Results 421 to 435 of 2414
-
05-01-2011, 11:13 #421
- 05-01-2011, 11:22 #422
Ποιος σου ειπε οτι εισαι μοναδικος???????? ΦΙλος μου αγαπητος ο οποιος ετυχε κα αυτος να ηταν παχουλος κ πολυ ντροπαλοσ κ μεταλασ, ηταν παρθενος μεχρι τα................................ 36 του!!!!!!! ΕΠισης μια παο τισ κολλητες μου φιλες ειναι παρθενα, η οποια το Μαιο κλεινει τα 27 και ειναι μια χαρα νορμαλ. Η ξαδερφη μου πρωτη φορα το εκανε στα 24 με τον αντρα που μετα παντρευτηκε, νορμαλ κ αυτη, τελοσπαντων υπαρχουν παααααααααρα πολλες τετοιες περιπτωσεις!!! Το θεμα είναι να εισαι ευγνωμων γιατι οχι ειχες στη ζωη σου μεχρι τωρα, ακομα και για οτι δεν ειχες, γιατι σε κανανε αυτο που εισαι τωρα! Εισαι τελειος, πιστεψε το κ οπως ειπαμε τωρα πια θα σκεφτεσαι μονο τα θετικα. Δεν εχει νοημα να σκεφτομαστε τι εχουμε χασει μεχρι τωρα, νοημα εχει να κοιταμε τι δεν θα χασουμε τωρα κ στο μελλον... ΕΙσαι νεος, εισαι υγιης, εχεις οικογενεια, εχεις ενα πτυχιο, το μελλον ανοιγεται μπροστα σου
05-01-2011, 13:06 #423
05-01-2011, 13:21 #424
36??? WTF!!! Χωρις πλακα τωρα το φυσιολογικο ειναι να αναζητας τον ερωτα με το που ξυπνησει το σωμα σου....και δεν μιλαω για 11-12 που ημουν εγω οταν καταλαβα τι κανουν τα αγορακια και τι τα κοριτσακια (αν και τοτε λογω παιδικης αφελειας μου ηταν πολυ πιο ευκολο "να την πεσω") αλλα οκ στο λυκειο πρεπει τουλαχιστον ενα αισθηματακι να εχεις....εγω ειχα αλλα ημουν τοσο μαζεμενος σε σημειο βλακειας...ειχα τρομερα δυσκολη εφηβεια...σε καποιο σημειο το καλοκαιρι της 2ας λυκειου που αρχισα να συνειδητοποιω καποια πραγματα για τη ζωη ειχα καταθλιπτικο επεισοδιο για κανα μηνα...ειχα δλδ και την ταση για ψυχολογικες αναταραξεις...δεν ημουν το χαρουμενο παιδακι ημουν πιο σκοτεινος και εγκεφαλικος...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παλι δεν εχεις αναγκη απο ερωτα...μπορει ερωτα με ενα κοριτσι παρομοιο με σενα οκ ... αλλα το σωμα εφηβου που το κατακλυζουν οι ορμονες συνεχιζεις να το χεις! Φαντασου πως ενιωθα τοτε...!!! Τωρα ειμαι πιο ψυχραιμος..τωρα εχω δει και 5 πραματα..ειμαι και μεγαλυτερος...αλλα και τοτε οπως και τωρα, το μοναδικο πραγμα που με κρατουσε/κραταει ηταν αυτη η μυθοποιηση..οτι ειναι κατι το τοσο σημαντικο πια! ή οτι πρεπει να ειναι με το πιο ομορφο κοριτσι αλλιως εισαι αποτυχημενος κοινωνικα!!! Επεσα και σε κοσμο που ηταν ΓΤΠΚ! Οταν πηγαινα σε αλλα σχολεια τα παιδια ακουγανε και ροκ ή επειδη ημουν και κιθαριστας με αντιμετωπιζαν αλλιως...πιο φιλοξενα...στο δικο μου το ******** ηταν ολοι και ολες καγκουρες με εγκεφαλο που απουσιαζε.....βεβαια παρολο που ημουν παχουλος καποιες κατακτησεις παντα ειχα...και μερικες φορες με ωραια κοριτσια...και παντα μεχρι τωρα ωραια κοριτσια δειχναν ενδιαφερον...απλα εγω ετρεχα τρομαγμενος πισω σε ενα κοσμο που ειχα δημιουργησει που ηταν ευκολος για μενα...και εγωιστικος κοσμος βεβαια...με την μουσικη την κιθαρα μου τους φιλους μου και τα διαβασματα...ειχα και το κομπλεξ οτι δεν προερχομουν απο πλουσια οικογενεια...πιστευα οτι για κατσει διπλα σου κοπελα πρεπει να σαι λεφτας..! οχι να σε γουσταρει και να στε ερωτευμενοι...αυτες ειναι εννοιες που δεν περναγαν απ το μυαλο μου....
πιστευω σου δωσα μια εικονα για μενα...και πως εφτασα εδω...οσο για τον φιλο σου των 36 ομολογω μου κανει εντυπωση...εγω στη θεση του λογικα θα ειχα....αντε μη το γραψω... :P
05-01-2011, 13:28 #425
τα βλεπεις που δεν εισαι ο μονος??ε??η να σε μαλωσω??
05-01-2011, 13:31 #426
Υπαρχουν πολλοι , κυριως ντροπαλοι που αργουν να κανουν ερωτα...η ντροπαλοτητα μπορει να γινει μεγαλος βραχνας. Χρειαζεται και η τυχη βεβαια...μπορει καποιος να ειναι ντροπαλος και να πεσει στην...καταλληλη γυναικα νωρις:)
Τεσπα , δεν ειναι κατι ασυνηθιστο αυτο που παιρνας jimmaster..μην ανησυχεις υπερβολικα:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-01-2011, 13:36 #427
Καθενας εχει τα βιωματα του κ το μυαλο του που σε συνδυασμο δημιουργουν εναν μοναδικο ανθρωπο κ μια μοναδικη πορεια. Ο φιλος μου για καποιους λογους εφτασε εκει, εσυ γαι καποιους αλλους, ισως καποιοι ειναι παρομοιοι, κτλ. Εχεις εντοπισει πραγαμτα που σε εμποδισαν εως τωρα να εχεις ερωτικη ζωη, "θα πρεπε να σουν λεφτας, θα πρεπε να ταν η πιο ομορφη, ησουν χοντρος κτλ". Ολα αυτα ειναι εμποδια που βλεπει κανεις οταν δε θελει να προχωρησει. Οταν θελει κανεις κατι δε βλεπει εμποδια αλλα τροπους για να το πετυχει. Τωρα αναζητας τους τροπους! Ευγε! Επισης, να ξερεις οτι ολοι εχουμε περασει παλουκια στη ζωη μας, οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ισως μεγαλυτερα κ περισσοτερα απο σενα, αλλα δεν εχει σημασια ειπαμε ο καθενας βλεπει το προβλημα του ως το φοβεροτερο κ πιο αξεπεραστο. Αυτο που θελω να σου πω ομως ειναι οτι εισαι σε καλυτερη θεση απο οτι νομιζεις τωρα. Παντα τα πραγματα στη ζωη ειναι και θεμα αντιληψης. Την ιδια κατασταση μπορει να την βλεπει καποιοσ και να ουρλιαζει απο πανικο, κ ενας αλλος να ειναι ψυχραιμος κ αισιοδοξος.
Εγω ημουν η μαυριλα προσωποποιημενη απο την 6η δημοτικου εως πριν λιγο καιρο. (ειναι αρκετα χρονια). ΓΙα να φανταστεις, στο λυκειο που εκανα παρεα με ολο το περιθωριο, εγω το φυτο της ταξης, μια φορα που μιλαγα με ενα φιλο μου μεταλα με σκουλαρικια τατου κροσακι ορφανο απο πατερα αναρχικο κ τελευταιο μαθητη, μου ειπε εκπληκτος: Μα καλα, εσυ εισαι χειροτερη μαυριλα απο μενα! Αυτο που θελω να πω παλι, ειναι οτι αυτους που μπορει να βλεπεις εσυ ως νορμαλ κ καλυτεροςυ απο σενα, 9 στις 10 σιγουρα δεν ειναι. τα φαινομενα απατουν κ δεν ξερεις ποτε τι κουβαλαει καθε ανθρωπος.
05-01-2011, 14:52 #428
Το φιλαρακι που μου γνωρισε αυτη την κοπελα ειναι αδελφη ψυχη με μενα...με μια διαφορα ομως...ηταν παντα εμφανισιμος...δλδ οχι απλα εμφανισιμος...κατι παραπανω...πολλες σχεσεις δεν ειχε γιατι οπως κι εγω περναγε μεγαλες περιοδους πτωσης ψυχολογικης αλλα ηταν και ειναι πολυ ντροπαλος και κλειστος χαρακτηρας...απλα αυτος ειχε οπως λετε τυχη...δλδ ηταν εμφανισιμος και η πρωτη του κοπελα (στο λυκειο) τον πλησιασε και του την επεσε χοντρα και δεν μπορουσε να κανει πισω παρολο που ντρεποταν...ε ετσι απεκτησε καποιο κολαι και του φυγε η παρθενια (κυριως η ψυχολογικη) νωρις...αλλα και παλι οταν χωρισε μαυτην περασε πολυς καιρος μεχρι να βρει αλλη...δλδ ψιλοπασπατεψε μια αλλη για μερικες μερες...απο τοτε μεχρι να ξανακανει σεξ με κοπελα περασαν χρονια...χρονια κλεισμενος στον εαυτο του, χρονια που αισθανοταν σκατα...τα λεγαμε τοτε κι εγω απορουσα και του το ελεγα...ολες στα ποδια σου θα πεσουν ρε βλακα...τπτ αυτος...ε και βρηκε μια απο κοινη γνωριμια που δεν του πολυαρεσε...κανανε εκει τι κανανε...εληξε βεβαια γρηγορα...ε και τωρα αφου περασανε παλι καποια χρονια, βρηκε αυτη που ειναι τωρα που φιλη της ειναι αυτη που με ενδιαφερει εμενα... μεγαλη η παρενθεση μου αλλα την εκανα για να δειξω οτι οσο ντροπαλος κι αν εισαι καμια φορα εχεις την τυχη με το μερος σου....βεβαια τωρα εμφανισιμο κι εμενα με λες και το βλεπω καθημερινα στις συναναστροφες μου...κοπελες κοιτανε συνεχως...σαν να ανοιξε καινουριος δρομος...σαν να αποκαλυφθηκε ενας κοσμος που δεν ηξερα οτι υπηρχε....και συνειδητοποιω βεβαιως για μια ακομα φορα ποσο ματαιοδοξος τελικα ειναι ο ανθρωπος....επισης ομως συνειδητοποιω οτι η εμφανιση ανοιγει μεν πορτες αλλα αμα ο ψυχισμος σου ειναι τραυματισμενος τοτε δεν υπαρχει και πολυ μελλον...
05-01-2011, 15:05 #429
Αυτες οι ταμπελες ειναι που κανουν τον ανθρωπο να αγχωνεται και να κλεινεται σε ενα νοητο περιθωριο....!! Ευτυχως αυτα τα "περιθωρια" στις μερες μας εχουν εκλειψει! Κι οπως μου τα περιγραφεις ηλικιακα πρεπει να εισαι 4-5 χρονια μεγαλυτερη μου ετσι? Γιατι θυμαμαι κι εγω οταν ημουν ξερω γω δημοτικο κι εβλεπα τα παιδια που πηγαινανε λυκειο μου φαινοντουσαν (κυριως οι μεταλλαδες) αλητες και περιθωριακοι....τωρα πλεον θεωρειται κουλ να εισαι μεταλλας και τα καταλοιπα εκεινα εχουν εξαφανιστει! Αλλα βλεπεις ομως πως οι κατηγοριες αυτες σου γαμανε την ψυχολογια!! Εισαι φυτο, κουλ, μεταλλας, αναρχικος, περιθωριακος, μουναρα, μπαζο, φλωρος,μαγκας, γαμιας, αμασητος...κτλ κτλ...τι μαλακιες ειναι αυτες? ολοι ειμαστε ανθρωποι! Εγω το επαιρνα ως πολυ σοβαρο το γεγονος οτι ημουν και καλος μαθητης και μεταλλας και το θεωρουσα σιγουρο οτι καμια δεν θα με κοιταξει....ασχετα αν σαν κλασικος μαλακας που ειμαι, εμαθα οτι ενα απο τα ομορφα κοριτσια του σχολειου με ειχε ερωτευτει αλλα ποτε δεν ειχε τα κοτσια να μου το πει...αυτα τα στερεοτυπα και η εμμονη μου να κολλαω και να τα βλεπω ολα ως γραμμες και ραγες με κανανε τοσο απολυτο και τοσο κολλημενο και ουσιαστικα με εφεραν εδω που με εφεραν...
οτι τα φαινομενα απατουν αυτο ειναι μεγαλη αληθεια οντος...πχ εγω και ο φιλος μου...μπαινουμε πολλες φορες 2 μας σε ενα μαγαζι και συγκεντρωνουμε τα βλεμματα των γυναικων...αλλα τι να κανουμε...αντε κι εγω ειμαι λιγο πιο ομηλιτικος απ αυτον αλλα μεχρι τωρα με τρομαζε πολυ η τετατετ επαφη με γυναικες...οσο αν τελικα δεν βλεπω τι στο διαολο φοβομουν...οποτε συνηθως μας περνανε και για gay (λολ) και φευγουμε απραγοι...καθομαστε σα μαλακες, πινουμε ενα ποτο και μετα γυρναμε σπιτι...κι εγω αισθανομαι οτι πεταξα ενα βραδυ....ξερεις ποσες φορες εχει γινει αυτο? να κλαιγομαστε σαν ηλιθιοι και μετα να γυρναμε σπιτι...? ουυυ εκατομμυρια...
Α και κατι τελευταιο: αυτο με το καλος - κακος μαθητης = καλο/κακο παιδι ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΜΩΣ!!!!
βασικα οι κακοι μαθητες ηταν πιο ξεψαρωμενοι με τη ζωη γενικοτερα και τα καταφεραν καλυτερα γιατι δεν ηταν παγιδευμενοι σε προτυπα του τυπου καλος μαθητης = πανεπιστημιο = επιστημονας που βγαζει πολλα λεφτα κτλ...αυτο το προτυπο περα απ το οτι σε περιοριζει υπερβολικα σαν ανθρωπο σε αγχωνει κιολας χωρις λογο στην πιο ωραια ηλικια...κι ολα αυτα γιατι? για να καταληξεις ανεργος οπως ειμαι εγω τωρα...γαμησετα δλδ!!! και καλος μαθητης και στερημενος και ο μαλακας της υποθεσης τωρα που μετανιωνει που δεν εκανε αυτο που του λεγε η καρδια του...και οι λεγομενοι "κακοι μαθητες" εχουν τωρα τις δουλιτσες τους και τις κοπελιες τους και περνανε ζωη χαρισαμενη κι εγ καθομαι σα το μαλακα αγαμητος να ποσταρω σε ενα φορουμ....
05-01-2011, 16:40 #430
όχι σε αυτό δεν συμφωνώ, και μόνο που πήγα σε μια άλλη πόλη και έμεινα και μόνος μακριά απο γονείς κτλ, νομίζω μου έκανε καλό, επίσης μετά απο κάποια χρόνια στη σχολή και αφού διάβασα μια στοίβα βιβλία είμαι αρκετά πιο αντοιχτόμυαλος και μη προκατελειμένος άνθρωπος που δεν δέχεται ότι του πασάρουν. Αυτό προσπαθεί να στερήσει το κράτος με τις μεταρυθμίσεις για την παιδεία, θέλει να σπουδάζουν και να μορφώνονται λίγοι ωστε οι περισσότεροι να είναι βόδια και να χειραγωγούνται πολύ ευκολότερα.
Πέρα απο αυτό jim, στο παρελθόν έκανες καμιά προσπάθεια και έφαγες χυλόπιτα; γιατί εγώ μετρώ τουλάχιστον 3 συνεχόμενες...
Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και χαίρομαι φίλε μου:cool:[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
05-01-2011, 17:23 #431
Προσπαθεια δεν εκανα ποτε...τουλαχιστον συνειδητη... υπαρξαν καποιες περιπτωσεις που κοριτσια επεσαν μονο απ τον τροπο που τους μιλουσα...αλλα μετα καταλαβα που το πηγαιναν...και με κοπελες φιλων μου εχει συμβει αλλα ποτε δεν επαιρνα χαμπαρι...χυλοπιτα δεν εχω φαει οχι....εχω ριξει ομως για να αποφυγω κατασταση που με αγχωνε υπερμετρα
ευχαριστω μαν! και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα! να σαι παντα καλα!
06-01-2011, 12:28 #432
Λοιπον το ραντεβου μετατεθηκε για την παρασκευη... το κλιμα ειναι θερμο...και οι προυποθεσεις υπαρχουν...ριχτε τα φωτα σας ολοι και ολες πρωτου με πιασει κριση πανικου... περιμενω συμβουλες και λοιπα καθυσηχαστικα
06-01-2011, 12:48 #433
καλημερα τζιμακο...κατα την δικη μου ταπεινη αποψη κοιτα να εισαι ανετος ευγενικος να πειτε αστεια να γελασετε ετσι για να σπασει σιγα σιγα ο παγος...αν η κουβεντα το φερει ειί προσωπικου (που σιγουρα θα το φερει) μιλα για τον εαυτο σου, τις εμπειριες σου, το πως βλεπεις τις σχεσεις, το τι θα ηθελες... και φυσικα ρωτα τα αντιστοιχα δικα της.... μην μονοπωλεις τη συζητηση, να ακους τι σου λεει....αν την δεις δεκτικη και η ατμοσφαιρα το σηκωνει φυσικα πες της οτι σου αρεσει... σιγουρα το 1ο ραντεβου ειναι σημαντικο..το θεμα ειναι ομως να καταφερεις μετα απο το πρωτο ραντεβου να την κανεις να σε ξαναψαξει..
06-01-2011, 13:23 #434
30 σελιδες θεμα,ακομα δεν εχεις βγαλει ακρη?κουβεντουλα θες μου φαινεται τζιμ...τι αλλο να σου πουμε δλδ?
06-01-2011, 13:55 #435