Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 136
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 136 of 161 FirstFirst ... 3686126134135136137138146 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 2414
    πες εσυ ρε τσιμ καμια κουβεντα αισιοδοξη:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Δυστυχως αισιοδοξια δεν μου βγαινει τωρα ολγα μου...μονο σκοταδι...

Και ξερω πως ισως καποιοι να σκεφτονται πως γκρινιαζω γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω ή γιατι θελω προσοχη....αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω ενα ατομο να του πω τα παντα και να με δεχτει οπως ειμαι....χωρις τα προσωπεια που φοραω κατα καιρους που με εχουν γονατισει.... θελω να μαι ειλικρινης μια φορα... να νιωσω αληθινα χωρις μυθομανια, ψευτικη ζωη, καταθλιψη, αγχος και αγωνια... και εναν ανθρωπο διπλα μου να με καταλαβαινει

προσπαθησε,ε κατι τελως παντων ομορφο υπαρχει γυρω σου,σιγουρα κατι.πες μου ενα ομορφο πραγμα ρε τζιμακο
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    προσπαθησε,ε κατι τελως παντων ομορφο υπαρχει γυρω σου,σιγουρα κατι.πες μου ενα ομορφο πραγμα ρε τζιμακο
    Γιατι στο πρωτο μου ραντεβου αισθανομουνα τοσο ομορφα μετα??? Γιατι ειχα στυση ολη νυχτα ενω τωρα που περασε τοσος καιρος βλεπω γκει πορνο και ερεθιζομαι?? Τι ομορφο να σου πω οταν ολος μου ο κοσμος γκρεμιζεται??

Οτι ομορφο εχω χανει το νοημα του... μπροστα στην ενδεχομενη ομοφυλοφιλια μου....η φτωχια παλευεται...η εμφανιση διορθωνεται...αυτο ομως δεν αλλαζει....κι απο αυτη τη ζωη θα περασουμε μια φορα μονο! Δεν ειναι αδικο??? ΠΟσο αδικο θε μου!

Senior Member
    Nιωθω μια γλυκεια νυστα, να ενα ομορφο πραγμα. Aμα καθομουν να σκεφτω θα εβρισκα σκοτουρες, πιστεψε με, αλλα δεν! Πηγα για καφεδακι με την κολλητη μου, μετα για πιτογυρα, μετα εσπρωχνα το αμαξι γιατι ξεμεινα απο μπαταρια, μετα γυρισα σπιτι και βρηκα ενα πεντανοστιμο κεικ που ειχε φτιαξει η μαμα μου! Απλες μικρες χαρες της ζωης! Και τωρα παω να την πεσω! Υawn!!

γκρινιαρης εισαι:( πολυ μα πολυ
    και ειναι αδικο να εισαι τοσο μα τοσο γκρινιαρης:(
    για πια ενδεχομενη ομοφιλιφιλια λες?αυτο ειναι επιλογη αν θα ειναι οταν θα ειναι η αν ειναι
    ρε σταματα να ντρεπεσαι ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
    τωρα τι κανεις?βγηκες καμια βολτιτσα?εχεις σκοπο να βγεις?τι εφαγες?ποιο ειναι το αγαπημενο σου χρωμα?και το τραγουδι σου το καλυτερο?
    απαντα σε ολα ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΕΜΟΤΙΚΟΝ@@

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Nιωθω μια γλυκεια νυστα, να ενα ομορφο πραγμα. Aμα καθομουν να σκεφτω θα εβρισκα σκοτουρες, πιστεψε με, αλλα δεν! Πηγα για καφεδακι με την κολλητη μου, μετα για πιτογυρα, μετα εσπρωχνα το αμαξι γιατι ξεμεινα απο μπαταρια, μετα γυρισα σπιτι και βρηκα ενα πεντανοστιμο κεικ που ειχε φτιαξει η μαμα μου! Απλες μικρες χαρες της ζωης! Και τωρα παω να την πεσω! Υawn!!
    Αν στα 27 σου ανακαλυπτες πως μπορει να εισαι λεσβια και πως ευφορου ζωης δεν θα μπορουσες να χαρεις τον ερωτα με εναν αντρα πιστεψε με δεν θα εβρισκες απολυτως τπτ ομορφο να μου πεις τωρα...καλα με δουλευεις? ειναι δυνατον ζωη χωρις ερωτα να σε γεμιζει?? Δωσμου εμενα τωρα ερωτα και παρε μου ακομα και τα ρουχα..ειμαι σιγουρος πως θα μαι χαρουμενος...αλλα ολη μου τη ζωη σιγοκαιω σε μια κολαση που δεν διαλεξα.... οχι δεν εχω τπτ ομορφο να σου πω....δεν εχω να θυμαμαι τπτ ομορφο κοπελα μου....δεν ξερεις πως ειναι να μην εχεις ανοιχτει ερωτικα ποτε σε αλλον ανθρωπο...να νιωθεις τη ζωη σου να χανεται...να νιωθεις ολη σου τη ζωη απεραντη μοναξια...δεν τα ξερεις ολα αυτα οτι και να μου πεις...

Senior Member
    γκρινιαρης εισαι:( πολυ μα πολυ
    και ειναι αδικο να εισαι τοσο μα τοσο γκρινιαρης:(
    για πια ενδεχομενη ομοφιλιφιλια λες?αυτο ειναι επιλογη αν θα ειναι οταν θα ειναι η αν ειναι
    ρε σταματα να ντρεπεσαι ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
    τωρα τι κανεις?βγηκες καμια βολτιτσα?εχεις σκοπο να βγεις?τι εφαγες?ποιο ειναι το αγαπημενο σου χρωμα?και το τραγουδι σου το καλυτερο?
    απαντα σε ολα ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΕΜΟΤΙΚΟΝ@@
    Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επιλογη... ειμαι μια ευφορου ζωης καταδικη

Ναι θα παω βολτα...θα προσπαθησω να μαζεψω τα κομματια μου και να παω... να δω ζευγαρια παλι για να ζηλεψω... να δω την μοναδικη κοπελα που με εκανε να αισθανθω κατι να καθεται αμεριμνη στην παρεα και να μου λεει με ελαφροτητα πως ειναι κολλημενη με τον πρωην και διαφορα αλλα ωραια... αγαπημενο χρωμα δεν εχω....εφαγα κοτοσαλατα αφου πρωτα μου σπασαν τα νευρα οι δικοι μου ενα εκατομμυριο φορες...τοσο που λεω στην κουζινα να μην ξαναπατησω για να μην τους σφαξω καμια μερα...αυτη η μανα μου εχει τοσο σπαστικη φωνη και δυνατη που συνεχως της λεω να μιλαει πιο χαμηλα και βγαινω εγω ο μαλακας παντα... μου ρχεται να την χτυπησω τοσο δυνατα να της σπασω τα κοκκαλα ωρες ωρες!!! τους μισω τους μπασταρδους!

Καλα τζιμ καλα μην απαντας:(krima krima krina kai adiko

Senior Member
    Καλα τζιμ καλα μην απαντας:(krima krima krina kai adiko
    Σου απαντησα τι αλλο θες? Να υποκριθω? Δεν μπορω να υποκριθω... δεν εχω κατι ομορφο να σου πω

Senior Member
    Kαι τι εγινε αμα θα ημουνα λεσβια δεν καταλαβα? Θα ζουσα τον ερωτα με γυναικα!! Μια χαρα! Αφου θα ημουν λεσβια δε θα ελεγα α γιατι να μην ειμαι στρειτ! Αμαν πια φοβιες του δημοτικου μου θυμιζεις, που αμα μας φιλαγε κανενα αγορια θα μεναμε εγκυες! Οι γκει νομιζεις οτι ζουνε χωρις ερωτα? Ναι μπορει να περνανε πιο δυσκολα στην Ελλαδα του 2010 απο οτι οι στρειτ, αλλα περνανε πολυ καλυτερα απο σενα! Οπως ειπε πιο πανω δε θυμαμαι πια, δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα σου, ψυχολογικο ειναι! Σου σηκωνεται με γυναικα? Ναι. θα την κουτουπωνες αν σαρεσε? Ναι. Θα εκανες σχεση μαζι της? Ναι. Τι γκει κι αηδιες μου λες πια. Επειδη βλεπεις και γκει πορνο. Μα τοσα χρονια με τη χηρα και τα 5 ορφανα και τοσες πορκαταληψεις, στερεοτυπα και κομπλεξ μες στο εκφαλι σου, οπως ειχε πει κι η μαρινα38 νομιζω, ειναι φυσικο να σου βγηκαν ως καποια παρεκκλιση! 10 χρονια τσοντες ολα τα ειδη θα εχεις δει, αμαν πια! Αν θες να σοβαρευτεις συγκεντρωσου σε εναν στοχο, κοψε τα γκει και τα σουξου μουξου, και βλεπε μονο στρειτ. Κανε πειραμα Για 4-5 μηνες.

Senior Member
    Παω κι εγω τωρα να ντυθω να βγω... με διαθεση χαλια...οπως παντα βεβαια... και με μια απαισιοδοξια να χτυπαει κοκκινο...

Αλλα κοιταξε.. δεν θελει κοπο θελει τροπο... απλα στην πρωτη στροφη δεν στριβεις το τιμονι...το αμαξι κατρακυλαει... τυλιγεται στις φλογες κι εσυ ελπιζεις να πεθανεις γρηγορα και να μην υποφερεις πολυ...

καλα οκ μονο μην βαρας :( ti tha fas gia vradi?

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Kαι τι εγινε αμα θα ημουνα λεσβια δεν καταλαβα? Θα ζουσα τον ερωτα με γυναικα!! Μια χαρα! Αφου θα ημουν λεσβια δε θα ελεγα α γιατι να μην ειμαι στρειτ! Αμαν πια φοβιες του δημοτικου μου θυμιζεις, που αμα μας φιλαγε κανενα αγορια θα μεναμε εγκυες! Οι γκει νομιζεις οτι ζουνε χωρις ερωτα? Ναι μπορει να περνανε πιο δυσκολα στην Ελλαδα του 2010 απο οτι οι στρειτ, αλλα περνανε πολυ καλυτερα απο σενα! Οπως ειπε πιο πανω δε θυμαμαι πια, δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα σου, ψυχολογικο ειναι! Σου σηκωνεται με γυναικα? Ναι. θα την κουτουπωνες αν σαρεσε? Ναι. Θα εκανες σχεση μαζι της? Ναι. Τι γκει κι αηδιες μου λες πια. Επειδη βλεπεις και γκει πορνο. Μα τοσα χρονια με τη χηρα και τα 5 ορφανα και τοσες πορκαταληψεις, στερεοτυπα και κομπλεξ μες στο εκφαλι σου, οπως ειχε πει κι η μαρινα38 νομιζω, ειναι φυσικο να σου βγηκαν ως καποια παρεκκλιση! 10 χρονια τσοντες ολα τα ειδη θα εχεις δει, αμαν πια! Αν θες να σοβαρευτεις συγκεντρωσου σε εναν στοχο, κοψε τα γκει και τα σουξου μουξου, και βλεπε μονο στρειτ. Κανε πειραμα Για 4-5 μηνες.
    Μεχρι τωρα πηγα να κανω σεξ αλλα δε κουκου...σε φαση ομως ημουν κουκου ολη την ωρα αλλα αυτο δεν λεει κατι... ειμαι αρσενικο και ειναι σωματικη αντιδραση αλλα οχι απαραιτητα και επιθυμια

Senior Member
    ωραια με τις τσοντες δε βγαζεις ομως ακρη. Κατσε να δεις και στην πραξη και βλεπουμε!