Γιατί κάνουμε παιδιά; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 201
    Senior Member
    Originally posted by krino
    εχεις ακουσει για καποιο σχετικο τεστ ντραιβ?
    το οποιο το κανεις για να ξερεις τι παιζεται?
    μολις μαθετε πειτε μου κι εμενα! μαρεσουνε τα δοκιμαστικα.
    μια ιδεα ειναι η υιοθεσια. κανεις το παιδι και μετα αν δεν τα πας καλα, τσουπ, ψαχνεις για καποια υποψηφια μανα λυσσαρα! τις προαλλες ακουσα στις ειδησεις για μια που ΕΚΛΕΨΕ ξενο μωρο απο το μαιευτηριο! ομολογω εξεπλαγην!

Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Εγώ θέλω να υιοθετήσω την alobar.
    Γίνεται;

... καλέ το ρωτάς;... είμαι και \'τσέπης\' που σημαίνει μπορείς να με παίρνεις μαζί σου και στις διακοπές... :P. Επίσης θα χαίρεσαι να με έχεις μαζί σου στις ταβέρνες. Δε πίνω, δε τρώω κρέας και με δέκα μέτρα ύφασμα φτιάχνω 5,5 ταγέρ, 6 φούστες και καμιά 20αριά παντελόνια. Κάνω λάτρα, ξέρω κηπουρική, φτιάχνω ωραίες πίτες. Επίσης θα σου είμαι χρήσιμη για ο,τιδήποτε γραφειοκρατικό, κάνω ωραιότατους σαματάδες στις δημόσιες υπηρεσίες... :P. Και νά \'σαι σίγουρος. Όταν γεράσεις, δε θα σου φέρω ποτέ ένα ποτήρι νερό, θα τηλεφωνήσω στο ΕΚΑΒ μισή ώρα μετά την καρδιακή σου κρίση και αν κατά λάθος σου δώσω παραπάνω φάρμακο, θα πω \'συγγνώμη ήταν τυχαίο\' σα την Αλίκη Βουγιουκλάκη... :P. Για τα στερνά στηρίξου πάνω μου. Στο καλύτερο γηροκομείο θα σε κλείσω βρε, όλα τα καλά θα σού \'χω... :P ...

Senior Member
    Καλα άσε, μετάνοιωσα.

Senior Member
    Originally posted by persist
    Originally posted by pelariry
    αν η επιθυμία να κάνεις παιδιά δεν εγωστική τότε οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν παιδιά γιατί δεν υιοθετούν;
    Αγαπητη η αγαπητε το γιατι δεν υιοθετουν το ελεγα και γω πριν με πολυ ευκολία αλλα οταν δεν το αντιμετωπιζεις δεν γνωρίζεις οτι το θεμα υιοθεσία ειναι γολγοθάς
    ... πολύ εύστοχα το θέτεις Πελάριρυ... ναι το θέμα της υιοθεσίας είναι γολγοθάς, αλλά υπάρχουν κι άλλες διέξοδοι. Γιατί δε πάνε εθελοντές σε ορφανοτροφεία;... γιατί δε πάνε εθελοντές στα παιδικά χωριά που ζητάνε \'μητέρες\';... γιατί δε πάνε στα νοσοκομεία να παίξουν και να απασχολήσουν δημιουργικά παιδάκια με ασθένειες;... γιατί δεν αναλαμβάνουν το μικρότερο παιδάκι της πολύτεκνης οικογένειας στη \'διπλανή πόρτα\', που ο μπαμπάς μπορεί να είναι άρρωστος και η μαμά να καθαρίζει όλη μέρα σκάλες και να λείπει απ\' το σπίτι; Να το βγάλουν βολτίτσα, να του πάρουν παιχνιδάκια, να το κρατήσουν κάποιες ώρες στο σπίτι τους... μήπως επειδή δεν έχει τα μάτια του συχωρεμένου του παππού μας, δε θα γίνει δικηγόρος όπως δε καταφέραμε να γίνουμε και μεις και δε θα μας φέρει καλούς βαθμούς απ\' το σχολείο;... είναι οι προσωπικές μου απόψεις, δε ζητώ από κανέναν να συμφωνήσει φυσικά...

Senior Member
    Προφανώς Alobar είναι δικές σου απόψεις. Ζωγραφίζεις τον κόσμο με πολύ μελανά χρώματα. Κι ενώ δεν λέω ότι δεν είναι αλήθεια, είναι μια πολύ φτηνή αλήθεια... που δεν αναιρεί τίποτα.

Senior Member
    Το τελευταίο Αλέξανδρε δε το κατάλαβα. Εννοείς ότι οι αλήθειες μου είναι φτηνές; Όχι ότι με πειράζει, αλλά με αυτές τις αλήθειες ήρθα σε επαφή αναγκαστικά από τότε που αντιλαμβάνομαι τον κόσμο. Καλώς ή κακώς, από πολύ μικρή. Δε ζωγραφίζω τίποτα με μελανά χρώματα, το πινέλο το βουτήξαμε όλοι μας μέσα και το βουτήξαμε βαθιά. Πίστεψέ με, όσο κι αν δε φαίνεται, κάθε φορά που βοηθάω ένα ζώο σε όλα αυτά τα χρόνια, στην ουσία αυτό που κάνω είναι να πετάω μια πιτσιλιά χρωματιστή πάνω στον καμβά... μόνο που για να την απλώσω και να φανεί το χρώμα της, έρχομαι φάτσα - κάρτα με όλη τη σκληρότητα και τη βαναυσότητα των ανθρώπων. Και πίστεψέ με, ένας λόγος που γράφω ποίηση είναι επειδή στο πολύ βάθος της ψυχής μου πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος τελικά θα αλλάξει κάποτε αλλά με πολύ άγριο τρόπο. Το πιο σκληρό στάδιο για μένα θα είναι να καταφέρω να κάνω εθελοντισμό σε παιδιά. Χωρίς να είναι κανένας μας η συνέχεια κανενός.

:)

Senior Member
    Εννοώ ότι είναι ένα κομμάτι από τα πάντα που υπάρχουν σ\' αυτόν τον κόσμο, το πιο φτηνό κομμάτι ίσως. Αναφέρομαι σ\' αυτά που αναφέρεις. Όχι σε σένα... εκτός κι αν σε προσδιορίζουν :)

Α, να πω επίσης ότι προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν ο κόσμος θα αλλάξει και προς το καλύτερο... Αυτό για το οποίο όμως θέλω να είμαι σίγουρος είναι ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν άνθρωποι που θα παλεύουν γι\' αυτό :)
    Προφανώς όμως δεν θα ήθελα να ζω πριν 500 χρόνια και να πεθάνω από κρύωμα :)

Senior Member
    Παιδια κανουμε για δεκαδες λογους κυριως απο αγαπη του ζευγαριου και να κανουν οικογενεια.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ???????

Senior Member
    Πες τα βρε αφρούλα!!! αυτό πήγαινε για την πρώτη σου πρόταση.

Για τη 2η έχω να πω ότι τα παιδιά παύουν κάποια στιγμή να είναι παιδιά και πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά στα μαθήματα και στις χαρές της ζωής.

Banned
    Originally posted by afrula
    Παιδια κανουμε για δεκαδες λογους κυριως απο αγαπη του ζευγαριου και να κανουν οικογενεια.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ???????
    ε πως δεν φταιει?
    αυτο δεν θα γινει καποτε γονεας?
    ε?

Senior Member
    Ανάξιος γονέας να μη γίνει.Αν φταίει όποιος κάνει παιδιά, τότε πρέπει να σταματήσουν οι γεννήσεις.

Banned
    Originally posted by γιώτα2
    Ανάξιος γονέας να μη γίνει.Αν φταίει όποιος κάνει παιδιά, τότε πρέπει να σταματήσουν οι γεννήσεις.
    ξερεις κανενα αναξιο γονεα, που να λεει οτι ειναι αναξιος?
    Τωρα για το τι θα κανουν οι γεννησεις, δεν το ξερω.
    Ο καθενας ειναι υπευθυνος για το οτι κανει ο ιδιος και οχι για τον πλανητη ολο.

Senior Member
    Με την λογική σου Κρίνο θα φταίει και το έμβρυο που πρόκειται να γεννηθεί.

Banned
    θες να πεις οτι δεν σου αρεσει η λογικη μου?
    Πες μου την δικια σου να δουμε αν ειναι καλυτερη.

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... πολύ εύστοχα το θέτεις Πελάριρυ... ναι το θέμα της υιοθεσίας είναι γολγοθάς, αλλά υπάρχουν κι άλλες διέξοδοι. Γιατί δε πάνε εθελοντές σε ορφανοτροφεία;... γιατί δε πάνε εθελοντές στα παιδικά χωριά που ζητάνε \'μητέρες\';... γιατί δε πάνε στα νοσοκομεία να παίξουν και να απασχολήσουν δημιουργικά παιδάκια με ασθένειες;... γιατί δεν αναλαμβάνουν το μικρότερο παιδάκι της πολύτεκνης οικογένειας στη \'διπλανή πόρτα\', που ο μπαμπάς μπορεί να είναι άρρωστος και η μαμά να καθαρίζει όλη μέρα σκάλες και να λείπει απ\' το σπίτι; Να το βγάλουν βολτίτσα, να του πάρουν παιχνιδάκια, να το κρατήσουν κάποιες ώρες στο σπίτι τους... μήπως επειδή δεν έχει τα μάτια του συχωρεμένου του παππού μας, δε θα γίνει δικηγόρος όπως δε καταφέραμε να γίνουμε και μεις και δε θα μας φέρει καλούς βαθμούς απ\' το σχολείο;... είναι οι προσωπικές μου απόψεις, δε ζητώ από κανέναν να συμφωνήσει φυσικά...
    Αυτό ειναι..
    το εχω φαει το χαστούκι.Ξέρεις φυσικά πόσο καχύποπτοι ειναι οι ανθρωποι(,και πως να μην ειναι?)
    Εγω πήγα να δωσω τα ρουχα(τα δώρα που δεν της εκαναν της μικρής) απο τη βαφτιση του παιδιου μου στην κυρία που μένει πιο κάτω, μιλάμε για χάλι μαυρο οι ανθρωποι .
    Μόνο που δεν με διωξανε με τις κλοτσιές,
    πηγα ευγενικά και με σκοπό να προσφέρω γιατι μου ελεγε το μωρό της δεν εχει γάλα,
    την επιασε υστερια τι με περασες εμένα για ζητιάνα?μπλα μπλα μπλα..
    ακουσα και την καζούρα απο τον αντρα μου και ηρέμησα.
    Μια χαρούλα!!!!
    Τα δίνω ολα μονο στην ΕΛΕΠΑΠ ,ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast