Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 161 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast
Results 136 to 150 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    καταρχην συγνωμη αν σε ταραξα..ειλικρινα.
    Δευτερον οι φρασουλες που σε κανουν να θες να σπασεις την οθονη δεν εχουν να κανουν ΜΟΝΟ με αυτο που σου συμβαινει..Εγω γενικα το εγραψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ενιγουει σε διαβεβαιωνω οτι ουτε γελαω ουτε κοροιδευω και λυπαμαι αν βλεπεις ετσι!!

Την αληθεια γιατι δεν την λετε ποτε μωρε? ΕΕΕ?

Τα ιδια κανουν και οι ψυχολογοι...απλα σε κανουν να δεις τα πραματα "αλλιως"...
    αντι να σου πουν στα ισα οτι οι ευκαιριες χαθηκαν και για το καλο σου πρεπει να φυγεις απ τη ζωη καθονται και συντηρουν στη ζωη ανθρωπους ντεμι...που 50-50 κρατιουνται μονο και μονο γιατι? για να περηφανευονται οτι τους εσωσαν απ τον θανατο και τους κρατανε "ζωντανους" σε μια ζωη που οι ιδιοι δεν θα αντεχαν...κι ολα αυτα βεβαιως για τα φραγκα....

αντε γεια...

Senior Member
    για ποιους μιλας ρε μεγαλε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αντι να κανεις μαλακια,ξεκινα τις εξυπναδες!βολιωτη ολος ο βολος ειναι δικος σου!αντε ξεκολλα επιτελους παρθενος εισαι οχι λεπρος!δεν εγινε τιποτα!σταματα να αγχωνεσαι!βγες πιες και κανενα ποτακι να νιωθεις ανετα κ τα υπολοιπα ειναι ευκολα!!κ αν δεν πετυχει,χεστηκες!την επομενη φορα,σημασια εχει που εσυ θα κανεις βηματα!
    Μαλλον δεν διαβασες τπτ μεχρι τωρα απο αυτα που εγραψα...απαντα μου ειλικρινα...εσυ θα εβρισκες τα κουραγια? ή μηπως με ενα απλο "χεστηκες" νομιζεις οτι καθαρισες...? εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεμε....οχι απαντα μου ειλικρινα αν ησουν στην θεση μου τι θα εκανες? ειλικρινα ομως εε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    για ποιους μιλας ρε μεγαλε?
    Αν διαβασεις το θεμα θα καταλαβεις...προφανως γενικα απευθυνομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post

αντι να σου πουν στα ισα οτι οι ευκαιριες χαθηκαν και για το καλο σου πρεπει να φυγεις απ τη ζωη καθονται και συντηρουν στη ζωη ανθρωπους ντεμι...που 50-50 κρατιουνται μονο και μονο γιατι? για να περηφανευονται οτι τους εσωσαν απ τον θανατο και τους κρατανε "ζωντανους" σε μια ζωη που οι ιδιοι δεν θα αντεχαν...κι ολα αυτα βεβαιως για τα φραγκα....

αντε γεια...
    οι ευκαιριες δεν χανονται σε κανεναν. για παρθενος πολυ μεγαλο στομα εχεις.

Senior Member

αντε γεια...
    ε δεν θα πω μια αληθεια που ειναι μονο ΔΙΚΗ σου!!
    Εγω θα πω αυτο που πιστευω..
    Μοιραστηκα μαζι σου μια εμπειρια μου για να δεις οτι ΟΧΙ δεν ειναι τρομερο για την ΑΛΛΗ αυτο που σου συμβαινει!!
    Δεν πηγα να μειωσω αυτο που νιωθεις,αλλα να σου συμπαρασταθω!!
    Δεν τα καταφερα?οκ..θα το ξεπερασω!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Αν διαβασεις το θεμα θα καταλαβεις...προφανως γενικα απευθυνομαι
    . γενικα ξεγενικα οι γιατροι ορκιζονται να σωζουν ζωες ασχετως αν εσυ η αλλοι διαφωνουν με αυτο.

Banned
    Μαλλον δεν διαβασες τπτ μεχρι τωρα απο αυτα που εγραψα...απαντα μου ειλικρινα...εσυ θα εβρισκες τα κουραγια? ή μηπως με ενα απλο "χεστηκες" νομιζεις οτι καθαρισες...? εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεμε....οχι απαντα μου ειλικρινα αν ησουν στην θεση μου τι θα εκανες? ειλικρινα ομως εε?
    ασε μας ρε jim εχεις φερει την καταστροφη επειδη ακομα δεν.........!στο χερι σου ειναι!λυπαμαι που δεν καταλαβαινεις κανεναν εδω μεσα κ τα οσα σου εχουν γραψει!κλαψε λοιπον αφου αυτο θες κ συνεχισε για τα επομενα 50 χρονια να σιχτιριζεις που δεν εχεις ολοκληρωσει!

Senior Member
    οι ευκαιριες δεν χανονται σε κανεναν. για παρθενος πολυ μεγαλο στομα εχεις.
    Σε εθιξα εσενα ρε φιλε? Εδω παω να τρελαθω, θα χω να ασχολουμαι τωρα και με σενα?

Senior Member
    . γενικα ξεγενικα οι γιατροι ορκιζονται να σωζουν ζωες ασχετως αν εσυ η αλλοι διαφωνουν με αυτο.
    οι ψυχολογοι δεν ειναι γιατροι

Banned
    jimmaster μη περιμενεις να βρεις λυση ή να νιωσεις καλυτερα εδω μεσα. ειναι απλα αλλο ενα forum man, τπτ παραπανω! σε ολα τα forums το ιδιο γινεται, γραφεις κατι κι ο καθενας σου λεει το μακρυ του και το κοντο του, απλα τη γνωμη του. μη περιμενεις κατανοηση ή κατι αλλο εδω. θα μπορουσες να αναλυεις το προβλημα για χρονια, χωρις να αναφερθει και τπτ ουσιαστικο, οποτε χασιμο χρονου ειναι. το θεμα ειναι τι κανεις κι εσυ εκει εξω. αν εχουμε ολοι βολευτει στη μοναξια κι εχουμε μαθει σε συγκεκριμενο τροπο ζωης (συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα, γιατι παραμενω single), τοτε μπορει τελικα να μην εχουμε και τοση αναγκη τις γυναικες, ειδικα αν εχουμε τις δουλειες μας ή αλλα ενδιαφεροντα που μας κανουν να ξεχνιομαστε. ισως φαινεται ασχημο κι offtopic αυτο, αλλα γενικα σε ολους οσους εχουν παρομοιο προβλημα θελω να πω να συνεχισουν κανονικα τις ζωες τους με οτι τους ευχαριστει περισσοτερο (ειτε ειναι ενα αθλημα, η τεχνη, οποιαδηποτε δραστηριοτητα... μεχρι και 15 μαλακιες τη μερα). δεν χρειαζεται να νιωθετε εξαρτημενοι απ'τις γυναικες, κι οτι σονυ και καλα πρεπει να κανετε σεξ. ετσι κι αλλιως και στο παρελθον υπηρχαν μοναχοκορες που πεθαναν παρθενες, δε καναν ποτε τους σχεση γιατι ηταν θεουσες, υπερβολικα χαμηλων τονων ή οτι αλλο. ειναι κι αυτα μεσα στη ζωη και συμβαινουν, μαθετε να τα δεχεστε οπως σας ερθουν, και να μη το βαζετε κατω. δε ξερω τι αλλο μπορω να πω εδω περα... να μαζευτουμε αν ειναι ολοι οσοι εχουμε παρομοιο προβλημα, να παμε σε κανα μπουρδελο απλα για να ξεδωσουμε. αυτα, καλημερα!

Senior Member
    Σε εθιξα εσενα ρε φιλε? Εδω παω να τρελαθω, θα χω να ασχολουμαι τωρα και με σενα?
    μην νομιζεις οτι μια σχεση η το σεξ θα λυσουν ολα τα προβληματα. πηγαινε σε ψυχολογο εφοσον εχεις εγκλωβιστει σε τετοιο λουκι. εδω μεσα μην περιμενεις και καναν ειδικο να σου κανει την δουλεια για σενα. εμπειριες ανταλλαζουμε. δεν μπορουν να λυθουν τα προβληματα μεσω συζητησης σε ενα φορουμ.

αλλοι στην θεση σου πηγαινουν σε οικους ανοχης, αλλοι οχι. δεν υπαρχρουν ειδικες οδηγιες γιατι δεν εχουν ολοι τις ιδιες ευαισθησιες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ασε μας ρε jim εχεις φερει την καταστροφη επειδη ακομα δεν.........!στο χερι σου ειναι!λυπαμαι που δεν καταλαβαινεις κανεναν εδω μεσα κ τα οσα σου εχουν γραψει!κλαψε λοιπον αφου αυτο θες κ συνεχισε για τα επομενα 50 χρονια να σιχτιριζεις που δεν εχεις ολοκληρωσει!
    Εγω καταλαβαινω...εσεις δεν καταλαβαινετε...

Και δεν απορω που στην ουσια κανεις δεν μου απανταει συγκεκριμενα...

1. Ρωτησα ολα τα θυληκα εδω μεσα αν θα γυριζαν να με κοιταξουν και δεν απαντησαν
    2. Ρωτησα ποιος θα αντεχε να "προχωρησει" σε αυτη την ηλικια ξεροντας το παρελθον του και παλι δεν μαπαντησαν

και πολλα αλλα βεβαια...

Senior Member
    μην νομιζεις οτι μια σχεση η το σεξ θα λυσουν ολα τα προβληματα. πηγαινε σε ψυχολογο εφοσον εχεις εγκλωβιστει σε τετοιο λουκι. εδω μεσα μην περιμενεις και καναν ειδικο να σου κανει την δουλεια για σενα. εμπειριες ανταλλαζουμε. δεν μπορουν να λυθουν τα προβληματα μεσω συζητησης σε ενα φορουμ.

αλλοι στην θεση σου πηγαινουν σε οικους ανοχης, αλλοι οχι. δεν υπαρχρουν ειδικες οδηγιες γιατι δεν εχουν ολοι τις ιδιες ευαισθησιες...
    Αν διαβασεις το αρχικο ποστ θα δεις οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ για γιατρους και οι ψυχολογοι απο ταμεια κτλ δεν καλυπτονται....

Banned
    Εγω καταλαβαινω...εσεις δεν καταλαβαινετε...

Και δεν απορω που στην ουσια κανεις δεν μου απανταει συγκεκριμενα...

1. Ρωτησα ολα τα θυληκα εδω μεσα αν θα γυριζαν να με κοιταξουν και δεν απαντησαν
    2. Ρωτησα ποιος θα αντεχε να "προχωρησει" σε αυτη την ηλικια ξεροντας το παρελθον του και παλι δεν μαπαντησαν

και πολλα αλλα βεβαια...
    εγω καλε μου ανθρωπε σου απαντησα!!δεν θα ειχα κανενα προβλημα απολυτως αν μου ελεγε ενας στην ηλικια σου οτι ειναι παρθενος!κανενα προβλημα!

Page 10 of 161 FirstFirst ... 891011122060110 ... LastLast