Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 86
    Senior Member
    Νομίζουν είναι fun, μέχρι να το δουν στην πραγματικότητα, εκτός του πλαισίου του σεξ. Τότε συνειδητοποιούν το βάρος. Και εξαφανίζονται.

Senior Member
    Ναι κι αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Οτι σε έβρισκαν ευάλωτη και ήθελαν να σε χρησιμοποιήσουν και να σε χειριστούν πιο ευκολα.

Σου φέρθηκαν καλά; Σε φρόντισαν;

Άρα τι σου προσέφερε η ειλικρίνεια;

Senior Member
    Ακριβώς, Χάρλεϊ.

Ο τύπος που με πέταξε στο δρόμο με αιμορραγία, είχε προφίλ 9 χρόνων τελείως ΤΕΛΕΙΩΣ άδειο, ήταν στην ιστοσελίδα παρακολουθώντας δημοσιεύσεις και σχόλια, περιμένοντας να βρει ένα θύμα, και βρήκε την αγγελία μου, που ήταν το ιδανικό του.

Και ο δεύτερος τα ίδια ήταν. Με καταχειρίστηκε ο συγκεκριμένος.

Η ειλικρίνεια μόνο τιμωρία μου έφερε. Πολλές τιμωρίες.

Senior Member
    Τι σημαίνει swipe..?

Και εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε η harleyquinn σε βρήκε ευαλωττη , επίσης δεν ξέρεις τι ανωμαλία κυκλοφορεί εκεί έξω, μπορεί άλλος να ήθελε να το χρησιμοποιήσει αυτό ότι θες να πονέσεις στο κρεβάτι . Μ αρέσει λες ότι έγραψες όλα αυτά και αυτός έψαχνε θύμα, μα τι περιμένεις? Με αυτα που γράφεις και λες είναι σαν να προκαλείς οποιοδήποτε κακοποιητικο στοιχείο υπάρχει να σου στείλει .. Δηλαδή εσύ τα έγραψες όλα αυτά και τι περίμενες? Και δεύτερον στο τιντερ είχες γράψει ότι βρισκόσουν με σκοπό το σεξ. Δεν ξέρω αν και εκεί έλεγες ότι δεν είσαι καλά, ότι και να έλεγες για τον εαυτό σου από τη στιγμή που να κανονίζεις να βγεις με τον αλλον για σεξ το περιμένεις αλήθεια?

Senior Member
    Όχι. Είχα γράψει αγγελία με σκοπό το σεξ σε ένα φόρουμ, που κατέληξε σε αυτό που με έστειλε στον δρόμο. Μετά νοσηλεύτηκα κλπ και όταν βγήκα, έφτιαξα τιντερ, όπου δεν μπήκα με αυτόν τον σκοπό, αλλά για να γνωρίσω άτομα να ξεπεράσω την προηγούμενη εμπειρία που είχε καταλήξει έτσι. Αλλά κι εκεί μιλούσα για τον εαυτό μου σαν να μιλούσα για σκουπίδι. Έλεγα είμαι άσχημη, αποκρουστική και άχρηστη, αλλά αν δεν έχεις άλλη επιλογή, στείλε. Ακόμη και στο προφίλ είχα εικόνα warning πριν τις φωτογραφίες μου.

Senior Member
    Τι υποτίμηση αυτή για τον εαυτό σου! Αξίζεις σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος! Ξεκόλλα ρε μαλκα! Διάβασε για τις γυναίκες, μην υποτάσσεσαι στην πατριαρχία και τα δημιουργήμενα πρότυπα ομορφιάς.

https://youtu.be/7T2RonyJ_Ts?si=4nPCpCZr69u_g8Eu

Είναι ωμή ειλικρίνεια αυτά που έγραψες για τον εαυτό σου και τα εκτιμώ γιατί βγαίνουν από την ψυχή σου. Αλλά πρέπει να αλλάξουν αυτά που νιώθεις για εσένα. Αυτό σου λέμε.
    Περιμένεις να σε καταλάβει ο άλλος και να σε φροντίσει αλλά δεν ξέρεις με τι κόσμο έχεις μπλέξει.
    Κατά βάθος είσαι πολύ αθώα.

Senior Member
    Νόμιζα ότι ο τελευταίος θα με καταλάβαινε και πως θα νοιαζόταν. Το είχα πιστέψει.

https://ibb.co/YvFsrN2 -> η πρώτη εικόνα που είχα πριν τις (μοναδικές) δικές μου σέλφι. Γελάστε ελεύθερα.

Senior Member
    Ε, σου λέω τέτοια ανέβαζες αλλά απ' ό,τι φαίνεται οι άλλοι δεν σε είδαν τόσο αποκρουστική εμφανισιακά όσο περίμενες, αλλά ευάλωτη και εύκολα διαχειρίσημη.
    Αυτό εκμεταλλεύτηκαν σε εσένα.

Senior Member
    Οι αγκαλιές, τα επεισόδια, τα φιλιά, η τελευταία φορά που πήγα σπίτι του που μου έστειλε να του πω πότε θα φτάσω σπίτι, πίστεψα η πανηλίθια πως με νοιαζόταν.

Δεν έχω ξεκαθαρίσει ΑΚΟΜΗ ποιος φταίει για αυτές τις δύο περιπτώσεις. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Θέλω να μιλήσω για αυτά σε κάποιον με όλη την πορεία και όλα τα γεγονότα - την αλήθεια, αλλά δεν ξέρω ΠΟΥ και σε ΠΟΙΟΝ να τα πω, να το δει κάποιος από έξω, να μου πει ποιος φταίει, γιατί εγώ δεν μπορώ να καταλάβω.

Senior Member
    κανείς δεν θα νοιαστεί περισσότερο απ' οτι εσύ για τον εαυτό σου

Senior Member
    Πιστεύω αν δεν αποσύρω την μήνυση, θα κερδίσει το δικαστήριο και όχι μόνο θα το κερδίσει, αλλά θα με κλείσει και μόνιμα σε ψυχιατρική με όσα έγραφα στο φόρουμ, αν δε με κλείσει και φυλακή δηλαδή. Την φυλακή αμφιβάλλω γιατί δεν έκανα και κάτι, αλλά την ψυχιατρική με όσα έγραφα, είμαι σίγουρη.

Δεν ξέρω αν τα παρερμηνευσα και αν φταίω εγώ για όλα, δεν ξέρω αν η μήνυση ήταν άδικη, δεν ξέρω ποιος φταίει, μου έχουν πει εκείνος, αλλά σκέφτομαι την δική μου συμπεριφορά και δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω αν ήμουν άδικη. Νιώθω παγιδευμένη. Μετανιώνω που τα είπα στην αστυνομία γιατί όπως είπε και η ψυ, εκεί που θα ηρεμήσω, θα μου έρθει κλήση για την υπόθεση και θα τρελαθώ πάλι, γιατί πάλι θα με κλείσει σε ψυ, γιατί τι αποζημίωση μπορώ να του δώσω εγώ; Είναι ένα τεράστιο βάρος που μπροστά μου αιωρείται.

Senior Member
    για ποιον μιλάς για τον τύπο που σου είχε κάνει κακό ή για τον τύπο που είχες στήσει καραούλι έξω απο το σπίτι του ?

Senior Member
    1. Δεν μπορώ να έχω λειτουργικότητα. Δεν μπορώ να δουλέψω, δεν μπορώ να έχω σχέσεις, και μου στοιχίζει πολύ αυτό. Δεν ξέρω, με πονά πάρα πολύ.

2. Έχω βρεθεί σε μια κατάσταση που, ότι και να κάνω, έχω καεί. Ανάθεμα η στιγμή που το κατήγγειλα.

Senior Member
    Μαριλου για τον πρώτο. Με έχει απειλήσει με εξώδικο, ζητά αποζημίωση για ψευδή καταγγελία και ηθική βλάβη, "προστασία" από εμένα, με αποκαλεί ψυχωτική, και έχει στείλει όλες τις δημοσιεύσεις μου στην ΔΗΕ.

Senior Member
    εφόσον είχε όντως συμβεί αυτό που λες προφανώς το λέει για να σε τρομάξει

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast