Τα αντιψυχωτικά καραπαχαίνουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    λαιτ, αυτο που λες με τις 2000 θερμιδες ειναι μυθος. εγω με 2000 ειμαι χοντρη. για να ειμαι αδυνατη πρεπει να τρωω γυρω στις 1300 (ισως λιγο παραπανω, γιατι μπορει να εκλεβα στο μετρημα). δεν ειμαι κ ψηλη ουτε λατρευω την ασκηση.

Banned
    Λου δεν κατάλαβες καλά. Λέω ότι σύμφωνα με τα κιλά μου, θα πρεπε να τρώω καθημερινά 2700 και όχι 2000 θερμίδες για να διατηρηθώ και όχι να αδυνατίσω όπως λες. Δες λίγο τον πίνακα στη σελίδα που έβαλα και μετά μίλα για μύθους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Maus αυτό είπα κι εγώ, τη δόση συντήρησης περιμένω, αν και δεν συγκρίνεται με το να τα κόψω, πρέπει να κάνω τρία χρόνια υπομονή μέχρι να τα κόψω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ, γιατί εχτές βγήκα πχ με 2 κουκλάρες, και αισθανόμουν σαν μπόζος, ενώ κάποτε κι εγώ είχα επιτυχίες, είναι χάλια η κατάσταση σου λέω!!! :'(

α ρε λάιτ, με αυτό το μπόζος με έκανες κ γέλασα.
    κ το χρειαζόμουν.

ξέρω πόσο άσχημα νοιώθεις με τα κιλά.
    είχα το ίδιο πρόβλημα όταν έπεσα σε κατάθλιψη την προηγούμενη φορά.
    σου είχα πει βέβαια για το φάρμακο που μου έδωσε ο γιατρός.
    αλλά οκ δν κάνει μάλλον για όλους.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    λαιτ, αυτο που λες με τις 2000 θερμιδες ειναι μυθος. εγω με 2000 ειμαι χοντρη. για να ειμαι αδυνατη πρεπει να τρωω γυρω στις 1300 (ισως λιγο παραπανω, γιατι μπορει να εκλεβα στο μετρημα). δεν ειμαι κ ψηλη ουτε λατρευω την ασκηση.
    είσαι μια μικρή κλέφτρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    είσαι μια μικρή κλέφτρα....
    lol, arkte! :p;)

Banned
    α ρε λάιτ, με αυτό το μπόζος με έκανες κ γέλασα.
    κ το χρειαζόμουν.

ξέρω πόσο άσχημα νοιώθεις με τα κιλά.
    είχα το ίδιο πρόβλημα όταν έπεσα σε κατάθλιψη την προηγούμενη φορά.
    σου είχα πει βέβαια για το φάρμακο που μου έδωσε ο γιατρός.
    αλλά οκ δν κάνει μάλλον για όλους.
    Χαχαχα γι'αυτό το είπα νομίζω και για να τονίσω πόσο χάλια ήμουν μπροστά τους....Ναι, δεν κάνει και thanks που μου το πες. Ακόμα ψάχνομαι για φάρμακα, αλλά δεν μ'αφήνουν οι γονείς μου. Τότε είχε γίνει ο δεύτερος Παγκόσμιος. :S

Member
    sugmomh dld to paxos mono sas peirakse apo ayta ta xapia?upofero edo k 3 mhnes apo ponous polu entonous k polu paraksenous k mou xoune grapsei carpilon olanzipine ddl san to zyprexa k fovamai na to paro giati vlepo mesa polu paraloges parenergeies,.,makari na ksera pos an ta paro tha gino kala k tha paro mono kila,,oute k tha me enoiaze,,na zhso fusiologika thelo xoris aytous tous ponous xoris tis fovies..ti na kano?

Banned
    Εγώ πρώτη φορά ακούω για πόνους από χάπια. Εκτός και αν εννοείς ότι έχεις πόνους και γι'αυτό παίρνεις τα χάπια, αλλά και αυτό πρώτη φορά το ακούω. Αυτά τα χάπια δεν είναι για να γιατρέψουν το σώμα, αλλά την ψυχή. Και δεν ξέρω να πονάνε. Όσο για τις φοβίες, είναι κοινές στις ψυχώσεις, αλλά δεν είναι από τα χάπια. Τα κιλά είναι ένα μεγάλο θέμα, δεν μπορείς να ζεις φυσιολογικά, όλοι σε λένε χοντρό, δεν μπορείς να βρεις αγόρι/κορίτσι και δεν σου αρέσει ο εαυτός σου. Μιλάμε για πολλά κιλά τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marinaxx View Post
    sugmomh dld to paxos mono sas peirakse apo ayta ta xapia?upofero edo k 3 mhnes apo ponous polu entonous k polu paraksenous k mou xoune grapsei carpilon olanzipine ddl san to zyprexa k fovamai na to paro giati vlepo mesa polu paraloges parenergeies,.,makari na ksera pos an ta paro tha gino kala k tha paro mono kila,,oute k tha me enoiaze,,na zhso fusiologika thelo xoris aytous tous ponous xoris tis fovies..ti na kano?
    γιατι δε σου γραψε αντικαταθλιπτικα και σε πηγε στα αντιψυχωτικα???τι φοβιεσ εχεισ?/
    κατα τη γνωμη μου μην τα παρεισ γιατι θα σου αφησουν κανενα κουσουρι και θα το χεισ για ολη σου τη ζωη!!!!και μπορει να χεισ και τουσ πονουσ και το κουσουρι!!!

Member
    εχω πονους και μου γραψανε χαπια...αλλος γιατρος με εγραψε αντικαταθλιπτικα και αλλος αντιψυχωσικα..κανενα δεν δοκιμασα μεχρι στιγμης,,,δεν ξερω τι να κανω ομως,,φοβιες μου ειπανε οτι ειναι κ αγχωδες διαταραχες ξερω κ εγω,,δεν το πολυ πιστευω αλλα δεν γνωριζω κ τι θα μπορουσε να ειναι,,να φυγουν θελω αλλα πως?

Member
    ετσι λεω κ εγω για αυτο κ δεν τα πηρα ακομα..οτι κ καλα οι πονοι που νιωθω ειναι φοβιες...βρες εσυ ακρη να βρω κ εγω..τπτ απλα μαλλον τρελα ειναι λεω εγω και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω,,κ οταν οι γιατροι δεν βρισκουν κατι παθολογικο κατευθειαν σου γραφουν αντικαταθλιπτικα,,τι να κανω δεν ξερω

Senior Member
    λάιτ, με 'γεια το νέο όνομα!

Banned
    λάιτ, με 'γεια το νέο όνομα!
    Ευχαριστώ άρκτος μου, άστα είμαι ερωτευμένη. Κι εσύ ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by marinaxx View Post
    εχω πονους και μου γραψανε χαπια...αλλος γιατρος με εγραψε αντικαταθλιπτικα και αλλος αντιψυχωσικα..κανενα δεν δοκιμασα μεχρι στιγμης,,,δεν ξερω τι να κανω ομως,,φοβιες μου ειπανε οτι ειναι κ αγχωδες διαταραχες ξερω κ εγω,,δεν το πολυ πιστευω αλλα δεν γνωριζω κ τι θα μπορουσε να ειναι,,να φυγουν θελω αλλα πως?
    ανοιξε ενα θεμα με τι νιωθεισ και σαν πιο εμπειροι εμεισ θα σου πουμε μια γνωμη παντωσ για τισ φοβιεσ πονουσ αγχοσ κλπ τα αντικαταθλιπτικα δινουν που ναι και ελαφρια και σχετικα ασφαλη να τα παρεισ

Member
    ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ Κ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΕΣ ΤΟ Κ ΕΜΕΝΑ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast