Results 166 to 180 of 201
Thread: Γιατί κάνουμε παιδιά;
-
24-02-2010, 20:02 #166
Originally posted by krino
εχεις ακουσει για καποιο σχετικο τεστ ντραιβ?
το οποιο το κανεις για να ξερεις τι παιζεται?
μια ιδεα ειναι η υιοθεσια. κανεις το παιδι και μετα αν δεν τα πας καλα, τσουπ, ψαχνεις για καποια υποψηφια μανα λυσσαρα! τις προαλλες ακουσα στις ειδησεις για μια που ΕΚΛΕΨΕ ξενο μωρο απο το μαιευτηριο! ομολογω εξεπλαγην!
- 24-02-2010, 20:02 #167
Originally posted by alexandros3
Εγώ θέλω να υιοθετήσω την alobar.
Γίνεται;
... καλέ το ρωτάς;... είμαι και \'τσέπης\' που σημαίνει μπορείς να με παίρνεις μαζί σου και στις διακοπές... :P. Επίσης θα χαίρεσαι να με έχεις μαζί σου στις ταβέρνες. Δε πίνω, δε τρώω κρέας και με δέκα μέτρα ύφασμα φτιάχνω 5,5 ταγέρ, 6 φούστες και καμιά 20αριά παντελόνια. Κάνω λάτρα, ξέρω κηπουρική, φτιάχνω ωραίες πίτες. Επίσης θα σου είμαι χρήσιμη για ο,τιδήποτε γραφειοκρατικό, κάνω ωραιότατους σαματάδες στις δημόσιες υπηρεσίες... :P. Και νά \'σαι σίγουρος. Όταν γεράσεις, δε θα σου φέρω ποτέ ένα ποτήρι νερό, θα τηλεφωνήσω στο ΕΚΑΒ μισή ώρα μετά την καρδιακή σου κρίση και αν κατά λάθος σου δώσω παραπάνω φάρμακο, θα πω \'συγγνώμη ήταν τυχαίο\' σα την Αλίκη Βουγιουκλάκη... :P. Για τα στερνά στηρίξου πάνω μου. Στο καλύτερο γηροκομείο θα σε κλείσω βρε, όλα τα καλά θα σού \'χω... :P ...
24-02-2010, 20:05 #168
Καλα άσε, μετάνοιωσα.
24-02-2010, 20:28 #169
Originally posted by persist
Originally posted by pelariry
αν η επιθυμία να κάνεις παιδιά δεν εγωστική τότε οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν παιδιά γιατί δεν υιοθετούν;
24-02-2010, 20:49 #170
Προφανώς Alobar είναι δικές σου απόψεις. Ζωγραφίζεις τον κόσμο με πολύ μελανά χρώματα. Κι ενώ δεν λέω ότι δεν είναι αλήθεια, είναι μια πολύ φτηνή αλήθεια... που δεν αναιρεί τίποτα.
24-02-2010, 21:12 #171
Το τελευταίο Αλέξανδρε δε το κατάλαβα. Εννοείς ότι οι αλήθειες μου είναι φτηνές; Όχι ότι με πειράζει, αλλά με αυτές τις αλήθειες ήρθα σε επαφή αναγκαστικά από τότε που αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Καλώς ή κακώς, από πολύ μικρή. Δε ζωγραφίζω τίποτα με μελανά χρώματα, το πινέλο το βουτήξαμε όλοι μας μέσα και το βουτήξαμε βαθιά. Πίστεψέ με, όσο κι αν δε φαίνεται, κάθε φορά που βοηθάω ένα ζώο σε όλα αυτά τα χρόνια, στην ουσία αυτό που κάνω είναι να πετάω μια πιτσιλιά χρωματιστή πάνω στον καμβά... μόνο που για να την απλώσω και να φανεί το χρώμα της, έρχομαι φάτσα - κάρτα με όλη τη σκληρότητα και τη βαναυσότητα των ανθρώπων. Και πίστεψέ με, ένας λόγος που γράφω ποίηση είναι επειδή στο πολύ βάθος της ψυχής μου πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος τελικά θα αλλάξει κάποτε αλλά με πολύ άγριο τρόπο. Το πιο σκληρό στάδιο για μένα θα είναι να καταφέρω να κάνω εθελοντισμό σε παιδιά. Χωρίς να είναι κανένας μας η συνέχεια κανενός.
:)
24-02-2010, 21:20 #172
Εννοώ ότι είναι ένα κομμάτι από τα πάντα που υπάρχουν σ\' αυτόν τον κόσμο, το πιο φτηνό κομμάτι ίσως. Αναφέρομαι σ\' αυτά που αναφέρεις. Όχι σε σένα... εκτός κι αν σε προσδιορίζουν :)
Α, να πω επίσης ότι προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν ο κόσμος θα αλλάξει και προς το καλύτερο... Αυτό για το οποίο όμως θέλω να είμαι σίγουρος είναι ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν άνθρωποι που θα παλεύουν γι\' αυτό :)
Προφανώς όμως δεν θα ήθελα να ζω πριν 500 χρόνια και να πεθάνω από κρύωμα :)
24-02-2010, 21:26 #173
Παιδια κανουμε για δεκαδες λογους κυριως απο αγαπη του ζευγαριου και να κανουν οικογενεια.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ???????
24-02-2010, 22:27 #174
Πες τα βρε αφρούλα!!! αυτό πήγαινε για την πρώτη σου πρόταση.
Για τη 2η έχω να πω ότι τα παιδιά παύουν κάποια στιγμή να είναι παιδιά και πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά στα μαθήματα και στις χαρές της ζωής.
24-02-2010, 22:54 #175
Originally posted by afrula
Παιδια κανουμε για δεκαδες λογους κυριως απο αγαπη του ζευγαριου και να κανουν οικογενεια.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ???????
αυτο δεν θα γινει καποτε γονεας?
ε?
24-02-2010, 23:26 #176
Ανάξιος γονέας να μη γίνει.Αν φταίει όποιος κάνει παιδιά, τότε πρέπει να σταματήσουν οι γεννήσεις.
24-02-2010, 23:33 #177
Originally posted by γιώτα2
Ανάξιος γονέας να μη γίνει.Αν φταίει όποιος κάνει παιδιά, τότε πρέπει να σταματήσουν οι γεννήσεις.
Τωρα για το τι θα κανουν οι γεννησεις, δεν το ξερω.
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για το οτι κανει ο ιδιος και οχι για τον πλανητη ολο.
24-02-2010, 23:35 #178
Με την λογική σου Κρίνο θα φταίει και το έμβρυο που πρόκειται να γεννηθεί.
24-02-2010, 23:37 #179
θες να πεις οτι δεν σου αρεσει η λογικη μου?
Πες μου την δικια σου να δουμε αν ειναι καλυτερη.
24-02-2010, 23:55 #180
Originally posted by Alobar
... πολύ εύστοχα το θέτεις Πελάριρυ... ναι το θέμα της υιοθεσίας είναι γολγοθάς, αλλά υπάρχουν κι άλλες διέξοδοι. Γιατί δε πάνε εθελοντές σε ορφανοτροφεία;... γιατί δε πάνε εθελοντές στα παιδικά χωριά που ζητάνε \'μητέρες\';... γιατί δε πάνε στα νοσοκομεία να παίξουν και να απασχολήσουν δημιουργικά παιδάκια με ασθένειες;... γιατί δεν αναλαμβάνουν το μικρότερο παιδάκι της πολύτεκνης οικογένειας στη \'διπλανή πόρτα\', που ο μπαμπάς μπορεί να είναι άρρωστος και η μαμά να καθαρίζει όλη μέρα σκάλες και να λείπει απ\' το σπίτι; Να το βγάλουν βολτίτσα, να του πάρουν παιχνιδάκια, να το κρατήσουν κάποιες ώρες στο σπίτι τους... μήπως επειδή δεν έχει τα μάτια του συχωρεμένου του παππού μας, δε θα γίνει δικηγόρος όπως δε καταφέραμε να γίνουμε και μεις και δε θα μας φέρει καλούς βαθμούς απ\' το σχολείο;... είναι οι προσωπικές μου απόψεις, δε ζητώ από κανέναν να συμφωνήσει φυσικά...
το εχω φαει το χαστούκι.Ξέρεις φυσικά πόσο καχύποπτοι ειναι οι ανθρωποι(,και πως να μην ειναι?)
Εγω πήγα να δωσω τα ρουχα(τα δώρα που δεν της εκαναν της μικρής) απο τη βαφτιση του παιδιου μου στην κυρία που μένει πιο κάτω, μιλάμε για χάλι μαυρο οι ανθρωποι .
Μόνο που δεν με διωξανε με τις κλοτσιές,
πηγα ευγενικά και με σκοπό να προσφέρω γιατι μου ελεγε το μωρό της δεν εχει γάλα,
την επιασε υστερια τι με περασες εμένα για ζητιάνα?μπλα μπλα μπλα..
ακουσα και την καζούρα απο τον αντρα μου και ηρέμησα.
Μια χαρούλα!!!!
Τα δίνω ολα μονο στην ΕΛΕΠΑΠ ,ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία