, μην σε στεναχωρεί πάντως))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    το να λένε ότι η φούντα είναι υγεία αλλά η φαρμακευτική αγωγή δεν είναι, σίγουρα αυτό δεν είναι λογικό..μπορεί να το λένε για πλάκα να σε πειράζουν, μην σε στεναχωρεί πάντως))
    Δεν το είπαν για πλάκα, ήταν και δύο άκυροι μπροστά και άνοιξαν κουβέντα για χάπια και ζαναξ έτσι στο άκυρο και τα λέγαν πρεζοχαπα.
    Δυστυχώς , για αυτό με πείραξε.

Δεν είναι να λες τα προβλήματα σου σε κανέναν.

Senior Member
    Λυπάμαι πολύ αλλά μην στεναχωριέσαι, θα γνωρίσεις ανθρώπους με περισσότερη κατανόηση, μην λες τόσο προσωπικά πράγματα σε ανθρώπους που βλέπεις ότι μπορεί ν μν σε κατανοήσουν

Senior Member
    Ναι σιγουρα, οπως τα λένε ειναι... Ολοι ξερολες πια. Δεν ξερουν την τυφλα τους και μιλάνε κιολας. Η "φουνα" προκαλει κατ' ελάχιστο εθισμο και μακροπροθεσμα καψιμο εγκεφάλου δηλαδη επιδείνωση γνωστικών λειτουργιών, ενώ αρκετα συχνα προκαλει παραισθησεις και στην χειροτερη περιπτωση μεχρι και ψυχωση. Αυτα ομως δεν τα ξερουν οι "παντογνωστες" της κακιας ωρας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Λυπάμαι πολύ αλλά μην στεναχωριέσαι, θα γνωρίσεις ανθρώπους με περισσότερη κατανόηση, μην λες τόσο προσωπικά πράγματα σε ανθρώπους που βλέπεις ότι μπορεί ν μν σε κατανοήσουν
    Δυστυχώς, δεν τα έχω πει μόνο σε αυτούς ακόμη και σε ξαδέρφια κ.λ.π.
    Και βέβαια δεν μπορεί να με κατανοήσει κανενας, φαντάζομαι θα μου έχουν κολλήσει την ταμπέλα του "τρελού" γιατί δεν ξέρουν τι είναι οι ψυχικές παθήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Ναι σιγουρα, οπως τα λένε ειναι... Ολοι ξερολες πια. Δεν ξερουν την τυφλα τους και μιλάνε κιολας. Η "φουνα" προκαλει κατ' ελάχιστο εθισμο και μακροπροθεσμα καψιμο εγκεφάλου δηλαδη επιδείνωση γνωστικών λειτουργιών, ενώ αρκετα συχνα προκαλει παραισθησεις και στην χειροτερη περιπτωση μεχρι και ψυχωση. Αυτα ομως δεν τα ξερουν οι "παντογνωστες" της κακιας ωρας.
    Δυστυχώς φίλε, είχα την ατυχία να καπνίζω χόρτο για αρκετά χρόνια και θεωρώ είναι ένα από τα πράγματα που με έφερε ως εδώ.
    Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω και να μην κάπνιζα ποτέ χόρτο.
    Φυσικά και δεν ξέρουν τι προκαλεί, άμα την πάθουν όμως θα τρέχουν και δεν θα φτανουν.
    και κρίσεις πανικού προκαλεί το χόρτο, αλλά που να το ξέρω;.

Senior Member
    Δυστυχώς φίλε, είχα την ατυχία να καπνίζω χόρτο για αρκετά χρόνια και θεωρώ είναι ένα από τα πράγματα που με έφερε ως εδώ.
    Φυσικά και δεν ξέρουν τι προκαλεί, άμα την πάθουν όμως θα τρέχουν και δεν θα φτανουν.

Στην δικη μου περιπτωση το προβλημα ηταν κληρονομικό συν τα βιώματα που είχα... Ε, δεν ηθελε πολυ ακόμα!

Senior Member
    Δυστυχώς, δεν τα έχω πει μόνο σε αυτούς ακόμη και σε ξαδέρφια κ.λ.π.
    Και βέβαια δεν μπορεί να με κατανοήσει κανενας, φαντάζομαι θα μου έχουν κολλήσει την ταμπέλα του "τρελού" γιατί δεν ξέρουν τι είναι οι ψυχικές παθήσεις.
    Γράφτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Senior Member
    γενικά όλα αυτά τίποτα δεν προσφέρουν στον άνθρωπο, μόνο κακό κάνουν. Ακόμα και το πιο ήπιο η φούντα ας πούμε δεν ξέρεις πως μπορεί να σου σκάσει. Έχω διαβάσει οτι θεωρείται υπεύθυνο για κάποιες ψυχασθένειες.