Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 95 of 161 FirstFirst ... 45859394959697105145 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    δεν ειναι λασπη

καποιο μελος θεωρει οτι εισαι το ιδιο μελος με την Μαριρενα

ε δεν ειναι και λεπρη η κοπελα ( μαριρενα)

γιατι ταραζεσαι τοσο ωστε να πεις μπουρδελο το φορουμ?
    Ισως αισθανεται να απειλειται η μοναδικοτητα του. Εμεις οι αντρες το εχουμε αυτο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Όντως είναι λυπηρό πως στην Ελλάδα ελάχιστοι ξέρουν ψυχανάλυση... αλλά είπαμε δεν είναι μονο δύο είναι κι άλλοι....Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο σημαινει, οτι θεωρεις, οτι εσυ και ο εσωτερικης,οι 2 σας, ξερετε ψυχαναλυση δλδ..
    που το βασιζεις αυτο ? μου λες αν θελεις?
    εισαι ψυχαναλυτης?
    θελεις να μου απαντησεις στο παραπανω σχολιο μου μαρηρενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ισως αισθανεται να απειλειται η μοναδικοτητα του. Εμεις οι αντρες το εχουμε αυτο.
    αληθεια τοσο πολυ oboro?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    marirena, researcher, remedy, oboro ειναι γνωστα ατομα με καταθλιψεις, πανικους κτλ. ασε τωρα αυνανιζονται...και μας τη λενε.
    γιατι να τσιμπαμε;
    remedy, rainandwind, researcher..oboro, εχουν πανω απο 1000 ποστς... μιλαμε για καμμενα ατομακια χωρις ζωη... ερχονται σε ενα forum και κανουν τσατ...
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    Σεβομαι μερικα ατομα που εχω μιλησει και στο παρελθον οπως remedy (παρα τη λασπη σου ), researcher, rainandwind . Ειστε αξιεπαινοι , και θυμαμαι καποια πολυ καλα απο εσας.
    Αυτή η απότομη μεταστροφή εμένα με τρομάζει!

Senior Member
    Αφου σου λεω, ειναι τουλαχιστον τεσσερις εκει μεσα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θελεις να μου απαντησεις στο παραπανω σχολιο μου μαρηρενα?
    Φυσικά αν και το βρίσκω αυτονόητο.
    Είπες λοιπόν κάπου παραπάνω πως μιλάμε με ψυχαναλυτικούς όρους, και απάντησα εγώ (με χιούμορ άλλο αν δεν έγινε κατανοητό) πως αυτό δεν αποτελεί στοιχείο. Παραπάνω από δύο ανθρώπους υποθέτω στην Ελλάδα γνωρίζουν ψυχαναλυτικούς όρους. Αυτο εννοούσα , δεν με απασχόλησε λεπτό να τονίσω πως εγώ και ο εσωτερική δύναμη ξέρουμε ή όχι ψυχανάλυση.

Senior Member
    Καλησπερα Αγαπητοι Συμφοριτες
    Ηθελα να γραψω δυο λογια αφου μια υποπροσωπικοτητα μου εχει φαει τα σιδερα διαβαζοντας ολα τα παραπανω.Αγαπητε εσωτερικη δυναμη θα ηθελα να αναφερθω σ εσενα κατα κυριο λογο οχι για να σου ασκησω κριτικη αλλα περισσοτερο για να τοποθετηθω πανω στα ποστ που εχεις αναρτησει ολο το διαστημα που συμμετεχεις σ αυτο το φορουμ.Εγω προσωπικα οταν διαβαζω ψυχαναλυσεις κουραζομαι απιστευτα διαβαζω 5 γραμμες και εχω βγει οφφ.Αυτο που εχουν πει και αλλοι εδω ειναι οτι ουσιαστικα λειπεις εσυ απο τα ποστ σου.Εγω θα ελεγα οτι δεν βλεπω το ανθρωπινο σου προσωπο πουθενα,σημερα μονο καταλαβα οτι θυμωνεις τελικα και αυτο ειναι ευχαριστο.Ξερεις ειναι τρομαχτικο για μενα προσωπικα να σχετιζομαι με εναν ανθρωπο που μπορει να μπορει να αναλυσει με ευστοχια αλλες φορες καποιον αλλα να μην εκφραζει ουτε ενα συναισθημα.Δεν εκτειθεσαι πουθενα αλλα επιλεγεις με αυτον τον τροπο να στεκεσαι πιο ψηλα απο τους αλλους κατα την γνωμη μου και οχι ισοτιμα.Αυτος ειναι ο λογος που πιστευω οτι βαλλεσαι σημερα.......
    Για μενα προσωπικα εχεις καθε δικαιωμα να υποστηριζεις αυτο που εισαι και αυτο που γραφεις η πραγματικοτητα ειναι ομως οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε τους αλλους ωστε να μην μας κανουν κριτικη η να μην μας ειρωνευτουν..Τι οριο μπορεις να βαλεις σε ενα φορουμ?Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.
    φιλικα............

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Φυσικά αν και το βρίσκω αυτονόητο.
    Είπες λοιπόν κάπου παραπάνω πως μιλάμε με ψυχαναλυτικούς όρους, και απάντησα εγώ (με χιούμορ άλλο αν δεν έγινε κατανοητό) πως αυτό δεν αποτελεί στοιχείο. Παραπάνω από δύο ανθρώπους υποθέτω στην Ελλάδα γνωρίζουν ψυχαναλυτικούς όρους. Αυτο εννοούσα , δεν με απασχόλησε λεπτό να τονίσω πως εγώ και ο εσωτερική δύναμη ξέρουμε ή όχι ψυχανάλυση.
    ω, μα οχι! δεν ειπες αυτο!
    ειπες "γνωριζουν ψυχαναλυση"
    ο εσωτερικης δεν γνωριζει ψυχαναλυση, γνωριζεις εσυ?
    κι αν ναι, πως?
    βεβαια, αν διαφωνεις και με το παραπανω, μου εξηγεις κι εμενα, γιατι υποστηριζεις οτι ο εσωτερικης γνωριζει ψυχαναλυση?

Ax έλα τώρα... έλεος

[QUOTE][ω, μα οχι! δεν ειπες αυτο!
    ειπες "γνωριζουν ψυχαναλυση"
    ο εσωτερικης δεν γνωριζει ψυχαναλυση, γνωριζεις εσυ?
    κι αν ναι, πως?
    βεβαια, αν διαφωνεις και με το παραπανω, μου εξηγεις κι εμενα, γιατι υποστηριζεις οτι ο εσωτερικης γνωριζει ψυχαναλυση?/QUOTE]

Τί θες να σου απαντήσω τώρα?
    Και τέλος πάντων τί έπαθες ακριβώς μαζί μου?

Εγώ ούτε που παρεξηγήθηκα,ίσα ίσα το είδα χιουμοριστικά, ούτε νομίζω επιτέθηκα σε κανέναν.
    Τώρα αν ρωτάς έναν άνθρωπο από πού νομίζει πως γνωρίζει ψυχανάλυση και περιμένεις απάντηση μόνη σου γελοιοποιείσαι...
    Και γιατί με ρωτάς αν ο εσωτερική δύναμη γνωρίζει ψυχανάλυση?
    Κατά τη γνώμη μου, ναι γνωρίζει, αλλά γιατί με ρωτάς με τόση ζέση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Ηθελα να γραψω δυο λογια αφου μια υποπροσωπικοτητα μου εχει φαει τα σιδερα διαβαζοντας ολα τα παραπανω.Αγαπητε εσωτερικη δυναμη θα ηθελα να αναφερθω σ εσενα κατα κυριο λογο οχι για να σου ασκησω κριτικη αλλα περισσοτερο για να τοποθετηθω πανω στα ποστ που εχεις αναρτησει ολο το διαστημα που συμμετεχεις σ αυτο το φορουμ.Εγω προσωπικα οταν διαβαζω ψυχαναλυσεις κουραζομαι απιστευτα διαβαζω 5 γραμμες και εχω βγει οφφ.Αυτο που εχουν πει και αλλοι εδω ειναι οτι ουσιαστικα λειπεις εσυ απο τα ποστ σου.Εγω θα ελεγα οτι δεν βλεπω το ανθρωπινο σου προσωπο πουθενα,σημερα μονο καταλαβα οτι θυμωνεις τελικα και αυτο ειναι ευχαριστο.Ξερεις ειναι τρομαχτικο για μενα προσωπικα να σχετιζομαι με εναν ανθρωπο που μπορει να μπορει να αναλυσει με ευστοχια αλλες φορες καποιον αλλα να μην εκφραζει ουτε ενα συναισθημα.Δεν εκτειθεσαι πουθενα αλλα επιλεγεις με αυτον τον τροπο να στεκεσαι πιο ψηλα απο τους αλλους κατα την γνωμη μου και οχι ισοτιμα.Αυτος ειναι ο λογος που πιστευω οτι βαλλεσαι σημερα.......
    Για μενα προσωπικα εχεις καθε δικαιωμα να υποστηριζεις αυτο που εισαι και αυτο που γραφεις η πραγματικοτητα ειναι ομως οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε τους αλλους ωστε να μην μας κανουν κριτικη η να μην μας ειρωνευτουν..Τι οριο μπορεις να βαλεις σε ενα φορουμ?Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.
    φιλικα............
    ανεμος, ξερω οτι θελουν μια περισσοτερο προσωπικη επικοινωνια. Αλλα εγω δεν θελω κατι τετοιο. Εξαρχης ηθελα να γραφω και να διαβαζω αναλυσεις μονο συμπεριφορων. Με αυτο το σκοπο μπηκα εδω.

Σεβομαι τις απαντησεις σου.

Προσωπικα δεν εχω κατι με κανεναν εδω μεσα. Αρχικα 'τσιμπισα' σε ειρωνικο υφος γιατι νομιζα οτι στο φορουμ δεν ειναι τοσο συχνες τετοιες συζητησεις.
    Μετα ομως βλεπω οτι τελικα περισσοτερο παιχνιδι παιζεται εδω, και ετσι πια δεν με πειραζει .

Αρα λεω να συνεχισω να γραφω αραιοτερα , εκει που πιστευω οτι ειναι καλυτερα να γραψω. Δε θα δινω σημασια σε ειρωνειες και τελος.

Ενταξει το φορουμ ειναι και ενας τοπος 'ξεσπασματος' - λειτουργει θεραπευτικα εδω μεσα για καποιους. Απλα σκοπος μου δεν ειναι να το παω προσωπικα.

Σε ευχαριστω για την παρεμβαση σου :)

Senior Member
    remedy : δες λιγο τα δυο ποστ παραπανω : γραφτηκαν το ιδιο λεπτο ! δλδ εγραψα και για τη marirena και για μενα! ταυτοχρονα!

τεσπα, marirena εμεις φταιμε που ασχολουμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Ηθελα να γραψω δυο λογια αφου μια υποπροσωπικοτητα μου εχει φαει τα σιδερα διαβαζοντας ολα τα παραπανω........
    .Εγω θα ελεγα οτι δεν βλεπω το ανθρωπινο σου προσωπο πουθενα,σημερα μονο καταλαβα οτι θυμωνεις τελικα και αυτο ειναι ευχαριστο.Ξερεις ειναι τρομαχτικο για μενα προσωπικα να σχετιζομαι με εναν ανθρωπο που μπορει να μπορει να αναλυσει με ευστοχια αλλες φορες καποιον αλλα να μην εκφραζει ουτε ενα συναισθημα.Δεν εκτειθεσαι πουθενα αλλα επιλεγεις με αυτον τον τροπο να στεκεσαι πιο ψηλα απο τους αλλους κατα την γνωμη μου και οχι ισοτιμα.Αυτος ειναι ο λογος που πιστευω οτι βαλλεσαι σημερα.......
    ..............
    φανταζομαι να σου φτανει τοση εκθεση του εσωτερικη δυναμη, για την υπολοιπη καριερα σου στο φορουμ, δεν εχεις παραπονο :):)

Senior Member
    three sitting birds were knitting sweaters

Senior Member
    οκ φιλε μου και εγω σε ευχαριστω που με διαβασες

Senior Member
    Αρχικα κι εγω ειδα σαν θετικο το οτι ο εσωτερικη δυναμη μπορει να βγαλει θυμο ετσι. Η αληθεια ειναι οτι εχω κι εγω θεμα με την ψυχροτητα του αλλου, αν και για μενα η περιπτωση αυτη εκανε "μπαμ" για αλλους λογους. Τωρα βεβαια συγκρινομενη αυτη η εκλυση θυμου με τις μεταστροφες χαρακτηρα η τελος παντων αλλαγη περσονας που ειδαμε δεν ξερω αν με οδηγει σε τοσο θετικο συμπερασμα! Βασικα ευχομαι να ειστε τεσσερα ατομα πισω απο αυτο το account, εσωτερικη. Γιατι αν εισαι μονο ενας σημαινει οτι εχεις πολλα θεματα κατω απο αυτο το αρυτιδωτο προσωπειο σου...