Results 46 to 60 of 61
-
06-11-2010, 12:44 #46
Originally posted by lightbluepath
....
- 06-11-2010, 12:44 #47
Εσύ πες το έγκυρο κουτσομπολιό, εγώ το λέω αλήθεια. Όσο για το αν είσαι μεροληπτικός, έχω δύο στοιχεία, πρώτον ότι βγήκατε για καφέ, και δεύτερον ότι τον υποστηρίζεις. Οπότε από κει συμπέρανα ότι είσαι. Anyway, δεν έχει νόημα όλο αυτό, ο καθένας θα πιστεύει τα δικά του. Πάντως, κρίμα, γιατί νόμιζα ότι με συμπαθούσες. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.
06-11-2010, 12:45 #48
Originally posted by Oneiroplasmenos
Καλύτερα να βρεις και εσύ παρέα να βγεις για καφέ αντί να ασχολείσαι ποιοι βγαίνουν για καφέ με ποιους.
06-11-2010, 12:55 #49
Originally posted by Oneiroplasmenos
Καλύτερα να βρεις και εσύ παρέα να βγεις για καφέ αντί να ασχολείσαι ποιοι βγαίνουν για καφέ με ποιους.
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν σε συμπαθω? Επειδη με βαφτισες \"φιλο\" του νεου \"εχθρου\" σου, πραγμα που αυτοματα με καθιστα κι εμενα \"εχθρο\"? Τι να σου πω... Αν μετατρεπεις φιλους σε εχθρους με τοση ανεση ισως δεν εχει νοημα να παραπονιεσαι που δεν εχεις δικους σου. Και οχι, δεν αλλαζουν οι καιροι, οι δικες σου αξιολογησεις ειναι που αλλαζουν ακραια και με το παραμικρο. Και ηξερα απο περσυ οτι αργα η γρηγορα θα με επαιρνε κι εμενα η μπαλα, δεν γινεται ομως να μη λεω την αποψη μου και να κανω καριερα ισορροπιστη οσο κι αν \"ενοχλουν\" τα λεγομενα μου. Εκτος κι αν προτιμας να σε αγνοουνε, προκειμενου να αποφυγουν την ταμπελα του εχθρου και του προδοτη. Οπως κι αν εχει παλι μονη σου μενεις."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
06-11-2010, 12:58 #50
Oboro, δεν έχει σχέση το πως σε βλέπω εγώ με το πως με βλέπεις εσύ. Μην τα μπερδεύεις. Το ότι δεν με συμπαθείς, δεν έχει καμμία σχέση με το αν είσαι εχθρός μου ή όχι. Εγώ είπα απλώς ότι με τα λεγόμενά σου, δείχνεις ότι δεν με συμπαθείς και εσύ αλλάζεις γνώμες και όχι εγώ. Όσο για το τι γνώμη έχω εγώ για σένα, ναι αλλάζει αν βλέπω ότι πλέον στέκεσαι απέναντί μου, δεν φταίω εγώ γι\'αυτό, δεν μεταλλάσσονται τόσο εύκολα οι απόψεις μου όπως λες από τη στιγμή που με βάζεις πλέον και ως κατώτερη λέγοντάς μου περι κουτσομπολιού. Τι θέλεις δηλαδή να αποδείξεις με αυτό; Ότι εσύ είσαι ανώτερος και εγώ κατώτερη;
06-11-2010, 13:42 #51
Παντως εγω θελω να μου συμπεριφερονται κανονικα , δεν θελω τυποποιημενες απαντησεις επειδη εχω δηλωσει οτι πασχω απο ψυχωση. Δεν θελω εαν κανω ενα τρελιαρικο νημα να πεταχτουν και να μου πουν εχεις υποτροπιασει. Δεν θελω οταν τσαντιζομαι να με κοιτανε σαν...τρελλο. Δεν ειμαι η αρωστια , εχω μια προσωπικοτητα. Θα ελεγα μαλιστα οτι ειμαι αρκετα συμβατικος και χαμηλων τονων ανθρωπος σε συγκριση με το μεσο ορο.
Ενας λογος που δεν θελω να αναφερω οτι πασχω απο κατι τετοιο ειναι αυτος. Δεν εχει σχεση με μαυρο ή ασπρο αλλα ασημαντες μικρολεπτομερειες που σε τσαντιζουν.
Πισω στο θεμα μας ,εαν ποτε προσβαλλω αναιτια καποιον (που φυσικα για μενα θα εχει αιτια για να το κανω) , ας με προσβαλλει και αυτος. Εννοειται οτι θα στενοχωρηθω , τσαντιστω και θα δημιουργηθουν πασης φυσεως συναισθηματα αναλογα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειμαστε ενα αποστειρωμενο περιβαλλον , ναι προσφερουμε στηριξη , συμβουλες , αλληλοβοηθιομαστε αλλα ειμαστε και ενα κομματι της κοινωνιας , ο καθενας με τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του.
Εγω εχω τσαντιστει με τον Βινς δεν το κρυβω γιατι μας εχει σουρει τα καρουλια μας και εχουν τσαντιστει και αλλοι φανταζομαι. Αυτο δεν σημαινει κατι , ειναι ανθρωπινο.
Δεν δεχεται αναιτια επιθεση.
Περισσοτερο εκνευριζομαι με την ηθικολογια , ανθρωποι που μπαινουν για να υποτιμησουν ολο το σαιτ ...δηλαδη τι υποτιμουν?
Οταν υποτιμουν ενα ολοκληρο σαιτ , δηλαδη ενα κοινωνικο συνολο διαφορετικων ανθρωπων ποιους ακριβως υποτιμουν?
Δεν μπηκαν σε ενα ναζιστικο σαϊτ. Η ιδιαιτεροτητα του ειναι οτι πολλοι που συμμετεχουν εχουν ψυχολογικα προβληματα. Αρα φτυνωντας στην ουσια τους ανθρωπους αυτους , γιατι το σαϊτ δεν προσφερει υποστηριξη σε ανθρωπους με...ψυχολογικα προβληματα...δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος και φαινεται το τραγελαφικο της υποθεσης.
Αυτο παει για τους καυγατζηδες που μπαινουν με χιλια-δυο νικ και δεν λενε να ξεκολλησουν , προσβαλλωντας τα παντα.
Οσο για τον Βινς εχει προσφερει πολλα εδω και τον συμπαθουν πολλοι και μακαρι να βρει τις ισορροπιες του:) (αν με μπινελικωσει παντως θα τον μπινελικωσω:P)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-11-2010, 13:50 #52
Τυποποιημενες και οι ηθικολογιες ειναι οι επεμβασεις, ειρωνειες και παρατηρησεις περι greeklish και πολυπροφιλιας, ειδικα προς ατομα που δειχνουν να περνανε δυσκολα. Κι οπως κανεις δεν θελει να τον βλεπουν με τροπο στερεοτυπικο και γραφικο απλα και μονο επειδη τα εχει παρει και βριζει, ετσι ειναι αδικο νομιζω το χειμωνα του 2009 να κανουμε παραινεσεις περι φαρμακευτικης αγωγης, και για το ιδιο ατομο ενα χρονο αργοτερα να κανουμε τα στραβα ματια επειδη αυτη τη φορα τον εχουνε βαλει στο ματι τα φιλαρακια μας. :)
Περιμενα λιγη περισσοτερη ευαισθησια απο τους αρχαιους και τις αρχαιες του φορουμ, that\'s all. Πες με αφελη."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
06-11-2010, 13:57 #53
Ακόμα και να έχει υποτροπιάσει, ποιός σου είπε ότι περνάει δύσκολα; Πιο δύσκολα περνάω εγώ, που έχω αρνητικά συμπτώματα, αλλά δεν κάθομαι να σπέρνω θέματα συνέχεια! Αλλά όμως αν έχει υποτροπιάσει δικαιολογείται σ\'αυτό, εννοείται. Δεν δικαιολογείται όμως όταν ήταν καλά, να μείωνε τα χάπια του. Εγώ γιατί δεν έχω υποτροπιάσει ποτέ; Αν τώρα γίνει ρεζίλι στους γνωστούς του ποιός θα φταίει; Εμείς;
06-11-2010, 13:59 #54
Originally posted by oboro
Τυποποιημενες και οι ηθικολογιες ειναι οι επεμβασεις, ειρωνειες και παρατηρησεις περι greeklish και πολυπροφιλιας, ειδικα προς ατομα που δειχνουν να περνανε δυσκολα. Κι οπως κανεις δεν θελει να τον βλεπουν με τροπο στερεοτυπικο και γραφικο απλα και μονο επειδη τα εχει παρει και βριζει, ετσι ειναι αδικο νομιζω το χειμωνα του 2009 να κανουμε παραινεσεις περι φαρμακευτικης αγωγης, και για το ιδιο ατομο ενα χρονο αργοτερα να κανουμε τα στραβα ματια επειδη αυτη τη φορα τον εχουνε βαλει στο ματι τα φιλαρακια μας. :)
Οχι δεν ειναι...αυτα ειναι τα μονα ευκολα , τον μην γραφεις greeklish και να μην κανεις πολλαπλα προφιλ.
Αλλωστε ειχε φτιαξει ενα νημα καταστρεψτε το e-psychology το οποιο σβηστηκε.
Το να υποδεικνυεις τα προτυπα καλης συμπεριφορας δεν ειναι στερεοτυπικο.
Το δυσκολο ειναι δεις...πιο περα και να μην τα βλεπεις...μαυρα , αλλα οπως εχουν.
Αποψη μου φυσικα , αποψη σου και σενα oboro , αλλα δεν ειναι θεμα οτι βαλανε καποιοι καποιον στο ματι.
Εννοεις δηλαδη εαν ανοιξει ενα θεμα ο Βινς , οποιοδηποτε ειναι αυτο ...θα τον παρουν με τις πετρες?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-11-2010, 14:03 #55
Originally posted by oboro
Περιμενα λιγη περισσοτερη ευαισθησια απο τους αρχαιους και τις αρχαιες του φορουμ, that\'s all. Πες με αφελη.
Δεν ήθελα να το συνεχίσω και δεν απαντούσα, βλέπω όμως πως επιμένεις.
Σε πληροφορώ λοιπόν πως εμένα με τσαντίζουν τα διπλοτριπλόφιλα, όχι όταν γίνονται γιατί κάποιος είναι σε υποτροπή, αλλά όταν γίνονται για να βρίσει κάποιος κάποιον επειδή δεν έχει το σθένος να το κάνει με το δικό του νικ, που στο κάτω-κάτω πάλι ανώνυμος είναι.
Ο βινς λοιπόν άνοιξε πέντε θέματα κυνηγώντας από πίσω τον κηπ ειρωνευόμενος ακόμη και την ψυχωση, (του κηπ), προκαλώντας τον και χλευάζοντας το οτιδήποτε έγραφε.
Όταν λοιπόν εγώ και η ρεμεντι αρχίσαμε να του μιλάμε για εμπάθεια απέναντι στον κηπ και ξεσκεπάζοντας την ταυτότητα του, άρχισαν τα άλλα νικ που στόχο είχαν εμάς όπου μας έβριζε και μας ειρωνευόταν ακόμη και σε άσχετα θέματα.
Έφτασε να φτιάχνει ποστ με δυο νικ που απαντούσε το ένα στο άλλο, βρίζοντας, μέχρι που και ο ίδιος ο αντιμν του είπε ξεκάθαρα πως πρέπει να το κόψει αυτό.
Ζήτησε συγνώμη και την επόμενη μέρα ξεκίνησε ακριβώς το ίδιο, αυτή τη φορά βρίζοντας μαζί με τα μέλη και το φόρουμ
Και έχω μια απλή ερώτηση: αν δεν αρέσει σε κάποιους εδώ μέσα το φόρουμ και τα μέλη που το απαρτίζουν γιατί να ξημεροβραδιάζεται ανοίγοντας δέκα θέματα την ημέρα?
Έλεος δηλαδή. Δεν μεταφράζονται όλα με την ασθένεια.
Υπάρχουν και οι προσωπικότητες και ο καθένας δίνει το στίγμα του.
06-11-2010, 14:06 #56
Originally posted by keep_walking
Οχι δεν ειναι...αυτα ειναι τα μονα ευκολα , τον μην γραφεις greeklish και να μην κανεις πολλαπλα προφιλ.
Αλλωστε ειχε φτιαξει ενα νημα καταστρεψτε το e-psychology το οποιο σβηστηκε.
Αποψη μου φυσικα , αποψη σου και σενα oboro , αλλα δεν ειναι θεμα οτι βαλανε καποιοι καποιον στο ματι.
Εννοεις δηλαδη εαν ανοιξει ενα θεμα ο Βινς , οποιοδηποτε ειναι αυτο ...θα τον παρουν με τις πετρες?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
06-11-2010, 14:12 #57
Συμφωνώ με Θεοφανία. Άλλωστε ο ίδιος μιλάει για ρατσισμό από ψυχολογικά άρρωστους σε ψυχολογικά άρρωστους, ενώ ο ίδιος είναι ο χειρότερος ρατσιστής. Και με αυτά που έκανε στον keep, από ότι διαβάζω, και με αυτά που έλεγε ότι εδώ μέσα είναι έγκλειστοι, και να μην βρει γκόμενο η me_vs_myself από εδώ μέσα γιατί είναι όλοι εξαρτημένοι από ψυχοφάρμακα, και μετά είμαστε όλοι τρελοί, έλεος δηλαδή. Απορώ τι του βρίσκεις και τον υποστηρίζεις ακόμα. Εμείς ποιοί είμαστε ή αυτός ποιός είναι και εσύ που τον υποστηρίζεις; Που τείνεις και να αγνοείς αυτά που σου γράφω.
06-11-2010, 14:14 #58
Originally posted by lightbluepath
Ακόμα και να έχει υποτροπιάσει, ποιός σου είπε ότι περνάει δύσκολα;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
06-11-2010, 14:17 #59
Δεν ξέρω εγώ που τα έζησα και ξέρεις εσύ βρε oboro? Δηλαδή πραγματικά, λες για μας ποιοί νομίζουμε ότι είμαστε, εσύ ποιός νομίζεις ότι είσαι που τα ξέρεις όλα;
20-11-2010, 01:22 #60
Απο οτι ξερω το τοξοπλασμα μεταφερεται στη γατα απο τα ποντικια..οι γατες τα τρωνε και ετσι το εχουν..οχι οτι ειναι απαραιτητο,ισχυει κυριως για τις γατες που ειναι αδεσποτες.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< συμφωνω , δεν υπαρχει στις γυναικες ιδιαιτερη 'προτιμηση'
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή