ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 83
    Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Πως ολες οι απογοητευμενες κομπλεξικες που εχουν φαει απορριψη απο τους αντρες μπαινουν εδω και το παιζουν ποιοτητα
    Ε;;;;;;;.............

Senior Member
    Πως ολες οι απογοητευμενες κομπλεξικες που εχουν φαει απορριψη απο τους αντρες μπαινουν εδω και το παιζουν ποιοτητα το ιδιο και οσοι δεν τα καταφερνουν καλα εξω μπαινουν εδω και ψασχνουν να βρουν ποιος ειναι ποιο κακομοιρης απο εκεινους. χαχα. καλιο να κοιτας παρα να μιλας. ειμαστε ενα στομα που μιλαει απο μονο του. ντρινγκ.!!!!! (;)
    δεν το λεω για να εκτεθω.. οχιιι ουτε εννοω πως εγω εδιμαι καλυτερος. ΘΕΛΩ πολυ να πιστεψω στοξν κομμουνισμο και να καταφερω για μια στιγμη να πιστεψω πως ολοι ειναι ισοι. Ειλικρινα. θελω αποδειξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Ε;;;;;;;.............
    Αυτο που θελω να σου πω, γιατι δεν μου αρεσει να κτηγορω μονο, ειναι πως εγω αρχισα να παρακολουθω το σαιτ απο την στιγμη που αρχισε να φουντωνει η απορριψη στο προσωπο μου, να αρχισω να ειμαι στην απεξω απο το πανηγυρι πως το λενε! και για λιγο πιστεψα πως με καταλαβαινουν και αλλοι! Επ

Banned
    Είπες για τις κοπέλες που μπαίνουν εδώ πολύ άσχημα λόγια και το μόνο που σε νοιάζει είναι αν θα εκτεθείς εσύ που το πες; Εμάς που μας εξέθεσες που το βάζεις;

Senior Member
    Είπες για τις κοπέλες που μπαίνουν εδώ πολύ άσχημα λόγια και το μόνο που σε νοιάζει είναι αν θα εκτεθείς εσύ που το πες; Εμάς που μας εξέθεσες που το βάζεις;
    Οκ, βρισε και εμας τους αντρες. Πες τα χειροτερα. Προσεξε ομως μην το παρεις προσωπικα δεν ηταν αυτη η προθεση μου.

Απεδειξε μου πως ο κομουνισμος υπαρχει εστω σαν ιδεα!

Senior Member
    Αυτη τη στιγμη λαιτ σε σεβομαι περισσοτερο απο ολους εδω μεσα.

Banned
    Οκ, βρισε και εμας τους αντρες. Πες τα χειροτερα. Προσεξε ομως μην το παρεις προσωπικα δεν ηταν αυτη η προθεση μου.

Απεδειξε μου πως ο κομουνισμος υπαρχει εστω σαν ιδεα!
    Ίνσεκτ, εγώ άρχισα να μπαίνω στο σάιτ γιατί ήθελα κάποια βοήθεια, και το γεγονός ότι μπαίνω τώρα, έχει να κάνει με το ότι δεν έχω φίλους να βγω. Καμμία σχέση με απόρριψη από ερωτική σχέση. Το ότι μου έχει συμβεί και αυτό άπειρες φορές, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και λόγος, απλά δεν άξιζαν τα άτομα. Ούτε κομπλεξικιά είμαι, δεν νομίζω ότι βγάζω κάτι τέτοιο, και για την ποιότητα που λες, εγώ ότι πιστεύω λέω. Απλά μένει να το δούνε κι άλλες να υπερασπιστούν τη θέση τους. Σου λέω όμως ότι πιστεύω ότι δεν ισχύει.

Banned
    Αυτη τη στιγμη λαιτ σε σεβομαι περισσοτερο απο ολους εδω μεσα.
    Χαχαχ είμαι η καλύτερη κομπλεξικιά. Γιούπι! Έλα, σε πειράζω, πλάκα κάνω.

Senior Member
    Χαχαχ είμαι η καλύτερη κομπλεξικιά. Γιούπι! Έλα, σε πειράζω, πλάκα κάνω.
    Οχι δεν εισαι κομπλεξικια, εγω εγινα τους τελευταιους μηνες κομπλεξικος για δικους μου λογους.

Banned
    Οκ, ίνσεκτ, ελπίζω να αλλάξεις γνώμη. Όσες μπαίνουν εδώ μέσα, είναι ή παντρεμένες, ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη σχέση τους που έχουν, ή τις θέλουν πολλοί, αλλά και να μην τις θέλουν, είναι αξιόλογα άτομα, άσχετα που δεν τους πάω. Χαχα βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Λολ

Senior Member
    Αν της έδωσες να καταλάβει αλλάζει το θέμα. Εγώ δε θα έπαιρνα αν είχα πλήρη άγνοια. Σίγουρα θα με κολάκευε σαν κίνηση αλλά δε θα αντιδρούσα στο συγκεκριμένο - απλά σε μια κάρτα με ένα τηλέφωνο και ένα όνομα. Γιατί θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε πελάτης με τα οποιαδήποτε προηγούμενα μεταξύ μας (πχ μπορεί να ήταν ενοχλητικός), προφανώς η κίνηση αυτή πάει σε φλερτ κι όχι απλά μια ανθρώπινη κίνηση άρα δεν είναι απλά ότι παίρνεις για ένα ευχαριστώ σε μια άγνωστη φωνή χωρίς καν να ξέρεις ποιον έχεις απέναντι και τέλος θα περίμενα ένας άντρας που πραγματικά ενδιαφερόταν για μένα να έρθει και να αυτοσυστηθεί. Αν μου τα έδινε ο ίδιος ή με κάποιο τρόπο μου το έλεγε μετά δε θα υπήρχε περίπτωση να μην αντιδράσω θετικά- έστω ανθρώπινα αλλά αυτό το ''Γιάννης - 95465666000'' δε μου κάθεται καθόλου. Τώρα κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
    Η κίνησή σου ήταν γλυκιά πάντως. Αλλά κατάλαβε πως κι αυτή μπορεί να μπερδεύτηκε, συναναστρέφεται με τόσα άτομα εκεί μέσα.
    Πήγαινε να δεις αντιδράσεις πάντως (έστω, αν δε θες να αποκαλυφθείς). Αν κατάλαβε θα φανεί πιστεύω.

Banned
    Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω πρέπει να της το πεις. Άμα δεν έχεις θάρρος πως θα σε εκτιμήσει; Επιπλέον είναι κάτι συμπληρωματικό, το κερασάκι στην τούρτα η κίνηση να πας και να της μιλήσεις, και να της πεις αυτά που σου είπαν τα παιδιά, δηλαδή σου άρεσαν τα λουλούδια; Είναι το καλύτερο πιστεύω να την κατατοπίσεις κιόλας.

Senior Member
    Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω πρέπει να της το πεις. Άμα δεν έχεις θάρρος πως θα σε εκτιμήσει; Επιπλέον είναι κάτι συμπληρωματικό, το κερασάκι στην τούρτα η κίνηση να πας και να της μιλήσεις, και να της πεις αυτά που σου είπαν τα παιδιά, δηλαδή σου άρεσαν τα λουλούδια; Είναι το καλύτερο πιστεύω να την κατατοπίσεις κιόλας.
    Συμφωνώ. Κάπως σαν να ολοκληρώνεται η κίνηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by freit View Post
    Και ποιος σου λέει αμα τις πω είμαι εγω δεν πέσει κάζο.
    Σιγά το κάζο !!!!!!
    Αν πέσει κάζο τόσο το καλύτερο να καταλάβεις με ποια έχεις να κάνεις !
    Τη θέση σου εσύ την κρατάς και είναι στο χέρι σου πως θα αντιδράσεις μετά.

Arsi,μα δεν είπα ρούχα κτλ.Σε αυτό έχεις δίκιο.Εγώ άλλο ρώτησα.Για δεν θα έπαιρνες τηλ!!!εΕπειδή θα ήταν (αγνωστος),που σπάνια θα είναι...Απλως για να δεις ποιος είναι.Σε όλα συμφωνώ σε αυτό διαφωνώ.Παρόρμηση 100%,

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast