Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 324
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 324 of 375 FirstFirst ... 224274314322323324325326334374 ... LastLast
Results 4,846 to 4,860 of 5614
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Ρε παιδιά βλέπετε και εσείς «μπερδεμένα» όνειρα; Δηλαδή σαν να μην έχουν συνοχή, και από εκεί που βρίσκεστε για παράδειγμα στην θάλασσα, ξαφνικά είστε σε μια πλατεία ή σε ένα οικογενειακό τραπέζι;
    Εννοείται, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν η λογική ξεκουράζεται την ωρα του υπνου βρισκει ευκαιρια και μπαίνει στο προσκήνιο ο άλλος ο «σκηνοθέτης» και αρχιζει τα σουρεαλιστικα του. Ειναι λιγο σαν το μικρο παιδι που παιζει ζωγραφιζοντας με τους μαρκαδορους του, μπορει να ζωγραφισει ουρανιο τοξο πανω στο φεγγαρι, μπορει να κανει οτιδηποτε.. Πλακα δεν εχει? :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Καλησπέρα παίδες!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι θέλω να δω το γιατρό μου.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Για εξωτερικό χώρο, για το μπαλκόνι μου βασικά. Μέχρι στιγμής πήρα 3 γλαστρακια (λεβάντα, ηλιος και ενα άλλο) αλλά θέλω και κάτι άλλο να πάρω. Αν ξέρετε και κανένα που να φερνει γούρι με τη γκαντεμιά που με δέρνει:-)
    ενα ειναι το αθανατο φυτο, δεν θελει πολυ ποτισμα, αντεχει και ξηρασιες και παγωνιες, δεν αρρωσταινει, δεν χαλαει ουτε με ραδιενεργεια. αρκει να το συμπαθεις στην οψη. ζει και μεσα και εξω και στο υπογειο και στην καταψυξη... ειναι το γιουκα!! απο εκει και περα εχει απειρες επιλογες. για την γκαντεμια δεν ξερω κατι...

μπορεις να βαλεις βασιλικο, που ειναι πολυ ευκολη η καλλιεργεια του και αναπτυσεται ευκολα και πολυ, τον πλατυφυλλο. καθαριζει τον αερα, διωχνει τα κουνουπια, αρωματιζει τον χωρο, τον χρησιμοποιεις και στις μαγειρικες σου. πολυτιμο φυτο.
    πολυ ευκολο στην συντηρηση του ειναι και το δενδρολιβανο και σχεδον απεθαντο. πολυ ανθεκτικο, εκτος αν καταφερεις να του σαπισεις την ριζα..
    αν βαλεις τετοια φυτα,μπορεις να τα βαλεις σε γλαστρες, αλλα μπορεις να κανεις και μια ωραια ζαρντινιερα με αρωματικα φυτα, αυτα που σου ειπα + δυοσμο, ριγανη, θυμαρι και να ευωδιαζει το μπαλκονι σου, αλλα να μαγειρευεις κιολας με φρεσκα αρωματικα φυτα, μεγαλωμενα βιολογικα, αντι να αγοραζεις αποξηραμενα.

αν κανεις μια μικρη ψακτικη στο ιντερνετ, θα βρεις βιολογικα φαρμακα και βιολογικα λιπασματα για να μην βαζεις χημικα στα φυτα σου και να ειναι παντα ομορφα και υγιη...
    Last edited by Remedy; 13-05-2025 at 08:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενα ειναι το αθανατο φυτο, δεν θελει πολυ ποτισμα, αντεχει και ξηρασιες και παγωνιες, δεν αρρωσταινει, δεν χαλαει ουτε με ραδιενεργεια. αρκει να το συμπαθεις στην οψη. ζει και μεσα και εξω και στο υπογειο και στην καταψυξη... ειναι το γιουκα!! απο εκει και περα εχει απειρες επιλογες. για την γκαντεμια δεν ξερω κατι...

μπορεις να βαλεις βασιλικο, που ειναι πολυ ευκολη η καλλιεργεια του και αναπτυσεται ευκολα και πολυ, τον πλατυφυλλο. καθαριζει τον αερα, διωχνει τα κουνουπια, αρωματιζει τον χωρο, τον χρησιμοποιεις και στις μαγειρικες σου. πολυτιμο φυτο.
    πολυ ευκολο στην συντηρηση του ειναι και το δενδρολιβανο και σχεδον απεθαντο. πολυ ανθεκτικο, εκτος αν καταφερεις να του σαπισεις την ριζα..
    αν βαλεις τετοια φυτα,μπορεις να τα βαλεις σε γλαστρες, αλλα μπορεις να κανεις και μια ωραια ζαρντινιερα με αρωματικα φυτα, αυτα που σου ειπα + δυοσμο, ριγανη, θυμαρι και να ευωδιαζει το μπαλκονι σου, αλλα να μαγειρευεις κιολας με φρεσκα αρωματικα φυτα, μεγαλωμενα βιολογικα, αντι να αγοραζεις αποξηραμενα.

αν κανεις μια μικρη ψακτικη στο ιντερνετ, θα βρεις βιολογικα φαρμακα και βιολογικα λιπασματα για να μην βαζεις χημικα στα φυτα σου και να ειναι παντα ομορφα και υγιη...
    Για το γιουκα δεν ήξερα, το έψαξα όμως στο ίντερνετ τωρα και είναι πραγματικά όμορφο φυτό :-) κοίτα μέχρι στιγμής που πήρα αυτές τις 3 γλαστρούλες και τις βλέπω κάθε πρωί μου φτιάχνουν τη διάθεση. Σίγουρα θα πάρω και άλλες. Γενικά νομίζω παιδιά τα φυτά σου φτιάχνουν τη διάθεση. Για βασιλικό, δεντρολίβανο ναι το σκέφτηκα θα πάρω είναι και αρκετά οικονομικά. Σ ευχαριστώ πολύ :-)

Senior Member
    Για το παχίρα είχα διαβάσει ότι και καλά φέρνει τύχη αλλα τώρα διαβάζω και για το γιουκα το λένε. Ενταξει μπορεί να είναι μύθος. Πάντως όπως και να χει σου δίνουν άλλη ενέργεια τα φυτα :-)

Senior Member
    Για το γιουκα δεν ήξερα, το έψαξα όμως στο ίντερνετ τωρα και είναι πραγματικά όμορφο φυτό :-) κοίτα μέχρι στιγμής που πήρα αυτές τις 3 γλαστρούλες και τις βλέπω κάθε πρωί μου φτιάχνουν τη διάθεση. Σίγουρα θα πάρω και άλλες. Γενικά νομίζω παιδιά τα φυτά σου φτιάχνουν τη διάθεση. Για βασιλικό, δεντρολίβανο ναι το σκέφτηκα θα πάρω είναι και αρκετά οικονομικά. Σ ευχαριστώ πολύ :-)
    ολα αυτα τα αρωματικα ειναι πολυ οικονομικα , εχουν φοβερη αναπτυξη (μολις παρεις το μικρο γλαστρακι, αμεσως μεταφυτευεις σε 1-2 νουμερα γλαστρας μεγαλυτερης) και σου φιαχνουν την διαθεση με τα αρωματα τους... επισης, τρωγονται... κι αν δεν πολυμαγειρευεις, τα βαζεις στις σαλατες σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολα αυτα τα αρωματικα ειναι πολυ οικονομικα , εχουν φοβερη αναπτυξη (μολις παρεις το μικρο γλαστρακι, αμεσως μεταφυτευεις σε 1-2 νουμερα γλαστρας μεγαλυτερης) και σου φιαχνουν την διαθεση με τα αρωματα τους... επισης, τρωγονται... κι αν δεν πολυμαγειρευεις, τα βαζεις στις σαλατες σου...
    Ναι έχεις δίκιο αυτό θα κάνω :-) και για μπονσάι σκεφτόμουν γιατί είναι πολύ όμορφα αλλά είναι ακριβά

Senior Member
    Ναι έχεις δίκιο αυτό θα κάνω :-) και για μπονσάι σκεφτόμουν γιατί είναι πολύ όμορφα αλλά είναι ακριβά
    εχει καποια φθηνοτερα και ανθεκτικα, ευκολα στην συντηρηση, τα τυπου "μπενζαμιν".

Senior Member
    Καλημέρα Μαριλού!

Εγώ έχω μια χαμαιδωρέα στο δωμάτιο μου και σκέφτηκα να στην προτείνω, δες σ' αυτό το link αν σου αρέσει:

https://airplants.gr/product/chamaid...dorea-elegans/
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Μαριλού!

Εγώ έχω μια χαμαιδωρέα στο δωμάτιο μου και σκέφτηκα να στην προτείνω, δες σ' αυτό το link αν σου αρέσει:

https://airplants.gr/product/chamaid...dorea-elegans/
    Hey ναι το ανακάλυψα και εγώ αυτό το κατάστημα όταν έψαχνα ονλινε έχει καλές αξιολογήσεις όμορφο και αυτό το φυτό σ ευχαριστώ πολύ:-)

Senior Member
    εχω ψωνισει απο εκει (διαδικτυακα). ειναι καλοι, κανουν τελειο αμπαλαζ και στελνουν σε ΒΟΧ...

Senior Member
    εγώ βρήκα και ένα άλλο με άριστες αξιολογήσεις βέβαια δεν έχω παραγγείλει από εκεί, αν έχει πάρει κάποιος ας μας πει το flowerstore. Ναι γενικά το τελευταίο καιρό έχω αποβλακωθεί με αυτά:-)

Senior Member
    Hey ναι το ανακάλυψα και εγώ αυτό το κατάστημα όταν έψαχνα ονλινε έχει καλές αξιολογήσεις όμορφο και αυτό το φυτό σ ευχαριστώ πολύ:-)
    Να 'σαι καλά!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Παιδιά, τι ωραίες ιδέες για φυτά! Ζήλεψα τώρα :Ρ Μου άρεσε πολύ το γιούκα. Δεν το ήξερα! Θα πάω να πάρω ένα! Άντε με κολάσατε!