ανεργια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: ανεργια

Banned
    μμμ πολυ καλη ιδεα αμελι!!ναι ρε συ!!

θα παω κ εγω να το κοιταξω!!

Senior Member
    ναι ναι να πας!
    αντε καλη μας τυχη σε ολους τους ανεργους!

Banned
    υγεια να εχουμε κ ψωμι κ ελια!!!αυτο εχω να πω!!

κ θετικη σκεψη!που θα παει θα φτιαξουν τα πραγματα!!

Senior Member
    Για τον άνδρα είναι πιο μεγάλη ξεφτίλα να είναι άνεργος καθώς αυτό επηρεάζει όλη την κοινωνική και προσωπική του ζωή.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που αυτοκτονούν είναι άνεργοι άνδρες.Αν είσαι άνεργος δε γυρνάει να σε κοιτάξει ούτε θηλυκή γάτα,αφού το πρώτο που σε ρωτάνε όλες είναι τί δουλειά κάνεις,πόσα βγάζεις κλπ.Για τη γυναίκα δεν είναι και τόσο τραγικό,αφού παντα θα βρει κάποιον λεφτά να παντρευτεί ή τελοσπάντων να την συντηρεί,ιδίως αν είναι νεαρής ηλικίας.

Banned
    Originally posted by Paolo_1
    Για τον άνδρα είναι πιο μεγάλη ξεφτίλα να είναι άνεργος καθώς αυτό επηρεάζει όλη την κοινωνική και προσωπική του ζωή.Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που αυτοκτονούν είναι άνεργοι άνδρες.Αν είσαι άνεργος δε γυρνάει να σε κοιτάξει ούτε θηλυκή γάτα,αφού το πρώτο που σε ρωτάνε όλες είναι τί δουλειά κάνεις,πόσα βγάζεις κλπ.Για τη γυναίκα δεν είναι και τόσο τραγικό,αφού παντα θα βρει κάποιον λεφτά να παντρευτεί ή τελοσπάντων να την συντηρεί,ιδίως αν είναι νεαρής ηλικίας.
    καλα εσυ εχεις μεινει στην εποχη που ο αντρας πρεπει να συντηρει την γυναικα??
    πιστεψε με καμια (με μυαλο) γυναικα δεν ενοχλειται απο εναν ανεργο αντρα..(η ανεργια ειναι προσωρινη ανεξαρτητως φυλου)
    με τους αεργους υπαρχει προβλημα
    :)

Senior Member
    Originally posted by Paolo_1
    παολο εχω την εντυπωση οτι επειδη δεν τα πας καλα με τις γυναικες,εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ολες μας ειμαστε \"πουτανες\" (δλδ μας νοιαζει μονο το πορτοφολι του αντρα).
    λυπαμαι που εν ετη 2010 υπαρχουν ατομα με τετοιες αντιληψεις...

Senior Member
    Βασει του κλασσικου ρολου αντρος-γυναικος παρολο που οι ρολοι εχουν μπερδευτει πιο πολυ απο οτι παλια που ηταν πιο \"ξεκαθαρα\" τα πραγματα , ναι ειναι πιο βαρυ για τον αντρα και εχεις δικιο Παολο.
    Δεν μπλεκω απαραιτητα το τριπακι προτιμηση απο αλλο φυλλο μεσα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    στην σημερινη εποχη με τις απαιτησεις της ζωης καλως η κακως πρεπει να δουλευει κ ο αντρας κ η γυναικα..

κ αλοιμονο στην γυναικα που συντηρειται απο εναν αντρα (ευτυχως οχι πια)

συμπερασμα:δεν μας ενοχλει ενας ανεργος αντρας(το δεχομαι ειναι βαρυ ψυχολογικα)

οι τεμπεληδες μονο!
    :)

Senior Member
    Οι τεμπεληδες δεν εχουν ψυχη?

Ειμαι φαν της τεμπελιας λολ...οχι βεβαια της απολυτης αποχαυνωσης:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking

βεβαιως κ εχουν ψυχη!:)

οταν ομως δεν εχουν υποχρεωσεις!ναι?

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos
    Originally posted by keep_walking

βεβαιως κ εχουν ψυχη!:)

οταν ομως δεν εχουν υποχρεωσεις!ναι?
    Χαχα μεσα ειμαι δεν εχω καμμια υποχρεωση...σχεδον:)....ουφ

Senior Member
    Originally posted by amelie74

παολο εχω την εντυπωση οτι επειδη δεν τα πας καλα με τις γυναικες,εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι ολες μας ειμαστε \"πουτανες\" (δλδ μας νοιαζει μονο το πορτοφολι του αντρα).
    λυπαμαι που εν ετη 2010 υπαρχουν ατομα με τετοιες αντιληψεις...

Κι εγώ λυπάμαι που δυστυχώς εν έτει 2010 είναι πλέον πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι το χρήμα είναι το παν,ειδικά σε τέτοιες περίεργες εποχές που περνάμε σαν χώρα.

Senior Member
    Originally posted by dora-agxos

πιστεψε με καμια (με μυαλο) γυναικα δεν ενοχλειται απο εναν ανεργο αντρα..(η ανεργια ειναι προσωρινη ανεξαρτητως φυλου)
    Ναι,καλά!

Banned
    Αυτό ότι το χρήμα είναι το παν είναι ξεφτίλα και άθλιο όπως είπα σε ένα άλλο θέμα και όποιος το πιστεύει αυτό για μένα είναι άθλιος εντελώς. Εννοώ για τον εαυτό του ότι το χρήμα είναι το παν. Anyway, διαφωνώ με Δώρα, εγώ δεν \'θελα έναν άντρα άνεργο ενώ εγώ δουλεύω, εκτός και αν έκανε τις δουλειές του σπιτιού λολ. Αλλά και πάλι δεν μου πάει. :P Και δεν πιστεύω ότι δεν έχω μυαλό ούτε εγώ ούτε άλλες γυναίκες που είναι έτσι και είναι πολλές. Ένας τέτοιος άντρας που θα ήθελε να συντηρείται από μένα δεν θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ άσε που δεν θα με αγάπαγε πραγματικά και θα ερχόταν για συμφέρον. Βέβαια η Δώρα λέει άνεργος και όχι άεργος, όμως ξέρω ότι δουλειά βρίσκεις άμα θες άμα δεν θες δεν βρίσκεις ίσως όχι αυτό που θέλεις στην αρχή, κάτι άλλο αλλά μετά καλυτερεύεις.

Senior Member
    περνά τόσο γρήγορα ο καιρός όταν είσαι άνεργος κ μοιάζει σαν να κυλά ο χρόνος εις βάρος σου..
    απαίσο συναίσθημα.. διάβαζα σχετικά το παρακάτω κ θα έλεγα ότι με εκφράζει απόλυτα, δεν έχω λόγια να περιγράψω τι αισθάνομαι
    "Άνεργος δεν είναι ένα άτομο που έχει χάσει τη
    δουλειά του. Είναι ένα άτομο που έχει χάσει την ταυ-
    τότητά του, που δεν ξέρει τι να κάνει με το χρόνο, την
    οικογένειά του, τη ζωή, τον εαυτό του. Ένας άνεργος
    δεν είναι κάποιος που ψάχνει για δουλειά, είναι κά-
    ποιος που ψάχνει για στηρίγματα επιβίωσης. Μαζί με
    τη δουλειά στο συμβολικό επίπεδο, χάνεις πολύ πε-
    ρισσότερα από οικονομικά αγαθά. Χάνεις την αυτοε-
    κτίμηση, τον αυτοσεβασμό, την αξιοπρέπειά σου."

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread