Results 46 to 57 of 57
-
18-06-2025, 01:00 #46
Απο την ταραχη σου ουτε να διαβασεις δεν μπορεις. Θα ΜΕ σκασεις ειπα, γυρνα και ξαναδιαβασε το. Ποια πλευρα μου ρε Γιωργη? Ποιοι ειναι οι αλλοι? Να μαθουν τι? Πεσε για υπνο και αν θες να μου πεις κατι πες το μου αυριο και καλυτερα ελα και πεστο ιδιωτικα. Για σενα το λεω. Ποια φωτια? Ποιο λαδι? Το μονο σχετικο με λαδι που ειπα ηταν οι τενεκεδες που η γιαγια μου τις εκανε γλαστρες με βασιλικο. Και σε σενα καλη ξεκουραση. Ελα, μη γραψουμε αλλα σημερα τουλαχιστον.
- 18-06-2025, 01:18 #47
Όχι από την ταραχή μου. Σου είπα κάτι πριν.. Δεν διαβάζω καν αυτά που γράφεις. Ε αν η συζήτηση ήταν μεταξύ εμένα και εσένα να αφιερώσω όσο χρόνο θες για να διαβάσω και βιβλίο ολόκληρο. Αλλά να διαβάζω τα τεραστια σου μηνύματα επειδή θες να κάνεις το δικηγόρο, συγνώμη δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχω διάθεση. Δεν βρίσκω και τον λόγο. Θα μπορούσε η τζοαννα να μην πετάξει σπόντα και να μην δημιουργηθεί καμία ένταση. Πέταξε, σχολίασε η Ρέμεντυ και εσύ από κάτω πάλι να πάρεις το μέρος της..
Δεν θέλω άλλο να συζητήσω επειδή θα μου βγει το κυπριακό μου. Δεν έχω διάθεση να προσπαθώ να βρω λέξεις στα ελληνικά για να καταλάβεις. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο λάθος και άδικο είναι αυτό που κάνεις κάθε φορά, τότε εγώ πάω πάσο.
*Δεν θα πω κάτι ιδιωτικά. Ό,τι έχω να πω στο λέω εδώ, ίσια. Στη τζοαννα εγώ το μόνο που είπα είναι ότι είναι παλιό μέλος. Το έχω πει πριν αρκετό καιρό. Πήρε θέση η διαχείριση και έκανα πίσω. Όχι επειδή άλλαξα γνώμη, ούτε γιατί φοβάμαι το μπαν. Αλλά επειδή θεωρώ ανούσιο το να της λέω συνέχεια ότι είναι παλιό και αυτή να λέει όχι. Και αντί αυτή να ηρεμήσει όπως έκανα εγώ, κάθε 3 και λίγο πετάει διαφορά. Το έχει κάνει τόσες φορές.. Ε δεν θα αντιδρασω? Και ενω βλέπεις ότι στα δικά σου σχόλια δίνει απαντήσεις σε εμένα, συνεχίζεις να το κάνεις.
Αυτό το σχόλιο που της έγραψα "ότι είναι παλιό μέλος" (και θα το γράφω κάθε φορά που κάνει νέο προφίλ ") δεν επηρεάζει την πραγματική της ζωή. Χεστηκε τι λέω. Της είμαι άγνωστος.
Ώρες ώρες σκέφτομαι όλο αυτό το κάνεις επειδή εγώ δεν έχω ωραία μάτια? (δεν τα είδες) ή επειδή έχει αυτή ωραία μάτια? (δεν ξέρω αν τα είδες). Οπότε μην κρίνεις τον τρόπο που φερομαι στους άλλους. Αν ήσουν καλύτερος μου τότε να το κάνεις. Αυτά...
Καληνύχτα Βασίλη.
18-06-2025, 01:28 #48
18-06-2025, 07:36 #49
κι ομως βασιλακη, εσυ θα επρεπε να ασχοληθεις με την δικια σου κολλημενη βελονα, γιατι μερικα καλα μελη και ειδικα ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου, απομακρυνθηκαν ακριβως γι αυτην...
μπορει εσενα να μην σε νιαζει, με νιαζει εμενα ομως και ολα εκεινα τα μελη που τα εκτιμουσαν.
οσο για το τσιλ, εγω τσιλαρω καθε φορα που το ιδιο και το ιδιο μελος δεν μπορει πλεον να συγκρατηθει και προδιδεται μονο του και ξαναφευγει απο δω μεσα (για να επανελθει βεβαια σε λιγο με νεες τρολοιστοριες).
εσυ μπορει να θεωρεις εμμονη το οτι μερικοι δεν θελουμε να συμβαινει. εγω θεωρω εμμονη το να συμβαινει.
ειναι θεμα γωνιας θεασης κι εγω εχω πολυ ωραια θεα απο εδω που βρισκομαι, σε διαβεβαιω.
εσυ, ασχολησου με την δικη σου θεα και τις δικες σου συμπεριφορες.
κι εγω, απλα μια γνωμη λεω...
18-06-2025, 10:23 #50
Ρέμεντυ κουράστηκα.. Οχι απο εσένα, δεν μου εκανες κατι, ουτε απο το φορουμ, εγω το εχω ξαναπει εχω κρατησει μονο τα καλα απο εδω, με αυτα τσιλαρω που λες κι εσυ, τα άλλα δεν με πολυαφορουν. Κουραστηκα γιατι ενω ειμαι ενας ανθρωπος φιλησυχος που θελει να περνα ωραια και να γελαει, η ζωη οταν το ειδε αυτο καγχασε με μενα και με εβαλε να ζω στην εμπολεμη ζωνη. Απο την οποια δεν μπορω κιολας να ξεφύγω και να ηθελα. Για πολλους διαφορετικους λογους. Δεν εχω λοιπον την πολυτελεια να σπαταλω κουραγια σε επιπλεον περιττες εριδες. Το Βασιλάκη δε με ενοχλει, εσυ ομως το λες με διαθεση περιπαικτικη και υποτιμητικη. Βεβαια εγω σου εδωσα το δικαιωμα να το κανεις αφου σου συστηθηκα με το ονομα μου. Όοοολο αυτο το χτεσινο ξεκινησε επειδη σου ειπα απλα ενα αχ βρε ρεμεντυ, εχει κολλήσει η βελονα, που κι αυτο πολυ αμφιβαλλω αν καταλαβες το πνευμα με το οποιο το ειπα. Πιθανως να νομιζεις οτι το ειπα για να σε προσβαλω (καμια σχεση). Και η απαντηση προς το «Βασιλακη» ειναι οτι εχει και αυτος κολλημενη βελονα (πολυ πιθανον..) και να ασχοληθει με τις συμπεριφορες του οι οποιες απο οτι μου λες εχουν διωξει κοσμο απο το φορουμ. Μαλιστα.. Τι να πω.. Μηπως ειμαι κι εγω παλιο μελος και τρολ? Αμα ειναι ενημερωστε με να ξερω τι μου γινεται.. Ενα πραγμα που εχω παθει μεγαλωνοντας γιατι παλια δεν ημουν ετσι, ειναι να μη σπαταλαω πλεον δυναμεις σε κατι μάταιο, να μην επιμενω. Ο,τι και να πω εγω τωρα, οσο και να διαφωνησω με αυτα που λες και να κατσω εδω να λεμε και να λεμε θα ειναι ματαιο γιατι δεν αφηνεις κανενα περιθωριο να σε πεισει ο αλλος, εχεις μια απολυτοτητα στο χαρακτηρα σου και σε αυτα που πιστευεις και στην πολυ ωραια θεα που λες οτι εχεις. Εγω δεν εχω λοιπον τοσο καθαρη οραση οσο εσυ. Πιστευω οτι εχεις αδικο σε πολλά, αυτη ειναι η γνωμη μου, αλλα μπορει να κανω και λαθος. Σε αυτα ομως που αφορουν εμενα γνωριζω οτι εχεις αδικο αλλα δε θα επιμεινω γιατι οπως σου ειπα δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη για κατι που πιστευεις πως το βλεπεις ξεκαθαρα και το ξερεις καλυτερα και απο μενα τον ιδιο. Ουτε εχω και κανα ζορι να προσπαθησω να το κανω. Παμε λοιπον κατευθειαν στο συμπερασμα να κοψουμε δρομο. Νικησες. Ετσι κι αλλιως σε πιθανη αντιπαραθεση μαζι σου δεν με κοβω να κερδιζω, τα λεφτα μου θα τα πονταρα σε σενα και εγω ο ιδιος. Το χω ξαναπει, εσενα δεν πρεπει να σε εχει κανεις απεναντι στον καυγα, πρεπει να σε εχει συμμαχο, οχι εχθρο. Λες οτι τσιλαρεις βλεποντας το ιδιο και το ιδιο μελος να προδιδεται και να ξαναφευγει νικημενο κλπ κλπ και ξαναμπαινει μετα με νεες τρολοϊστοριες. Εγω τσιλαρω τρωγοντας παγωτο. Εχει τεραστια διαφορα αυτο. Δεν ειμαι πολεμοχαρης χαρακτηρας, το ακριβως αντιθετο. Η τελοσπαντων για να το παω σε αυτο που λες εσυ, θα τσιλαρα αν δεν υπηρχαν καθολου τα τρολ και οι τρολοϊστοριες, οχι να υπαρχουν και να προδιδονται και να φευγουν και να ξαναρχονται μετα. Μακαρι η διαχειριση να ασχοληθει σοβαρα και να το λυσει ολο αυτο οριστικα, οπου βεβαια υπαρχει, αυτο θα ηταν το καλυτερο απο ολα. Εγω απλα δεν εχω πειστει οτι υπαρχει παντου οπου το αποδιδεις. Αμα καποιος μου το αποδείξει τοτε θα το δεχτω. Προς το παρον εχω το δικαιωμα να διατηρω τις αμφιβολιες μου.
Την καλημερα μου.. Παω μεσα τωρα να καυγαδισω με δυο απολυτους τυπους που ειναι η μοιρα μου να το ζω αυτο, δεν εχω αλλη επιλογη, ουτε αυτοι εχουν πλεον καμία επιλογη ή δυνατοτητα να μην καυγαδιζουν. Παω να «φαω ξυλο» Ρεμεντυ, να γινω «σακος του μποξ» δυο αρρωστων ανθρωπων, δικων μου ανθρωπων, εκει με εταξε η ζωη να ειμαι προς το παρον. Μακαρι στο μελλον να βρεθει μια λυση σε ολο αυτο γιατι κι εγω κουραστηκα.. Τα λεμε. Αν το «αχ βρε Ρεμεντυ» κλπ ειναι κατι που σε ενοχλησε τοσο πολυ και σε προσβαλε το ανακαλω και σου ζητω και συγνωμη, εγω παντως το ειπα με φιλικη διαθεση και με ολο το θαρρος που νομιζα οτι ειχα. Νομιζα οτι σε ενδιαφερει να το λαβεις υποψιν σου. Πιθανως να ηταν λαθος που σχολιασα. Αμα ηξερα οτι θα ακολουθούσε ολο αυτο μετα μαλλον δε θα το εκανα.
18-06-2025, 11:23 #51
αχ βρε βασιλααακη...
τοσο μεγαλα κειμενα ΕΔΩ ΜΕΣΑ , διαβαζω μονο αν καιγεται ο κ@λος μου, κι εμενα δεν μου καιγεται τπτ απολυτως. ουτε καρφι!
αν γραψεις περιληψη, ευχαριστως.
καλη συνεχεια στη μερα σου...
18-06-2025, 12:20 #52
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 19-06-2025 at 20:37.
18-06-2025, 15:54 #53
Δεν είναι υποχρεωτικό να διαβάζεις μεγάλα κείμενα, ακόμη κι αν αυτά απευθύνονται σε σένα. Ο,τι θέλεις κάνε. Ουτε να νιώθεις την ανάγκη να ενημερώσεις για το τι «δεν διάβασες». Κι εγώ οταν κατι βαριεμαι να το διαβασω ειτε ειναι μεγαλο κειμενο ειτε ειναι μικρο αλλα δεν με ενδιαφερει το θεμα απλα κανω skip, τωρα αν εσυ οντως εκανες skip το κειμενο η οχι αυτο το ξερεις εσυ και αυτο αρκει. Κι εγω νομιζω πως ξερω την απαντηση σε αυτο, ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη, αλλα στη ζωη μου προσπαθω να μην ειμαι απολυτος, μπορει να κανω και λαθος. Εχω δει τις συνεπειες του να ειναι κανεις απολυτος και δεν τις θελω στον εαυτο μου μετα απο μερικες δεκαετιες αν υποθεσουμε οτι θα ζησω μεχρι τοτε. Την κριτικη για το μεγαλο κειμενο την κραταω , με ενδιαφερει, δεν ειμαι υπερανω κριτικης, θελω να την ακουσω. Αλλα προσωπικα δεν θεωρω οτι σου φταιει το μεγαλο κειμενο, αλλο ειναι που βαριεσαι. Η μη διαθεση του αλλου για καυγα. Το να ερθει καποιος να σου πει, νικησες, δεν εχω καμια διαθεση να αντιπαρατεθω, αυτο εσενα σου το χαλαει. Αν ομως ερχοταν ενα μεγαλο κειμενο που να ηταν επιθεση εναντιον σου τοτε μια χαρα θα σε ενδιεφερε και θα συμμετειχες ζωηρα στην κοντρα και τον καυγα. Για τα παγωτα ουτε καν. Για τη φωτια ομως ετοιμη, με το χερι στη σκανδαλη και το mindset κλειδωμενο σε θεση μαχης. Ειμαστε πολυ διαφορετικοι ανθρωποι, το οποιο βεβαια δε συνιστά καποιο προβλημα, τουλαχιστον απο πλευρας μου, νομιζω ολοι μπορουμε να συνυπαρξουμε.
18-06-2025, 16:04 #54
Δεν ξερω για αυτο που λες για την οικογενεια φιλε Ιβαν
, εμενα ολα τα ζητηματα με τους γονεις μου ειναι αλυτα και ποτε μου δεν καταφερα να τους ξεκολλησω απο αυτη τη νοοτροπια του καυγα. Πλεον ειναι απλα δυο άρρωστοι ψυχικα ηλικιωμενοι ανθρωποι που και να θελαν να αλλαξουν δεν μπορουν, η κατασταση τους ειναι αξιοθρηνητη, κι ολα αυτα γιατι ριξανε ολο το βαρος στη ζωη τους εκει, μονοκόμματα και εξακολουθητικα, στους καυγαδες, στις φωνες, στις αστυνομιες, στα δικαστηρια κλπ. Που καιρος για παγωτακι.. Τη Beyoncé δε βλεπω, την ξέχασες? Ε, ο θεματοθετης ισως κατα καποιο τροπο πηρε μια απαντηση στο τι ενδεχομενως να εχει κουρασει καποιους ανθρωπους, αλλα μπορει και να μην ειναι αυτος ο λογος. Εχω ξανακανει αυτη τη συζητηση και πιστευω οτι οι ενδοξες εποχες που τα φόρουμ γενικα ειχαν μεγαλη ανθηση ανηκουν πλεον στο παρελθον. Εξελίχθηκε αλλιώς το διαδίκτυο και τα σόσιαλ κλπ. Παντως με τα καλα και τα στραβα του ωραια ειναι κι εδω..
Last edited by Aeon; 19-06-2025 at 20:38.
18-06-2025, 16:37 #55
Βασίλη, εσύ δεν προσπαθείς να τα θάψεις κάτω από το χαλί. Τα έχεις σκεφτεί, τα έχεις φιλοσοφήσει, έχεις προβληματιστεί και έχεις κάνει βήματα στην αυτοβελτίωσή σου. Μην τα λες άλυτα όσον αφορά τον εαυτό σου, έχεις κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται. Σου είπα, ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάς, που έχεις μάθει να συνδιαλέγεσαι και να ακούς. Γενικά έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι που σε ταλαιπωρούν, αυτό δεν το έχουν κάνει. Και το χειρότερο είναι το σωκρατικό ότι αγνοούν την άγνοιά τους.
Μπορεί, όπως είπες και πιο πάνω να μην το κάνουν από κακία και η ζωή ή η απόρριψη που βίωσαν να τους έχει κάνει φιλόνεικους και "ψακόμουρους". Να τους έχει οδηγήσει στο άλλο άκρο, ότι είναι οι τέλειοι, έχουν το αλάθητο του Πάπα και προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους με καυγά γιατί έτσι έμαθαν. Όμως, ο άνθρωπος που δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα, τον θυμό του και έχει τη νοοτροπία του καυγά για να επιβληθεί, ε, πώς να το κάνουμε, έχει ο ίδιος το πρόβλημα. Ας το λύσει μόνος του. Εσύ δεν φταις σε κάτι ούτε να αισθάνεσαι ότι φέρεις ευθύνη επειδή απλά μίλησες.
18-06-2025, 17:05 #56
Εαυτέ μου, μου λένε ότι σε δουλεύω και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα.. Γιατί με δουλεύεις εαυτέ μου? Τι σου κανα?
Τζοάννα, αστο ολο αυτο και πηγαινε στο AG και βαλε κανα γριφο να απασχοληθουμε τρωγοντας παγωτακι.
Ρε σεις, θα με καταστρεψετε, πρεπει να κανω διαιτα και τωρα θελω παγωτο.. Εχω ξωκειλει για τα καλα, πρεπει να μαζευτω παλι.
18-06-2025, 17:20 #57