Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 161 FirstFirst ... 3038394041425090140 ... LastLast
Results 586 to 600 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Ρε φιλε συγγνωμη που θα ακουστω κακος αλλα μου αρεσει να τα λεω τα πραγματα εξω απο τα δοντια.Πρωτον ειχες γραψει οτι θες να κανεις κακο στο εαυτο σου ή ακομα χειροτερα να αυτοκτονησεις για σεξ.Μαλιστα καλο και αυτο.Μαθε κατι και απο μενα τωρα,το δωρο της ζωης ειναι ανεκτιμητο και ειναι δωρο Θεου και για μενα ειναι η μεγιστη αχαριστια να τα παραταει κανεις στην ζωη καλα δεν το συζητω να λεει τον εαυτο του γερο στα 26...ακουσον ακουσον.Να ξερεις οτι δεν σε ειρωνευομαι αλλα προσπαθω να σε αφυπνισω,βαλε λιγο πειθαρχια στη ζωη σου σε καταλαβαινω οτι μπορει να παιρνας καποια φαση καταθλιψης και εγω ειχα παθει καταθλιψη αλλα οχι ομως για τετοιο λογο.Να ελεγες οτι εχεις αγχος απο ανεργεια και εχεις οικογενεια να θρεψεις το δεχομαι,αλλα ρε φιλε εσυ λες οτι εισαι σαν το θηριο στο κλουβι τι σε ενοχλει επιτελους δεν εχω καταλαβει πραγματικα.Face the life φιλε καταπροσωπο!!!
    Επειδη μου αναφερεις Θεο κτλ...σου λεω καταρχην οτι δεν πιστευω στον θεο...παρολαυτα θεωρω τη ζωη μας πολυτιμη...και οκ ισως να υπερβαλλω λιγο...αλλα ειναι στιγμες που δεν την παλευω αλλο...οκ δεν ξερω αν το εννοω πραγματικα αλλα εχει παει ο νους μου....τις στιγμες τις μεγαλης απογοητευσης εχει παει....

Οικογενεια δεν εχω αλλα δεν ξερω αν θα αποκτησω κιολας...γιατι με τα απωθημενα που κουβαλαω πιστευω δυσκολα θα πω οκ τωρα κατασταλαξα...φαση καταθλιψης περναω μια ζωη φιλε...επισης μια ταξη στην κωλοζωη μου προσπαθω μια ζωη να βαλω...και νιωθω τον χρονο να κυλαει χωρις να κανω κατι ουσιαστικο...και σιγουρα μεσα στα ουσιαστικα περιλαμβανεται η σχεση μου με το αλλο φυλο που μεχρι τωρα ειναι μηδενικη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    έτσι είναι τζιμ.
    Kαλα εννοειται αυτο...απλα εχω μια φοβια με την ηλικια μου...ισως γιατι το νιωθω πως μεγαλωσα γιαυτα...σωστο λαθος δεν ξερω...ετσι νιωθω παντως

Και εγω δεν πιστευα φιλε στον Θεο,ροκας και μεταλας ημουν και αλητακος αλλα τωρα βρηκα μια ισορροπια και χαρα μεσα μου.Ισως να ακουστει εγωιστικο αυτο αλλα πιστευω οτι ειχα περασει μεγαλυτερη καταθλιψη απο σενα,δεν χρειαζεται να αναφερω τα πολλα προβληματα υγειας,αλλα και τις μεγαλες δοκιμασιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτα ειναι κ θεμα τυχης τζιμ το οτι δεν ημσταν τοτε κ ημασταν διαθεσιμοι καποια αλλη φορα! Μη γινεσαι παρανοικος κ σκαρφιζεσαι θεωριες συνωμοσιας οτι κοροιδευουμε τον καημενο απρθενο τζιμ. Αυτο εχεις καταλαβει εδω μεσα οτι κοροιδευουμε τους αλλους? Γιατι εγω αυτο δεν το εχω δει. Ειδικα σε εσενα σε αυτο το θρεντ.
    Οι σφαλιαρες καλο κανουν σε δυναμωνουν. Οι σαολιν βαρανε γυμνες γροθεις στα δεντρα για να δυναμωσουν κι στεκονται στηριγμενοι στο κεφαλι 4 ωρες.
    Οχι δεν κοροιδεψατε...ευτυχως...γιατ ι ετσι οπως ημουν θα τρελαινομουνα....

Εγω για να δυναμωσω γυμναζομαι...ολη μερα και με ολη μου τη δυναμη εδω και 6 μηνες...

Senior Member
    Και εγω δεν πιστευα φιλε στον Θεο,ροκας και μεταλας ημουν και αλητακος αλλα τωρα βρηκα μια ισορροπια και χαρα μεσα μου.Ισως να ακουστει εγωιστικο αυτο αλλα πιστευω οτι ειχα περασει μεγαλυτερη καταθλιψη απο σενα,δεν χρειαζεται να αναφερω τα πολλα προβληματα υγειας,αλλα και τις μεγαλες δοκιμασιες.
    Δεν ειμαι αθεος γιατι ειμαι ροκας..καμια σχεση και μην μπερδευουμε το ροκ με την αθεια το σατανισμο και λοιπες ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! Απλα δεν πιστευω...

Χαιρομαι που βρηκες εσωτερικη χαρα φιλε μου...μικροτερη ή μεγαλυτερη δεν εχει να κανει...το θεμα ειναι να ειναι πισω και μακρια σου

Senior Member
    Φιλε να σου πω εγω πως θα γινεις καλα???Σοβαρα τωρα γιατι εχουμε φτασει 40 pages ενα θεμα και αναλυουμε αερα κοπανιστο.Παρε το ξυνιαρι και αντε σε ενα χτυματακι να δουλεψεις να φυτεψεις ντοματουλες και μελιντανιτσες και θα ανοιξουν και οι πλατες σου.Αντε παλικαρι μου παρε τη ζωη σοβαρα.Αργια μητηρ πασης κακιας το εχεις ακουσει?Εργασιοθεραπεια το χεις ακουσει?Μετα απο μια βδομαδα να σε δω αν θα εισαι δυστιχισμενος.
    Δεν εχεις αδικο...αστα να πανε...

Banned
    Φιλε να σου πω εγω πως θα γινεις καλα???Σοβαρα τωρα γιατι εχουμε φτασει 40 pages ενα θεμα και αναλυουμε αερα κοπανιστο.Παρε το ξυνιαρι και αντε σε ενα χτυματακι να δουλεψεις να φυτεψεις ντοματουλες και μελιντανιτσες και θα ανοιξουν και οι πλατες σου.Αντε παλικαρι μου παρε τη ζωη σοβαρα.Αργια μητηρ πασης κακιας το εχεις ακουσει?Εργασιοθεραπεια το χεις ακουσει?Μετα απο μια βδομαδα να σε δω αν θα εισαι δυστιχισμενος.
    το προβλημα του ομως ειναι η δικη του η μελιτζανα,ας ξεκινησει απο εκει και μετα παει και στα κτηματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δε φταινε οι φιλοι μου για κατι, τουλαχιστον οχι πολυ κ οχι ολοι :P Εγω εκανα τη δυνατη κ ειμαι κιολας απο ο,τι φανηκε, κ αμα κανεις τη δυνατη δε θα τρεξουν οκ, αλλα αμα ελεγα σε καποιον να ερθει θα ερχονταν 5. Δεν τους βραζω τους φιλους μου οχι, οταν τους θελω ειναι εκει σχεδον παντα, κ αυτο συμβαινει κ με σενα, μονο που εσυ δε μπορεις να ανοιχτεις απο οτι φαινεται σε φιλους οσο ανοιγεσαι εδω.. Λες δε σε καταλαβαινουν κτλ κτλ... Για να σε καταλαβουν πρεπει να μιλησεις, πρεπει να θες να τους αφησεις να ερθουν κοντα σου..
    Αυτο ειναι αληθεια...και προσφατα το καταφερα...οχι με ολους....με αυτους που τελικα το αξιζαν γιατι ειχα και πολλα κωλοφιδια διπλα μου...

Τωρα επειδη λογικα ακομα εχεις οδυνη μεσα σου αν θες την συμπαρασταση μου θα την εχεις γιατι φανταζομαι πως νιωθεις...και το οτι εισαι εδω με κανει να ντρεπομαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    το προβλημα του ομως ειναι η δικη του η μελιτζανα,ας ξεκινησει απο εκει και μετα παει και στα κτηματα.
    xaxaxaxaxaaa

μπαμια θα την ελεγα βασικα αλλα με προοπτικες να μετατραπει σε αλλο ζαρζαβατικο...!!!

τι λεω ρε πστ...

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    xaxaxaxaxaaa

μπαμια θα την ελεγα βασικα αλλα με προοπτικες να μετατραπει σε αλλο ζαρζαβατικο...!!!

τι λεω ρε πστ...
    ποτιζε το!!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    οχι και τοσο

η δικη μου αυτοαντιληψη δεν εχει να κανει φοβερα με τα νουμερα

αλλα οπως και να χει εαν αυτο σου προκαλει στρες

οκ no problem
    Exω συνδεσει λιγο την ηλικια με την απωλεια ορμων...κι αυτο με κανει να νιωθω σκατα....γιαυτο και εδω και μηνες εχω γινει της υγιεινης διατροφης και της γυμανστικης...θελω να κρατησω τον εαυτο μου ακμαιο...θελω να μαι ανταξιος των προσδοκιων της μελλοντικης κοπελας μου...

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Exω συνδεσει λιγο την ηλικια με την απωλεια ορμων...κι αυτο με κανει να νιωθω σκατα....γιαυτο και εδω και μηνες εχω γινει της υγιεινης διατροφης και της γυμανστικης...θελω να κρατησω τον εαυτο μου ακμαιο...θελω να μαι ανταξιος των προσδοκιων της μελλοντικης κοπελας μου...
    χρυσε μου ανθρωπε εσεις οι αντρες εχετε ορμες και ειστε ενεργοι μεχρι τα 90 σας!!!ποιος σου τα ειπε αυτα τα σεναρια??

Senior Member
    αχαααααααα! :) :) :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    αχαααααααα! :) :) :)
    :) xexexexexe

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    χρυσε μου ανθρωπε εσεις οι αντρες εχετε ορμες και ειστε ενεργοι μεχρι τα 90 σας!!!ποιος σου τα ειπε αυτα τα σεναρια??
    Καπου διαβασα οτι η ακμη ειναι στα 20 και οτι απ τα 60 και μετα αρχιζει η πτωση....εγω παντως τωρα νιωθω πιο ακμαιος απο οτι στα 20...