Για να αδυνατίσουμε χρειαζόμαστε αγάπη και αυτοπεποίθηση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 149
    Senior Member
    Ας μην παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα πιο πάνω. Είναι μια διαπίστωση, ανάμεσα σε πολλές άλλες.
    Δε σημαίνει ότι όσες είναι μόνες είναι πανέξυπνες και όσοι είναι μόνοι άχρηστοι.

Banned
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    λευκο κερακι,

δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. απλα. ειναι κ το θεμα της ελξης που δεν εξηγειται. ωστοσο αν λαμβανεις συνεχως απορριψη, δες εσυ που κ πώς πεφτεις συνεχεια σε αντρες που τρως Χ.

Παρατηρησε εσυ εσενα: τι προσδοκιες εχεις, ποιοι αντρες σου αρεσουν, πώς τους προσεγγιζεις, αν τους φορτωνεις πολλες προσδοκιες πολυ γρηγορα κλπ.

Οσο για το τι λενε οι αλλοι: συνηθως δεν εχει βαση. Οι μισοι απο αυτους/ες που λενε θελω τον αλλον ομορφο εξυπνο κλπ καταληγουν με κατι εντελως διαφορετικο. Οποτε αστο καλυτερα...Ασε που μπορει να γνωρισεις αυτον τον αλλον που να ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτο που ψαχνεις κ να κολλησεις τρελα μαζι του:) Ολα παιζουν!
    Σόρυ, δεν είναι ότι εγώ ότι πέφτω σε άντρες τέτοιους, όλοι οι άντρες που ξέρω έτσι είναι, άρα και πιθανότατα για να μην πω προφανώς και μου την "πείτε" πάλι, οπότε είναι λογικό να το παθαίνω. Τι εννοείς να τους φορτώνω πολλές προσδοκίες πολύ γρήγορα;
    Όντως τελικά αυτό κάνουν όλοι κολλάνε με κάποιον που δεν είναι έξυπνος καλός κτλ και καταλήγω εγώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν αρέσω. :S

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ας μην παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα πιο πάνω. Είναι μια διαπίστωση, ανάμεσα σε πολλές άλλες.
    Δε σημαίνει ότι όσες είναι μόνες είναι πανέξυπνες και όσοι είναι μόνοι άχρηστοι.
    Ναι ρε εντάξει μην αρπάζεσαι τόσο που είπα ότι αξίζω και παρόλα αυτά είμαι μόνη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Carrie, η φίλη είναι φίλη και εδώ μιλάμε για γκόμενους.
    E και για γκομενους σου εχω απαντηση, αλλα δεν ηθελα να αναφερθω στους δικους μου γκομενους! Τεσπα, δεν ηταν ποτε πλουσιοι, χρεωμενοι ισως, ουτε πανεπιστημιο ειχαν βγαλει, ουτε ΙQ 140 ειχανε, ουτε δουλεια καλη. Και οι 2 απο τους 3 ηταν και ασχημοι.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    E και για γκομενους σου εχω απαντηση, αλλα δεν ηθελα να αναφερθω στους δικους μου γκομενους! Τεσπα, δεν ηταν ποτε πλουσιοι, χρεωμενοι ισως, ουτε πανεπιστημιο ειχαν βγαλει, ουτε ΙQ 140 ειχανε, ουτε δουλεια καλη. Και οι 2 απο τους 3 ηταν και ασχημοι.
    Εντάξει λοιπόν, δεν μετράνε τα καλά στοιχεία. Όλοι αυτό λένε και μετά άλλα κάνουν. Τότε όμως δεν φταίω εγώ.

Senior Member
    Ναι ρε εντάξει μην αρπάζεσαι τόσο που είπα ότι αξίζω και παρόλα αυτά είμαι μόνη μου.
    Δεν αρπάζομαι, ίσα ίσα. Μ' άρεσε που το είδες θετικά. Μακάρι να πιστεύαμε όλοι ότι αξίζουμε. Θα ήταν καλύτερος ο κόσμος μας.
    Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται επειδή πολλοί από μας δεν πιστεύουν ότι αξίζουν.

Senior Member
    συναντηθηκε η μεριλυν μονροε με τον αινσταιν και του λεει η μεριλυν θελεισ να κανουμε παιδια και να παρουν την ομορφια τη δικια μου και την εξυπναδα τη δικη σου;και λεει ο αινσταιν κι αμα παρουν την ομορφια τη δικη μου και την εξυπναδα τη δικη σου τι γινεται;

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν αρπάζομαι, ίσα ίσα. Μ' άρεσε που το είδες θετικά. Μακάρι να πιστεύαμε όλοι ότι αξίζουμε. Θα ήταν καλύτερος ο κόσμος μας.
    Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται επειδή πολλοί από μας δεν πιστεύουν ότι αξίζουν.
    Αα ούτε κι εγώ πιστεύω ότι αξίζω άμα κάθομαι και σκέφτομαι ότι δεν αρέσω. Αν όμως σκέφτομαι τα καλά μου, πιστεύω.

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    συναντηθηκε η μεριλυν μονροε με τον αινσταιν και του λεει η μεριλυν θελεισ να κανουμε παιδια και να παρουν την ομορφια τη δικια μου και την εξυπναδα τη δικη σου;και λεει ο αινσταιν κι αμα παρουν την ομορφια τη δικη μου και την εξυπναδα τη δικη σου τι γινεται;
    Αχαχαχ..........

Senior Member
    Σόρυ, δεν είναι ότι εγώ ότι πέφτω σε άντρες τέτοιους, όλοι οι άντρες που ξέρω έτσι είναι, άρα και πιθανότατα για να μην πω προφανώς και μου την "πείτε" πάλι, οπότε είναι λογικό να το παθαίνω. Τι εννοείς να τους φορτώνω πολλές προσδοκίες πολύ γρήγορα;
    Όντως τελικά αυτό κάνουν όλοι κολλάνε με κάποιον που δεν είναι έξυπνος καλός κτλ και καταλήγω εγώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν αρέσω. :S
    λευκο κερακι,

ξερω αρκετους ωραιους αντρες που δεν γουσταρουν την σουπερ εξυπνη, δυναμικη, ομορφη. Κ προσωπικα δεν αισθανθηκα ποτε καποιον αντρα να μου κανει καποιο iq test. εκτος αν δεν το καταλαβα...χαχα:)

οσο για το τι εννοω με τις προσδοκιες:εννοω αν φορτωνεις με απαιτησεις ή πιεση τον αντρα που σ αρεσει, να εκδηλωσει τα συναισθηματα του...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    η γνωμη μ ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν βρισκεται η αυτοπεποιθηση και οτι αυτα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σου λενε ολοι γιατι ετσι ακουσανε στην τηλεοραση.

αμα δεν ειχες αυτοπεποιθηση στα 10 σου δεν θα χεις ουτε στα 80 σου!

αλλα τοτε το μονο που θα σε νοιαζει θα ναι να ρθει η αυτοπεποιθηση αφου απο στιγμη σε στιγμη θα ρθει ο Χαρος.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εγω εχω παραπανω παρα πολυ στα 29 μου

απο ο,τι στα εικοσι μου!!!!

things inside really change!!!!:)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    δεν α;λλαζει τιποτα! απλα φλωμονεσαι στο ψεμα απο ειδικους και ΝΟΜΙΖΕΙς πως εχεις αυτοπεποιθηση. ακουσε κανεις κατι που του αλλαξε την ζωη?

Senior Member

Κάποιος κάθεται στο μπαρ του αεροδρομίου της Ατλάντα, κι εκεί προσέχει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται δίπλα του. Σκέφτεται: «Πω πω, κουκλάρα, πρέπει να είναι αεροσυνοδός. Αλλά σε ποιά εταιρία;»
    Ελπίζοντας να σπάσει τον πάγο, σκύβει στο πλάι και ψιθυρίζει το σλόγκαν της Delta: «Love to fly and it shows.»

Εκείνη τον καρφώνει με ένα παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός σκέφτεται «Σκατά, δεν δουλεύει για τη Delta». Λίγο αργότερα, θυμάται το σλόγκαν της American Airlines και της λέει «Something special in the air.»

Εκείνη τον κοιτάζει με το ίδιο παραξενεμένο βλέμμα, οπότε αυτός ξεγράφει και την American Airlines. Αμέσως μετά δοκιμάζει το σλόγκαν της United Airlines: «I would really love to fly your friendly skies.»

Αυτή τη φορά η γυναίκα γυρνάει και του απαντάει: «What the f*ck do you want?»

Εκείνος χαμογελάει, και κάθεται κανονικά στην καρέκλα του και λέει… «Ααααα, τώρα κατάλαβα Olympic Airways.»
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    τι σχεση ειχε αυτο

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast