ψυχωση και χριστιανισμος - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 249
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    να σου πω..ειμαι γκει!θα καω στην κολαση αγιεWeakbutPowerfull ?
    Δεν ειμαι αγιος θεωρω τον εαυτο μου εσχατο παντων τον πιο αμαρτωλο.Τωρα αν θα πας στην κολαση ή στον παραδεισο ο Θεος το ξερει μιας και αυτος εχει το δικαιωμα να κρινει τον κοσμο.

Banned
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Δεν ειμαι αγιος θεωρω τον εαυτο μου εσχατο παντων τον πιο αμαρτωλο.Τωρα αν θα πας στην κολαση ή στον παραδεισο ο Θεος το ξερει μιας και αυτος εχει το δικαιωμα να κρινει τον κοσμο.
    αστον λοιπον να κανει την δουλεια του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Μη μαλώνετε για το αν υπάρχει θεός. Θα σας αποδείξω σε λίγες γραμμές ότι δεν υπάρχει.
    Πρώτον, τα μόνα στοιχεία που έχουμε, είναι ότι είναι άγιος. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να είναι άγιος και να αφήνει να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι, να παθαίνουν αρρώστιες κτλ.
    Δεύτερον, αφού δεν είναι άγιος, σημαίνει ότι υπάρχει και επιτρέπει να γίνονται αυτά που γίνονται. Άτοπο.
    Αφού υπάρχει και δεν είναι άγιος, σημαίνει ότι δεν μας έχει δώσει κανένα σημάδι αφού ο Χριστός δεν υπήρχε, συνεπώς δεν υπάρχει αλλιώς θα είχε εμφανιστεί μέσα σε χιλιάδες χρόνια τώρα.
    Επιπλέον, τον χριστό, δεν τον είχαν γράψει οι ιστορικοί της εποχής ως ιστορικό πρόσωπο, αυτό είναι σίγουρο.
    Αυτά τα λίγα στη χαζή θεώρηση ότι υπάρχει θεός.
    συγγνωμη για την αγενεια αλλα λες μαλακιες!
    ο χριστος ειναι ιστορικο προσωπο, οβερ. τωρα αν ηταν υιος Θεου, εδω εισερχεται η πιστη.
    ο Θεος δεν ειναι αγιος, ειναι ο Ων, παραπανω απο αγιος.
    επισης επειδη εχεις μια εμμονη οτι επειδη υπαρχουν αρρωστιες, αρα δεν υπαρχει Θεος, πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
    αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
    υπαρξη Θεου δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αρρωστιες. υπαρχουν κ τα δυο.
    κ ο Χριστος αναστηθηκε (για οσους πιστευουν), αλλα πριν πεθανε (για οσους πιστευουν κ για οσους δεν πιστευουν)
    κ θανατος υπαρχει, κ ανασταση για οσους πιστευουν.
    ο θανατος δεν εξαφανιστηκε ποτε των ποτων. ειναι δεδομενος.
    το ερωτημα ειναι αν εγινε οντως η ανασταση.
    δλδ αν εγινε η ανασταση ο θανατος νικιεται χωρις να εξαφανιζεται.
    απαντησα για οσους πιστευουν.
    για οσους δεν πιστευουν υπαρχει απλα ο θανατος κ αυτο ειναι ολο.

παντως η λογικη σου white ειναι τελειως λαθος, ανοιξε κ κανα βιβλιο, πατα κ κανα ποδαρι στην εκκλησια, μαθε καπως τελος παντων!

Senior Member
    Λου θα συμφωνησω σε εδω μαζι σου οντως οτι ο χριστος ηταν υπαρκτο προσωπο ,και αν ηταν η δεν ηταν υιος του θεου ,εχει να κανει με την πιστη οπως λες ,το τι θελει ο να πιστεψει ο καθενας.

Αλλα οσο αναφορα τα αλλα θα πω οτι η πιστη ειναι προσωπικο θεμα του καθενος οποι α και αν ειναι
    Αυτο που ειδα εδω ηταν οτι ,ολοι προσπαθητε να αποδειξετε τα αναποδεικτα Ενα μερος να υποστηριζει οτι υπαρχει και ενα οτι δεν υπαρχει ,οι αποψεις ειναι ομορφες να υπαρχουν ,αλλα χωρις ειρωνιες σε αυτο το θεμα αλλα με σεβασμο ,και μιλω και απο τις 2 πλευρες
    Και μιλω και για σενα weak To οτι το ειπαν οι γραφες δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γινει αποδεκτω απο ολους ,και αυτο οχι μονο στο σημερα αλλα παντα υπηρχε Και αντιθετα παντα υπηρχε και η αλλη πλευρα
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    συγγνωμη για την αγενεια αλλα λες μαλακιες!
    ο χριστος ειναι ιστορικο προσωπο, οβερ. τωρα αν ηταν υιος Θεου, εδω εισερχεται η πιστη.
    ο Θεος δεν ειναι αγιος, ειναι ο Ων, παραπανω απο αγιος.
    επισης επειδη εχεις μια εμμονη οτι επειδη υπαρχουν αρρωστιες, αρα δεν υπαρχει Θεος, πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
    αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
    υπαρξη Θεου δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αρρωστιες. υπαρχουν κ τα δυο.
    κ ο Χριστος αναστηθηκε (για οσους πιστευουν), αλλα πριν πεθανε (για οσους πιστευουν κ για οσους δεν πιστευουν)
    κ θανατος υπαρχει, κ ανασταση για οσους πιστευουν.
    ο θανατος δεν εξαφανιστηκε ποτε των ποτων. ειναι δεδομενος.
    το ερωτημα ειναι αν εγινε οντως η ανασταση.
    δλδ αν εγινε η ανασταση ο θανατος νικιεται χωρις να εξαφανιζεται.
    απαντησα για οσους πιστευουν.
    για οσους δεν πιστευουν υπαρχει απλα ο θανατος κ αυτο ειναι ολο.

παντως η λογικη σου white ειναι τελειως λαθος, ανοιξε κ κανα βιβλιο, πατα κ κανα ποδαρι στην εκκλησια, μαθε καπως τελος παντων!
    Ναι εσύ τα ξέρεις όλαααααααα! Ποιό ποδάρι στην εκκλησία δεν έχω πατήσει που παλιά πίστευα; Εσύ λες όλο μαλακίες...Έλεος.
    Λοιπόν άκου να δεις κοπελιά, δεν έχεις επιχειρήματα γι'αυτά που λες, αλλά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, άλλη όρεξη δεν είχα, ο θεός δεν μπορεί από τη μία να είναι άγιος και από την άλλη να αφήνει να καταστρέφεται ο αθώος κόσμος, να γίνονται ατυχήματα, πείνες, αρρώστιες σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα! Είναι άτοπο! Πες ότι θες, εμένα αυτή είναι η άποψή μου, μιλάω με επιχειρήματα δεν το συνεχίζω άλλο, επίσης ο χριστός πως το ξέρεις ότι υπήρχε το χα ψάξει διεξοδικά στο ίντερνετ, και είχα διαβάσει ότι μόνο ένας ιστορικός της εποχής του τον έγραψε ως ιστορικό πρόσωπο, όλοι οι άλλοι όχι, άρα πως λες ότι υπήρχε, όλο μαλακίες λες εσύ! Άντε άσε μας με την κακία σου, με σένα θα ασχολούμαστε τώρα;
    Last edited by whitecandle; 18-01-2011 at 12:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αστον λοιπον να κανει την δουλεια του..
    μένεις κ μακριά γαμώτο, να μου φτιάχνεις τη μέρα!
    ας αρκεστώ να τα διαβάζω πίσω από την οθόνη.
    θεά δώρα!
    οι απίστευτες ατάκες κ το πηγαίο χιούμορ!
    Last edited by arktos; 18-01-2011 at 14:06.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Και για του λόγου το αληθές, κάτσε να ξεστραβωθείς.
    http://www.filosofia.gr/forum/viewtopic.php?t=3073
    http://eineken.pblogs.gr/2009/03/433413.html
    Κι εσύ και οι άλλοι. Φιλιά

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Ανεκαθεν οποιος ελεγε πραγματικα την αληθεια τον ελεγαν φανατισμενο ή προσυλιτισμενο και διαφορα.
    αποτυχημένη η προσπάθεια σου για προσηλυτισμό!
    (ωστόσο μάθε να το γράφεις κ σωστά)
    όσο ζεις, μαθαίνεις.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !

Senior Member
    .................................................. .....................
    Last edited by soft; 19-01-2011 at 00:13.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    white :)

Ενας ανθρωπος που εχει ημερομηνια γεννησης και ημερομηνια θανατου για μενα ειναι ενα υπαρτο προσωπο, εστω και απο εναν ιστορικο Αλλιως θα περνουσε στη στρατοσφαιρα του μυθου οπως ο ηρακλης ,και αυτον ακομα βεβαια τον ψαχνουν λολ :)
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    μένεις κ μακριά γαμώτο, να μου φτιάχνεις τη μέρα!
    ας αρκεστώ να τα διαβάζω πίσω από την οθόνη.
    θεά δώρα!
    οι απίστευτες ατάκες κ το πηγαίο χιούμορ!
    σε ευχαριστω τεκνον μου!τις ευλογιες μου :)

Senior Member
    στην αρχη πιστευα σε εναν Θεο που τιμωρει. αλλα μου ειπανε πως ο Θεος ειναι ευσπλαχνικος κ οχι τιμωρος. μας εδωσε την ελευθερια της βουλισης. απο κει κ περα εμεις προκαλουμε οτι προκαλουμε, θανατους λιμους πολεμους. η ζωη ειναι αδικη σε πολλους, οπως στα παιδακια...αλλα ειναι αγνωστο το γιατι συμβαινουν καποια πραγματα. ειμαι πιστη στο οτι ολα γινονται για καποιο λογο. η μοιρα παιζει ρολο σε αυτα οχι ο Θεος! αν προσπαθουσαμε να αλλαξουμε την μοιρα, θα μασταν ολοι ιδιοι. η μοιρα κ το πεπρωμενο δεν αλλαζουνεκαι διαχωριζουν τους ανθρωπους. ο,τι συμβαινει ειτε καλο ειτε κακο, εχει νοημα. μερικες φορες στρεφομαστε στον Θεο οταν μας συμβαινει κατι κακο, κ αμα γλυτωσουμε απο αυτο, πιανομαστε στο οτι εγινε θαυμα. ειτε στρεφομασταν ειτε οχι, ισως γλυτωναμε ουτως η αλλως! αυτο ειναι το πεπρωμενο!

στην ζωη καθε ανθρωπου υπαρχουν και καλες και κακες καταστασεις, δεν παει να πει πως μας τιμωρει καποιος στις κακες, η οτι μας επιβραβευει στις καλες. συμβαινουν, ειναι στο πλανο π λεγεται ζωη.

υπαρχει Θεος οπως και διαολος. υπαρχει το κακο γιατι χωρις αυτο δεν θα υπηρχε και καλο. αλλα ο Θεος οπως και ο διαολος δεν πιστευω πως επεμβαινουν ακριβως..........δεν παιζουν ρολο διαχειρηστη στους ανθρωπους........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Και για του λόγου το αληθές, κάτσε να ξεστραβωθείς.
    http://www.filosofia.gr/forum/viewtopic.php?t=3073
    http://eineken.pblogs.gr/2009/03/433413.html
    Κι εσύ και οι άλλοι. Φιλιά
    Το φορουμ που παραπεμπεις ειναι τελειως αθε'ι'στικο και τα δυο μαλιστα και εκτος αυτου πολλα απο αυτα ειναι παραποιημενα και ψευδη.Οταν διαβασεις την Αγια Γραφη θα καταλαβεις τι λεω

Κατι τετοια τα γραφει ο Λιακοπουλος για να αποπροσανατολισει λεγοντας περι νεφελιμ

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast