Results 1,066 to 1,080 of 2414
-
25-01-2011, 22:24 #1066
- Join Date
- Sep 2006
- Location
- home which home
- Posts
- 2,326
Το ότι "πειραματιστηκες" με αγορακια δε λεει οτι εισαι ομοφυλοφιλος. Εχεις ερωτευτει ποτε? Τι ηταν αντρας η γυναικα?
Το υπερβολικο στρες κ οι αρνητικες σκεψεις μπλοκαρουν τη λιμπιντο, κ ειναι φυσικο αν στρεσαρεσαι με μια γυναικα να μη νιωθεις ερεθισμενος, αλλα παρατηρησες κ μονος σου οτι αν εισαι χαλαρος ερεθιζεσαι. Εγω πιστευω οτι αυτο φταιει για την περιπτωση των ασεξουαλ, αυτων δλδ που δε νιωθουν ερωτικη ελξη ουτε για αντρες ουτε για γυναικες.
ΟΙ ανθρωποι εχουν κ θηλυκα και αρνητικα στοιχεια, δεν ειναι παραξενο λοιπον να ελκυεσαι καπως και απο τους αντρες, αλλα σιγα την ελξη μεταξυ μας. ΑΥτο που περιγραφεις δεν ειναι ελξη που θα περιεγραφε ενας γκει με καμια παναγια.
Απλα νομιζω ότι αισθανεσαι λιγοτερο challenged απο εναν αντρα γιαυτο σου βγαινει ως ελξη, κ ουτως η αλλως απο μικρα τα αγορακια φοβουνται τις γυναικες, αμα προσεξεις απο το νηπιο ακομα μεχρι την β ή γ λυκειου ξεχωριστα πανε τα αγορακια στις παρεες ξεχωριστα τα κοριτσακια, κ μετα καπου εκει μπλεκονται γιατι ξυπνανε στα αγορακια οι ορμες, (στα κοριτσια εχουν ξυπνησει πολυ νωριτερα, αν δεις κοριτσια κ αγορια του γυμνασιου θα δεις οτι τα μεν κοριτσια μοιαζουν οντως για εφηβοι που πανε γυμνασιο, τα δε αγορια μοιαζουν παιδια του δημοτικου), ενω με τις γυναικες εχεις πολλες αρνητικες στερεοτυπες ιδεες, οτι ειναι σκυλες, θα σε κοροιδεψουν, απαιτητικες, ανικανοποιητες, οποτε λογικο δεν το βρισκεις να μην αισθανεσαι ελξη οταν εχεις αυτες τις αντιληψεις για τις γυναικες? θα ελεγα λοιπον οτι ειναι σαν να εχεις μπλοκαρει την κοιτη του ποταμου, εκει δλδ που θα επρεπε κανονικα να πηγαινει (γυναικες), γιαυτο εχει παει το νερακι παραδιπλα (αντρες). Αλλα αυτα ειναι στο μυαλο σου, δεν ειναι η πραγματικοτητα, γιαυτο μολις χαλαρωνεις λειτουργεις σαν σωστο αρσενικο.
- 25-01-2011, 22:30 #1067
- Join Date
- Apr 2010
- Posts
- 374
jim ομοφυλοφιλος ειναι δυσκολο να εισαι, ενας που ερεθιζεται πιανοντας το χερι μιας κοπελας δε μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος. Υπαρχει περιπτωση αργοτερα να θελησεις και επαφη με αντρα αλλα δε βλεπω πουθενα να ειναι της παρουσης κατι τετοιο.
Πιστευω οτι σε αρκετες περιπτωσεις , οι τασεις που εχουν τα ατομα στην παιδικη ηλικια ως προς το σεξουαλικο, αρχιζουν και εμφανιζονται αργοτερα οταν αφου ολοκληρωσει καποιος μαθει σταδιακα τι ειναι η σεξουαλικη επαφη και δεν αναφερομαι σε ομοφυλοφιλικες τασεις αλλα σε θεματα διεκδικησης και παθητικοτητας.
Οπως εχω ξαναπει το σεξουαλικο κομματι και πολλες απο τις συμπεριφορες που εχει ενας ανθρωπος πανω σ'αυτο πηγαζουν απο τις συναισθηματικες του αναγκες. Λες κι εσυ και ισχυει γενικα για τους περισσοτερους σαν σκεπτικο οτι ο ενεργητικος ρολος ανηκει στον αντρα και ο παθητικος στη γυναικα, αυτο ειναι που σε κανει να σκεφτεσαι οτι αν νιωθεις ενεργητικος θες μια γυναικα διπλα σου ενω τις στιγμες που νιωθεις παθητικος φαντασιωνεσαι κατα περιπτωση αντρες. Μπορει ο ανθρωπος που θα βρεις και θα εχεις διπλα σου να καλυπτει και τις δυο αναγκες αυτες, εφοσον μιλαμε παντα με βαση τα οσα εχεις αναφερει. Το να νιωθεις την αναγκη να βιωσεις και τους δυο ρολους δε σε κανει ουτε μπαι απαραιτητα, υπαρχουν πολλα αλλα κριτηρια που θα λαβεις υποψη σου αργοτερα αν τυχει να βρεθεις σε καποιο τετοιο σταυροδρομι.
Γενικα πιστευω οτι η προσεγγιση σου θα πρεπει να ειναι καπως σαν αυτη που περιγραφεις στα τελευταια μηνυματα, αλλωστε αυτο ειναι η ζωη.Last edited by rock; 25-01-2011 at 22:50.
25-01-2011, 22:35 #1068
- Join Date
- Jan 2011
- Location
- Greece
- Posts
- 315
Jimmaster,
Όπως σου είπα παραπάνω, θεωρώ ότι οι προβληματισμοι σου δε θα λυθουν με σεξ με *****. Διοτι ι προβληματισμοι ειναι ψυχολογικης φυσης και η ***** απλα θα σου προσφερει μια στιγμιαια ικανοποιηση και οχι αυτογνωσια.
Περισσοτερο θα ελεγα οτι εχει να κανει με τον απομακρο πατερα (η αντρικη παρουσια δεν ειναι δυνατη - το προτυπο σου ηταν απομακρο) και την δυναμικη σχεση αγαπης-μισους με τη μητερα η οποια ως προτυπο σχεσης σιγουρα θα εχει διαστρεβλωσει την εικονα σου για το αλλο φυλο. Η ολη δομη της οικογενειας όσο αγαπημενη και αν σου φαινεται στη λογικη, στην πραξη φαινεται οτι σου δημιουργησε αρκετα εντονο αισθημα μειονεξιας (ειδικα προς αλλα αγορια). Ως παιδι απεκτησες βαρος - ενδειξη ελλιπους προσοχης απο γονεις ("συναισθηματικη" πεινα); Και οταν μιλω για προσοχη , δεν εννοω την κλασσικη προσοχη 'παιδι μου εφαγες; τι ωρα θα ερθεις ;' του υπερπροστατευτικου γονιου , αλλα εννοω επεξεργασια τω ν συναισθηματων σου, των προβληματισμων σου κτλ.
Επομενως φαινεται οτι εισαι προσκολλημενος σε παιδικη ηλικια και παιδικες ανασφαλειες κατι που δυσχεραινει την ικανοτητα σου στην προσεγγιση του αντιθετου φυλου. Αλλωστε ακομα και 'σχεση' να βρεις, και σεξ να κανεις, δεν τελειωσε τιποτα ουτε καταφερες κατι. Οι σχεσεις εχουν καθημερινη τριβη, και το οτι θα την κανεις μια φορα δε σημαινει οτι 'καθαρισες' και τελος. Διοτι τωρα οπως κανεις, θεωρεις οτι αντε μια φορα να κανεις σεξ, αντε μια φορα να βρεις μια κοπελα, και τελος ολα φτιαξανε.
Σχετικα με το θεμα της ομοφυλοφυλιας - δεν θεωρω οτι χρειαζεται να ανησυχεις. Πιστευω οτι η ολη σου προσοχη κατευθυνεται σε λαθος περιοχη. Αντι να σκεφτεις τις αιτιες της μειονεξιας και τις ριζες της, σκετεσαι τους τυπους 'ειμαι ή δεν ειμαι bi, gay ?" Δεν ειναι τυχαιο που λες ότι οταν νιωθεις 'αδυναμος' ελκεσαι απο τους δυναμικους ανδρες . Ειναι η ψυχολογια που σου λειπει - του δυνατου αρσενικου που δεν ελαβες στην οικογενεια. Αντιθετως προσκολλημενος σε μια μητερα, περισσοτερο αντεγραψες τα δικα της σχηματα συμπεριφορας και το δικο της σκεπτικο.
Ιδιαιτερα λοιπον θα προτεινα το ταξιδι αυτογνωσιας σου να εστιασει στο παρελθον, στο σημειο οπου αρχισες να παιρνεις βαρος και να νιωθεις μειονεκτικα και σαν αχρηστο ("..πηρα κιλα και αρχισα να θεωρω τον εαυτο μου αχρηστο για κοπελες...θεωρουσα οτι αποκλειται ποτε καμια να με κοιταξει...και γενικα και στις παρεες μου ειχα μια παθητικοτητα...απεκτησα χαμηλη αυτοπεποιθηση και ημουν ενα ψυχολογικο ρακος χωρις σεξουαλικη επιθυμια...την επιθυμια μου την ξεσπουσα με τον αυνανισμο μονο...").
25-01-2011, 22:37 #1069
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 2,541
αχ κριμα δεν μπορω να σου δωσω φημη ξανα
πολυ ωραια τα γραφεις! εσωτερικη δυναμη σε σενα μιλαω!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-01-2011, 22:38 #1070
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 2,541
οχι οτι οι αλλοι πανε πισω!!!!
αντιθετα! μπραβο ρε παιδια!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-01-2011, 22:49 #1071
- Join Date
- Apr 2010
- Location
- ΚΕΡΚΥΡΑ
- Posts
- 2,458
καταρχην τζιμ να σε συγχαρω που ανοιξες διαπλατα την ψυχη σου,θεωρω οτι απαιτει πολυ δυναμη κατι τετοιο..τι παραπανω να σου πω εγω?νομιζω τα ειπες ολα εσυ!αφεσου αγορι μου!αναζητησε τον εαυτο σου!τα σεξουαλικα σου θελω!μην φοβασαι οτι και να βγει απο την αναζητηση σου,ασε τις ταμπελες γκει,μπαι και γκουντμπαι,σημασια εχει να εισαι εσυ καλα και να αγαπησεις τον εαυτο σου ανεξαρτητα απο την σεξουαλικη σου επιλογη..
βγες απο την φυλακη που εχτισες!ανεπνευσε!ζησε.
χαμογελα βρε ειναι ομορφη η ρουφιανα η ζωη!ολα θα ερθουν βρε τζιμακο..ολα!μην κοιτας το πισω δεν υπαρχει χαμενος χρονος!απο τα λεγομενα σου παραπανω,ειδα μια πολυ δυναμικη σταση,μπραβο ετσι σε θελω,διατηρησε το!να βγεις ναι με τον καμακοφιλο σου,πιες και ενα ποτο βρε αδερφε και προχωρα και οπου βγει!σταματα να κοσκινιζεις τα πραγματα!
τωρα οσο αφορα αυτο που περιεγραψες κατα την παιδικη σου ηλικια,για εμενα δεν ηταν σεξουαλικα παιχνιδια,αλλα ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!να σου πω εγω τι ειχα κανει μικρη??χμ να σου πω..
βασικα ημουν παρα πολυ μικρη γιατι δεν το θυμαμαι καν,η μανα μου,μου ειχε πει τα κατορθωματα μου χαχα!νομιζω γυρω στα 6 πρεπει να ημουν!λοιπον μια φορα σε ενα τραπεζι με ολο το σοι μας,επιασα το πουλι του αντρα της ξαδερφης μου ρωτωντας φωναχτα τι ειναι αυτο!!!ειχαν μεινει καγκελο ολοι!ο δε συζυγος της ξαδερφης μου ειχε γινει σαν παντζαρι!λοιπον τι ειναι αυτο??σεξουαλικο παιχνιδι?οχι βεβαια! παιδικη περιεργεια ειναι!ηθελα να δω τι ηταν αυτο που δεν ειχα εγω προφανως χαχα!αντε ειπα και το δικο μου παρατραγουδο!
λοιπον τζιμ σου ευχομαι καλη ζωη να εχεις με επιτυχιες και βεβαια οι αποτυχιες ειναι αναποφευκτες,να τις καλοδεχεσαι και αυτες!απο αυτες μαθαινουμε και γινομαστε καλυτεροι..αυτα!!ελπιζω να βγαινει νοημα τα εγραψα γρηγορα!
25-01-2011, 22:53 #1072
- Join Date
- Apr 2010
- Location
- ΚΕΡΚΥΡΑ
- Posts
- 2,458
δηλαδη τι να κανουμε για να μην κοβονται τα μηνυματα?
25-01-2011, 22:54 #1073
- Join Date
- Apr 2010
- Location
- ΚΕΡΚΥΡΑ
- Posts
- 2,458
χμ το εφτιαξα :D
25-01-2011, 23:16 #1074
- Join Date
- Jan 2011
- Location
- Greece
- Posts
- 315
25-01-2011, 23:46 #1075
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 1,547
25-01-2011, 23:58 #1076
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 1,547
Εχω ερωτευτει ποτε?? Μμμ καλη ερωτηση αυτη... αληθινα αν ερωτευτηκα ποτε δεν ξερω με σιγουρια...παντα υπηρχαν κοπελες που κολλουσα στην σκεψη μου μαζι τους... ειναι μερικα προσωπα που με τραβουσαν πολυ...αλλα στο ερωτικο δεν πηγαιναν οι σκεψεις μου...πηγαιναν στο ρομαντικο παντα...απ την αλλη υπηρχαν αλλες που ηταν απλα καυλες και της σκεφτομουνα ετσι... Τωρα με αγορια τι να σου πω...υπηρχαν αγορια που τα εβρισκα ελκυστικα αλλα ουτε μου βγηκε να τους την πεσω, ουτε να τους ερωτευτω....δλδ να ακουω ξερω γω μια μελωδικη μπαλαντα και να δακρυσω στην σκεψη ενος αγοριου...στη σκεψη μιας κοπελας ναι το εχω παθει...εχω μερικες απωθημενες και η μεγαλυτερη ηταν μια στη σχολη....ειχα φαει την ηττα της ζωης μου...τελικα εγινε καλη μου φιλη γιατι ειχε σχεση με εναν παλιομαλακα που την παρατησε...αλλα εγω ειχα φυγει για βολο... :\
Ερωτισμο αναμεσα στους φιλους μου τους καλους, και λεω ερωτισμο οχι ερωτα, ενιωθα...οχι ομως οτι τον παιζω και τον σκεφτομαι...
Καπως οπως τα λες τα βλεπω κι εγω....ξερεις ποτε δεν κολαω με τις γυναικες? οταν εχω πιει αλλα ειμαι καλα κι εχω πιει...απο χαρα οχι απο απαλεψια...τοτε απλωνω χερια και γινομαι κλασικος μεθυσμενος πεφτουλας...ευτυχως δεν εχω φαει χαστουκια ακομα....
26-01-2011, 00:09 #1077
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 1,547
Το πιο δυσκολο για μενα και πηγη μεγαλου μερους του αγχους μου ειναι το να αποδεχτω οτι μπορει να ειμαι και αμφι...θα μου πεις γιατι?? Ειναι πολλα τα ταμπου τα κοινωνικα στα οποια δυστυχως εχουμε βαπτιστει ολοι...αν δεν το εβλεπα ετσι μπορει να εκανα κατι με αγορι, να το ξεπερνουσα και να τελειωνε...
Νομιζω πως και τωρα σε σταυροδρομι ειμαι...γιατι τις στιγμες της παθητικοτητας που λες κι εσυ, σεξουαλικα το γυναικειο κορμι δεν με ελκει...δεν λεω πως με απωθει... απλα εκεινη την ωρα δεν με καλυπτει...στα ισα στο λεω....μπορει εκεινη τη στιγμη λοιπον στον οικο ανοχης, κι επειδη ημουν τελειως εξω απ τα νερα μου εχασα καθε ειδος επιθετικοτητας....και μου πεσε ανεπιστρεπτι... τωρα που το σκεφτομαι, δεν πηγα για να πηδηξω...απλα πηγα...δεν ηξερα τι θα κανω...δεν πηγα απο κα...ες πηγα απο υποχρεωση να κανω σεξ επειδη ενιωθα μεγαλος πλεον...ε πως να σου σηκωθει οταν δεν ξερεις καν τι ειναι σεξ και ερωτας....ελα ντε?? Και βεβαιως αν πηγαινα με ζιγκολο δεν θα τον αφηνα να με πηδηξει γιατι κατι τετοιο με απωθει...αρα λοιπον εκεινη την ωρα δεν ημουν τιποτα...ουτε αντρας ουτε gay... ουτε bi...ημουν ενα φοβισμενο αγχωμενο ον χωρις λιμπιντο...
26-01-2011, 00:25 #1078
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 1,547
Ρε φιλε εχεις καμερα μεσα στο σπιτι??
Χωρις πλακα ξερεις ποσες φορες τα χω σκεφτει αυτα?? Με κολησες στον τοιχο τωρα κανονικα...
Ομως οσο κι αν αποδειχτει οτι εχεις δικιο, δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να σταματησω την προσεγγιση μου με τις κοπελες ετσι?? Γιατι αφου πηγε να γινει κατι με την μικρη αρα το χω μεσα μου και αρα μου βγαινει αυτοματα και σιγα σιγα και χωρις την βοηθεια ειδικου (που την υπενοησες αλλα κι εγω δεν την αποκλειω οταν θα μπορω)..θελω να πω πως εφοσον αυτα τα εχω συνειδητοποιησει κι εγω μενει απλα να πιστεψω τυφλα προς το παρον οτι ειμαι νορμαλ αντρας κι οταν ερθει η ωρα θα μου βγει γιατι ειμαι προγραμματισμενος να μου βγει... γιατι οσο χαμηλη αυτοπεποιθηση αν εχω ή ειχα καλυτερα, αν με πιεσεις σε βασικα πιστευω μου γινομαι το αντιθετο ακριβως και δεν υπολογιζω κανεναν!
Οντος παντα ημουν ο προσεγμενος του σογιου ολοκληρου.... καλος μαθητης, παχουλος, προσχαρος, απο αλλη χωρα κτλ...αλλα απο μεσα μου ολο αυτο το σιχαινομουνα...!!! Εγω ηθελα να ειμαι αλητης στον δρομο τσαμπουκας...η υπερπροστασια με αηδιαζε, και με αηδιαζει...γιαυτο αλλωστε απ τα 21-22 και μετα μου βγηκε η πορωση με τον αθλητισμο, τη φυση, τον στρατο, την βια...σαν παιδι μου ελειψε ο ανταγωνισμος...τα ομαδικα αθληματα...τα στερηθηκα ολα...και μου βγαινει τωρα ως απωθημενο...ενιωθα σαν θηριο στο κλουβι...το θηριο που δεν εμπιστευεται κανεις αλλα που τελικα θα τους κατασπαραξει!
Παντως μιλησες σαν να εισαι στο μυαλο μου μεσα οτι αφορα τη θεση στην οικογενεια και πως πιστευω οτι με επηρεασε! Συν του οτι οι μετακομισεις οταν ημουν πολυ μικρος απο το εξωτερικο στην ελλαδα, παλι εξω για λιγο και παλι μεσα μετα με κλεισανε πιο πολυ στον οικογενειακο κλειο...και για αυτο με το που μεγαλωσα λιγο ουτε να τους δω ηθελα ουτε τπτ...ουτε οικογενειακες διακοπες ουτε τπτ...βεβαια μετα τα οικονομικα της οικογενειας γινανε σκατα και ετσι κι αλλιως υπηρχε κι αυτη η μιζερια... πραγματικα τους σιχαινομουν καποτε...ντρεπομουνα γιαυτους...βεβαια αντιλαμβανομαι οτι περασαν σκουρα στη ζωη τους...αλλα εγω τι φταιω να επωμιστω την μιζερια τους..? Αλλα βεβαια...αυτοι ειχαν ο ενας τον αλλον...οποτε αισθανοντουσαν οκ μεσα στην οικογενεια....χαιροντουσαν που ειχαν και παιδακι, και γιο κιολας...εμενα ομως ποιος με σκεφτοταν? Εγω ημουν απ τους πρωτους που στο δημοτικο εδωσα ραβασακι σε ενα κοριτσακι! Αποδειξη οτι τελικα ημουν πιο μπροστα απ τα αλλα αγορια...απλα αργοτερα τα ψυχολογικα μου με φρεναρισαν απιστευτα..!
Χρειαζομαι ψυχαναλυση το ξερω...αλλα ευτυχως εχω μηχανισμους αυτογνωσιας που με κρατανε "υγιη" και μαχιμο...οποτε παραλληλα θα γινουν ολα...θελω γκομενα δεν μπορω να περιμενω μαν...εκτος απο ψυχη ειμαι και σωμα...και το σωμα ολο ζηταει ζηταει ζηταει....με εχει τρελανει!!!! μου χει πρηξει τα α...δια....!!! κυριολεκτικα!!! :)
26-01-2011, 00:28 #1079
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 1,547
Xρειαστηκε παραπανω δυναμη απο οτι φανταζεσαι...προσπαθω...συνε χεια προσπαθω...αλλες φορες γονατιζω και αλλες επανερχομαι σαν αγριο θηριο...
Η ιστορια σου με εκανε και γελασα...αλλα οκ λογικο ειναι τα παιδια ειναι περιεργα οντος...
Ακομα δεν θελω να μαι ουτε αισιοδοξος ουτε το αντιθετο...θελω να δω πως θα παει... ευχαριστω για την υποστηριξη και σενα...και να περνας να τα λεμε
26-01-2011, 00:31 #1080
- Join Date
- Sep 2008
- Posts
- 2,082
τα χρόνια μας εμείς τα κάνουμε μίζερα, δεν είναι από μόνα τους. επίσης, είναι τραγικά αυτά που λες ότι είσαι "μπάρμπας" και ότι "μυρίζεις χώμα". 26 χρονών είσαι. έλεος! στα 70 τι θα λες? και να ξέρεις ότι η ηλικία είναι θέμα διάθεσης και μυαλού. time is on our side που λένε και οι rolling stones, αρκεί να το θέλουμε φυσικά.
όσο για την δυσκοιλιότητα, προτείνω ακτινίδια.
Similar Threads
-
Είμαι Ακόμα Παρθένος Είναι Φυσιολογικό?
By didymakos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 131Last Post: 10-03-2017, 12:44 -
Παρθένος στα 24!
By asax in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 78Last Post: 05-07-2010, 03:47 -
Ειμαι ακομα παρθενος
By Emmanouil in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 18Last Post: 30-11-2009, 20:25 -
'Ελλειψη σεξουαλικής διάθεσης
By VelvetUnderground in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 17Last Post: 19-11-2009, 10:39 -
πως να μην γινετε το σεξ μια συνηθεια τροποι ανανεωσης της σεξουαλικης σχεσης
By πολυμνια in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 21Last Post: 03-04-2008, 23:52
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή